od 96godinedaffy je napisao/la:ahahahahahahahahahahahaaha joj majko umrijeh od smijehaamell je napisao/la:cestitam dzubrentusu na osvojenom 7 mjestu u serie a![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cestitam i ja tebi sto si od juce poceo navijati za inter i sto nikad neces biti pravi navijac.. cestitam ti..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
ako si ti od 96, onda sam ja od 39 bratami..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
druze od 96god,jos kada je Ronaldo iz barce dosao,pa onda 97onaj nesretni poraz od schalkea u finalu kupa uefa,a godinu potom spektakl na parku princeva protiv lazziadaffy je napisao/la:ako si ti od 96, onda sam ja od 39 bratami..
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
nema potpisa
ako si od 96 godine.. znaci da si tada otprilike imao recimo 8 godina.. znaci rodjen si 88 godine.. ako si fkt. 88 godiste ili cak stariji onda ti mogu reci da se fkt. ko balavac ponasas.. nemoj se uvrijediti, ali kritiku treba nekad prihvatiti.. i meni su rekli da postajem kao paja pa eto odlucio sam se promjeniti i nije mi vise Melo najbolji defanzivni vezni, nit je Diego uopste dobar.. ali ostajem da je Gigi najbolji golman.. 
imao sam 15god tada,a sto se neozbiljnosti tice,zao mi jedaffy je napisao/la:ako si od 96 godine.. znaci da si tada otprilike imao recimo 8 godina.. znaci rodjen si 88 godine.. ako si fkt. 88 godiste ili cak stariji onda ti mogu reci da se fkt. ko balavac ponasas.. nemoj se uvrijediti, ali kritiku treba nekad prihvatiti.. i meni su rekli da postajem kao paja pa eto odlucio sam se promjeniti i nije mi vise Melo najbolji defanzivni vezni, nit je Diego uopste dobar.. ali ostajem da je Gigi najbolji golman..
razumio bih te da si klinjo kao ja, ali brate ti ces uskoro imati 30 godina.. covjek treba od tebe ocekivati uzornog i kulturnog clana.. a ne provokatora..
hej Daffi ,da ti mozda ne navijas za FC Sarajevo pa mora biti kako ti mislis ,ja navijam za Inter (plava boja) od godine 1955 i sta sada.
da, navijam za Sarajevo.. ali ne kao Juve..
jbte. ti jos malo pa do tabuta?
jbte. ti jos malo pa do tabuta?
kako starim sve te vise voliiiimmm, FORZA INTER

- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
inače ronaldo je 1996 igrao u barseloni,
samo onako usput
samo onako usput
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
ronaldo je u sezoni 96/97 iz barce presao u INTERtony-mortale je napisao/la:inače ronaldo je 1996 igrao u barseloni,
samo onako usput
za ovoga gore što piše kako Roma ima dušu i srce radi navijača... sve to stoji, ali aj ti meni reci po čemu Inter nema..
jučer u Sieni na stadionu od 15 000 mjesta, 12 500 navijača Intera... i on mi spominje 18 000 navijača Rome na stadionu od 42 000 mjesta... da je stadion Siene primao 200 000 bilo bi nas toliko...
evo na kraju još jednom gol il principea
[youtube][/youtube]
jučer u Sieni na stadionu od 15 000 mjesta, 12 500 navijača Intera... i on mi spominje 18 000 navijača Rome na stadionu od 42 000 mjesta... da je stadion Siene primao 200 000 bilo bi nas toliko...
[youtube][/youtube]
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Goal.com-ov tim sezone u Serie A:
--------------Storari-------------------
Bonucci - Nesta - Samuel - Zanetti-
--------Pizarro - Sneijder-------------
-----------Ronaldinho------------------
----Vucinic - Milito - Di Natale-------
--------------Storari-------------------
Bonucci - Nesta - Samuel - Zanetti-
--------Pizarro - Sneijder-------------
-----------Ronaldinho------------------
----Vucinic - Milito - Di Natale-------
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
- tony-mortale
- Kontakt:
ali ti si 1996 godine kažeš počeo navijati za inter zbog ronalda a on te godine intera nije ni vidioamell je napisao/la:ronaldo je u sezoni 96/97 iz barce presao u INTERtony-mortale je napisao/la:inače ronaldo je 1996 igrao u barseloni,
samo onako usput
negdje si slagao al jbg nije da se nesmije i slagati
kako je slago bgti.. isusati operisanih mozgova...
ako je prešo u sezoni 96/97 onda je prešo u 7om,8om,9om mjesecu 1996 godine...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Na pocetku i na kraju utakmice ja na televiziji cuo forza intersilenT. je napisao/la:za ovoga gore što piše kako Roma ima dušu i srce radi navijača... sve to stoji, ali aj ti meni reci po čemu Inter nema..
[youtube][/youtube]
nema potpisa
- tony-mortale
- Kontakt:
nemoj biti glup ponovo ti kažem nije igrao 1996 u interu, al pošto su ti već na operaciji izvadili mozak onda i tebe razumijem.silenT. je napisao/la:kako je slago bgti.. isusati operisanih mozgova...
tek je od ljeta 1997 bio u interu al et vi ste stari interovci pa sve znate
U sezoni 96/97 je igrao za Barcelonu, pa tek onda presao u Inter. tony-mortale je u pravu.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- Evil Genius
- Kontakt:
druze grande zasto ti ne stavis na avatar da zivis u italiji 
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti