Aj nek neko prikaci link i nek kaze na kojem minutu ja nmg naci hahatuzlak1987 je napisao/la:Vidi kada su se radovali nakon 4. penalaMakanaky je napisao/la:Bravo. A vidi li se to na snimku?tuzlak1987 je napisao/la:Ovaj zadnji penal uze, Sea mu govori hocul ja ili ti. On mu kaze ja cu uzeti
Haris Medunjanin
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: Haris Medunjanin
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Re: RE: Re: Haris Medunjanin
Ja ba, kad vidjoh Šmajhla kako nešto pokušava ko ćaća mu, mal se ne zagrcnuh od smijeha. A Medo hladan ko špricer, ko ono svoj ti poso.Makanaky je napisao/la:Dobro si to upratiotuzlak1987 je napisao/la:Vidi kada su se radovali nakon 4. penalaMakanaky je napisao/la: Bravo. A vidi li se to na snimku?Još ga onaj papak na golu ko fol zayebava, izašao malo ispred.
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Da nije bolestan omrsavio KO da je bio u keratermu
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Spada mu kapitenska kako se utanjio, ali svejedno i ovako je doktoradisice je napisao/la:Da nije bolestan omrsavio KO da je bio u keratermu

Pa zbog toga je ovako dobar.adisice je napisao/la:Da nije bolestan omrsavio KO da je bio u keratermu
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Ne oprastaj se kapitenu

#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
Bravo momak!! Kapitencina! Kako je samo dobro "vodio" ove momke!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Kontrola lopta na nivou. Ja sam mislio da gleda da zavrsi karijeru al evo ga steso se pravo, u odlicnoj formi.
Dzeko bi se na njega trebao ugledati.
Dzeko bi se na njega trebao ugledati.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Gledajuci omjer traka/trofej, najtrofejniji kapiten u historiji fudbala
A, tehnika je 99 

- anonymousHD
- Kontakt:
Bravo Medo!

Ja mislim da nijedan pogrešan pas nije imao.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Uvijek bi on ovako igrao, ali nema tu slobodu pored Pjanica.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Medo se prepolovio jbt, direktno proporcionalno i kvalitet igre mu se višestruko poboljšao. Sjajan danas, respect momcino!
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Virtu4l je napisao/la:Uvijek bi on ovako igrao, ali nema tu slobodu pored Pjanica.
Čestitke za igre na Kupu. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Odlican Medunjanin na Kirin kupu, svaka cast Zmaju. Pokazao je da je odlican igrac i da je u dobroj formi. Mislim da je sebi osigurao mjesto u pocetnom sastavu u narednom periodu!
Ponovo je pokazao kakav je igrač kad se on nešto pita na terenu i kad mu nije primarni cilj da doda Pjaniću. Medunjanin je igrač kojeg treba pametno dozirati, to je napisano mnogo puta. Njegove najbolje partije su one kad imamo loptu i kad igramo protiv slabijih reprezentacija. Haris je beskoristan kad igramo protiv jačih i trkački superiornijih reprezentacija tipa Belgija ili Irska, tu je ugravnom igrač manje na terenu.
Međutim, protiv Estonije, Kipra ili Grčke kući će biti itekako koristan, kao što je bio u prošlim kvalifikacijama.
Međutim, protiv Estonije, Kipra ili Grčke kući će biti itekako koristan, kao što je bio u prošlim kvalifikacijama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jel' ovo Medeni smršao ili se meni čini ? 

Nama te slabije reprezentacije i ne predstavljaju neki problem (Ima izuzetaka ala Kipar i Izrael). Uglavnom ih uspješno odradimo i apsolviramo 3 boda.Virtu4l je napisao/la:Ponovo je pokazao kakav je igrač kad se on nešto pita na terenu i kad mu nije primarni cilj da doda Pjaniću. Medunjanin je igrač kojeg treba pametno dozirati, to je napisano mnogo puta. Njegove najbolje partije su one kad imamo loptu i kad igramo protiv slabijih reprezentacija. Haris je beskoristan kad igramo protiv jačih i trkački superiornijih reprezentacija tipa Belgija ili Irska, tu je ugravnom igrač manje na terenu.
Problem i jesu jače repke, pogotovo trkački jače. Koliko god da imam respekta za ovog igrača, a stvarno sam slab na ovakve tipove igrače, Medeni ispada smiješan na sredini terena.
On bi mogao i čak igrati takve utakmice ali bi morao imati dva osigurača, trkača koji bi odrađivali defanzivni dio posla za njega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.