Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
jest miki los
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Al zato nam je Papa na nivou Vrbanjuse 
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
De ba koliko jadan sudija, traži izgovor da da crveni jer je jadnom Realu morao dati. Drago mi je zbog utakmice jer je predsezonska, i bitno je uigravanje, a ne rezultat. Svakako je bolje uigravati se kad se ima isto igrača na terenu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
ma nije Sokratis kriv, prvo je napravio faul na sredini što je sto puta bolje nego pred 16 metara, dobio žuti a nije trebao, onda ovaj faul, vidi se da je morao da izjednači jer igramo ipak protiv Real Madrida, koji djeluje 3 puta gore nego mi
Ajmo Martinelija u drugom, Nelsona i Saku da malo gledamo, rasuće ove Madriđane kojima se i u prijateljskim navlači 
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ispravljen ti je postanell je napisao/la:Dosta za ovu sezonu
Testira beta verziju, video kompatibilnostDerdiyok je napisao/la:Jel ovo Mesut u faceapp modu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Martinez duplo bolji golman od kacige
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
ne moze xhaka bez da minimalno 2 puta izgubi loptu u toku meca, bas je prelos igrac a igra tako zahtjevnu poziciju koja zahtijeva da budes konstantan 90 minuta
Ja jedino što vidim da i dalje nema nikakvog sistemskog branjenja, sve je to 1 na 1, i dalje se ne čeka napad na postavljenu odbranu, nego bezglava jurnjava i konstantno sustizanje protivnika. Lopte kroz sredinu šicaju kao da je i nema, odbrana puca u sekundi. Realno malo je optimizma ovdje
Mikitarijanu samo nema spasa, ja ne znam kako se njega rijesiti al treba ga nekako izbaciti skroz iz igre, frajer je tako beskoristan
sredina terena 0, willock izasao, sve je jasno kako ovo djeluje sa xhakom i mikitarijanom u sredini, subhanallah
sredina terena 0, willock izasao, sve je jasno kako ovo djeluje sa xhakom i mikitarijanom u sredini, subhanallah
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 24 jul 2019, 02:25, ukupno mijenjano 1 put.
Kao što rekoh. Barem smo ih pobijedili u prvom poluvremenuBrokula je napisao/la:Ja jedino što vidim da i dalje nema nikakvog sistemskog branjenja, sve je to 1 na 1, i dalje se ne čeka napad na postavljenu odbranu, nego bezglava jurnjava i konstantno sustizanje protivnika. Lopte kroz sredinu šicaju kao da je i nema, odbrana puca u sekundi. Realno malo je optimizma ovdje
Ozil, Miki i Džaka sredina terena hahah
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Jest to neozbiljno. Ako je poenta ovih utakmica uigravanje, šta će sva 3 na terenu?Harika je napisao/la:Ozil, Miki i Džaka sredina terena hahah
iako je nebitno, sudije opet pokazale koliko su nekvalitetne da sude mečeve većeg intenziteta
mora vaditi debelo krme mikitarijana, taj je najgori igrac u ovom arsenalu, daj olayinku vidi njihovu sredinu vidi nasu, koliko los kadar igracki imamo to je bolesno
mora vaditi debelo krme mikitarijana, taj je najgori igrac u ovom arsenalu, daj olayinku vidi njihovu sredinu vidi nasu, koliko los kadar igracki imamo to je bolesno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.