Sport i TV

filip13

Re: Sport i TV

Post Postao/la filip13 » 24 avg 2017, 21:29

DANTES je napisao/la:
filip13 je napisao/la:
miki_92 je napisao/la:ne mogu zatamniti jer ni jedna TV kuca u BiH ne radi Eurobasket

zatamne oni rts i hrt i kad prenose tekme koje niko u bih ne prenosi,jer kao rts i hrt to od njih traze zbog autorskih prava ili cega vec
SK kad kupuje prava kupuje za srbiju, Bosnu, cg, hrvatsku Slovenija i Makedoniju. Prenosili su ženski EB...

nadamo se da nece zatamniti

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 24 avg 2017, 23:28

filip13 je napisao/la: nadamo se da nece zatamniti
nemas se sta nadat nego je tako jer oni uzimaju prava za haman cijeli balkan ne za jednu zemlju ;)
ne zatamne ti nijedan sportki dogadjaj jer imaju prava za zemlje gdje i prikazuju svoj kanal ;)

filip13

Post Postao/la filip13 » 25 avg 2017, 06:34

Quinlan je napisao/la:
filip13 je napisao/la: nadamo se da nece zatamniti
nemas se sta nadat nego je tako jer oni uzimaju prava za haman cijeli balkan ne za jednu zemlju ;)
ne zatamne ti nijedan sportki dogadjaj jer imaju prava za zemlje gdje i prikazuju svoj kanal ;)
:thumbup:

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 29 avg 2017, 11:17

arelinho je napisao/la:http://****/it/tehnologija/295883/eo ... jenja-d3go

Telemach opet zakucava. :tokralju: :tokralju:
Nemam vremena da procitam sve, ako ti nije mrsko napisi mi sta znaci u prakticnom smislu?
Max Allegri

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 29 avg 2017, 11:25

Mig_Mig je napisao/la:

Nemam vremena da procitam sve, ako ti nije mrsko napisi mi sta znaci u prakticnom smislu?
U narednih par dana korisnici će biti u prilici da uživaju u novom unaprijeđenom servisu EON, D3Go aplikacija više neće biti u funkciji.
EON omogućava:
•Televizija preko Smart TV aplikacije koju možete gledati na televizorima najnovije generacije.
• Gledanje EON-a na računarima je omogućeno na adresi eon.tv preko svih pretraživača, bez potrebe za bilo kakvim dodatnim softwerom (plugin-om), dok je za mobilne uređaje EON aplikacija dostupna na App Store-u ili Google Play Store-u
• Ljepši i jednostavniji interface za lakše korištenje i kreiranje liste omiljenih kanala, kao i aktiviranje podsjetnika za emisije koje želite da gledate.
• Pretraživanje u Video klubu je mnogo brže i lakše i to prema naslovu, žanru, godini izdanja i ocjeni.
• Gledajte 7 dana unazad umjesto dosadašnja 72 sata
• Započeto gledanje filma ili serije iz video kluba na jednom uređaju moguće je nastaviti na drugom.
• Sve kanale iz svog paketa gledajte na svim uređajima, bilo kada.

Evo ovako. Još će naredne godine biti vjerovatno novi resiveri sa ovim istim softverom pa će biti ljepše i na tv-u.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 29 avg 2017, 12:48

Hvala :) Ljudi iz dana u dan idu naprijed. Ove druge suvisno je komentarisati.
Max Allegri

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 29 avg 2017, 16:03

Fala kurcu. D3GO je smece obicno.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 29 avg 2017, 16:13

A i D3 je isto tako žestoko smeće, mada imaju već odavno oni moduli, ovo smeće od recivera nije neophodno. Samo meni mrsko ići do Telemacha i zayebavati se da mi dođu da zamjeniti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 29 avg 2017, 16:16

Raonffa je napisao/la:A i D3 je isto tako žestoko smeće, mada imaju već odavno oni moduli, ovo smeće od recivera nije neophodno. Samo meni mrsko ići do Telemacha i zayebavati se da mi dođu da zamjeniti.
Ja vala ne dam svoj resiver. :mrgreen: Gdje ću ovo davati preko njega mogu koristiti 72h unazad. :mrgreen:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 29 avg 2017, 16:39

arelinho je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:A i D3 je isto tako žestoko smeće, mada imaju već odavno oni moduli, ovo smeće od recivera nije neophodno. Samo meni mrsko ići do Telemacha i zayebavati se da mi dođu da zamjeniti.
Ja vala ne dam svoj resiver. :mrgreen: Gdje ću ovo davati preko njega mogu koristiti 72h unazad. :mrgreen:
Ma možeš ja mislim i preko modula, sve je isto samo nemaš recivera i drugog daljinskog, imaš sve kanale "direktno" na TV-u. Mene najviše nervira jer je užasno spor, koliko su ga hvalili baš je bezveze, barem iz mog iskustva.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 29 avg 2017, 16:42

