Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Goalgetter Ako ces moje licno misljenje selektor i igraci pusu u istu tikvu.Poslije svega ovoga to je jedini logican zakljucak.Tu je nadjen kompromis,on moze malo prodavati igrace a oni se mogu malo neozbiljnije ponasati,imati slobodu itd.Jer logika govori da on nije ponovo izabran a da nije postojala i podrska igraca za njegov izbor,pogotovo Spahica i Dzeke.
Taj pakt mi se ne svidja ali sve mirise da je tako.
Taj pakt mi se ne svidja ali sve mirise da je tako.
Ako on bude imao damu nepozvati Spahića, Ibričića ili petog-desetog ko je već kriv, pored svega što je qrac od trenera i nekarakter ja ću mu ovdje čestitati, onda se i slažem sa tobom da je to bezbolan način za odstranjivanje problema. Ali pošto ja čisto sumnjam (ne kažem nemoguće ali iskreno sumnjam) da on neće pozvati Spahića ili ostale onda je bolje da sve kaže, jer će to sve eskalirati onda kada to bude najnepotrebnije i svi ćemo požaliti što nismo o tome ranije govorili.Head je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da bi neki jedva docekali da se iznese sav prljav ves da dusmani dodju na svoje.
I ja u datom trenutku pomislim da je bolje reci sve i iznjeti u javnost ali onda shvatim da bi tek tad pojedini dusmani dosli na svoje. Kako bi majorizirani i ostali voljeli citati zutu stampu u kojoj pise da su se igraci udarali izmedju sebe, jedan drugom psovali mater i slicno.
Svaka cast Susicu sto ne da dusmanima da dodju na svoje. Neke stvari ne trebaju nikad izaci u javnost.Postoji bezbolniji nacin da se rijesi malidnog tkiva, ne urucis mu poziv, kazes ima kvalitetnijih igraca u tom trenutku i to je to. Bez puno zutila i pompe.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- DonCorleone
- Kontakt:
Upravo iz tih razloga je nama trebao podhitno rez i tacka na Susicev rad. Doslo je do zasicenja na svim nivoima, ko to jos ne vidi? Svako ko i povrsno prati reprezentaciju, zna da se dugo vec zataskava dosta toga, a stvari se ne rijesavaju, nego se i dalje zataskavaju, a pod takvim okolnostima nema uspjeha i nece ga nikada biti.Goalgetter je napisao/la:Mogao je on popljuvati vecinu njih, da je htio dosada. Spahica, Dzeku, Ibricica, vjerovatno i jos neke koji su se sukobili. Kao sto je rekao Susic, i dio sto mi se svidio, da nije covjek radikalnih poteza, i da je povlacio neke takve poteze u toku kvalifikacija, mi Brazila ne bi vidjeli (jasno da se misli na onaj krah kad su tekme sa Slovackom bile). Iskreno, nadam se da ce se neke stvari otkriti, jer se ne moze vjeco sve gurati pod tepih, ceka se i dalje kad ce neko progovoriti.
Sa Safetovim produzenjem ugovora smo se de facto odlucili za kontinuitet zataskavanja i propalih pokusajava spajanja novih veza koje su davno pukle.
Misljenja sam, da su iole strucni ljudi u savezu morali takve okolnosti primjetiti i staviti jednom za sva vremena tacku na sve sukobe na svim relacijama. Odlucili su se za propali kontinuitet. Ovde nece biti uspjeha nikakvog ubuduce. Jednostavno ga ne moze biti pod ovakvim okolnostima.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 17 jul 2014, 01:37, ukupno mijenjano 2 puta.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Spahić i Džeko ne daju izjave za naše medije tako da ti ta logika pada u vodu, a nekoliko igrača ga je javno podržalo.drummer je napisao/la:Jer logika govori da on nije ponovo izabran a da nije postojala i podrska igraca za njegov izbor,pogotovo Spahica i Dzeke.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
daj head odvadi vise, kontamo da ga gotivis jer je igrac sarajeva, ali budi realan, da je covjek obicni papak.
Kaže gigant 'selektore ja sam jedan od onih koji vas kritikuju'Head je napisao/la:A Kolar dobi klasicnu korpu.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Head je napisao/la:Safet je poceo da lupa.
Head je napisao/la:Safet pretjeruje, uhvacen je u lazi.
Head je napisao/la:Fuj, sramotan potez.
Ma sto je najgore, ja sam u prvi mah pomislio da je covjek objektivan i da zeli normalno pricati, a onda kad sam pregledao citavu emisiju uvidio sam da je lik kreno u hajku prema selektoru.Virtu4l je napisao/la:Kaže gigant 'selektore ja sam jedan od onih koji vas kritikuju'Head je napisao/la:A Kolar dobi klasicnu korpu.
1946
- Goalgetter
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Kaže gigant 'selektore ja sam jedan od onih koji vas kritikuju'Head je napisao/la:A Kolar dobi klasicnu korpu.

