ŠB_Fidelis je napisao/la:Jos da je kosarka statistika i brojke, gdje bi im bio kraj.
NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- elninho_resTO
- Kontakt:
Re: NBA season 2011-2012
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Hoćeš reći da James ne zaslužuje da bude MVP? Gledaj, nisam neki fan Jamesa, ali treba biti realan...ŠB_Fidelis je napisao/la:Jos da je kosarka statistika i brojke, gdje bi im bio kraj.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Po meni MVP ove godine Durant nema sta covek je zasluzio 
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ne, hocu da kazem da me nervira kad kosarku svode na statisticke podatke.Carlo je napisao/la:Hoćeš reći da James ne zaslužuje da bude MVP? Gledaj, nisam neki fan Jamesa, ali treba biti realan...ŠB_Fidelis je napisao/la:Jos da je kosarka statistika i brojke, gdje bi im bio kraj.
Mozes ti uzasnu statistiku imati, al recimo nek zavrsis sezonu na pravi nacin, nek pogodis ono sto moras i onda kad treba, ti si zlatnim slovima upisan u povijest te igre, a ne pusta statistika i brojke.
Valjda je razlika jasna.
...Život za Široki...
kolko je istina to sto pises tolko je i cista glupost
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
potopuno se slazem i ja vise cenim igraca koji pokaze herc kada je najteze nego neko ko ima odlicne brojke...ŠB_Fidelis je napisao/la:Ne, hocu da kazem da me nervira kad kosarku svode na statisticke podatke.Carlo je napisao/la:Hoćeš reći da James ne zaslužuje da bude MVP? Gledaj, nisam neki fan Jamesa, ali treba biti realan...ŠB_Fidelis je napisao/la:Jos da je kosarka statistika i brojke, gdje bi im bio kraj.
Mozes ti uzasnu statistiku imati, al recimo nek zavrsis sezonu na pravi nacin, nek pogodis ono sto moras i onda kad treba, ti si zlatnim slovima upisan u povijest te igre, a ne pusta statistika i brojke.
Valjda je razlika jasna.
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Nece biti nezasluzeno jarane, vidjet cemo sad kad opet budu igrali OKC vs Miami, prosli put Durant ga je uz'o lopatom.Carlo je napisao/la:Ma James zaslužuje i kraj priče, sigurno najkvalitetniji igrač lige. Ako je dobije Durant ili neko drugi biće nezasluženo.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- adriano_leite
- Kontakt:
Kako me nerviraju ovi clanci gdje se pokusava opravdavati to za "Odluku". Pa vise bi i budala skontala da je James mogao reci ljudi idem, kao sto je to uradio Melo, kao sto je pokusao uraditi Howard, pa da mozemo dobiti nekoga za njega, a ne dobili smo 2 picka i to je to. Koliko moras biti glup da opravdavas nacin na koji je otisao. Kao sve se zaboravlja sto je dobro uradio, nidje veze. Nacin na koji je otisao je glup, to sto je hinjski otisao kada Cavsi nisu mogli dovesti niti jednog free agenta koji nesto vrijedi, je glup. Ne znam ko vise uopste moze opravdavati "Odluku", ali ocigledno je eto da ima ko i opravdava to sto je odnio svoj talenat zadnji dan free agency perioda.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Shaqtin' A Fool
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- adriano_leite
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Chicago Bulls guard and reigning MVP Derrick Rose said Friday he believes Oklahoma City's Kevin Durant is the front-runner for this season's award.
"KD is playing great," Rose said. "I'm hearing about what he's doing, hearing about how he's playing. The numbers speak for itself, how he's working out this summer, and he's playing great basketball.
