Ma jaro moj, kako god okrenes ono nije sportski. Do sad nisam vidio igraca da se sa manje postovanja odnosi prema protivnicima. Neko ce mu nogu pribit u Europi zbog toga.mandraX je napisao/la:Nemojte molim vas donositi zakljucke o igracu na osnovu YouTube clipova.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- JohnLennon
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
barca_87 je napisao/la:[
pa ovako se ne ponasa profesionalni fudbaler ,nije niko ni do koljena mnogim fudbalerima u nekim ligama pa nisam vidio ovako nonsalantno ponasanje.
uvjerio sam se ja 100 puta u njegove kvalitete ,ne donosim zakljucke samo na osvovu ovog klipa.mandraX je napisao/la:Nemojte molim vas donositi zakljucke o igracu na osnovu YouTube clipova.
uglavnom previse je rizika za te pare,moze se uzet npr suarez iz liverpoola ,jedan provjereni napadac koji je i dok je bio u ajaxu izjavljivo da mu zelja u barci da igra a ne davat 45 miliona za nekog igraca kojem su sanse 50 :50 da ce bit dobar i u evropi ko i u brazilu sto je sad.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Neymara su brazilci precijenili do bola. Talentovan jest, ali ove brazilske karafeke mi idu na neku stvar.
Ne bih ga volio nikako vidjeti u Barci i ne znam šta se navalilo na njega u zadnju vrijeme
Nek ga kupi Perez, on voli istresti gutu za brazilca i cirkus.
Ne bih ga volio nikako vidjeti u Barci i ne znam šta se navalilo na njega u zadnju vrijeme
Nek ga kupi Perez, on voli istresti gutu za brazilca i cirkus.
kad sam ovo procitao vratio sam se na onaj klip i pogledao da nije neymar slucajno koga pistoljem upucaobarca_87 je napisao/la: ,pa ovako se ne ponasa profesionalni fudbaler ,nije niko ni do koljena mnogim fudbalerima u nekim ligama pa nisam vidio ovako nonsalantno ponasanje.
kad dodje u evropu kad i njega i loptu sastavi neki odbranbeni igrac nece ustat 5 minuta
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja mislio o Hazardu govori.
pa de mi neku jacu utakmicu navedi gdje se on to dokazo osim po brazilugeoxx je napisao/la:jesi ti mozda vidovit kad tvrdis da nece uspjeti u evropi?
spahic ga strpo u dzep , to nista ne umanjuje neymarovu kvalitetu , covjek imao los dan pa sta?
cuj covjek ismijava igrace , pa on umisljen ?pa i messi i ronaldo ismijavaju pola evrope pa su umisljeni jel to ?
dok ga ti smatras umisljenim ljudi uzivaju u njegovim potezima , covjek je umisljen jer odradi dobar fazon , ovo jos nisam cuo
i kakav karakter ti spominjes!? , sudis o covjeku a ustvari nemas pojma o njemu , pogledaj njegove utakmice i njegove izjave , covjek je vise puta hvalio barcelonu i messija , al' eto vidim ti si vidovit vec si predvidjeo da neymar nece uspjeti u evropi , pa de onaj reci mi rezultate za subotu da uplatim tiket kad si toliko vidovit
nije to samo los dan, nije njega samo spahic zaustavljo,jesil gledo mozda olimpijske igre ,pa tu su ga ustopali neki ž odbrambeni igraci olimpijskih ekipa hondurasa ,juzne koreje i mnogih drugih,
et na tim igrama je isto smjesan bio ,toliki talenat vrijedi 45 + miliona i nako lose igro ,pa normalno kad nije brazilska liga ,tu samo moze cirkus i pravit nigdje drugo
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 24 jan 2013, 01:40, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Veci i fudbaler i zongler i carobnjak je bio Ronaldinjo pa je sve to znao dobro uklopit u igru koja je bila od koristi. Ni meni se nikako ne svidzaju ovi livadski fazoni, pa i sam nisam bas siguran da to treba blaugrani. Poludim na one Thiagove fazone kako ne bih na ove Neymarove. A tek kako ce poludit odbrambeni igraci protivnika. S razlogom.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
ja ne razumijem kakve veze ima šta on radi sve dok je to korisno i ne kosi se sa pisanim pravilima.
