Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Naravno, pogresno sam se izrazio jer sam mislio na pojedince koji su napravili dramu oko povecanja cijena u iznosu od 2 KM.
Pa ako vec ima tih 70 hiljada sigurice svaki mjesec, zar nije bolje uzeti kredit 10 miliona na 10 godina i zavrsiti sve moguce yebene probleme+ostane ti za extra ekipu i da napucas stadion da gori?! Svaka banka ce ti veceras do odobritiTMovac je napisao/la: ↑05 jul 2023, 12:39po tebi ispada da nam je opstina platila citav dug. Jel ti znas da svaki mjesec placamo 70 000KM za dugovanja. Plus tekuce obaveze. Jednom kada se rijesis dugova i tih 70 000KM mognes preusmjeriti na plate igracima, biti ces itekako konkurentan. A pitari funkcionisu na princip pozajmica od Mirvica, koje vracaju sa kamatom. Lik ih moze ugasit kad god mu se cefne.
Nema sta, jedva cekaju banke organizacijama koje su duzne po 5-6 miliona i koje od zadnjih 25 godina, 20 imaju problem sa servisiranjem dugova, da im daju jedan kredit od 10 miliona. To im se bas cini kao sigurno ulaganje.perodeformero je napisao/la: ↑05 jul 2023, 16:41Pa ako vec ima tih 70 hiljada sigurice svaki mjesec, zar nije bolje uzeti kredit 10 miliona na 10 godina i zavrsiti sve moguce yebene probleme+ostane ti za extra ekipu i da napucas stadion da gori?! Svaka banka ce ti veceras do odobritiTMovac je napisao/la: ↑05 jul 2023, 12:39po tebi ispada da nam je opstina platila citav dug. Jel ti znas da svaki mjesec placamo 70 000KM za dugovanja. Plus tekuce obaveze. Jednom kada se rijesis dugova i tih 70 000KM mognes preusmjeriti na plate igracima, biti ces itekako konkurentan. A pitari funkcionisu na princip pozajmica od Mirvica, koje vracaju sa kamatom. Lik ih moze ugasit kad god mu se cefne.
perodeformero je napisao/la: ↑05 jul 2023, 16:41Pa ako vec ima tih 70 hiljada sigurice svaki mjesec, zar nije bolje uzeti kredit 10 miliona na 10 godina i zavrsiti sve moguce yebene probleme+ostane ti za extra ekipu i da napucas stadion da gori?! Svaka banka ce ti veceras do odobritiTMovac je napisao/la: ↑05 jul 2023, 12:39po tebi ispada da nam je opstina platila citav dug. Jel ti znas da svaki mjesec placamo 70 000KM za dugovanja. Plus tekuce obaveze. Jednom kada se rijesis dugova i tih 70 000KM mognes preusmjeriti na plate igracima, biti ces itekako konkurentan. A pitari funkcionisu na princip pozajmica od Mirvica, koje vracaju sa kamatom. Lik ih moze ugasit kad god mu se cefne.
Jakirovic je za Amara u ovom trenutku Guardiola. Amar je to pokazao zadnji mandat, kao i Jakir.
Eto bez da ulazim u to za i protiv, Amar je mogao dobiti priliku davno, ali razumljivo je da u NSBiH to nisu htjeli, jer njega oduvijek mrzi 90% drzave. Na stranu sta ko od nas misli o njemu kao osobi, ljudi ga oduvijek mrze. Mi kao narod volimo uvlakace i populiste, ne podnosimo ljude poput njega.
Aha, pa su nam na lijepe oči oprostili 1,3 miliona KM kamate.MocMahale444 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 17:41Uprava ne radi nista samo prica u prazno, vratili pare koje su namakli Manijaci i opstina.
Nisu sposobni Virtoni, mojne price zivota ti.Virtu4l je napisao/la: ↑05 jul 2023, 19:30Aha, pa su nam na lijepe oči oprostili 1,3 miliona KM kamate.MocMahale444 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 17:41Uprava ne radi nista samo prica u prazno, vratili pare koje su namakli Manijaci i opstina.
Ja sam mu tribinu uvijek hvalio i spominjao kao pozitivnu stvar.MocMahale444 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 19:51
Nisu sposobni Virtoni, mojne price zivota ti.
Miske izgradio tribinu, ti i slicni tebi uz duzno postovanje vama, pisali po liku.
Sad ovi sto pustise 2 najbolja igraca za 0, unistise teren i prikolicu polovnjaka doveli (ne šleper) su okej.
Sve nesto kao znamo imena lešinara oko kluba ali sutimo ko zaliveni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.