Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la Omerbavarac » 14 nov 2009, 17:55

Ljubomorne duse mogu da nam ga puse.
@Rade: jesi li cuo da se Argentina plasirala. Da ne bude jos koja sestica. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 nov 2009, 17:55

Ej raja sta mislite hocemol do srijede uspjet preci preko 350 stranica na ovoj temi :D

VOLIM TE BOSNO
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

spaha
Kontakt:

Post Postao/la spaha » 14 nov 2009, 17:56

_dreamer_ je napisao/la:joj, kad ce vise poceti tekma... tresem se ko da je u sobi minus 10...
upali malo grijalicu jbt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 14 nov 2009, 17:56

harry_90 je napisao/la:Ej raja sta mislite hocemol do srijede uspjet preci preko 350 stranica na ovoj temi :D

VOLIM TE BOSNO
ja mislim da hocemo...ak budemo pisali svasta nesto i precemo tu granicu :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 14 nov 2009, 17:57

prije tri i po sedmice sam otvorio ovu temu. ko da je maloprije bilo.

rade_bl
Kontakt:

Post Postao/la rade_bl » 14 nov 2009, 17:58

jessus123 evo kad si vec krenuo sa klipovima i prozivanjem,da ti ne ostanem duzan...da ustvvari vidis ko su pic*ice....evo iz prve ruke, ovo su djela...a ne pjesme i prazne price... http://www.lesinari1987.net/galerija/di ... fullsize=1
" nas klub-nas grad-samo nama pripada 1987 nabijamo komplekse"

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 14 nov 2009, 17:59

Wolverine je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:U koliko sati pocinje utakmice po Portugalskom vremenu i po nasem vremenu? :?
pola deset po nasem.

pola devet po njihovom.
Hvala. A znas li slucajno u koliko sati pocinje uvodna emisija na BHT1 vezana za utakmicu? Cuo sam kako jedan novinar spominje to tokom emisije "Tema Dana".

diNozzo
Kontakt:

Post Postao/la diNozzo » 14 nov 2009, 17:59

omerbavarac je napisao/la:Ljubomorne duse mogu da nam ga puse.
@Rade: jesi li cuo da se Argentina plasirala. Da ne bude jos koja sestica. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:D :D :D :D
There is only one Zvjezdan Misimovic
Dzeko , Vedo, Miske , Sejo , Džezvica , Pjana , Spaha , Safet , Jaha , Keno

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 14 nov 2009, 18:00

rade_bl je napisao/la:jessus123 evo kad si vec krenuo sa klipovima i prozivanjem,da ti ne ostanem duzan...da ustvvari vidis ko su pic*ice....evo iz prve ruke, ovo su djela...a ne pjesme i prazne price... http://www.lesinari1987.net/galerija/di ... fullsize=1
i ti ponosan na to jel??? :roll:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 nov 2009, 18:00

rob do bagro je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Ej raja sta mislite hocemol do srijede uspjet preci preko 350 stranica na ovoj temi :D

VOLIM TE BOSNO
ja mislim da hocemo...ak budemo pisali svasta nesto i precemo tu granicu :mrgreen:
Ma haj ako bude provokatora preci cemo,kladio sam se sa jaranom da cemo preci 350 stranica u 10 km,ZATO PISITE STA ZNATE :D :D HVALA HRVATIMA NA PODRSCI

VOLIM TE BOSNO
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 14 nov 2009, 18:00

Aaaaaa spamera! Da se ne vracam nazad, jesu li svi nasi zdravi?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

vedran86
Kontakt:

Post Postao/la vedran86 » 14 nov 2009, 18:00

aj ba **** vise sa teme kretenu retardirani
dze ovaj administrator fino da ga skloni sa foruma
HZSA87

MIKIII_ZE
Kontakt:

