Zovu te franticu.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Preselio je, ali se mali Totti smrznuo u Sarajevu. Nije pocela sezona grijanja na vrijeme, a radovao se ko dijete. Probudio se sa zaledjenim nosicem. Raja iz Sarajva, pomozite hordasuFrancescoTotti je napisao/la: Zovu te franticu.
Iako sam neutralan u ovoj raspravi moram da dam svoje misljenje.Meni su likovi poput njega nesto poput Emira Kusturice(supci) evo i mog vidjenja njega.Vjerovatno je bio zlostavljan od strane vrsnjaka,nije se uklapao,nisu mu dali da igra fudbala s njima,zajebavali ga,tukli,itd...da bi iskazao svoj revolt poceo je da navija za Sarajevo dok su ti isti vrsnjaci navijali za Slobodu,registrovao se na forum,osjetio se prihvacenim od pitara,postao njihov(poput Kusturice Srbima)i zivio sretno do kraja forumskog zivota...odjavi se sa istog i vraca se u surovu realnost gdje ga zena zlostavlja.FrantoBauzek je napisao/la:Završite više sa Benkom, nije se ugasio klub pa plačete. Bio je dobar, non stop se mijenjaju igrači pa se ne plačefks74 je napisao/la:prosto me stid što sam iz tuzlanskog kantona zbog ovakvih ljudi.Naprijed Sarajevo ljubavi mojaFrantoBauzek je napisao/la:Kaze Bemko: evo 10 maraka za cevape za raskid ugovora.
Kaze koosoki i feminizirani: Druze, nece ici. Daj barem jos 10 maraka.
Pita Bemko: zasto?
Njih dvojica: pa da se obojica zgotivimo i uzmemo i jogurt pored.
Bemko ih pogleda i ostavi 25 maraka, te rece:
Evo vam i petica, da imate za kolu.
Nakon toga je zalupio vratima i pomislio: Mogao sam mozda i jeftinije proci, ali samo da odem vise iz ove proklete avlije. Dosta mi je vise pucnjava i lutalica na ulicama.
Baj, baj![]()
![]()
![]()
Mene je stid sto si ti sa TK-aSigurno si i ti imao neko slicno iskustvo poput Totti-a, jer svi znamo kako se postaje navijac Sarajeva sa TK-a
Hahahatiti14oldschool je napisao/la: Iako sam neutralan u ovoj raspravi moram da dam svoje misljenje.Meni su likovi poput njega nesto poput Emira Kusturice(supci) evo i mog vidjenja njega.Vjerovatno je bio zlostavljan od strane vrsnjaka,nije se uklapao,nisu mu dali da igra fudbala s njima,zajebavali ga,tukli,itd...da bi iskazao svoj revolt poceo je da navija za Sarajevo dok su ti isti vrsnjaci navijali za Slobodu,registrovao se na forum,osjetio se prihvacenim od pitara,postao njihova kujica(poput Kusturice Srbima)i zivio sretno do kraja forumskog zivota...odjavi se sa istog i vraca se u surovu realnost gdje ga zena zlostavlja.
Vec je i broj izabrao!Virtu4l je napisao/la:Franto rutinski do dresa reprezentacije.
joker90 je napisao/la:Niko i ne ocekuje od Fufara da razumiju i shvate kako je to imati navijace iz drugih gradova. Svi veliki klubovi to imaju u svojim drzavama, samo kod nas Fufare po forumima prave neke teorije o tome kako su ti ljudi bili zlostavljani pa zato navijaju, a ljudi kao i svugdje u svijetu poceli navijati jer su ih ti klubovi privukli uspjehom, trofejima, velikim utakmicama, ambijentom itd. Ali gdje ces to objasniti Fufari koja nije iz Tuzle makla?
joker90 je napisao/la:Niko i ne ocekuje od Fufara da razumiju i shvate kako je to imati navijace iz drugih gradova. Svi veliki klubovi to imaju u svojim drzavama, samo kod nas Fufare po forumima prave neke teorije o tome kako su ti ljudi bili zlostavljani pa zato navijaju, a ljudi kao i svugdje u svijetu poceli navijati jer su ih ti klubovi privukli uspjehom, trofejima, velikim utakmicama, ambijentom itd. Ali gdje ces to objasniti Fufari koja nije iz Tuzle makla?
<3HausMan je napisao/la:ovaj franto bas neki teski pacijent izgleda, sta je ovo bog te vidio
tišu radioaktivnisamocelik je napisao/la:Ja te je*em Saraj'vooo
šipu ga FočakFrancescoTotti je napisao/la:tišu radioaktivnisamocelik je napisao/la:Ja te je*em Saraj'vooo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.