Upravo to.....Spahic zivi za reprezentativna okupljanja, da moze da se vidi sa kriminalnom elitom reketasa i lumpuje sa ostalim mafijasima po Bosni.... Takodjer je umisljen da je iznad reprezenatcije....Pape nema muda da ga zamijeni u utakmici u kojoj polumrtav hoda a kamoli da ga izbaci iz ekipe, nema muda sjesti Zvjezdana na klupu a kamoli Spahica..... Nema sanse, kladio bi se u sve da Spahic ostaje gdje jeste i da Pape apsolutno nema nikakvih sansi ako zarati za Spahicem, onda je gotov... Zivi bili pa vidjeli....dubrovnik je napisao/la:Meni se cini da neki forumasi zive u iluziji da Spahic nece biti pozvan na sljedece okupljanje. Spahic ce biti kapetan sve dok je Susic selektor ili mu samom ne dosadi i odluci izaci iz svega. Pa nije mi jasno da neki ne vide realnost. Susic i Spahic su vezani pupcanom vrpcom tako da Susic ne moze prezivjeti Spahicevo nepozivanje. Da ga ne pozove i ovaj izgubi dug lojalnosti i oplete po Susicu u novinama to bi bio show. Ne bi Pape kako ga neki od milja zovu vise ni turisticki smio u BIH doci. Zivi bili pa vidjeli,koliko ce Susic prezivjeti na klupi nakon eventualnog nepozivanja Spahica u repku.
Tako da nas cekaju naredni sukobi ali u tisini naravno. Da je ovaj blento na vrijeme smijenjen i doveden normalan trener koji bi bio upozoren na vrijeme i podrzan od saveza to bi bila druga prica.
A ovako dobro dosli u Bosansku realnost koja je puna dogovora u mraku i spletki.
Evo i ta famozna sinocnja emisija, cijeli interenet bruji o Spahicu, a jeli iko sinoc stisnuo muda i rekao nesto naspram njega, jes qrac moj....Ne smije mu niko nista, duboki su njegovi korijeni u svim sverama a lanac u kojem je on kopca je veoma dugacak i uticajan ne samo u reprezentaciji nego kompletnom drustvu i drzavi...