Meni se cini da neki forumasi zive u iluziji da Spahic nece biti pozvan na sljedece okupljanje. Spahic ce biti kapetan sve dok je Susic selektor ili mu samom ne dosadi i odluci izaci iz svega. Pa nije mi jasno da neki ne vide realnost. Susic i Spahic su vezani pupcanom vrpcom tako da Susic ne moze prezivjeti Spahicevo nepozivanje. Da ga ne pozove i ovaj izgubi dug lojalnosti i oplete po Susicu u novinama to bi bio show. Ne bi Pape kako ga neki od milja zovu vise ni turisticki smio u BIH doci. Zivi bili pa vidjeli,koliko ce Susic prezivjeti na klupi nakon eventualnog nepozivanja Spahica u repku.
Tako da nas cekaju naredni sukobi ali u tisini naravno. Da je ovaj blento na vrijeme smijenjen i doveden normalan trener koji bi bio upozoren na vrijeme i podrzan od saveza to bi bila druga prica.
A ovako dobro dosli u Bosansku realnost koja je puna dogovora u mraku i spletki.
Tako da nas cekaju naredni sukobi ali u tisini naravno. Da je ovaj blento na vrijeme smijenjen i doveden normalan trener koji bi bio upozoren na vrijeme i podrzan od saveza to bi bila druga prica.
A ovako dobro dosli u Bosansku realnost koja je puna dogovora u mraku i spletki.
Vaha u Trabzonu ima 140.000 EUR mjesečno, sad shvatam zašto ga reprezentacija još uvijek ne zanima, sasvim logičan izbor.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Juventinisimo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ako kojim slucajem ima..onda brisite
Ako kojim slucajem ima..onda brisite

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- DonCorleone
- Kontakt:
Susic bi naravno uvijek odbio takvu ponudu za reprezentativne avantureVirtu4l je napisao/la:Vaha u Trabzonu ima 140.000 EUR mjesečno, sad shvatam zašto ga reprezentacija još uvijek ne zanima, sasvim logičan izbor.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Zasto pobogu Vahu uvlacis u ovu pricu. Kakve on ima veze sa temom Susic. Uostalom on je trener koji po struci ne smije biti sa Susicem ni u istoj drzavi. A kao covjek (odnos prema BIH) po meni i nisu puno daleko. Stara skola.Virtu4l je napisao/la:Vaha u Trabzonu ima 140.000 EUR mjesečno, sad shvatam zašto ga reprezentacija još uvijek ne zanima, sasvim logičan izbor.
- The_Target
- Kontakt:
Poenta je da je coban ostavio na klupi igraca (za kojeg kaze da smo za kratko vrijeme napravili od njega nezamjenjivog igraca),igraca koji da je prihvatio njemacko drzavljanstvo sada bi slavio titulu sa ostalim igracima njemacke,znaci da je covjek odabrao srcem. Cuj mu spike doktor mu rekao da ne ubaci kolasinca,halo najboljeg pojedinca u odbrani nakon primljenog gola protiv argentine,pa za sta ti cobane uzimas pare nego da pricas sa igracima,uvidis imaju li poteskoce ukoliko imaju da ih motivises da "lete" po terenu,e moj cobane i veceras si nam pokaz'o koja si seljacina sirova
Rođeni brato
Kolac je jedan od kruticara znaciVirtu4l je napisao/la:Kaže gigant 'selektore ja sam jedan od onih koji vas kritikuju'Head je napisao/la:A Kolar dobi klasicnu korpu.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
odgovor na to pitanje novinara je bio i vise nego smijesan, ali kako se niko dalje nije sjetio da ga upita zasto onda nije nekog drugog beka stavio ako nije Kolasinca, mislim da bi tek tada zamjenio, a tek dalje je moglo ici pitanje A zasto ste ostavili Zukanovica ako nismo imali alternative za lijevu stranu!? Ima toliko pitanja na koja ne mozemo dobiti odgovor..The_Target je napisao/la:Poenta je da je coban ostavio na klupi igraca (za kojeg kaze da smo za kratko vrijeme napravili od njega nezamjenjivog igraca),igraca koji da je prihvatio njemacko drzavljanstvo sada bi slavio titulu sa ostalim igracima njemacke,znaci da je covjek odabrao srcem. Cuj mu spike doktor mu rekao da ne ubaci kolasinca,halo najboljeg pojedinca u odbrani nakon primljenog gola protiv argentine,pa za sta ti cobane uzimas pare nego da pricas sa igracima,uvidis imaju li poteskoce ukoliko imaju da ih motivises da "lete" po terenu,e moj cobane i veceras si nam pokaz'o koja si seljacina sirova
Volim te Bosno!!!
-
- Kontakt:
Zlobni su novinari, cak su i Borceta za skauting htjeli optuzit, Safet se na to kulturno ismijao preko slusalice
.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.