"KD is playing great," Rose said. "I'm hearing about what he's doing, hearing about how he's playing. The numbers speak for itself, how he's working out this summer, and he's playing great basketball.
to je todema je napisao/la:Chicago Bulls guard and reigning MVP Derrick Rose said Friday he believes Oklahoma City's Kevin Durant is the front-runner for this season's award.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ruža je u pravu. Covjece kakav rivalitet imamo za iducih 6,7 sezona. Valjda ce se barem jednom u finalu susrest 
sada kada se raspadne miami, to jest ove godine kada ih chicago rasbusi :lolDonnie Darko je napisao/la:Ruža je u pravu. Covjece kakav rivalitet imamo za iducih 6,7 sezona. Valjda ce se barem jednom u finalu susrest
def. se kvalitet lige dize al ne kontam sta Kobe radi na 3 mjestu na listi za MVPDonnie Darko je napisao/la:Ruža je u pravu. Covjece kakav rivalitet imamo za iducih 6,7 sezona. Valjda ce se barem jednom u finalu susrest
- CollegeGunner
- Kontakt:
Love sigurno treba biti ispred a ima ih jos sigurno.dema je napisao/la:def. se kvalitet lige dize al ne kontam sta Kobe radi na 3 mjestu na listi za MVPDonnie Darko je napisao/la:Ruža je u pravu. Covjece kakav rivalitet imamo za iducih 6,7 sezona. Valjda ce se barem jednom u finalu susrest
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
Ma James jest talenat i vanserijski igrač, al nije zaslužio MVP ni prošle a ni ove sezone. Prošle jer je Derrick Rose puno slabiju ekipu doveo do prvog mjesta, a ove jer je Durant uradio istu stvar. A izjava da Love treba biti ispred Bryanta je za zatvora. Možda da prestanemo gledat utakmice i počnemo samo pratiti ssamo boxscore poslije svake utakmice pa na osnovu toga odlučujemo...
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
- CollegeGunner
- Kontakt:
Pa ne kazem da se treba pratiti samo box score. Ali, koliko je samo izuzetno losih utakmica Bryant imao ove sezone. Dok Love sam "nosi" Minnesotu, pogotovo sad bez Rubia i Pekovica.dijabola je napisao/la:Ma James jest talenat i vanserijski igrač, al nije zaslužio MVP ni prošle a ni ove sezone. Prošle jer je Derrick Rose puno slabiju ekipu doveo do prvog mjesta, a ove jer je Durant uradio istu stvar. A izjava da Love treba biti ispred Bryanta je za zatvora. Možda da prestanemo gledat utakmice i počnemo samo pratiti ssamo boxscore poslije svake utakmice pa na osnovu toga odlučujemo...
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
Kako to da Durant vodi mnogo slabiju ekipu od Lebronove majketi ?
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- bear grylls
- Kontakt:
Pretjerujete sa jamesom i omalovazavanjem saigraca ostalih kandidata. Durant ima najbolje 6 igraca lige i iako glupog kretena koji ce ih kostati u plejoffu scorera u westbrooku i daleko boljeg centra od sva tri u majamiu zajedno nije to toliko losija ekipa slozicete se
. A glupost da je rose prosle godine imao taj omjer sa DALEKO losijom ekipom je smijensno također. Jeste rose zasluzio mvp titulu i ja sam to i prosle godine rekao ali da je to daleko losija ekipa sa onakvom klupom sa centrom koji je (zbog trenutne situacije u ligi so se centara tice) Jedan od top centara posebno u odbrani (iako ga iskreno iz dna duse mrzim kao osobu). Dalje boozer itd nije to toliko losija ekipa slozicete se
Vidjecemo ko ce biti mvp trenutno je mrtva utrka, izgledalo je da je james vec mvp sa statisticki jednom od najboljih sezona u historiji ali trenutni niz je uveo duranta kao ravnopravnog kandidata. Ukoliko se james iskupi i nadigra duranta u sljedecem njihovom susretu za mene je on mvp zbog overall ucinka vidjecemo. I love bi po meni bio mvp da igra boljoj ekipi al **** nekad stvari nisu fer.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.