nek im se on lično provlači kroz noge ako će to donijet rezultata, nigdje ne piše da to ne smije radit. to što provocira driblinzima radi na svoju odgovornost, ne bojite se, neće vas niko udarit u kost.
baloteli provocira postupcima, ibrahimović riječima - sve ok, niko ni ne spominje. neymar predribla lika - najgora osoba na svijetu.
nek im se on lično provlači kroz noge ako će to donijet rezultata, nigdje ne piše da to ne smije radit. to što provocira driblinzima radi na svoju odgovornost, ne bojite se, neće vas niko udarit u kost.
baloteli provocira postupcima, ibrahimović riječima - sve ok, niko ni ne spominje. neymar predribla lika - najgora osoba na svijetu.
eh bravo..azTer je napisao/la:ja ne razumijem kakve veze ima šta on radi sve dok je to korisno i ne kosi se sa pisanim pravilima.
nek im se on lično provlači kroz noge ako će to donijet rezultata, nigdje ne piše da to ne smije radit. to što provocira driblinzima radi na svoju odgovornost, ne bojite se, neće vas niko udarit u kost.![]()
zelim reci da ne mozete vi na osnovu utakmice sa bih i protiv barcelone zakljuciti da je neymar precjenjen igrac i da nece uspjeti u evropi , ispred nas je pa cemo vidjeti
ovo je sve osim korisno ,sta je tebi ovdje na ovom klipu korisno ,ovo sto provocira kod aut linije ,ide u suprotnom smijeru od gola gdje treba napadat i bezze dribla ,veoma korisno ,jedino ak vodis 1:0 a sudijska nadoknada pa zadrzaji loptu,tad bi samo bilo korisnoazTer je napisao/la:ja ne razumijem kakve veze ima šta on radi sve dok je to korisno i ne kosi se sa pisanim pravilima.
nek im se on lično provlači kroz noge ako će to donijet rezultata, nigdje ne piše da to ne smije radit. to što provocira driblinzima radi na svoju odgovornost, ne bojite se, neće vas niko udarit u kost.![]()
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
pa jel vidiš da su ga napala dvojica igrača, logično da će se vratit nazad, neće valjda trčat ka gol-liniji? traži prazan prostor, taj mamlaz se zaletio, neymar mu prodo dimije.
samo cu te pitati jel neymar radi nesto sto je nedozvoljeno u nogometu ? jel to driblanje zabranjeno , stvarno si nevjerovatanbarca_87 je napisao/la:ovo je sve osim korisno ,sta je tebi ovdje na ovom klipu korisno ,ovo sto provocira kod aut linije ,ide u suprotnom smijeru od gola gdje treba napadat i bezze dribla ,veoma korisno ,jedino ak vodis 1:0 a sudijska nadoknada pa zadrzaji loptu,tad bi samo bilo korisnoazTer je napisao/la:ja ne razumijem kakve veze ima šta on radi sve dok je to korisno i ne kosi se sa pisanim pravilima.
Zadnja izmjena: geoxx, dana/u 24 jan 2013, 01:58, ukupno mijenjano 1 put.
ma da je bogdom na osnovu samo te dvije utakmice,ja na osnovu mnogo vise utakmica sto sam gledo ovo tvrdim da nece ni blizu dobar bit u evropi ko u brasilugeoxx je napisao/la:eh bravo..azTer je napisao/la:ja ne razumijem kakve veze ima šta on radi sve dok je to korisno i ne kosi se sa pisanim pravilima.
baloteli provocira postupcima, ibrahimović riječima - sve ok, niko ni ne spominje. neymar predribla lika - najgora osoba na svijetu.![]()
zelim reci da ne mozete vi na osnovu utakmice sa bih i protiv barcelone zakljuciti da je neymar precjenjen igrac i da nece uspjeti u evropi , ispred nas je pa cemo vidjeti
al et vidicemo sve
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
pa nije zabranjeno al nacin kako on to radi je ismijavanje protivnika ,ronaldinho je pravio budalama svakakve igrace al nije na ovakav nacin ,na ovom se vidi da mu je namjera da omalovazava protivnickog igracageoxx je napisao/la:samo cu te pitati jel neymar radi nesto sto je nedozvoljeno u nogometu ? jel to driblanje zabranjeno , stvarno si nevjerovatanbarca_87 je napisao/la:ovo je sve osim korisno ,sta je tebi ovdje na ovom klipu korisno ,ovo sto provocira kod aut linije ,ide u suprotnom smijeru od gola gdje treba napadat i bezze dribla ,veoma korisno ,jedino ak vodis 1:0 a sudijska nadoknada pa zadrzaji loptu,tad bi samo bilo korisnoazTer je napisao/la:ja ne razumijem kakve veze ima šta on radi sve dok je to korisno i ne kosi se sa pisanim pravilima.
