Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Izbaci ga iz igre pred sami kraj. Nadam se da je PJ uvidio ko je donio prednost i da će dobiti još dosta minuta večeras...
Someone's mouth said paint them all red.
-
edinjo-bih
- Kontakt:
od kad je on u NBA ligi ja imam podocnjake kao baba roga hahaa
-
risingforce
- Kontakt:
1st HALF
05:49 min
10 pts
3/4 iz igre, 3/4 za 3 poena
1/2 slobodna bacanja
1 defensive rebound
1 turnover

05:49 min
10 pts
3/4 iz igre, 3/4 za 3 poena
1/2 slobodna bacanja
1 defensive rebound
1 turnover
Drustvo se skupilo pocelo je ludiloAdibhf88 je napisao/la:Trenutno korisnika/ca: 4stringsonly, __Liedson__, ACMAmar, Adibhf88, AeGon099, armin, Benop, BosnaSTL, Denox, dino-92, dziza_23, edinjo-bih, Fearless, gazda664, geoxx, GoRaN, grgr, hackerinho, Ik17, JTS, kaurma, kinder_jaje, kokuz, LFC_IRFO, L' Imperator, malta071, mexy_whites, mirza41, mirza_9, moj uzor-S.G, NK/RK Krivaja, Pale_Companion, Paraglajder, R.J.W.G., risingforce, S-Y-L-A-R, sajo10, samosarajvo, sejo12, skoJaa, Stipe, svejedno77, tarikz, terabajt, Tracy3McGrady, xinxee, Yucca, Zeljo.ba, Zgembo Adislić i 113 gostiju.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
floyd je napisao/la:Mirza Dzelesan.
FORZA MILAN!
Ludilo za tobom širi se k'o kuga, sve je veca tvoja armija sa juga! TM87
Phoenix Suns !
Ludilo za tobom širi se k'o kuga, sve je veca tvoja armija sa juga! TM87
Phoenix Suns !
edinjo-bih je napisao/la:od kad je on u NBA ligi ja imam podocnjake kao baba roga hahaa
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Zanimljivo nema sta
http://pokit.org/get/?3238d93c1f7046a38 ... 6ef0e9.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://pokit.org/get/?3238d93c1f7046a38 ... 6ef0e9.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- legenda reala
- Kontakt:
Šta vele komentatori, ne mogu da palim zvučnike, a ni engleski mi nije bog zna kakav 
Bogans bi sve ovo profulio što je Mirza dao
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
kinder_jaje
- Kontakt:
4stringsonly, __Liedson__, ACMAmar, Adibhf88, adisice, AeGon099, AgresivnoDjubre, ahmad_tz, armin, azTer, Benop, BIHfan, BosnaSTL, Denox, dino-92, dziza_23, EdenHazard, edinjo-bih, Ezio7, Fearless, gazda664, geoxx, GoRaN, grgr, GunnerS, hackerinho, Ik17, JTS, kaurma, kinder_jaje, kokuz, kristian, malta071, mexy_whites, mirza41, mirza_9, moj uzor-S.G, MrWhite, NK/RK Krivaja, Pale_Companion, R.J.W.G., risingforce, S-Y-L-A-R, sajo10, samosarajvo, sejo12, skoJaa, Stipe, svejedno77, tarikz, terabajt, The Game, Tracy3McGrady, xinxee, Yucca, Zeljo.ba, Zgembo Adislić i 129 gostiju.
kikiriki kospice jos malo pa nestalo zubna zanimacija
ACMAmar je napisao/la:floyd je napisao/la:Mirza Dzelesan.![]()
Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Sta je ovo proslu presjedio i nisam ga ni na klupi vidio, sad kontam u pola tri pocinje nastimam sve grickalice, sokic, upalim stream a ono vec odavno pocelo i Mirza cenera utrpo 
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Bolji je i od onog starca Steakhousa 100puta pa cojk igra u Nba zato sto je nekad biko neko i nesto a sada jedna obicna nula!!gazda664 je napisao/la:Frajer za 5 min dokazo da je 10 puta bolji od Humpa i Evansa!!
sjajan! vrlo moguće da će mu ovo bit najbolja utakmica do sad, i po poenima i po statistici, tj. cjelokupnom učinku
samo mi je krivo što raptorsi nekako sretno zabiju koševe iako teletović igra i dobru odbranu...
ori se dvoranom bosanskohercegovačko ime
samo mi je krivo što raptorsi nekako sretno zabiju koševe iako teletović igra i dobru odbranu...
ori se dvoranom bosanskohercegovačko ime
pokidao je za sada .. 10 poena, u odbrani solidan, ali može bolje .. dati će mu Carlesimo još 10-ak minuta u drugom poluvremenu, siguran sam .. zaslužio je to ovom partijom .. što bi rekli u narodu, vruć je ove noći 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Isplatilo bi se ovdje to prodavatikinder_jaje je napisao/la:4stringsonly, __Liedson__, ACMAmar, Adibhf88, adisice, AeGon099, AgresivnoDjubre, ahmad_tz, armin, azTer, Benop, BIHfan, BosnaSTL, Denox, dino-92, dziza_23, EdenHazard, edinjo-bih, Ezio7, Fearless, gazda664, geoxx, GoRaN, grgr, GunnerS, hackerinho, Ik17, JTS, kaurma, kinder_jaje, kokuz, kristian, malta071, mexy_whites, mirza41, mirza_9, moj uzor-S.G, MrWhite, NK/RK Krivaja, Pale_Companion, R.J.W.G., risingforce, S-Y-L-A-R, sajo10, samosarajvo, sejo12, skoJaa, Stipe, svejedno77, tarikz, terabajt, The Game, Tracy3McGrady, xinxee, Yucca, Zeljo.ba, Zgembo Adislić i 129 gostiju.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- vedofeelgood
- Kontakt:
Ja više volim da mi marica dodje sad, nego da mi stara uleti u sobu svega miMrWhite je napisao/la:Cekam kad ce policija doci....
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
**** te PJ pustio ga kad sam zaspo nekako se probudi BABO 10 vec zabio.
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
-
risingforce
- Kontakt:
taman sam mislio spavati dok ga nije uveo, reko nece ni ulaziti.. sad moram obavezno i 2.poluvrijeme odgledati 
Kaze da bi ustvari on trebo guzit onu Kim, i da broj 33 na ledjima ustvari predstavlja duzinu njegove prangije, samo nisu sigurni jel u incima ili cmlegenda reala je napisao/la:Šta vele komentatori, ne mogu da palim zvučnike, a ni engleski mi nije bog zna kakav
Amicci Di Nessuno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.