PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la FrancescoTotti » 06 avg 2016, 13:35

slika

Zovu te franticu.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 06 avg 2016, 13:46

FrancescoTotti je napisao/la: Zovu te franticu.
Preselio je, ali se mali Totti smrznuo u Sarajevu. Nije pocela sezona grijanja na vrijeme, a radovao se ko dijete. Probudio se sa zaledjenim nosicem. Raja iz Sarajva, pomozite hordasu :urnebes:
Presao se, mislio dosao u bolje. Nema vise lozenja ko kod kuce, sad neko drugi odlucuje kad ce biti toplo, a kada hladno :plac:

Mozda je i Bemko zbog toga otisao, vidio zima dolazi :kafa:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

titi14oldschool
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la titi14oldschool » 06 avg 2016, 13:47

FrantoBauzek je napisao/la:
fks74 je napisao/la:
FrantoBauzek je napisao/la:Kaze Bemko: evo 10 maraka za cevape za raskid ugovora.
Kaze koosoki i feminizirani: Druze, nece ici. Daj barem jos 10 maraka.
Pita Bemko: zasto?
Njih dvojica: pa da se obojica zgotivimo i uzmemo i jogurt pored.
Bemko ih pogleda i ostavi 25 maraka, te rece:
Evo vam i petica, da imate za kolu.

Nakon toga je zalupio vratima i pomislio: Mogao sam mozda i jeftinije proci, ali samo da odem vise iz ove proklete avlije. Dosta mi je vise pucnjava i lutalica na ulicama.

Baj, baj :wave:
prosto me stid što sam iz tuzlanskog kantona zbog ovakvih ljudi.Naprijed Sarajevo ljubavi moja
Završite više sa Benkom, nije se ugasio klub pa plačete. Bio je dobar, non stop se mijenjaju igrači pa se ne plače :plac: :plac: :plac:

Mene je stid sto si ti sa TK-a :puke: Sigurno si i ti imao neko slicno iskustvo poput Totti-a, jer svi znamo kako se postaje navijac Sarajeva sa TK-a :kafa:
Iako sam neutralan u ovoj raspravi moram da dam svoje misljenje.Meni su likovi poput njega nesto poput Emira Kusturice(supci) evo i mog vidjenja njega.Vjerovatno je bio zlostavljan od strane vrsnjaka,nije se uklapao,nisu mu dali da igra fudbala s njima,zajebavali ga,tukli,itd...da bi iskazao svoj revolt poceo je da navija za Sarajevo dok su ti isti vrsnjaci navijali za Slobodu,registrovao se na forum,osjetio se prihvacenim od pitara,postao njihov(poput Kusturice Srbima)i zivio sretno do kraja forumskog zivota...odjavi se sa istog i vraca se u surovu realnost gdje ga zena zlostavlja.
Zadnja izmjena: titi14oldschool, dana/u 06 avg 2016, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.

FrantoBauzek

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la FrantoBauzek » 06 avg 2016, 13:53

titi14oldschool je napisao/la: Iako sam neutralan u ovoj raspravi moram da dam svoje misljenje.Meni su likovi poput njega nesto poput Emira Kusturice(supci) evo i mog vidjenja njega.Vjerovatno je bio zlostavljan od strane vrsnjaka,nije se uklapao,nisu mu dali da igra fudbala s njima,zajebavali ga,tukli,itd...da bi iskazao svoj revolt poceo je da navija za Sarajevo dok su ti isti vrsnjaci navijali za Slobodu,registrovao se na forum,osjetio se prihvacenim od pitara,postao njihova kujica(poput Kusturice Srbima)i zivio sretno do kraja forumskog zivota...odjavi se sa istog i vraca se u surovu realnost gdje ga zena zlostavlja.
Hahaha :lol: Tacno u sridu :mrgreen:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 avg 2016, 14:04

Niko i ne ocekuje od Fufara da razumiju i shvate kako je to imati navijace iz drugih gradova. Svi veliki klubovi to imaju u svojim drzavama, samo kod nas Fufare po forumima prave neke teorije o tome kako su ti ljudi bili zlostavljani pa zato navijaju, a ljudi kao i svugdje u svijetu poceli navijati jer su ih ti klubovi privukli uspjehom, trofejima, velikim utakmicama, ambijentom itd. Ali gdje ces to objasniti Fufari koja nije iz Tuzle makla? :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 06 avg 2016, 14:12

Posto FK Sloboda nema navijaca van Tuzle? Taj neizlazak iz kuce, zbog silnih pucnjava po gradu, ti ocigledno skodi :crazy: Sto se tice naseg kantona, opce obrazovanje je znati sto je primaran razlog tomu.

