Da se opustimo pred tekmu loma
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
[youtube][/youtube]
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Hjoooooj masala kad igraju na nas
najviše bih volio da igraju ovako:
szczesny - sagna, merta, koscielny, verma - velški zidane, jackie - theo, cazorla, lucas - giroud... to i jest najjača ofenzivna postava arsenala... kakav arteta, diaby i gervinho...
szczesny - sagna, merta, koscielny, verma - velški zidane, jackie - theo, cazorla, lucas - giroud... to i jest najjača ofenzivna postava arsenala... kakav arteta, diaby i gervinho...
ne igraju kopacke
Sretno Topnici. Nadam se, iskreno, vasem prolasku. Bayern itekako ima svojih mana koje se mogu iskoristiti dok Arsenal i nije bas za baciti kako neki pokusavaju prikazati.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
To je to,dosao je i taj okrsaj za Bajom,.Formu,pobjede,poraze,ispadanje od Balckburna,sve to treba ostaviti po strani..Ovo je utakmica sezone za ovu ekipu,igraju protiv u ovom trenutku vjerovatno i najjaceg moguceg protivnika i ovo je utakmica u kojoj ce pokazati koliko vrijede i za sta su sposobni,koliko smo blizu ili daleko od najjacih timova Evrope..Wenger je strasno ljut i drago mi je sto je tako,vjerujem da ni igraci nisu daleko od njegovog stanja,svi smo ljuti i taj bijes treba iskaliti veceras,treba ici na sve ili nista jer ovaj Arsenal i onako ne zna taktizirati,.
Trazim samo jedno,srce na teren i izgaranje svih j.ebenih 90 minuta,moraju poslijedni atom snage ostaviti veceras na terenu,ako i to ne bude dovoljno,je.biga onda, sportski pruziti ruku i cestitati protivniku..
COYG
Trazim samo jedno,srce na teren i izgaranje svih j.ebenih 90 minuta,moraju poslijedni atom snage ostaviti veceras na terenu,ako i to ne bude dovoljno,je.biga onda, sportski pruziti ruku i cestitati protivniku..
COYG
Rooney88 je napisao/la:Bayern itekako ima svojih mana koje se mogu iskoristiti
Neću reći da nema mane, ali eto volio bih kada bi ti rekao koje su zapravo to mane?
- Marsal
- Kontakt:
Biće šta bude jbg. Samo hrabro, borbeno, požrtvovano pa i nek peticu primimo. To je i dalje moj Arsenal, kakav god da je, za mene je najveći i mom srcu je najdraži!
COYG
COYG
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
To je toMarsal je napisao/la:Biće šta bude jbg. Samo hrabro, borbeno, požrtvovano pa i nek peticu primimo. To je i dalje moj Arsenal, kakav god da je, za mene je najveći i mom srcu je najdraži!
COYG
COYG!
Inače momak je legenda mislim na Sea
-
BigBigBang
- Kontakt:
Spori tromi stoperi, kojima je Bate Borisov zabio 3 gola na svom terenu?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Kakve su ovo zastave bijele boje?Marsal je napisao/la:Biće šta bude jbg. Samo hrabro, borbeno, požrtvovano pa i nek peticu primimo. To je i dalje moj Arsenal, kakav god da je, za mene je najveći i mom srcu je najdraži!
Ta nije nasuprot troglava ažbaha što bljuje vatru,
okršaju se veselim, ali gostovanje kakvo god da je nije lako,
a Lp je u pitanju tako da nema sumnje u neprestanu trku i davanje,
očekujem pobjedu, u najboljem slučaju dosta tijesnu, remi također ne bi bio iznenađenje,
poraz mi baš i ne bio sjeo
sve je tu moguće.
- Cautinho
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Head je napisao/la:
Izdominirat ce ih.
[youtube][/youtube]
Nece mu biti ni prvi put
Keep walking.
Jedva cekam da zagrmi sa tribina :
"And its Arsenal,
Arsenal FC !
We're by far the greatest team the world has ever seen!"
[youtube][/youtube]
Zivci me kidaju,odo na pivu uz drustvo jos neki gunnera a Bogami i bavaraca
"And its Arsenal,
Arsenal FC !
We're by far the greatest team the world has ever seen!"
[youtube][/youtube]
Zivci me kidaju,odo na pivu uz drustvo jos neki gunnera a Bogami i bavaraca
BigBigBang je napisao/la:Spori tromi stoperi, kojima je Bate Borisov zabio 3 gola na svom terenu?
Ti očito da ne znaš o čemu pričaš.
Govorimo o daleko najboljoj odbrani Evrope, najmanje primljenih golova, o Danteu koji je krema što se stoperskih pozicija tiče, o najboljem bekovskom dvojcu na svijetu, a još dodajmo timsku igru gdje svako svakom pomaže.
Bate je bio podcijenjen, utakmica odigrana preko, i to im se vratilo,
a isto tako ne znaš da je Bayern tu primo 3, protiv Leverkusena 2,
a u ostalim slučajevima kad bi primao bilo je po max 1,
u Bundeski 7, a ukupno od početka sezone njih 15 u 33 utakmice.
Ti podaci govore da se radi o jednoj od najuspješnijih odbrana kada je i cjelokupna nogometna historija u pitanju.
Usput Bayern je neporažen u posljednjih 19 utakmica, s tim da su u tom razdoblju odigrali svega 3 puta neriješeno, te primili samo 7 golova, podaci su malo reći fascinantni.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Otkad je to najbolja odbrana njemacke lige, najbolja odbrana evrope? Otkad je to Dante neki nenadjebiv stoper? otkad je to Alaba neustrasivi bek svjetske klase a nema ni sezonu jednu na vrhunskom niovu odigranu? Ta vasa odbrana iz Bundeslige ocigledno nije jednako djelotvorna u LP gdje ste primili golova koliko u cijeloj sezoni Bundeslige.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ne vrijedi njemu objasnjavat , on ce opet po svomKlare je napisao/la:BigBigBang je napisao/la:Spori tromi stoperi, kojima je Bate Borisov zabio 3 gola na svom terenu?![]()
Ti očito da ne znaš o čemu pričaš.
Govorimo o daleko najboljoj odbrani Evrope, najmanje primljenih golova, o Danteu koji je krema što se stoperskih pozicija tiče, o najboljem bekovskom dvojcu na svijetu, a još dodajmo timsku igru gdje svako svakom pomaže.
Bate je bio podcijenjen, utakmica odigrana preko, i to im se vratilo,
a isto tako ne znaš da je Bayern tu primo 3, protiv Leverkusena 2,
a u ostalim slučajevima kad bi primao bilo je po max 1,
u Bundeski 7, a ukupno od početka sezone njih 15 u 33 utakmice.![]()
Ti podaci govore da se radi o jednoj od najuspješnijih odbrana kada je i cjelokupna nogometna historija u pitanju.![]()
Usput Bayern je neporažen u posljednjih 19 utakmica, s tim da su u tom razdoblju odigrali svega 3 puta neriješeno, te primili samo 7 golova, podaci su malo reći fascinantni.
Mada bi ovaj put volio da je Paja u pravu
I na kraju mi najnerealniji navijaci!!!BigBigBang je napisao/la:Otkad je to najbolja odbrana njemacke lige, najbolja odbrana evrope? Otkad je to Dante neki nenadjebiv stoper? otkad je to Alaba neustrasivi bek svjetske klase a nema ni sezonu jednu na vrhunskom niovu odigranu? Ta vasa odbrana iz Bundeslige ocigledno nije jednako djelotvorna u LP gdje ste primili golova koliko u cijeloj sezoni Bundeslige.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.