@Rade: jesi li cuo da se Argentina plasirala. Da ne bude jos koja sestica.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
upali malo grijalicu jbt_dreamer_ je napisao/la:joj, kad ce vise poceti tekma... tresem se ko da je u sobi minus 10...
ja mislim da hocemo...ak budemo pisali svasta nesto i precemo tu granicuharry_90 je napisao/la:Ej raja sta mislite hocemol do srijede uspjet preci preko 350 stranica na ovoj temi![]()
VOLIM TE BOSNO
Hvala. A znas li slucajno u koliko sati pocinje uvodna emisija na BHT1 vezana za utakmicu? Cuo sam kako jedan novinar spominje to tokom emisije "Tema Dana".Wolverine je napisao/la:pola deset po nasem.Tarik14 je napisao/la:U koliko sati pocinje utakmice po Portugalskom vremenu i po nasem vremenu?
pola devet po njihovom.
omerbavarac je napisao/la:Ljubomorne duse mogu da nam ga puse.
@Rade: jesi li cuo da se Argentina plasirala. Da ne bude jos koja sestica.![]()
![]()
i ti ponosan na to jel???rade_bl je napisao/la:jessus123 evo kad si vec krenuo sa klipovima i prozivanjem,da ti ne ostanem duzan...da ustvvari vidis ko su pic*ice....evo iz prve ruke, ovo su djela...a ne pjesme i prazne price... http://www.lesinari1987.net/galerija/di ... fullsize=1
Ma haj ako bude provokatora preci cemo,kladio sam se sa jaranom da cemo preci 350 stranica u 10 km,ZATO PISITE STA ZNATErob do bagro je napisao/la:ja mislim da hocemo...ak budemo pisali svasta nesto i precemo tu granicuharry_90 je napisao/la:Ej raja sta mislite hocemol do srijede uspjet preci preko 350 stranica na ovoj temi![]()
VOLIM TE BOSNO
U 20:10Tarik14 je napisao/la:Hvala. A znas li slucajno u koliko sati pocinje uvodna emisija na BHT1 vezana za utakmicu? Cuo sam kako jedan novinar spominje to tokom emisije "Tema Dana".Wolverine je napisao/la:pola deset po nasem.Tarik14 je napisao/la:U koliko sati pocinje utakmice po Portugalskom vremenu i po nasem vremenu?
pola devet po njihovom.
upravo tako....legy je napisao/la:rade , rade B. Luka je u BIH pa ako hoces i u RS ali nije u srbiji i nece nikad ni biti , razumijem da ti je prva opcija srbija ali ne mogu da shvatim da mozes biti protiv drzave u kojoj zivis , sto se tice turskih zastava tu se slazem sa tobom koji ce nam k..... te zastave ja nisam turcin i zaboli me za turke , isto tako oni koji ih nose bi trebali imati obzira prema misketu , milenkovicu ,supicu ,damjanovicu , pandzi , ciri itd da sad ne nabrajam sve koji su druge vjeroispovjesti ali ni ovi momci koji su bosnjaci nisu turci i ne znam sta te turske zastave treba da predstavljaju , ja je nabijem na k..... , imamo svoje zastave svoj identitet i mrzim kad mi guraju situaciju da su mi turci braca , meni nisu , isti su mi ko svi drugi stanci
ja sam bosanac , ne bosnjak i nikako turcin
Wolverine je napisao/la:Rusija vodi 1-0. Bilyletidinov strijelac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.