FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
A o kojoj se cifri uopste govori kada je imovina u putanju tj. pomocni, pretpostavljam da se jos nije rodila budala koja bi stadion prodala. Koliko bi se moglo uzeti i da znamo odmah u startu ima li to smisla i moze li se gurati i bez tih para
Ma ko ce ti uzet burke stadionperodeformero je napisao/la: ↑04 jul 2023, 22:05A o kojoj se cifri uopste govori kada je imovina u putanju tj. pomocni, pretpostavljam da se jos nije rodila budala koja bi stadion prodala. Koliko bi se moglo uzeti i da znamo odmah u startu ima li to smisla i moze li se gurati i bez tih para
Nema niko muda za tog
Uostalom da je to tako kako se prica drzava bi nam davno sve uzela
To ovi sto su na zeljinoj sisi bacili suplju lahko povjerovat u nju
Jer znas kad bi neko doso mogli bi samo ti uhljebi ostati bez imovinw i prihoda
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ne treba nama investitor da prodamo igraca nego kvalitetni i sposobni ljudi u OP a ne legende da se uhljebe. Razumijem ja tebe svi smo ogorceni.NoDi80 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 21:10Kako onda kod pitara ulozise 10 milki
Sta je to kod njih interesastno
Ako ovako nastave bice daleko cemo mi biti iza njih narednih godina
Ovo je neodrziv sistem nikakvog profita od ovog nema s koji
Ce klub normalno funkcionisati
Ne mozemo prodat igraca i tu sva prica zavrsava o nama
Zao mi je al to je tako
Mora neko biti ko reci kako jeste
A ne da prodaje muda pod bubrege i da maze raje oci po forumu
Tesko da ce iko tek tako doc i lupit milione evo vam. U gradu koliko ima stanovnika a Zeljo 4 5000 clanova. Koliko jakih ljudi ima a niko da se organizuje i uplati neku premium karticu od 1000 km kao vid podrske. Jel se to ne moze skupit 20 30 biznismena da uloze kao sponzorstvo ili kako vec neku cifru, stave to sve na papir nadje se neki model i kad se samo 2 igraca prodaju dobiju pare ili dio nazad. Nazalost nasa raja je nezainteresovana.
Kult Zelje je OP a mi smo tu nikad tanji. Ne gradi se kuca od krova. Ne zamjeram ja puno ni ovoj upravi, ne zelim da sumnjam da se trude, valjda bi i oni voljeli da budi upisani zlatnim slovima medjutim ili ne znaju dovoljno ali ja vise mislim da i nemaju previse opcija.
Ovako nam jedino preostaje, borit se sa vjetrenjacama vracat te dugove polako i nadat se da ce ubost sa 2 3 igraca koji ce nosit cijelu ekipu.
Po meni je razocarenje npr sto se sa Gasalom potpise ugovor samo na godinu cini mi se.
Bas mi je preko glave svega, al jbg volimo Zelju i nadamo se da ce doc nase vrijeme.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ova uprava je smanjila dug za 2 miliona maraka, tako da je bespredmetno pričati o njihovoj kompetenciji. Niko nam više ne visi nad glavom što se tiče para, od poreske do povjerilaca. Prodisali smo, ali bukvalno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Pa i ti bi ga smanjio da ti opstina uplati
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Po meni, lista prioriteta za naredni period, recimo od 5 godina, treba da izgleda ovako:
-1. Vraćanje dugova
-2. Vraćanje omladinskog pogona u normalno stanje
To je to otprilike.
-1. Vraćanje dugova
-2. Vraćanje omladinskog pogona u normalno stanje
To je to otprilike.
-
- Kontakt:
Drug najlakse je pricati…jel se smatraš sposobnim da doneseš pare u klub, pokucaj na vrata sa prijedlogom pa da vidimo jel lako… pozdrav
Podržavam povećanje cijena karata! Vidimo se danas na Grbavici.
FK ŽELJEZNIČAR
🔵⚪️
🔵⚪️
Zasto silne uprave prije njih nisu isli i namolili da im se pomogne.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
po tebi ispada da nam je opstina platila citav dug. Jel ti znas da svaki mjesec placamo 70 000KM za dugovanja. Plus tekuce obaveze. Jednom kada se rijesis dugova i tih 70 000KM mognes preusmjeriti na plate igracima, biti ces itekako konkurentan. A pitari funkcionisu na princip pozajmica od Mirvica, koje vracaju sa kamatom. Lik ih moze ugasit kad god mu se cefne.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- NerminFatic
- Kontakt:
Koliko li je My Tv dala za tv prava protiv Minska? Daj Boze da je 10000 KM, ali i to je zauhar.
Malo je cenera ako ce naplacivati ljudima 2 marke za utakmicuNerminFatic je napisao/la: ↑05 jul 2023, 12:47Koliko li je My Tv dala za tv prava protiv Minska? Daj Boze da je 10000 KM, ali i to je zauhar.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- dubioza144
- Kontakt:
Jel to ne mozemo ni ove sa probe potpisat il
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
- Kontakt:
Da mi je jednom procitati na ovom portalu ili bilo gdje da smo bar nekog potpisali, nikakve aktivnosti na tom polju, katastrofa, poceo sam da gubim interes nakon mnogo godina, zadnji put sam ovakav osjecaj imao u doba Dialibe, Pelaka, onda kad smo se za opstanak borili.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Ne pamtim kad je manja euforija bila pred Evropu
Baš suprotno, stadion će biti rasprodan. Štampat će se maksimalan broj ulaznica.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
- Kontakt:
Dobro kotiramo, imamo vise glasova nego Partizan, Hajduk, Rijeka i Maribor zajednoTMovac je napisao/la: ↑05 jul 2023, 14:58https://www.fifplay.com/fc-24-clubs-vot ... k3ysL9UwRk
glasajte za nas![]()
![]()
![]()

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Poslije Crvene Zvezde najbolji smo rangirani klub iz EX-YU na listi, tacnije 9 sad ne znam jel samo jedan klub ili vise dobija sa ove liste lincencu za EAFC24TMovac je napisao/la: ↑05 jul 2023, 14:58https://www.fifplay.com/fc-24-clubs-vot ... k3ysL9UwRk
glasajte za nas![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alipasino, amypitar, Levin i 66 gostiju.