Ali kako objasniti Hordama pokemona, kad se ne usudi ni kroz prozor proviriti :kafa:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 avg 2016, 14:13

Franto rutinski do dresa reprezentacije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 avg 2016, 14:17

Virtu4l je napisao/la:Franto rutinski do dresa reprezentacije.
Vec je i broj izabrao! :kafa:

Kaze poceli navijati ljudi za Sa klubove jer su bili zlostavljani dole, a kad bi se provela anketa u TK o navijacima, prije bi ispalo da ove Slobodine zlostavljaju jer su u manjini. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 06 avg 2016, 14:19

joker90 je napisao/la:Niko i ne ocekuje od Fufara da razumiju i shvate kako je to imati navijace iz drugih gradova. Svi veliki klubovi to imaju u svojim drzavama, samo kod nas Fufare po forumima prave neke teorije o tome kako su ti ljudi bili zlostavljani pa zato navijaju, a ljudi kao i svugdje u svijetu poceli navijati jer su ih ti klubovi privukli uspjehom, trofejima, velikim utakmicama, ambijentom itd. Ali gdje ces to objasniti Fufari koja nije iz Tuzle makla? :kafa:
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: ovo što si napisao balavci teško mogu razumjeti jer žive u svom nekom svijetu horor crtića.Oni ne znaju za ljepši život u kojem je se svugdje putovalo bez problema i navijalo za koga želiš mnogo mi je žao ovakvih osoba i molm boga da im pomogne dok nije kasno :pray: :pray: :pray:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 06 avg 2016, 14:19

joker90 je napisao/la:Niko i ne ocekuje od Fufara da razumiju i shvate kako je to imati navijace iz drugih gradova. Svi veliki klubovi to imaju u svojim drzavama, samo kod nas Fufare po forumima prave neke teorije o tome kako su ti ljudi bili zlostavljani pa zato navijaju, a ljudi kao i svugdje u svijetu poceli navijati jer su ih ti klubovi privukli uspjehom, trofejima, velikim utakmicama, ambijentom itd. Ali gdje ces to objasniti Fufari koja nije iz Tuzle makla? :kafa:
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: ovo što si napisao balavci teško mogu razumjeti jer žive u svom nekom svijetu horor crtića.Oni ne znaju za ljepši život u kojem je se svugdje putovalo bez problema i navijalo za koga želiš mnogo mi je žao ovakvih osoba i molm boga da im pomogne dok nije kasno :pray: :pray: :pray:

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 06 avg 2016, 14:24

Placu horde pokemona za Bemkom, place Bemko za njima. Bemkim odlazak ih je uzasno potresao, tece voda niz ulice Sarajeva :plac: :plac: :plac:
Bemko isto place, ali od srece :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: dok umace guzove u Jadransko more, od silne srece dva do tri puta je mogao da umre, ali nije :opaopa: :opaopa: :opaopa:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 06 avg 2016, 14:25

:lol:

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 06 avg 2016, 14:30

ovaj franto bas neki teski pacijent izgleda, sta je ovo bog te vidio

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 06 avg 2016, 14:32

HausMan je napisao/la:ovaj franto bas neki teski pacijent izgleda, sta je ovo bog te vidio
<3

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 06 avg 2016, 14:32

Kucna spremacica je dosla. Izadjite svi, da pospremi malo :lol: :wave:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 06 avg 2016, 14:50

Koji levat :lol:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 06 avg 2016, 15:12

Đe's Franto pickin dime, sta mai?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 06 avg 2016, 15:36

Ja te je*em Saraj'vooo
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 06 avg 2016, 15:42

samocelik je napisao/la:Ja te je*em Saraj'vooo
tišu radioaktivni

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 06 avg 2016, 15:43

FrancescoTotti je napisao/la:
samocelik je napisao/la:Ja te je*em Saraj'vooo
tišu radioaktivni
šipu ga Fočak
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.