Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Moja greška samo sam odozgo vidio prvi post od @mandraxa, pa sam na taj odgovorio, nisam pratio donje postove, izvinjavam se.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-------------------------Lopez-----------------------------
----Arbeloa-------Pepe-------Varane------Coentrao------------
------------------Khedira-------Xabi----------------------
-------Di Maria-----------Ozil----------Ronaldo------------
--------------------Benzema----------------------
Sastav koji je Mourinho uigravao zadnja dva treninga i vjerujem da samo eventualna povreda na zagrijavanju moze promjeniti isti..
Gospodin s brojem "10" , posebna paznja..
----Arbeloa-------Pepe-------Varane------Coentrao------------
------------------Khedira-------Xabi----------------------
-------Di Maria-----------Ozil----------Ronaldo------------
--------------------Benzema----------------------
Sastav koji je Mourinho uigravao zadnja dva treninga i vjerujem da samo eventualna povreda na zagrijavanju moze promjeniti isti..
Gospodin s brojem "10" , posebna paznja..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- legenda reala
- Kontakt:
Sastav je dobar, samo ja bi Marcela od prve minute
jbo Coentraa
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nije sastavio od povrede 90 minutalegenda reala je napisao/la:Sastav je dobar, samo ja bi Marcela od prve minutejbo Coentraa
nece Jose rizikovati..
i nije Pepe nego Ramos , lapsus calami
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Imali istine ovo za Maria,jao kad bi barem ikog doveli od onih s kojima nas povezuju,Gotze,isco,Bale,Cavni
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Očekujem pobjedu sa dva gola razlike. 
Volim pisati na ovoj temi.Sveti je napisao/la: Ja ne znam iz kojeg razloga ti dolaziš da pišeš na ovom podforumu.
Da li te još nešto zanima?
Samo deco ne ginite radi reda , sve je to partija šaha , armija pešaka strada za megdan.
I ja volim pare pa ih nikad nisam iznudio. Kontroliši se malo.Malterego je napisao/la:Volim pisati na ovoj temi.Sveti je napisao/la: Ja ne znam iz kojeg razloga ti dolaziš da pišeš na ovom podforumu.
Da li te još nešto zanima?
naprijed rejal
Hoću da pišem , imam mogućnost da pišem , a ako nešto zabrljam moderator reaguje.Čisto ko suza.Sveti je napisao/la: I ja volim pare pa ih nikad nisam iznudio. Kontroliši se malo.
Kontroliši se ti malo , nemoj da te jedna rečenica pogađa.Koja je usput i realna i istinita.
Samo deco ne ginite radi reda , sve je to partija šaha , armija pešaka strada za megdan.
- KapioFootball
- Kontakt:
Ubijeđen u vecerasnju pobjedu odigrao sam iz 1 u 1 . Možda je previše prepotentno, ali vjerujem da to možemo. Hala Madrid !!!
Ockujem nesto slicno veceras.smo da ovaj rez bude na nasoj strani
Sjecam se ove tekme ko da je juc bilo kakave su to dvije utakmice bile
[youtube][/youtube]
I moj prvi dres Reala koji sam imao Figo !0
[youtube][/youtube]
I moj prvi dres Reala koji sam imao Figo !0
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 13 feb 2013, 18:28, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
sto je utakmica blize sve sam vise uvjeren da cemo ih dobit lagano, ne znam zbog cega 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Nail for Real
- Kontakt:
Jose Mourinho je garant za tvrdu utakmicu. A na Bernabeu uvijek bude suprotno. Lose nam se pise.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Moje mišljenje je da su se nekako kladionice potcjenjivački ponijele prema ovom timu Manchestera, nije Real vanzemaljska ekipa, nisu dobri kao što su prošle godine bili, dosta toga tu škripi, ne znam.
Nadam se da će biti pobjeda bez primljenog gola, kao što neko prije reče 1 : 0, 1 : 0, dosta
Nadam se da će biti pobjeda bez primljenog gola, kao što neko prije reče 1 : 0, 1 : 0, dosta
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Sta vam je ljudi imamo njega,a ja vjeruje da nece zakazati zabio je 7 golova dosad ide vecrs po jos 2
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 13 feb 2013, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.
mene zanima jedna stvar, kako neko moze biti navijac nekog kluba a konstantno ocekivati najgore? kakvi su zivoti takvih ljudi? stoji li crni oblak iznad vas citav zivot dok hodate/sjedite/lezite? 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- JohnLennon
- Kontakt:
Dakako da cemo im jeebat majku veceras.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

VAMOOOOSSSS
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.