Post Postao/la MIKIII_ZE » 14 nov 2009, 18:01

NAJDUZI DAN U MOM ZIVOTU PA NIKAD POLA 10
NAPRIJED BOSNOOOOOOOOOOOOOOOOO
MANITE DOBACIVANJA **** GA NEK COVJEK DAJE SVOJE KOMENTARE EV JA CU VAM SADA KOPIRATI PAR POSTOVA IZ SRBIJE PO NJIHOVIM FORUMIMA PPA CETE VIDJETI LJUDI NEMJU NISTA PROTIV NAJGORE JE STO OVI BOSANSKI SRBI KO DA SU IZUMILI SRBIJU HA HA AH SALIM SE MALO NE GLUPO TI JE RADE OVO IMAS SVOJE MISLJENJE TO JE OK ALI NEMOJ POTPUCAVATI I NEMOJ BITI IZUMITELJ SRBSTVA
EVO KOKomentari iz Srbije:

mogu da se kladim da ce bosna nazalost da ima vise navijaca u srbiji nego u bih... sve u svemu srecno im bilo, svim srcem sam uz njih jer su veoma simpaticna ekipa...
(joe, 13. novembar 2009 23:10)

Iskreno se nadam da ce Bosna igrati svetsko prvenstvo.Ovo ce biti borba Davida i Golijata.Iako su izvukli nezgodnog protivnika nadam se da nece izgubiti i dokazati da se dobar fudbal ne igra samo u Francuskoj,Holandiji,Engleskoj,Spaniji...
(Nemus, 13. novembar 2009 23:56)

Napred Bosno i napred Slovenijo,idemo svi u J.Afriku da pravimo lom.Jedino ce Hrvati da sede kuci ispred TV i da piju jedan dan Jelen pivo,pa drugi da Sarajevsko pivo,pa treci dan Lasko pivo i boli ih uvo nece im biti lose:))
(Tito, 14. novembar 2009 00:07)

Na papiru su Francuzi, Rusi i Portugalci veliki favoriti. Grcka-Ukrajina je otvoreno.

Bosanska ekipa im kvalieta da iznendai, ali je pitanje da li ima i ostale kvaliete i preduslove...
FRncuska, Rusija, Ukrajina i Portugalija (BiH).
(Djorgo, 14. novembar 2009 00:11)

Ja lično navijam za one ekipe koje igraju lep, moderan i napadački fudbal. Nemam predrasuda da li je u pitanju Hrvatska, Makedonija, Crna Gora ili bilo koja druga država. Bitni su samo gore navedeni detalji. Tako je po meni bolje da baraž prođe Irska i pored toga što Francuska ima veliki broj fudbalera extra klase. Navijaću i za BiH jer je Portugal od dolaska Keiroša totalno izgubio svoju prepoznatljivu lepršavu igru! Ostala dva meča me uopšte ne interesuju, jer su sve četiri ekipe "muljaši"!
(mrzim da radim subotom, 14. novembar 2009 00:37)

navijam za bosnu voleo bih da odu na svetsko prvenstvo igraju sa nama u grupi a posle i u finalu(mislim finalu sp)najvaznije da sutra u gostima ne izgube (imal prenosa na nekoj srpskoj televiziji?)voleo bi da ispadnu francuzi a prodj rusi i ukrajinci.bosanac
(ex yu, 14. novembar 2009 00:49)

Bosni i Sloveniji zelimo isto sto i oni nama.Sami izvucite zakljucak.
(galebgd, 14. novembar 2009 01:05)

Rodjeni sam Beogradjanin i reci cu samo jedno:
Napred Bosna!!!!
Dzeko,Dzeko,Dzeko!!!!
(alex87, 14. novembar 2009 01:32)

Zelim da pozdravim sve ljude sportski orentisane. Ja kao Srbin iz Srbije pruzam veliku podrsku BiH. Da sam nasao kartu otisao bih u Zenicu. Pozdrav nasim komsijama i puno srece. Pa zasto bih navijao za Portugal???
(Zoka, 14. novembar 2009 08:13)

malo mi zao Slovenaca,ipak su nasa skola a imaju po meni nemogucu misiju,izmedju Ukrajine i Grcke iskreno bas mi zao sto jedna od te dve prijateljske zemlje nece videti Mundijal,sto se tice meca Francuske i R.Irske iskreno tu sam suzdrzan jer prema ni jednoj od te dve skole ne gajim neke simpatije,ali zato simpatije gajim prema Bosni,i pre svega prema selektoru "doktoru fudbala" Ciri Blazevicu i svim srcem cu u subotu navijati za Bosnu,oni su po meni tim u velikom usponu,imaju zaista sjajne igrace Misimovica,Ibisevica,Dzeka i po meni jednu novu mladu veliku zvezdu Evropskog fudbala Miralema Pjanica,zato napred Bosno,samo napred!!!!!!
(tomatomic, 14. novembar 2009 10:32)

