Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Ako je smisao postojanja reprezentacije da se ne obrukamo, mislim da je onda i ne trebamo pratiti. Stvarno mi je išlo na živce što je svaki gost govorio nismo se obrukali bla bla bla. Sa ovakvim igračima nije se moglo obrukati, a to samo Safet nije znao jer je previše limitiran.
Pape je nevjesta u čiju čast je ni najlogičinijm pitanjem ne smije dirati. U tome je problem.DeeWa je napisao/la:plus koliko se sjecam selektor je davno prije SPa govorio kako nije siguran da ce voditi vise repku tako da je pitanje po meni ok. Nije mu rekao nesto tipa losi ste selektore bili ili niste opravdali kako se usudjujete, samo je pitao odakle zelja, to je mogao pitati i kao njegov najveci fan isto bi bilo. ne vidim cemu problem.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
- DonCorleone
- Kontakt:
Ako mi dalje budete isli na qrac, spusticu slusalicu......spustio sam, ko vas yebe
.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ne preskacem ja nista,ja ti mogu reci svoj stav.aleksandar_veliki je napisao/la:drummer da li je Kolar stvari postavio na svoje mjesto, selektor je kriv, on bira igrace, odredjuje taktiku. Vidim, vjesto preskaces odgovor na taj post...
U normalnom svijetu za uspjeh su zasluzni svi.Najvecu slavu pokupi trener,medijsku najvise dok su idoli obicnog puka uglavnom igraci.Safet Susic je pokupio svu mogucu slavu,i pretjeranu u nasim medijima kod uspjeha.
Za neuspjeh su takodje odgovorni svi ali,opet u normalnom svijetu ,trener prvi i najvise.Najvecu kritiku i osudu,medijsku najvise,dobije trener a obicni puk kritikuje i trenera i igrace.Susic skoro da nije kritikovan u nasim medijima za neuspjeh.
Ali mi smo dokazali da nismo normalan svijet,samo kod nas novinari i vecina javnosti imaju suprotstavljene stavove oko podrske selektoru.
I dalje mislim da smo se plasirali najvise zahvaljujuci sjajnoj generaciji igraca.Takodje mislim da bi sa svakim drugim selektorom,cak i bez selektora u Brazilu prosli u drugi krug.
pa ako je otisao na svjetsku prvenstvo jel to odmah znaci da se smije obrukati jer toboze odveo nas. pa sta ako nas je odveo. on kretenluke protiv nigerije ne bi ni amater napravio a ne selektor jedne ozbiljne selekcije. nego da se ne vrtimo opet oko te nigerije, lik je teski papak koji ne zna sastaviti dvije recenice, koji ni na jedno izvlacenje nije otisao nego hodao po francuskoj po utakmicama i tako dalje. savez je njega odabrao jer mogu s njim zajedno da manipuliraju i da guraju svako svog, kao i ona sto ga je doveo (usanovic) a znamo gdje je sad ? takvi ga podrzavaju.calcio je napisao/la:Tu bruku izgleda vidite samo vas nekoliko pojedinaca + ovaj Kolar.emirati je napisao/la:a zasto je glupo pitanje ? nije on njega to bezveze pitao odakle zelja, jer zna kakve su mu igraci gluposti pravili, kakave je on kretenske taktike pravio, kako se zavadio s svim novinarima, i kako zelja poslije svega toga i poslije bruke u prenesenom znacenju da vodi..dr.van nostrand je napisao/la:Otkud vama zelja da i dalje vodite reprezentaciju BiH?
I to nije glupo pitanje?
To je kretenluk teski...ovaj Kolar je degenerik teski...cuj otkud zelja?
Sto se Papeta tice imam neki blagi neutralni stav , necu da ga branim ali razumijem ovakav potez jer odgovaranje na ovako kretensko pitanje je gubljenje vremena pa makar alternativa bila gledanje turskih serija.
Bruka je igranje na SP?![]()
Pitanje je glupo, cuj otkud zelja da radi svoj posao? I da vodi svoju reprezentaciju?
Ali Susic mu je ipak dao odgovor. Rekao je da zeli da odvede reprezentaciju na Euro i da je savez takodje zelio da produzi ugovor.
a ovo spustanje slusalice je vrh seljakluka, da je ne znam kakvo pitanje.
Zadnja izmjena: emirati, dana/u 17 jul 2014, 01:03, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Kakav god da je, ipak stiti igrace, i odbija svaku priliku da i sitnicu iznese u javnost sta se desavalo, sto i nije lose, pogotovo u Bosni, znamo kako neke stvari idu. 

To mu je najveća greška, veća i od one protiv Nigerije.Goalgetter je napisao/la:Kakav god da je, ipak stiti igrace, i odbija svaku priliku da i sitnicu iznese u javnost sta se desavalo, sto i nije lose, pogotovo u Bosni, znamo kako neke stvari idu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Goalgetter je napisao/la:Kakav god da je, ipak stiti igrace, i odbija svaku priliku da i sitnicu iznese u javnost sta se desavalo, sto i nije lose, pogotovo u Bosni, znamo kako neke stvari idu.

