AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

AgentttB
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la AgentttB » 01 maj 2015, 22:52

Kondogbia,G.Barbosa,Brahimi,Falcao,pa zasto ne.Očekujem tokom ljeta navalu gloryhuntera.
:mrgreen:
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 01 maj 2015, 23:07

Samo nemojte sutra opet kukati kad procitate "novi sastanak za par sati ili sutra" :lol:
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 01 maj 2015, 23:12

Spreman sam na sve.Ali mislim da nema više odgađanja. :urnebes:
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 01 maj 2015, 23:15

Ma nebi mene iznenadilo. Malo pustamo masti na volju :D
Il Club più titolato al mondo!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 01 maj 2015, 23:21

Moramo mastati,pobudalit cemo u suprotnom :D

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 01 maj 2015, 23:24

Sretan praznik drugovi moji. :P

yebemu mater, ja ocekivao kad dodjem kuci da cu procitati lijepu vijest, kad ono opet nista ... dzabe sam pio :zzz:

sto se tice tih novih igraca, taj kondogobia bi bio odlican :thumbup: songa majke vam ne spominjite. prvo rijesiti veznjaka, beka i devetku, za ostalo ako se nadje. znaci onaj crnja, mozda illara uz njega, darmian i falcao (moze bilo koji, samo da valja) i naravno trener, po mogucnosti emery.
mada ne treba trcati pred rudu, prvo cekati da se proda klub, pa onda vidjeti u kojoj mjeri ce covjek ulagati, ja sam malcice skeptican po tom pitanju. :yawn:

menez dobio 4 utakmice kazne, svasta :lol:
mada evo kazu da ce sutra na klupi biti saravi i monto... nidje veze jer su tek ove hefte krenuli trenirat, al' haj, ionako nema fajde od obojice.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 01 maj 2015, 23:29

Milner , Kliši , Iliara , Immobile , MiKitarijan , Šmelcer,Ramos , Subotić . Pedro, Navas sve moguća pojačanja :crazy:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 01 maj 2015, 23:35

Ma dobro, sad ce nas mediji povezivat sa stotinjak igraca i normalno da cemo mi to prokomentarisat, al vidjet cemo na kraju ko ce zaista doci. Ponavljam, prvo treba dovesti pravog trenera, a igrace kupovati po njegovim zeljama i naravno mogucnostima.

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 01 maj 2015, 23:55

Rope,pa ja već par puta pišem kako bi to trebalo izgledati,a ti opet pitaš. :mrgreen:
Znači neki maksimum je 100 miliona € + igrači koje bi dobili na dvogodišnju posudbu preko ove agencije.
@francobaresi

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 02 maj 2015, 00:19

Dajte Barcu da se igramo :lol: :lol: :lol: :rol:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 maj 2015, 00:24

halali jarane :lol: stvarno nisam vidio, vrti mi se u glavi pa mi je vjerovatno promaklo... evo sad sam procitao, ako ce ti biti lakse. :mrgreen:

lijepo je citati o tome, nije da nije, ali ja sam rodjeni skeptik i realista... dok ne vidim, ne vjerujem. tako da sve ovo procitano dosad uzimam sa rezervom. :mrgreen:

ali evo recimo gledajuci spisak, moglo bi se dovesti kondogbia, mangala i negredo plus darmian i jos jedan dobar veznjak (po mogucnosti ofanzivac), moja vjecna zelja pastore. :zviz:
tu su u uzoj zelji rojo i falcao, al' tu su sanse minimalne.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 02 maj 2015, 02:14

Od prošle nedelje čekam šta će se dogoditi, valjda će se napokon danas nešto riješiti.
Što se tiče ove kazne za Meneza, novo rukovodstvo će morati nešto uraditi povodom ovih nevjerovatnih kazni za naše igrače od fudbalskog saveza. Sjećam se kad je Zlatan igrao i za nešto što se dobije 1 utakmica kazne on dobije 3 ili 4 i onda objasne neka pravila koja su tek uvedena i koja važe samo za naše igrače. Mi smo jedan od najvećih kliubova na svijetu a tako se ponaša prema nama a Berlusconia boli neka stvar za nas. Hvala ti za sve što si uradio za klub ali molim te prodaj ga već više.

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 02 maj 2015, 03:13

Ajmoooooooo,Jurgeen Kloooop za treneraaa i sljedeća pojacanjaaaaaaaaaaaaaaaa :D :D :D :D
Kolarov,Rafael ,kovacic,Verrati,Eriksen,Tarabt,Falcao,Cavanii
eto tako bi ja volio

.-.....................diego lopez ..........
..abate......rami.............alex.........kolarov
......................de jong ........
.............verrati.................kovacic
.....cerci............................................menez
....................Pazzini

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 02 maj 2015, 05:05

KpbKaka22 je napisao/la:Ajmoooooooo,Jurgeen Kloooop za treneraaa i sljedeća pojacanjaaaaaaaaaaaaaaaa :D :D :D :D
Kolarov,Rafael ,kovacic,Verrati,Eriksen,Tarabt,Falcao,Cavanii
eto tako bi ja volio

.-.....................diego lopez ..........
..abate......rami.............alex.........kolarov
......................de jong ........
.............verrati.................kovacic
.....cerci............................................menez
....................Pazzini
To ti je baš zanimljiva ekipa. Samo izbaci Pazzinija Cercia, Kovačića, Alexa, Ramija i Abatea pa bi to na nešto i ličilo sa nekim novim igračima.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 02 maj 2015, 08:04

Hahaha pa za ovakvu ekipu nam ne treba novi vlasnik :lol:

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 02 maj 2015, 09:31

muxa je napisao/la:Hahaha pa za ovakvu ekipu nam ne treba novi vlasnik :lol:
:urnebes: :urnebes: :lol:

Da ne kazem da i imamo gotovo slican sastav. A za Tarabta je najebo kad Rope procita :lol:

Ma kakvi Kolarovi, Klisiji i ostali igraci na zapasku karijere. Illaru bih i ja volio vidjeti u ekipi, a de Jong svakako 95% ide iz kluba. I Mozda Falcao-a u vrhu napada, samo da covjek udje ponovo u formu. Ovo ostalo necu ni komentarisati, a i dok ne vidim da je klub prodat, svakako cu onda svaki dan gledati 5-6 potencijalnih pojacanja i navodno dogovorenih.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 02 maj 2015, 10:09

Jao kad Rope pročita ovo za Taarabta. :lol: Braćo nakon eventualnog potpisa,i prodaje kluba.Sa ovom agonijom je gotovo u to sam siguran.Naravno ovo ljeto je cilj napraviti tim za osvajanje Scudetta,a već kasnije bi trebali biti konkurentni i u Evropi.Međutim moraju dovesti dobrog trenera.To je ključna stvar.
@francobaresi

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 02 maj 2015, 10:59

Klub nije ni dobio novog vlasnika, a vec imamo i koja pojacanja dolaze i koja ce postava biti :urnebes: :urnebes: a ko ce nam biti trener de mi jos samo to recite pa da ne moramo vise pratiti sta se dogadja do sljedece sezone :lol:
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 02 maj 2015, 12:42

Sapunica se nastavlja, moguc je sastanak i u ponedjeljak. Navodno pedofil pokušava zadržati 51% dionica :roll:

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 02 maj 2015, 12:44

Mr.Bee i Berlu su potpisali ugovor.Sad ostaje onaj važniji dio,dogovoriti se oko procenta vlasništva,i menadžmenta.Berlu nije isključio mogućnost da ipak zadrži 51% kluba,ali jedno je sigurno,nova era u Milanu počinje.
@francobaresi

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []