Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ma sigurno da i u Banjaluci ima likova kojima je krivo što dođe neko iz Bg i uzima ozbiljne pare i upale se nakon prvog kiksa. Isto ko što se "legende" Sarajeva jave kad Sablic, Vasoski kiksaju. U suštini nije bitan borac/sarajevo nego što mene nema tu, a para nikad više.
Al čini mi se da borac to dobro koristi da digne atmosferu i galvanizira ekipu. E sad samo im fali još pobjeda u nedjelju da to krene kako treba. Nadam se da neće.
Al čini mi se da borac to dobro koristi da digne atmosferu i galvanizira ekipu. E sad samo im fali još pobjeda u nedjelju da to krene kako treba. Nadam se da neće.
Samo naprijed Saraj'vo!
Hoćemo li skupa sad?svrakino1921 je napisao/la: ↑23 jul 2022, 13:01Nedaj Boze kakvog neuspjeha, zadrzati smirenost i nastaviti sa podrskom i Fedji i igracima. Ovo je projekat. Svaki projekat ima svoje rane faze, turbulencije, uspone i padove.
Samo cvrsta i jaka podrska.
Hajmoo rajvoSa
![]()
![]()
GASI NAM SE RAVA PLAVA
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ovaj novosarajevski klosar @svrakino neprestano ide po PDF Sarajeva i pisanje sa tog PDF lijepi ovdje i pod drugim PDF-ovima. Nevjerovatan nivo kretenluka i retardiranosti !svrakino1921 je napisao/la: ↑23 jul 2022, 13:01Nedaj Boze kakvog neuspjeha, zadrzati smirenost i nastaviti sa podrskom i Fedji i igracima. Ovo je projekat. Svaki projekat ima svoje rane faze, turbulencije, uspone i padove.
Samo cvrsta i jaka podrska.
Hajmoo rajvoSa
![]()
![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kaže ne želiš da čitaš, argumenti : Sarajevo nikad neće biti veći od ŽeljeMiljacka je napisao/la: ↑23 jul 2022, 12:58To što sam ja ne mogu da shvatim?Mamba21 je napisao/la: ↑23 jul 2022, 03:34@Miljacka
Ne možeš ti babu učiti kako se djeca prave
Zrinjski nikad neće biti veći od Veleža
Sarajevo nikad neće biti veći od Želje
Tuzla nikad neće biti veća od Slobode
To što si ti ne možeš da shvatiš ili ne znaš da čitaš sa razumijevanjem to je tvoja stvar.. Razumijem da je ovo anonimni forum, ali ipak neke kulture ti ne bi falilo za bilo kakvu komunikaciju. Poradi malo na tome, trebat će ti u životu
Znam čitati, ali ovo je baš teško odgonetnuti![]()
Inače pršti post od argumenata, tipa moj babo jači od tvog.Ništa @Mambone, samo nastavi, pravi se da nisam ništa ni rekao. Uveseljavaju me tvoji postovi redovno.
![]()
Ako je po tebi Sarajevo plastičan klub, bez tradicije i historije onda si još veći genije nego što sam mislio. Može tako?
E čuj poredi Tuzlu sa Slobodom i u istom kontekstu Sarajevo sa željezničarom hahahahahahah
Ne vjerujem majke mi haha

Inače, koliko titula u Jugi ima Sarajevo a koliko vi? Pitam za druga.
Valjalo bi da postave neku noviju sliku s trofejom osvojene titule, **** li ga zar nema nijedna

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- hordasDoboj
- Kontakt:
Dokle su radovi na stadionima? Ima li i na jednom da je prošao ovaj period 45-60 dana? 

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Ovim tempom svi će biti gotovi do kraja oktobra
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
- SedrenikHz
- Kontakt:
Antipolitika3 je napisao/la: ↑23 jul 2022, 13:03Mozda real madrid ima trofeje ali getafe ima ono nesto.

Starije su nam kone nemoj tako
I samo za kone pošto im se na orgu pocelo opsno vrtiti, da vas uputim a ubrzo ce samo shvatiti.
A diglisicaaa nemaaaaaa
Spremaj se qurvo u kanton, ubrzo ce osjetiti

železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
sutra po tri buda u lišticu 

-
- Kontakt:
Koja milina kad ti klub posluje uspješno i kad sve u njemu funkcionise kako treba i kad svako zna svoj posao.
Jučer došao Kulibali i eno ga registrovan, može igrati već u četvrtak.
Nije ko neki tajlanđanin pobjegao od vojske pa ne registruju ga čitavu sezonu. Nije ko turčin istekne pozajmica a ne uspije biti registrovan ili dovedeš pojačanje igra ti samo prijateljske neće papire dobiti do nove godine.
Nije ko neki tajlanđanin pobjegao od vojske pa ne registruju ga čitavu sezonu. Nije ko turčin istekne pozajmica a ne uspije biti registrovan ili dovedeš pojačanje igra ti samo prijateljske neće papire dobiti do nove godine.
Eto ti sve znas.Brini se za svoju plastiku.Ocito nisi u vezi "tajlandjanina" nikad cuo za marketing..Za tvoju info,nije tajlandjanin vec indonezanin 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- westsideSB96
- Kontakt:
Kao i uvijek kad gostujete ovde
Zadnja izmjena: westsideSB96, dana/u 23 jul 2022, 15:23, ukupno mijenjano 1 put.
NKŠB ponos HRHB
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Kako ce jadan s 535 Km mjesecno da prezivi?Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑23 jul 2022, 15:13Koja milina kad ti klub posluje uspješno i kad sve u njemu funkcionise kako treba i kad svako zna svoj posao.
Cuj posluje uspjesno, majku li vam, prevarili ste drzavu za bog zna koji iznos i ti sad dosao ovde da pricas o uspjesnom poslovanju....
-
- Kontakt:
E jest i pomogao s marketingom. Toliko se zaradilo da ni za plata nije bilo

Ne znam odakle je tačno, al zna se da je pobjegao od vojnog roka.
-
- Kontakt:
Prvo je psuj glupane. Državu niko ne vara, posebno ovu sto sve prebaci u SDA i Velež. Nama ni marke nije dala.LovacnaJelene je napisao/la: ↑23 jul 2022, 15:23Kako ce jadan s 535 Km mjesecno da prezivi?Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑23 jul 2022, 15:13Koja milina kad ti klub posluje uspješno i kad sve u njemu funkcionise kako treba i kad svako zna svoj posao.
Cuj posluje uspjesno, majku li vam, prevarili ste drzavu za bog zna koji iznos i ti sad dosao ovde da pricas o uspjesnom poslovanju....
A nas minimalac je super za mjesto iz kojeg on dolazi. Već ga tamo smatraju za nekog ko je uspio u životu

Pa sto ce vam davat pare kad ste privatni klub,tj vlasnistvo jedne osobe?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Daj ne prizivaj ga, tog @Slobodom OpčinjenogPušikurca
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Koliko buseva Azmir salje u Podrinje da vas pokupe da dodjete na utakmicu protiv nas?Jos vam i rekvizite na ulazu daje vas nema ni 100

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Jadnimi, jurisicduska, OsmanhodzicBuco, svemalim1 i 30 gostiju.