Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 19 feb 2013, 12:13

Jes Arsene zajmio po Španiji :mrgreen:
Odličan je ovaj Amorebieta, vazda kad pratim Athletic Bilbao odlicno odigra.(nije samo Makaveli skaut :lol: ) Iskreno se nadam da to NE znači odlazak Vermaelena, nego samo osnazivanje odbrane. A vjerovatno znaci odlazak Belgijanca, tako da :roll:

Večeras naravno po pobjedu. Pesimista sam bio, al onda kontam zašto tako da razmišljam.Ipak smo mi veliki Arsenal. Pobjeda sa 2 gola razlike večeras 8-)
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 19 feb 2013, 12:58

Wenger planira napraviti spanski Arsenal izgleda.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Elubrylla
Kontakt:

Post Postao/la Elubrylla » 19 feb 2013, 13:11

slika

Sretno vcrs pa nek bolji pobjedi ;)

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 19 feb 2013, 13:17

Sretno vam većeras,nadam se da će biti dobra utakmica i da će Arsenal ostvariti što bolji mogući rezultat.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 19 feb 2013, 13:42

Zele nam srecu Unitedovci i Romanovci cak oce i kladzu da igraju na nas!?!?!? :o :o Ovo nece na dobro izaci! ;) :lol:

Ja cu totalno rastereceno sagledati taj mec jer znam ispali ili prosli Bayern mi ovo takmicenje ne mozemo osvojiti zelim samo da dobijemo radi onih debila sto su bili ubjedjeni da ce nas Bayern razvaliti u obe utakmice!

Sto se tice "mesara iz Bilbaa" (tako ga mediji nazivaju) nisam ga ni gledao pa bi volio da nam ovi dezurni Spanci napisu sta za njega... Pisalo se onaj zadnji dan prelaznog roka kada za dolazak Nacha nismo ni predpostavljali pisalo se da avion leti za Spaniju po Monreala i njega. Sada on je zelio da zavrsi sezonu u Atleticu pa zato nije dosao. Bice jeftin posto mu ugovor istice. Ceka se odgovor Kokosaka! :lol:
Odakle vam to ako on dodje da Verminator ode? Sqillaci ode, Miguel vjecni talenat nije ni blizu prvog tima, na Durua ni sveti Petar vise ne racuna... Tako da mi nemamo cetvrtog stopera a Wenger treba jacati najvise odbranu na ljeto. Takodje i Vemrija ceka operacija clanka tako da je samo pitanje dali ce biti spreman za pocetak sezone!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 19 feb 2013, 13:57

Stvarno je smijesno sto se Wenger i dalje bavi polovnjacim, opet zeli exparimentisat sa igracima sa kojim nkad ne mozes biti siguran za njihove mogucnosti, i onda na kraju cesto podbace ;) al sta ja tu mogu :?:
Nego kako sati i minute sporo prolaze do tekme :lol: :lol: Pogedam na sat i ono 13:50. Pogledam nakon mojih "5 min" a ono 13:51 :lol: :lol: :lol: :lol:
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 19 feb 2013, 14:08

slika
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 19 feb 2013, 14:21

Jos jedan komican statisticki podatak kojim se svako koristi. Kao prvo vecina ovih igraca otisla je u klubove koji su potrosili nekoliko stotina miliona eura na svoje roostere i jos nekoliko stotina miliona eura na plate njihove. Kao drugo jedini ovde igraci sa nekom bitnijom ulogom u osvajanju trofeja svoje ekipe je Ashley Cole i Patrick Vieira i djelomicno Henry (posto je on dosta presjedio na klupi iako je zabio dosta golova). Simptomaticno upravo su ta tri igraca bili glavni u kreiranju Arsenalovih uspjeha prije nego su napustili isti dakle i sa Arsenalom su trofeje osvajali.

Sto se ovih ostalih tice Eduardo da Silva :lol: naosvajao se svega u Ukrajini a ni tamo nije cak ni prva postava bio niti je sada. Jose Antonio REyes bio na posudbi u Realu za jednu godinu cijelu zabio strasnih 5-6 golova a sa Atleticom je osvojio strasnu Evropa ligu i jos strasniji Interototo kup :lol: Aleander Hleb, trebam li obrazlagati uopste? :lol: Lassana Diarra uglavnom klupa kao i Fabregas u tim trofejima koje usput on osim Kupa kralja nije ni zasluzio da osvoji jer on nije bio dio tima koji je izborio nastupe u tim strasnim superkupovima spanije, svijeta i evrope i njegova zasluga cak i u tim sporednim trofejima je minimalna, te trofeje on je vise dobio ko poklon nego sto ih je osvojio.

I probaj prebrojati koliko je za isti taj period od 2006 pa do danas osvojio trofeja Liverpool a koliko Liverpoolovi igraci koju su u tom periodu otisli iz Liverpoola i o kakvim je trofeijma rijec. Meni samo na prvu na pamet ide Torres (LP i FA kup), Mascherarano (liga, kup, superkup, lp, eurosuperkup, svjetsko klupsko), Xabi Alonso (liga, kup, superkup), Arbeloa isto ko Xabi Alonso, Meireles isto ko Torres, Michael Owen itd itd mogao bi do sutra nabrajati.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 19 feb 2013, 14:30, ukupno mijenjano 3 puta.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 19 feb 2013, 14:26

Amorebieta je do ove sezone bio standardan prvotimac i jedan od najboljih igraca Bilbaoa.
Ne znam sta da kazem.Trom je i poprilino spor bar za moj ukus.Odlicno se postavlja i dobar je u skok i duel igri.
Ubio se za ostrva.