Jutros sam bio na aerodromu u DSüsseldorfu, pusim pljugu ispred i vidim trojicu Bosanaca sa trenerkamla i dresovima!Pridjem i pozelim im dobro jutro uz neizbezno BRE, a jedan ce meni:"jarane,nadam se da ce ga zabit' onaj tvoj Misimovic pa da budemo obojica zadovoljni bolan"!Slatko sam se nasmejao!
Kao pravi domacin i SRBIN pozeleo sam ljudima srecan let do Zuricha i dalje do Lisabona i naravno pozeleo da pobede Portugal!
Biti SRBIN:kako to gordo zvuci...
(Zorice m'rs kuci po petarde, 14. novembar 2009 11:40)

Bosna prolazi sigurno, da igra Ronaldo bilo bi neizvjesno, ovako... obije pobjede Bosne.
(0:2) 1:2
(Montenegrin, 14. novembar 2009 12:03)

elSaik

Pošalji privatnu porukuWeb stranicaMSNM/WLMVrhMENTARA:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 nov 2009, 18:01

Ne pridajite Radasinu velike paznje, ima on svojih briga ;)

Jos samo malo, malo vremena je ostalo :arrow: hajmo da pregazimo balerine :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 14 nov 2009, 18:02

Pakosnici ko vas yebe, navijajte za koga god hoćete.

Za BiH ima ko da navija...

Igraj Bosno, nedaj se
Igraj, svi smo uz tebe
Ale, ale, ale
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Kaka_Real
Kontakt:

Post Postao/la Kaka_Real » 14 nov 2009, 18:03

Tarik14 je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:U koliko sati pocinje utakmice po Portugalskom vremenu i po nasem vremenu? :?
pola deset po nasem.

pola devet po njihovom.
Hvala. A znas li slucajno u koliko sati pocinje uvodna emisija na BHT1 vezana za utakmicu? Cuo sam kako jedan novinar spominje to tokom emisije "Tema Dana".
U 20:10

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 14 nov 2009, 18:03

HAJMOOOOOOOOOOOOOOOOO BOSNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO HAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO HERCEGOVINOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO HAJMOOOOOOOOOO GAAAAAAAAAAAAAAAZITI PORTUGAAAAAAAAAAAAL PA U AFRIKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU SVI ZAJEDNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 14 nov 2009, 18:04

Jbte,odem odigrat jednu soccera,odma ima 3-4 stranice za procitat.Lakse malo :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

rade_bl
Kontakt:

Post Postao/la rade_bl » 14 nov 2009, 18:05

legy je napisao/la:rade , rade B. Luka je u BIH pa ako hoces i u RS ali nije u srbiji i nece nikad ni biti , razumijem da ti je prva opcija srbija ali ne mogu da shvatim da mozes biti protiv drzave u kojoj zivis , sto se tice turskih zastava tu se slazem sa tobom koji ce nam k..... te zastave ja nisam turcin i zaboli me za turke , isto tako oni koji ih nose bi trebali imati obzira prema misketu , milenkovicu ,supicu ,damjanovicu , pandzi , ciri itd da sad ne nabrajam sve koji su druge vjeroispovjesti ali ni ovi momci koji su bosnjaci nisu turci i ne znam sta te turske zastave treba da predstavljaju , ja je nabijem na k..... , imamo svoje zastave svoj identitet i mrzim kad mi guraju situaciju da su mi turci braca , meni nisu , isti su mi ko svi drugi stanci

ja sam bosanac , ne bosnjak i nikako turcin
upravo tako....
" nas klub-nas grad-samo nama pripada 1987 nabijamo komplekse"

AeroPlus
Kontakt:

Post Postao/la AeroPlus » 14 nov 2009, 18:05

Wolverine je napisao/la:Rusija vodi 1-0. Bilyletidinov strijelac.

Bas ubijam dosadu satom utakmicom prije Bih,steta stvarno,volio bi da razvale ruse ali tesko..

Mvh

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.