AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Kondogbia,G.Barbosa,Brahimi,Falcao,pa zasto ne.Očekujem tokom ljeta navalu gloryhuntera.

@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Samo nemojte sutra opet kukati kad procitate "novi sastanak za par sati ili sutra" 
FORZA MILAN!
Tu sei tutta la mia vita!
Spreman sam na sve.Ali mislim da nema više odgađanja. 
@francobaresi
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Moramo mastati,pobudalit cemo u suprotnom 
Sretan praznik drugovi moji.
yebemu mater, ja ocekivao kad dodjem kuci da cu procitati lijepu vijest, kad ono opet nista ... dzabe sam pio
sto se tice tih novih igraca, taj kondogobia bi bio odlican
songa majke vam ne spominjite. prvo rijesiti veznjaka, beka i devetku, za ostalo ako se nadje. znaci onaj crnja, mozda illara uz njega, darmian i falcao (moze bilo koji, samo da valja) i naravno trener, po mogucnosti emery.
mada ne treba trcati pred rudu, prvo cekati da se proda klub, pa onda vidjeti u kojoj mjeri ce covjek ulagati, ja sam malcice skeptican po tom pitanju.
menez dobio 4 utakmice kazne, svasta
mada evo kazu da ce sutra na klupi biti saravi i monto... nidje veze jer su tek ove hefte krenuli trenirat, al' haj, ionako nema fajde od obojice.
yebemu mater, ja ocekivao kad dodjem kuci da cu procitati lijepu vijest, kad ono opet nista ... dzabe sam pio
sto se tice tih novih igraca, taj kondogobia bi bio odlican
mada ne treba trcati pred rudu, prvo cekati da se proda klub, pa onda vidjeti u kojoj mjeri ce covjek ulagati, ja sam malcice skeptican po tom pitanju.
menez dobio 4 utakmice kazne, svasta
mada evo kazu da ce sutra na klupi biti saravi i monto... nidje veze jer su tek ove hefte krenuli trenirat, al' haj, ionako nema fajde od obojice.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Milner , Kliši , Iliara , Immobile , MiKitarijan , Šmelcer,Ramos , Subotić . Pedro, Navas sve moguća pojačanja 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ma dobro, sad ce nas mediji povezivat sa stotinjak igraca i normalno da cemo mi to prokomentarisat, al vidjet cemo na kraju ko ce zaista doci. Ponavljam, prvo treba dovesti pravog trenera, a igrace kupovati po njegovim zeljama i naravno mogucnostima.
Il Club più titolato al mondo!
Rope,pa ja već par puta pišem kako bi to trebalo izgledati,a ti opet pitaš.
Znači neki maksimum je 100 miliona € + igrači koje bi dobili na dvogodišnju posudbu preko ove agencije.
Znači neki maksimum je 100 miliona € + igrači koje bi dobili na dvogodišnju posudbu preko ove agencije.
@francobaresi
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Dajte Barcu da se igramo

halali jarane
stvarno nisam vidio, vrti mi se u glavi pa mi je vjerovatno promaklo... evo sad sam procitao, ako ce ti biti lakse.
lijepo je citati o tome, nije da nije, ali ja sam rodjeni skeptik i realista... dok ne vidim, ne vjerujem. tako da sve ovo procitano dosad uzimam sa rezervom.
ali evo recimo gledajuci spisak, moglo bi se dovesti kondogbia, mangala i negredo plus darmian i jos jedan dobar veznjak (po mogucnosti ofanzivac), moja vjecna zelja pastore.
tu su u uzoj zelji rojo i falcao, al' tu su sanse minimalne.
lijepo je citati o tome, nije da nije, ali ja sam rodjeni skeptik i realista... dok ne vidim, ne vjerujem. tako da sve ovo procitano dosad uzimam sa rezervom.
ali evo recimo gledajuci spisak, moglo bi se dovesti kondogbia, mangala i negredo plus darmian i jos jedan dobar veznjak (po mogucnosti ofanzivac), moja vjecna zelja pastore.
tu su u uzoj zelji rojo i falcao, al' tu su sanse minimalne.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
celikmilan
- Kontakt:
Od prošle nedelje čekam šta će se dogoditi, valjda će se napokon danas nešto riješiti.