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
De ljudi sta pisete.Neymar je WC igrac.Mali je ultra-giga talentovan.Sve sa loptom zna , odlicno suradjuje sa saigracima uz to mnogo je atraktivan jer ima nevjerovatnu mogucnost da ponizi protivnika.
Najbolji mladi igrac na Svijetu bez premca.Ko je pogledao par utakimca Santosa zna o cemu je rijec.Pratim Brazilsku ligu i ovaj momak je nevjerovatan.Savrsen igrac za Barcelone.Ne postoji bolje moguce pojacanje.40 miliona je malo koliko ovaj momak moze pruziti uz sistematski rad sa njim vjerujem da moze biti najbolji na Svijetu.
On je za Alexisa ,Pedra , Tella , Cuencu doktor nauka.
Uz njegovog idola Messija i pozadi Iniestu i Xavija on moze biti samo bolji fudbaler a vjerujem da bi i na fizikalijama se lahko sa njim moglo poraditi.Ima mnogo prostora za napredak i treba ga na ljeto kaparisat a manet reci Villi
Najbolji mladi igrac na Svijetu bez premca.Ko je pogledao par utakimca Santosa zna o cemu je rijec.Pratim Brazilsku ligu i ovaj momak je nevjerovatan.Savrsen igrac za Barcelone.Ne postoji bolje moguce pojacanje.40 miliona je malo koliko ovaj momak moze pruziti uz sistematski rad sa njim vjerujem da moze biti najbolji na Svijetu.
On je za Alexisa ,Pedra , Tella , Cuencu doktor nauka.
Uz njegovog idola Messija i pozadi Iniestu i Xavija on moze biti samo bolji fudbaler a vjerujem da bi i na fizikalijama se lahko sa njim moglo poraditi.Ima mnogo prostora za napredak i treba ga na ljeto kaparisat a manet reci Villi
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Slazem se da je trenutno najbolji mladi igrac na svijetu i da je pretalentovan.
Ali takav je bio i Robinho, ako ne i bolji pa propade k'o kauc iako je vjerovatno i sada jedan od najboljih tehnicara i driblera.
Mislim da samo u slucaju odlaska Ville treba dovesti Neymara, nikako prije.
Sve upucuje na to da ce David otici na ljeto ( vjerovatno Arsenal ), a mali horoz u Barcu.
Bolje bi im bilo da dovedu nekog stopera.
Ali takav je bio i Robinho, ako ne i bolji pa propade k'o kauc iako je vjerovatno i sada jedan od najboljih tehnicara i driblera.
Mislim da samo u slucaju odlaska Ville treba dovesti Neymara, nikako prije.
Sve upucuje na to da ce David otici na ljeto ( vjerovatno Arsenal ), a mali horoz u Barcu.
Bolje bi im bilo da dovedu nekog stopera.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
A ne možeš porediti robinha i neymara na osnovu toga. Neymar bi eventualnim dolaskom u kataloniju došao u mnogo zdraviju sredinu.
naprijed rejal
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocekivani sastavi za vecerasnji mec na La Rosaledi

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
covjek objasnioSveti je napisao/la:A ne možeš porediti robinha i neymara na osnovu toga. Neymar bi eventualnim dolaskom u kataloniju došao u mnogo zdraviju sredinu.
a vi ste svi odjednom WC skauti koji u dusu znaju svakog igraca i koji je njegov maximum
lakse sa tim prognoziranjem propast ce k'o kauc itd. , kada dodje u Evropu i odigra 1-2 sezone onda ga mozemo analizirati kakav je igrac
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: FCBLAUGRANA1987, Markinhio i 3 gosta.