Hamilton je jednostavno imao najviše pehova ove sezone, od prve utrake i Safety cara kad ga je Vettel prestigao pa do Grosjeana i Belgije.
Realno, Alonso i ima ovoliku prednost zahvaljujući nesreći koja je pratila ostale konkurente.
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Nije stvar u tome. Stvar je u tome sto onaj gore kaze "eh da nije Alonso odustao proslu", pa sam se morao nadovezati "istom mjerom". I plus ne mozes govoriti sto se alonsu nikad ne desi, desavalo mu se prethodnih sezona, nije Vettel kriv kad mu stane bolid.delpiero20 je napisao/la:Pa daj kakvi su to razlozi..sta sve necete reci
Nije Alonso kriv sto drugi sebi uniste motor, gume, sto nemaju uvjezbane ljude u boksu, sto izlete...nije on kriv sto ne znaju...Sto se to njemu nikad ne desi, jer zna kako, ima onaj bolid u malom prstu.
Imao bi i vecu prednost da ga mali crncic nije udario proslu utrku...
Red Bull od ove tri jace ekipe redovno najvise ima tih kvarova...to je cinjenica. Crveni imaju najmanje i rijetko se desi kvar kakav...Genghis je napisao/la:Nije stvar u tome. Stvar je u tome sto onaj gore kaze "eh da nije Alonso odustao proslu", pa sam se morao nadovezati "istom mjerom". I plus ne mozes govoriti sto se alonsu nikad ne desi, desavalo mu se prethodnih sezona, nije Vettel kriv kad mu stane bolid.delpiero20 je napisao/la:Pa daj kakvi su to razlozi..sta sve necete reci
Nije Alonso kriv sto drugi sebi uniste motor, gume, sto nemaju uvjezbane ljude u boksu, sto izlete...nije on kriv sto ne znaju...Sto se to njemu nikad ne desi, jer zna kako, ima onaj bolid u malom prstu.
Imao bi i vecu prednost da ga mali crncic nije udario proslu utrku...
Mora i Jenson koju poziciju napredovati da bi to bilo zadovoljavajuceGaziHusrevbeg je napisao/la:Lewis nastavlja dominaciju.![]()
Sutra inšAllah nek' utrka završi kako bude i startala i ja zadovoljan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.