Što se tiče ove kazne za Meneza, novo rukovodstvo će morati nešto uraditi povodom ovih nevjerovatnih kazni za naše igrače od fudbalskog saveza. Sjećam se kad je Zlatan igrao i za nešto što se dobije 1 utakmica kazne on dobije 3 ili 4 i onda objasne neka pravila koja su tek uvedena i koja važe samo za naše igrače. Mi smo jedan od najvećih kliubova na svijetu a tako se ponaša prema nama a Berlusconia boli neka stvar za nas. Hvala ti za sve što si uradio za klub ali molim te prodaj ga već više.
Što se tiče ove kazne za Meneza, novo rukovodstvo će morati nešto uraditi povodom ovih nevjerovatnih kazni za naše igrače od fudbalskog saveza. Sjećam se kad je Zlatan igrao i za nešto što se dobije 1 utakmica kazne on dobije 3 ili 4 i onda objasne neka pravila koja su tek uvedena i koja važe samo za naše igrače. Mi smo jedan od najvećih kliubova na svijetu a tako se ponaša prema nama a Berlusconia boli neka stvar za nas. Hvala ti za sve što si uradio za klub ali molim te prodaj ga već više.
Ajmoooooooo,Jurgeen Kloooop za treneraaa i sljedeća pojacanjaaaaaaaaaaaaaaaa
Kolarov,Rafael ,kovacic,Verrati,Eriksen,Tarabt,Falcao,Cavanii
eto tako bi ja volio
.-.....................diego lopez ..........
..abate......rami.............alex.........kolarov
......................de jong ........
.............verrati.................kovacic
.....cerci............................................menez
....................Pazzini
eto tako bi ja volio
-
celikmilan
- Kontakt:
To ti je baš zanimljiva ekipa. Samo izbaci Pazzinija Cercia, Kovačića, Alexa, Ramija i Abatea pa bi to na nešto i ličilo sa nekim novim igračima.KpbKaka22 je napisao/la:Ajmoooooooo,Jurgeen Kloooop za treneraaa i sljedeća pojacanjaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
eto tako bi ja volio
muxa je napisao/la:Hahaha pa za ovakvu ekipu nam ne treba novi vlasnik
Da ne kazem da i imamo gotovo slican sastav. A za Tarabta je najebo kad Rope procita
Ma kakvi Kolarovi, Klisiji i ostali igraci na zapasku karijere. Illaru bih i ja volio vidjeti u ekipi, a de Jong svakako 95% ide iz kluba. I Mozda Falcao-a u vrhu napada, samo da covjek udje ponovo u formu. Ovo ostalo necu ni komentarisati, a i dok ne vidim da je klub prodat, svakako cu onda svaki dan gledati 5-6 potencijalnih pojacanja i navodno dogovorenih.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Jao kad Rope pročita ovo za Taarabta.
Braćo nakon eventualnog potpisa,i prodaje kluba.Sa ovom agonijom je gotovo u to sam siguran.Naravno ovo ljeto je cilj napraviti tim za osvajanje Scudetta,a već kasnije bi trebali biti konkurentni i u Evropi.Međutim moraju dovesti dobrog trenera.To je ključna stvar.
@francobaresi
Klub nije ni dobio novog vlasnika, a vec imamo i koja pojacanja dolaze i koja ce postava biti
a ko ce nam biti trener de mi jos samo to recite pa da ne moramo vise pratiti sta se dogadja do sljedece sezone 
FORZA MILAN!
Sapunica se nastavlja, moguc je sastanak i u ponedjeljak. Navodno pedofil pokušava zadržati 51% dionica 
Il Club più titolato al mondo!
Mr.Bee i Berlu su potpisali ugovor.Sad ostaje onaj važniji dio,dogovoriti se oko procenta vlasništva,i menadžmenta.Berlu nije isključio mogućnost da ipak zadrži 51% kluba,ali jedno je sigurno,nova era u Milanu počinje.
@francobaresi
Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 2 gosta.