Evo ja nisam bio, nisam tu trenutno, volio bih kad bi nam neko od raje sto je bila napisao neki mini izvjestaj.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Evo ja nisam bio, nisam tu trenutno, volio bih kad bi nam neko od raje sto je bila napisao neki mini izvjestaj.
Arap ima neki vic u igri i to je sve , nije nesto brz al Mekic sta je ono Allahu svanuti ce kad on ode nema veceg ocaja i alibi igraca od njega, uzas kako je los jedan rustemovic pored njega je izgledao kao svjetska klasaMojaMalenkost je napisao/la: ↑05 jul 2023, 20:33Arap je fin tehnicar i lagan na nogama. Da je bilo kakvo pojacanje i nije, ali da bi moglo biti nesto od njega i moglo bi. Alison izvodio kornere. Upisao je i asistenciju, ali meni vala ne djeluje kao neki igrac. Music je solidno odigrao na desnom beku.
Hajdarević je uvjerljivo naš najlošiji vezni igrač , Biber je bolji od njega.
Jedino pomena u vezi ibrakove ekipe je kad ga je raja sa c2 krenula na njemackom zajebavatiSudoHusika je napisao/la: ↑05 jul 2023, 20:55Ovi ibrakovi su tarabe stroge, mislim da nisu mjerilo.
Nermin probava dosta sa formacijama i taktikom.
Alison nije krilo, bude li se od njega pravio novi Santos neće izaći na dobro.
"Ovaj Kapfenberg što ste danas vidjeli takav je otprilike i naš naredni protivnik, sa tim da ima ogromne kvalitete tu u igračima samim i dosta brže su te tranzicije tako da imam jako puno infomacija do kojih smo jako teško dolazili...MocMahale444 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 22:02Kapfenberg i Dynamo Minsk su slične ekipe ističe Bašić.
"Ovaj Kapfenberg što ste danas vidjeli takav je otprilike i naš naredni protivnik. Ne možemo doći do puno snimaka našeg narednog protivnika. Skupili smo neke informacije i nadamo se da ćemo to fino analizirati."
Auuu Basicu nas forumas nekadasnji, izgleda i on se dopinguje.
Saudijac Al-Jaber uskoro potpisuje za FK Željezničar, danas je dobio brojne pohvale
Nadam se, isto su bile pohvale za Bilala pa ga odyebaše.
Ne pricaj svasta, Mekic danas sasvim korektan, bas kao i ostatak ekipe. Sto se Al Jabera tice, tehnika je vrhunska ali djeluje kao da mu malo mase i snage fali, ne sumnjam da ce to vremenom doci.Robust je napisao/la: ↑05 jul 2023, 20:42Arap ima neki vic u igri i to je sve , nije nesto brz al Mekic sta je ono Allahu svanuti ce kad on ode nema veceg ocaja i alibi igraca od njega, uzas kako je los jedan rustemovic pored njega je izgledao kao svjetska klasaMojaMalenkost je napisao/la: ↑05 jul 2023, 20:33Arap je fin tehnicar i lagan na nogama. Da je bilo kakvo pojacanje i nije, ali da bi moglo biti nesto od njega i moglo bi. Alison izvodio kornere. Upisao je i asistenciju, ali meni vala ne djeluje kao neki igrac. Music je solidno odigrao na desnom beku.
Trenutno korisnika/ca: Levin, Paromlinac, WeekendOffender i 31 gost.