Raonffa je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
Ma možeš ja mislim i preko modula, sve je isto samo nemaš recivera i drugog daljinskog, imaš sve kanale "direktno" na TV-u. Mene najviše nervira jer je užasno spor, koliko su ga hvalili baš je bezveze, barem iz mog iskustva.
Brate znam sve u vezi telemacha i kako šta funkcioniše tako da znam da ne može preko modula. Moduli koji su u BiH imaju opciju samo za dekodiranje kanala i to je to. Biće kod nas oni specijalni moduli za jedno 20-ak godina kada im bude manja cijena, a do tada su ovi trenutni. Za sada sam zadovoljan sa resiverom jer mi treba zbog 72h unazad,hbo go,pickoba i video kluba. :D

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 29 avg 2017, 17:30

arelinho je napisao/la:
Brate znam sve u vezi telemacha i kako šta funkcioniše tako da znam da ne može preko modula. Moduli koji su u BiH imaju opciju samo za dekodiranje kanala i to je to. Biće kod nas oni specijalni moduli za jedno 20-ak godina kada im bude manja cijena, a do tada su ovi trenutni. Za sada sam zadovoljan sa resiverom jer mi treba zbog 72h unazad,hbo go,pickoba i video kluba. :D
Ok je to sve, o ukusima se ne raspravlja. Tebi je za nešto koristan, valja ti i to je udure, mene sa druge strane često zna iznervirati toliko da bih ga kroz prozor bacio al' eto saberem se nekako :rol:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 30 avg 2017, 10:54

Jedina zamjerka na Telemach mi je bila sto nemam sve kanale s tva na D3GO, al evo sad i to popravise.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 30 avg 2017, 12:04

arelinho je napisao/la:
Mig_Mig je napisao/la:

U narednih par dana korisnici će biti u prilici da uživaju u novom unaprijeđenom servisu EON, D3Go aplikacija više neće biti u funkciji.
EON omogućava:
•Televizija preko Smart TV aplikacije koju možete gledati na televizorima najnovije generacije.
• Gledanje EON-a na računarima je omogućeno na adresi eon.tv preko svih pretraživača, bez potrebe za bilo kakvim dodatnim softwerom (plugin-om), dok je za mobilne uređaje EON aplikacija dostupna na App Store-u ili Google Play Store-u
• Ljepši i jednostavniji interface za lakše korištenje i kreiranje liste omiljenih kanala, kao i aktiviranje podsjetnika za emisije koje želite da gledate.
• Pretraživanje u Video klubu je mnogo brže i lakše i to prema naslovu, žanru, godini izdanja i ocjeni.
• Gledajte 7 dana unazad umjesto dosadašnja 72 sata
• Započeto gledanje filma ili serije iz video kluba na jednom uređaju moguće je nastaviti na drugom.
• Sve kanale iz svog paketa gledajte na svim uređajima, bilo kada.

Evo ovako. Još će naredne godine biti vjerovatno novi resiveri sa ovim istim softverom pa će biti ljepše i na tv-u.
Hm ovo još nisu namjestili za total tv iako su ga preuzeli. Šta misliš da li će uvoditi internet preko totala? Kad ide na selo uštedio bih
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Eld0rado
Kontakt:

Post Postao/la Eld0rado » 30 avg 2017, 21:47

Jel to niko od tri naša emitera ne prenosi eurobasket? (Bht,ftv,rtrs).

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Pegi10
Kontakt:

Post Postao/la Pegi10 » 30 avg 2017, 23:45

DANTES je napisao/la:Hm ovo još nisu namjestili za total tv iako su ga preuzeli. Šta misliš da li će uvoditi internet preko totala? Kad ide na selo uštedio bih
Da oni hoce ubaciti ostale Sport Klubove :pray:
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 31 avg 2017, 06:13

Pegi10 je napisao/la:
DANTES je napisao/la:Hm ovo još nisu namjestili za total tv iako su ga preuzeli. Šta misliš da li će uvoditi internet preko totala? Kad ide na selo uštedio bih
Da oni hoce ubaciti ostale Sport Klubove :pray:
Ma oni su onako. Sve što valja je na ova 4 što imamo
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

filip13

Post Postao/la filip13 » 31 avg 2017, 06:54

Eld0rado je napisao/la:Jel to niko od tri naša emitera ne prenosi eurobasket? (Bht,ftv,rtrs).

Ne

Eld0rado
Kontakt:

Post Postao/la Eld0rado » 31 avg 2017, 17:40

Odlicno znaci moja tv nema basketa :D

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.