NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs
cisto na iskustvo netsi uzeli, oni prekaljeni a toronto se pogubio, sta je tu je, rano je reci, vjerovatno prerano ali mislim da raptorsi sad skoro pa da nemaju ni najmanje sanse da prodju dalje
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Odlicna košarka, Jamal 

nadam se da ce Netsi proci,jes da su nas natamburali 4:0 u regularnom dijelu ali ko ne zeli da opet gleda okrsaj LeBron vs. Pierce u play offuLenBias je napisao/la:cisto na iskustvo netsi uzeli, oni prekaljeni a toronto se pogubio, sta je tu je, rano je reci, vjerovatno prerano ali mislim da raptorsi sad skoro pa da nemaju ni najmanje sanse da prodju dalje

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Izjednaceno na poluvremenu, zanimljiva tekma. Dosta igraca ima problema sa ličnima. Nadam se da ce GSW ovo da dobije 

Daj ba sudije sipu racku 29 faula za poluvrijeme.
Zna se da ce biti agreskina serija al pretjerivaju u kontrolisanju
Zna se da ce biti agreskina serija al pretjerivaju u kontrolisanju
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ebo ove nase prognoze, sve ce ovo biti u pet deka. Ne zna se ko pije ko placa 

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sad o tome razmisljam...Kontam,ovi nemaju Boguta,LAC konacno dobio pravog trenera i znace to da iskoriste,a oni jako slabo igraju,bez obzira na faulove Griffina...tuzlak1987 je napisao/la:Ebo ove nase prognoze, sve ce ovo biti u pet deka. Ne zna se ko pije ko placa
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ako ijedna serija ode u 7, to ce biti ova.
Mada mislim da ce to LAC rijesiti u 6. GSW me nije odusevio ove sezone ali nikako. Osim Currya.
Mada mislim da ce to LAC rijesiti u 6. GSW me nije odusevio ove sezone ali nikako. Osim Currya.
Joj trece cetvrtine
pusti ljude da igraju zebre
pusti ljude da igraju zebre
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 19 apr 2014, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
Pa kako je ovo smijesna utakmica, odbrane ne postoje. Znaci ko je god pogodio 3 bio je sam u vecini slucajeva. Ocekivo sam s obzirom da je PO malo jacu odbranu, al nista od toga.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
strasno
Idemo GSW do pobjede. 

"U cast velikog simbola. U cast raje i grada, kakvog nisam upoznao..."
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Igoudala sjedi, Reddick "divlja"
Inace, ut. se sredinom 3qtr poprilicno otvorila, ulazilo svasta
Inace, ut. se sredinom 3qtr poprilicno otvorila, ulazilo svasta

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Svako malo faul. Sad i Blakeu peti ccc
- Paraglajder
- Kontakt:
Nevjerovatno je kakvi se faulovi sviraju, a još playoff... Pa isto k'o da topla braća igraju pa se svaki kontakt svira.
YNWA
Ubise zebre jaku tekmunerkolfc je napisao/la:Svako malo faul. Sad i Blakeu peti ccc
ali I dalje je dobra tekma
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mozda nije neko sudjenje,ali ljudi drze kriterij i to je ono najbitnije...Iste stvari se sviraju na obje strane! Ja bi za svoj tim uvijek potpisao ovakvo sudjenje sa ujednacenim kriterijem! 

Ovaj collison ih utrpa u grob...
To si upravu brate, ali medija ih je previse uzela pod utisak najavljujuci agresivnu seriju, pusti najbolje igrace da igraju s obje strane, to mi hocemo da vidimo. Sad sviraju svako s.ranjeNEZALAGANJE je napisao/la:Mozda nije neko sudjenje,ali ljudi drze kriterij i to je ono najbitnije...Iste stvari se sviraju na obje strane! Ja bi za svoj tim uvijek potpisao ovakvo sudjenje sa ujednacenim kriterijem!
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 19 apr 2014, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
GSW mora ukrasti ovu , nece Blake (vise) dobiti 5 faulova do kraja serije 
Al da vidimo team leadera , aleme

Al da vidimo team leadera , aleme

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jbg desava se da i sudije imaju losu noc,ali ako sviraju sve,nek' se drze toga.Ja ne vidim da tekma nesto pati,osim sto najbolji igraci sjede na klupi,ali serija je dugaalemsa je napisao/la:To si upravu brate, ali medija ih je previse uzela pod utisak najavljujuci agresivnu seriju, pusti najbolje igrace da igraju s obje strane, to mi hocemo da vidimo. Sad sviraju svako s.ranjeNEZALAGANJE je napisao/la:Mozda nije neko sudjenje,ali ljudi drze kriterij i to je ono najbitnije...Iste stvari se sviraju na obje strane! Ja bi za svoj tim uvijek potpisao ovakvo sudjenje sa ujednacenim kriterijem!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.