Zna fino povuci loptu i jako je zahvalan ako nista.Pojacanje bi bio sad da li bi igrao u prvih 11 to ovisi o njegovim partijama.
Stilom igre najvise me podsjeca na naseg Spahica.Voli klepiti po nogama vise nego se hljeba najesti :mrgreen:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 19 feb 2013, 14:30

Johny je napisao/la:Amorebieta je do ove sezone bio standardan prvotimac i jedan od najboljih igraca Bilbaoa.
Ne znam sta da kazem.Trom je i poprilino spor bar za moj ukus.Odlicno se postavlja i dobar je u skok i duel igri.
Ubio se za ostrva.

Zna fino povuci loptu i jako je zahvalan ako nista.Pojacanje bi bio sad da li bi igrao u prvih 11 to ovisi o njegovim partijama.
Stilom igre najvise me podsjeca na naseg Spahica.Voli klepiti po nogama vise nego se hljeba najesti :mrgreen:
Znaci zato ga nazivaju mesar... Po tvome opisu Per Mertecaker dva...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 19 feb 2013, 14:33

Pa nije bas Per, Per je pravo spor igrac ovaj je mnogo brzi od njeg. Nije brz kao Koscielny ili Vermaelen, ali nije kao ni PEr.
Celik!3,2,2.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 19 feb 2013, 14:36

Gunner4 je napisao/la:
Johny je napisao/la:Amorebieta je do ove sezone bio standardan prvotimac i jedan od najboljih igraca Bilbaoa.
Ubio se za ostrva.

Znaci zato ga nazivaju mesar... Po tvome opisu Per Mertecaker dva...
Pa takva varijanta igraca samo je mnogo brzi od njega.Per je ipak slow motion od igraca :mrgreen:

Nisam siguran ali mislim da je on jedini od svih Baskijaca koji je igrao za neku drugu reprezentaciju jer nije cistokrvni Baskijac.Onako temperamentan igrac.Sjecam se prosle sezone umalo nije Pepea udavio rukama kada je ovaj pokosio Muniaina.Igra bas kapitenski.Bez velikih oscilacija i komplikacija.Zna zabiti iz prekida.Sve u svemu sasvim dobar igrac.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 19 feb 2013, 14:37

M4kaveli je napisao/la:Wenger planira napraviti spanski Arsenal izgleda.
Njemačko-špansko-engleski Arsenal, sa primjesama Francuske. :mrgreen:

Iskreno, meni se generalno svidjaju španski igrači. Malo iskusniji, ovi do 23 godine su mi još zeleni. Oni igraju lepršav nogomet i mladjahni momci nemaju još rutine u nogama. Ovi malo stariji znaju kako se igra odličan nogomet i uz to pobjedjuje protivnik.

Ja se slažem sa takvom politikom dovodjenja Njemaca i Španaca. Oni su odličan temelj i dobro za kratkoročno unapredjavanje tima. Za kasnije, oni su odličan model mladim Englezima kakav fudbal treba da igraju.

Ok mi je ako dodje Amorebieta. Ne smatram ga lošim igračem. Smatram ga dovoljno dobrim da nešto da Arsenalu. Moja želja što se tiče Španaca, pa i kad bi Arsenal imao milijardu eura za transfere (a da mora kupovati Špance) je Benat iz Betisa.

Smatram ga idealnim igračem koji bi mogao dijeliti poziciju centralnog veznjaka sa Artetom (nekad on nekad Mikel).

Wilshere naravno treba malo naprijed da igra. On je dušu dao za ofanzivnog veznjaka. Zajedno sa Santijem kao backup-om, naravno kad nije krilo. Santi je po meni do sada najviše pokazao na krilnoj poziciji.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 19 feb 2013, 14:37

Covjek igra za Venecuelu.
Celik!3,2,2.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 19 feb 2013, 14:39

Posto pratim da mediji u Spaniji kao i nezahvalni fanovi Reala (sto opet ne mora znaciti da vecina tako misli) blate ovog igraca a najbolji je na svijetu na svojoj poziciji, trebali bi sirokih ruku da ga docekamo u Arsenalu. Ne bi trebao biti skup.

slika

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 19 feb 2013, 15:05

BigBigBang je napisao/la:Posto pratim da mediji u Spaniji kao i nezahvalni fanovi Reala (sto opet ne mora znaciti da vecina tako misli) blate ovog igraca a najbolji je na svijetu na svojoj poziciji, trebali bi sirokih ruku da ga docekamo u Arsenalu. Ne bi trebao biti skup.

slika
Ko je u pitanju? Nece slika da otvori...

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 19 feb 2013, 15:10

Gunner4 je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Posto pratim da mediji u Spaniji kao i nezahvalni fanovi Reala (sto opet ne mora znaciti da vecina tako misli) blate ovog igraca a najbolji je na svijetu na svojoj poziciji, trebali bi sirokih ruku da ga docekamo u Arsenalu. Ne bi trebao biti skup.

slika
Ko je u pitanju? Nece slika da otvori...
Villa?
Keep walking.

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 19 feb 2013, 15:19

slika

Pepe ?
Pretpostavljam po ovom "ANIMAL" na kraju.
Victoria Concordia Crescit.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 19 feb 2013, 15:21

HighburyHigh je napisao/la:

slika

Pepe ?
Pretpostavljam po ovom "ANIMAL" na kraju.
Pepe je,evo slika.
slika
Keep walking.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 19 feb 2013, 17:36

Pepe ba, dje vi ovde Villu vidite? :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.