Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Haj ne laži da tek tako za jedan dan "bacaš" 100 eura na uloge. 

Zadnja izmjena: videoton1, dana/u 13 dec 2011, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
Dosta toga pogođeno,a para niĐe.lupen je napisao/la:Benneton-Bayern 1
Valencia-ASVEL (+8,5) 2
Alcorcon-Zaragoza oba daju gol
Alba B.-Dexia (149,5) 2
Kvota:9,02
Na drugom tiketu imam:Khimki 13+,Almeria oba daju,R.Sociedad 1,Rudupis (150,5)2.
I još jedan tiketić mogućih iznenađenja:ASVEL 2,Prostejov 2,Cordoba 1.

RR#9
videoton1 je napisao/la:Haj ne laži da tek tako za jedan dan "bacaš" 100 eura na uloge.
drug svi mi kockamo neko na manje neko na vise al ne vidim razlog da lazem al hajd ok ako zelis na pp mozes se uvjerit poz
* * * *
- pintol_TM87
- Kontakt:
danin sta ti reko za podolskog...danin je napisao/la:videoton1 je napisao/la:Haj ne laži da tek tako za jedan dan "bacaš" 100 eura na uloge.
drug svi mi kockamo neko na manje neko na vise al ne vidim razlog da lazem al hajd ok ako zelis na pp mozes se uvjerit poz
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
skino ga nema sta al jos si mi nest rekaopintol_TM87 je napisao/la:danin sta ti reko za podolskog...danin je napisao/la:videoton1 je napisao/la:Haj ne laži da tek tako za jedan dan "bacaš" 100 eura na uloge.

al trebat ces mi sutra

* * * *
CSKA-PAO 2 2,80
Šta mislite o ovome? Ne znam kakva je situacija sa Kirilenkom, ukoliko ne bude igrao ovo ce biti par koji ću sigurno singlovati. CSKA iako ima sve pobjede nekako mi ne djeluje jako na domaćem terenu. Ukoliko Teodosić izdivlja onako kako umije, a pod pritiskom jake odbrane koju PAO igra ne vidim kako on može odigrati na visokom nivou... ovdje je pobjeda gosta vrlo mogća, a i dobro je plaćena, u bonusu će biti i veća... sretno
Šta mislite o ovome? Ne znam kakva je situacija sa Kirilenkom, ukoliko ne bude igrao ovo ce biti par koji ću sigurno singlovati. CSKA iako ima sve pobjede nekako mi ne djeluje jako na domaćem terenu. Ukoliko Teodosić izdivlja onako kako umije, a pod pritiskom jake odbrane koju PAO igra ne vidim kako on može odigrati na visokom nivou... ovdje je pobjeda gosta vrlo mogća, a i dobro je plaćena, u bonusu će biti i veća... sretno
Sačekaj da se pojavi informacija o postavama. Ni jednim ni drugim ova utakmica ne igra veliku ulogu.
- Citizen-X
- Kontakt:
takve utakmice se igraju onda za profit = visoka kvota ili X po poluvremenima i cetvrtinama ili krajvideoton1 je napisao/la:Sačekaj da se pojavi informacija o postavama. Ni jednim ni drugim ova utakmica ne igra veliku ulogu.

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
deno_TM87 je napisao/la: Palermo - Siena(SP) 1 2.05
Genoa - Inter Oba daju gol 1.65
Cadiz - Valencia 2 1.50
Koln - Mainz domacin daje u oba poluvremena 3.60
Kvota 18.30
Uplata 1.00

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
jel neko ima iskustva ili je bio clan bwin kladioice ako moze da se javi na pp 

* * * *
Danas ova evropska liga, treba zaganjat velike kvote, malo stagod razradit, imal ko kakvih ideja??
Ja sam odigrao;
Besiktas 1
Steaua 1
PSG 1
Uplata 10KM
Besiktas 1
Steaua 1
PSG 1
Uplata 10KM
- Liverpool.F.C
- Kontakt:
ima li prijedloga za broj koseva igraca
Teodosic vise CESKA fali dosta igraca na njemu svega 11,5 a najvise ove sezone mu je 18 trebo bi danas preko tih 11
Zadnja izmjena: Muris91, dana/u 14 dec 2011, 14:42, ukupno mijenjano 1 put.
- Citizen-X
- Kontakt:
CSKA i Panatenaikos - kako to bazdi na namjestaljku svake vrste 

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Slovan - Salzburg 1
Bešiktaš - Stoke 1
Bešiktaš - Stoke 1
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
veceras ce da bude puno iznenadenja i puno golova ,ja cu igrati na golove pa sta budeveceras ce dosta gostiju dati golove i to cu i pokusati
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
nešto os ovih parova probrat a možda svi prođu
mladost( vaterpolo)2
aj milamo1
rusija ( rukomet žene)1
dynamo kiev1
fulham1
bešiktaš1x ( ST)
roeselare( odbojka)2
gopingen( njemački kup)2
olimpijakos 2
mladost( vaterpolo)2
aj milamo1
rusija ( rukomet žene)1
dynamo kiev1
fulham1
bešiktaš1x ( ST)
roeselare( odbojka)2
gopingen( njemački kup)2
olimpijakos 2
naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo
izvini jel imas neki poseban info. jer sam planirao dvicu opaliti na red bull , ovim kraj bio sezone davno slovan uzeo samo bod i to protiv psg kod kuce , gosti se bore za prolaz a vec su ih hladno uzeli 30 , kazu da je i mal interes za utakmicu kod domacina a gostujuci najavili dolazak oko milju , domacini imaju jos neke izostanke ...Monolog je napisao/la:Slovan - Salzburg 1
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da imam, napisao bih ga, vjeruj mi. Nije nikakav info, već ne volim ova posljednja kola i nikad ne igram na one koji "moraju" pobijediti. Zašto? Jer upravo te ekipe zakažu. Salzburg me uopće nije dojmio, kako u EL, tako i u austrijskoj ligi. Jednostavno, nisu više toliko dominanti (u domaćem prvenstvu), dok u Evropi to nikad i nisu bili. S druge strane, vjerujem u neke "druge" radnje, jer je PSG ove godine dosta jak, te je i u EL izvodio dosta jak sastav (nije poput Engleza stavljao drugu postavu). Eh, pa mislim da bi zbog toga malo moglo biti navlakuše. Dakle, nikakav info, nikakva sigurica, jednostavno kontriranje ovim "moram pobijediti" timovima i to je to. Ako si planirao odigrati dvojku, slobodno je spucaj. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.