Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
da vidimo sad... SUPERSUB
skide mu Neuer zicer 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
kako me iznervira ovaj promasaj

Gurnu ga Rafinha u pravom momentu...
- Papastathopoulos
- Kontakt:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
klotz
ma dobro je, desava se, ne moze sve utrpat'
ma dobro je, desava se, ne moze sve utrpat'
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Nije je dobro strefio. Lopta nije imala dovoljno brzine. Ne znam jel mozda mislio da je u ofsajdu pa nije skroz bio se koncentiso oko suta.
Pobjeg'o je od lopte da bi je mogao kvalitetno udariti i samim tim je učiniti neobranjivom za Neuera.
Al' je zaista ovo bila Neuer - ova noć.
Nema veze Džeksone, samo naprijed.
Al' je zaista ovo bila Neuer - ova noć.
Nema veze Džeksone, samo naprijed.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Odbrani mu golman Bayerna zicer,sve je dobro uradio ali golman je ipak svjetska klasa..... mislim da Dzeko igra u velikoj formi,City nikad jaci i ove sezone jurisaju na sve moguce trofeje,bitno je da je Edin bolji od Negreda i ubjedjen sam da ce imati puno vise nastupa a i golova nego Spanac u ovoj sezoni... sve ide kako treba,samo naprijed Zmaju!
Ne znam, misli li biti prvi napadac u ekipi, sigurno je da onakve situacije mora rjesavati. Kako sam se samo ja iznervirao. :S
Izdržati, to je temelj vrline!
Sta je morao,dobro se izborio za priliku..
Ja ne znam gdje ste vi vidjeli cistu sansu. Jbg. zovite me neznalicom, ali ono ne bi zabio niko. Moguce da je pao nakon onog gurkanja pa da izbori penal, ali apsolutno je bilo nemoguce u onoj situaciji zabiti. hajmo jos malo pljuvanja, covjek nije zabi u 14 minuta na terenu.
Svaka cast, neki od vas su bas ono realni do daske.
Kad smo vec kod realnog, red je spomenuti i Mandzukica. Covjek je definitivno zacementirao sebi mjesto u prvih 11 Bayerna. Dovoljno je bilo cuti publiku i sve je jasno. Mandzukic je jaci od njega, i ako neko buder napustao Bayern, to ce biti Pep.
Svaka cast, neki od vas su bas ono realni do daske.
Kad smo vec kod realnog, red je spomenuti i Mandzukica. Covjek je definitivno zacementirao sebi mjesto u prvih 11 Bayerna. Dovoljno je bilo cuti publiku i sve je jasno. Mandzukic je jaci od njega, i ako neko buder napustao Bayern, to ce biti Pep.
eno odmah mu J*** sve na bluemoon
kad udje s klupe mora se vise trudit nego kad pocinje..i nije toliko dobra odbrana nojera koliko je on lose sutao
Gdje ste bili kada je davao golove ? Jao likova. Mi smo nenadyebiv' narod, u to nema nikakve sumnje.
Ovaj piše da mu yebu sve po spisku na bluemoonu. Šta mene boli qrac šta oni misle o njemu. Nikada nisu
bili zadovoljni njim. Ko im yebe mater.
Ovaj piše da mu yebu sve po spisku na bluemoonu. Šta mene boli qrac šta oni misle o njemu. Nikada nisu
bili zadovoljni njim. Ko im yebe mater.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ne lupaj, pišu kako je dobro napravio, al' Neuer mu odlično skinuoMrShadow je napisao/la:eno odmah mu J*** sve na bluemoon
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
MrShadow je napisao/la:eno odmah mu J*** sve na bluemoon
**** i mi njima sve ,
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 24 gosta.