NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
Ja nisam imao informaciju za vašu utakmicu u Gračanici, već sam rekao da ću vam reći neke informacije ako pobijedite, vi niste pobijedili. Tu ne mogu ništa. Niko ništa nije slagao.
Ako laže koza ne laže rogNKJ je napisao/la:Ja nisam imao informaciju za vašu utakmicu u Gračanici, već sam rekao da ću vam reći neke informacije ako pobijedite, vi niste pobijedili. Tu ne mogu ništa. Niko ništa nije slagao.
ti reče ako pobijedimo zaželit ćeš nam sreću, al' hajd nije bitnoNKJ je napisao/la:Pobijedite li u Subotu, zaželiću vam sreću, da u PL ostvarite ciljeve koje ste zacrtali. Jer danas sam čuo nešto što je sve razjasnilo, tako da, sretno vam.
Pa pobijedite li, pričao sam sa jednim vašim na PP i rekao mu sve šta će biti ukoliko pobijedite Bratstvo. Sad ja ne mogu pričati nešto jer niste pobijedili, d asam pričao nakon što ste izgubili, onda bi bilo da lažem.
Hajde ne ispadaj kloc djeca ti se smijuNKJ je napisao/la:Pa pobijedite li, pričao sam sa jednim vašim na PP i rekao mu sve šta će biti ukoliko pobijedite Bratstvo. Sad ja ne mogu pričati nešto jer niste pobijedili, d asam pričao nakon što ste izgubili, onda bi bilo da lažem.
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
sutra ako zijanite GAME OVER
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Eh zato sutra ocekujem vas tuzlake da navijate za nasstaragarda je napisao/la:sutra ako zijanite GAME OVER

i to srcima i sakama,zar ne

- tuzlak1987
- Kontakt:
Bas me zanima kako cete naredno kolo postupit...
Prijateljski kao i uvijektuzlak1987 je napisao/la:Bas me zanima kako cete naredno kolo postupit...

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma dobro fine su sanse da ste tu nesto trazili, nije djaba Tiger isao tamo 2 puta na kafuToro86 je napisao/la:Prijateljski kao i uvijektuzlak1987 je napisao/la:Bas me zanima kako cete naredno kolo postupit...

U koliko pocinje utakmica ?
danas neće igrati šuša i suljić,jer imaju po 2 žuta,čuvaju ih za jedinstvo,a zbog kartona nema mevkića i salkića,smajlović povrijeđen.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: Odg: NK Bratstvo Gračanica
Ocekujem da ih pobjedite na isti nacin kao i mi, jer se dole drugacije ne moze pobjediti. Sretno komsije! 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075
BRATSTVO vodi u lukavcu 2-0,idemo momci sačuvat rezultat u drugom poluvremenu,strijelci damir omerović i huso poturalić
-
- Interni moderator
- Kontakt:
hhaaaaaaaajjjjdddddddddeeeeeeeeeeeeeeeeeee7april je napisao/la:BRATSTVO vodi u lukavcu 2-0,idemo momci sačuvat rezultat u drugom poluvremenu,strijelci damir omerović i huso poturalić

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
svaka cast izgleda Brastvo krece silovito na Pl i ceka svoju sansu, ako dobiju Jedinstvo sledecu tekmu, do kraja bi moglo svasta da bude a tu je i Rudar iz Kaknja, znaci sledece sedmice moglo bi biti 3 ekipe unutar pod i Rudar koji ce imat -3, vaoo zakuha Brastvo prvenstvo, iako im fali sirine al eto juniori pokazuju da vrijede.
danas igramo bez smajlovića,šuše,mevkića i suljića al opet se neosjeti,a vidit ćemo hoćel moć izdržatTRUST je napisao/la:svaka cast izgleda Brastvo krece silovito na Pl i ceka svoju sansu, ako dobiju Jedinstvo sledecu tekmu, do kraja bi moglo svasta da bude a tu je i Rudar iz Kaknja, znaci sledece sedmice moglo bi biti 3 ekipe unutar pod i Rudar koji ce imat -3, vaoo zakuha Brastvo prvenstvo, iako im fali sirine al eto juniori pokazuju da vrijede.
samo da nas ne kartonira pa da rahat dočekamo i Jedinstvo...pobijedimo i njih i za mene je sezona USPJEŠNA 

Undici stelle - ACM 1899
- TzBulevar87
- Kontakt:
Bravo komšije, samo hrabro!!! Vi ako i sljedeće sedmice pokažete pravo lice za mene ste najpošteniji klub ove lige.
075
u lukavcu mislim da su domaćini smanjili sada je 1-2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.