1946
Goalgetter je napisao/la:Kakav god da je, ipak stiti igrace, i odbija svaku priliku da i sitnicu iznese u javnost sta se desavalo, sto i nije lose, pogotovo u Bosni, znamo kako neke stvari idu.
Ja se iskreno nadam da on štiti igrače, i ako je tako od mene ima veliki naklon. A ako je ono suprotno, što sam maloprije rekao, a na šta više sumnjam. Onda je za mene samo jedan veliki manipulator...
Ovako naslijepo ne mogu ništa konkretno reći.
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 17 jul 2014, 01:11, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Sa ovim cu se sloziti.Jedna od rijetkih pozitivnih strana.Goalgetter je napisao/la:Kakav god da je, ipak stiti igrace, i odbija svaku priliku da i sitnicu iznese u javnost sta se desavalo, sto i nije lose, pogotovo u Bosni, znamo kako neke stvari idu.
Mada moramo reci i da su igraci korektni prema njemu,nikad ni rijec losu o njemu.A mogli bi,pogotovo neki.I pilo bi im vode,realno.
Mada ni tu nije tako sjajan,imao je on ispada.Sjetimo se kad je rekao nece meni Spahic i Dzeko praviti spisak(ili je novinar izmislio)kao i okrivljivanje igraca za poraze,nekad i jasno imenuje igrace.
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 17 jul 2014, 01:15, ukupno mijenjano 1 put.
Pogledaj press nakon Egipta, možda ti bude malo jasnije.*p!p!t@* je napisao/la:Ja se iskreno nadam da on štiti igrače, i ako je tako od mene ima veliki naklon. A ako je ono suprotno, što sam maloprije rekao, a na šta više sumnjam. Onda je za mene samo jedan veliki manipulator...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Mogao je on popljuvati vecinu njih, da je htio dosada. Spahica, Dzeku, Ibricica, vjerovatno i jos neke koji su se sukobili. Kao sto je rekao Susic, i dio sto mi se svidio, da nije covjek radikalnih poteza, i da je povlacio neke takve poteze u toku kvalifikacija, mi Brazila ne bi vidjeli (jasno da se misli na onaj krah kad su tekme sa Slovackom bile). Iskreno, nadam se da ce se neke stvari otkriti, jer se ne moze vjeco sve gurati pod tepih, ceka se i dalje kad ce neko progovoriti.
Koga boli qurac sta ce Kolar i ostali novinari misliti o Papetu i kakav ce odnost imati s njim, bitno je da on ima korektan odnos sa igracima i da ne iznosi prljave stvari i ne kuka po medijima (iako bi trebao reci neke stvari)
Pa nece nam Kolar igrati nego igraci.
1946
Pogledao, i zbog njegove indirektnosti i nemam pravo da nešto pričam.Virtu4l je napisao/la:Pogledaj press nakon Egipta, možda ti bude malo jasnije.*p!p!t@* je napisao/la:Ja se iskreno nadam da on štiti igrače, i ako je tako od mene ima veliki naklon. A ako je ono suprotno, što sam maloprije rekao, a na šta više sumnjam. Onda je za mene samo jedan veliki manipulator...

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Jeste ali su mogli i oni,jos jacim argumentima,popljuvati njega.Goalgetter je napisao/la:Mogao je on popljuvati vecinu njih, da je htio dosada. Spahica, Dzeku, Ibricica, vjerovatno i jos neke koji su se sukobili. Kao sto je rekao Susic, i dio sto mi se svidio, da nije covjek radikalnih poteza, i da je povlacio neke takve poteze u toku kvalifikacija, mi Brazila ne bi vidjeli (jasno da se misli na onaj krah kad su tekme sa Slovackom bile). Iskreno, nadam se da ce se neke stvari otkriti, jer se ne moze vjeco sve gurati pod tepih, ceka se i dalje kad ce neko progovoriti.
Mozda se tu krije razlog njegove korektnosti,to onda otvara lavinu a u otvorenom sukobu sa igracima jasno je da on nema nikakvu sansu.
Bojim se da bas zbog toga suti,kako god okrenes puno veci su njegovi grijesi nego njihovi.Dovoljan je samo bratic i burazer.
Kolar je kapiten novinarske reprezentacije,samo da znasHead je napisao/la:Koga boli qurac sta ce Kolar i ostali novinari misliti o Papetu i kakav ce odnost imati s njim, bitno je da on ima korektan odnos sa igracima i da ne iznosi prljave stvari i ne kuka po medijima (iako bi trebao reci neke stvari)

- Goalgetter
- Kontakt:
Naravo da ima i njegovih gresaka hrpu. Svakako, ionako ga ne smatram kompetentnim za ovaj posao, i trebao je prepustiti ovu poziciju nekome drugome. Ali kao sto smo se slozili, nisu ni igraci bez greske, i mislim vjerovatno je neke od njih zastitio od udara javnosti.drummer je napisao/la:Jeste ali su mogli i oni,jos jacim argumentima,popljuvati njega.Goalgetter je napisao/la:Mogao je on popljuvati vecinu njih, da je htio dosada. Spahica, Dzeku, Ibricica, vjerovatno i jos neke koji su se sukobili. Kao sto je rekao Susic, i dio sto mi se svidio, da nije covjek radikalnih poteza, i da je povlacio neke takve poteze u toku kvalifikacija, mi Brazila ne bi vidjeli (jasno da se misli na onaj krah kad su tekme sa Slovackom bile). Iskreno, nadam se da ce se neke stvari otkriti, jer se ne moze vjeco sve gurati pod tepih, ceka se i dalje kad ce neko progovoriti.
Mozda se tu krije razlog njegove korektnosti,to onda otvara lavinu a u otvorenom sukobu sa igracima jasno je da on nema nikakvu sansu.
Bojim se da bas zbog toga suti,kako god okrenes puno veci su njegovi grijesi nego njihovi.Dovoljan je samo bratic i burazer.
Ipak, ovo je sve nagadjanje, a kad tad ce izaci istina na vidjelo. Velika je nepoznanica odnos izmedju reprezentativaca.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Safet jos jednom pokazao da je SELJACINA nema muda da odgovori na pitanja kratko i jasno,nego mrmlja tu nesto,smislja lazi,ne zna recenicu sastaviti kako treba bjednik obicni koji se dobro uhljebio....
Onaj lik sa TV Sa je postavio dobra pitanja samo sto se Safet papak izgubio znao je da mozda dolaze jos teza pitanja,sta dalje slagati,kako nema materijala papak da sastavi recenicu....Boga sami zna sta se desavalo za vrijeme kvalifikacija ko je koga j.ebo te dvije godine,sta se desavalo u Brazilu,Slucaj Zukanovic itd.......
Jednostavno Safet je obicna 0 kao covjek i kao Trener to je jos jednom potvrdio da nema nikakav karakter i da ga boli supak za sve,mlati pare,sjedi u Parizu i drka k....
On uvodi novi kodeks ponasanja,kome ce on sta uvesti i narediti...

Head@
kakvim dusmanima,on je trebao reci u javnost sve kako stvari stoje dok jos nije kasno,dok nisu pocele kvalifikacije jer kasnije ako se prljavi ves pocne iznositi pojedinacno tu ce sve da propadne.....
Onaj lik sa TV Sa je postavio dobra pitanja samo sto se Safet papak izgubio znao je da mozda dolaze jos teza pitanja,sta dalje slagati,kako nema materijala papak da sastavi recenicu....Boga sami zna sta se desavalo za vrijeme kvalifikacija ko je koga j.ebo te dvije godine,sta se desavalo u Brazilu,Slucaj Zukanovic itd.......
Jednostavno Safet je obicna 0 kao covjek i kao Trener to je jos jednom potvrdio da nema nikakav karakter i da ga boli supak za sve,mlati pare,sjedi u Parizu i drka k....
On uvodi novi kodeks ponasanja,kome ce on sta uvesti i narediti...

Head@
kakvim dusmanima,on je trebao reci u javnost sve kako stvari stoje dok jos nije kasno,dok nisu pocele kvalifikacije jer kasnije ako se prljavi ves pocne iznositi pojedinacno tu ce sve da propadne.....
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 17 jul 2014, 01:32, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ne mogu da vjerujem da bi neki jedva docekali da se iznese sav prljav ves da dusmani dodju na svoje.
I ja u datom trenutku pomislim da je bolje reci sve i iznjeti u javnost ali onda shvatim da bi tek tad pojedini dusmani dosli na svoje. Kako bi majorizirani i ostali voljeli citati zutu stampu u kojoj pise da su se igraci udarali izmedju sebe, jedan drugom psovali mater i slicno.
Svaka cast Susicu sto ne da dusmanima da dodju na svoje. Neke stvari ne trebaju nikad izaci u javnost.Postoji bezbolniji nacin da se rijesi malidnog tkiva, ne urucis mu poziv, kazes ima kvalitetnijih igraca u tom trenutku i to je to. Bez puno zutila i pompe.
I ja u datom trenutku pomislim da je bolje reci sve i iznjeti u javnost ali onda shvatim da bi tek tad pojedini dusmani dosli na svoje. Kako bi majorizirani i ostali voljeli citati zutu stampu u kojoj pise da su se igraci udarali izmedju sebe, jedan drugom psovali mater i slicno.
Svaka cast Susicu sto ne da dusmanima da dodju na svoje. Neke stvari ne trebaju nikad izaci u javnost.Postoji bezbolniji nacin da se rijesi malidnog tkiva, ne urucis mu poziv, kazes ima kvalitetnijih igraca u tom trenutku i to je to. Bez puno zutila i pompe.
1946
-
- Kontakt:
Pape ako misli obavljati dobar posao i raditi kako treba, prvo mora imati osobine hrabrosti i odlučnosti. Kakav si ti selektor ako ne smijes igracu "yebati majku" u cetiri oka. Zna se ko je gazda u svlačionici, i ne smije ni zbog koga padati atmosfera u svlačionici. Autoritet moj Pape, autoritet!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.