Klasa.UltraSA je napisao/la:Namjesta meceve, a uspjesan sportista, svasta
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Najteze je Damiru. Poslije smo ga vidjeli jos, lik je totalno sjeban, ali kaze bice bolje
Sta ces, glavu gore idemo dalje. Ne moze nam jedan dan bit heroj, drugi dan ga pljujemo. Neka 2 debila su ga napali poslije meca, eto kakvi smo ljudi. Kritika naravno uredu, ali sve ima svoje granice.
Sto se igre tice, sve je receno, do 5-2 u trecem je bilo super, ne treba se to ipak zaboraviti. Nakon slijedece pobjede cemo ga svakako opet dizati u zvijezde

Sto se igre tice, sve je receno, do 5-2 u trecem je bilo super, ne treba se to ipak zaboraviti. Nakon slijedece pobjede cemo ga svakako opet dizati u zvijezde

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zbog ovog mi je najviše krivo za današnji poraz. Odlično igra, protiv Ive niko živ bolje i drugačije ne bi mogao igrati. Ni Nole, Murray ne bi pravili breakove kako hoće, i oni bi jedva uzeli uzeli tri breaka. Šteta, šteta, šteta. Meni je nevjerovatno krivo ali kako je Damiru. Ovo ne može biti svejedno, tako da i u Parizu ne očekujem ništa, sreća njegova pa je kraj sezone i ovo neće puno uticati. Ali mora podhitno naći stručnu osobu koja će mu te bubice otklooniti ili ga naučiti da ih kontroliše.thelightblue je napisao/la:Jel neko od vas vidi ovu stvar - Damir svojom igrom je uspio voditi 5:1 protiv 23. igraca svijeta sa kojim mnogi ne znaju uopce igrati. Kazete da kakva je to razlika kad nije dobio. Ok, ali kvalitet igre ima dovoljan. Kad ne dobivas meca u kojem imas takvu nevjerovatnu prednost, onda nije to tenis u pitanju, ali neki drugi aspekt, strah itd.
Treci put vec vidim da Damir gubi mec usprkos 5:1 vodstva, nije to znaci da ne zna igrati, samo mu nesto u glavi fali. Takav je taj sport, na srecu 99% seta gdje vodi 5:1 - dobiva...
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nemoj to pisati, nije sve bilo super do 5-2dino-92 je napisao/la: Sto se igre tice, sve je receno, do 5-2 u trecem je bilo super, ne treba se to ipak zaboraviti. Nakon slijedece pobjede cemo ga svakako opet dizati u zvijezde

Hvala ljudino još jednom, fkt

ma nista. telefon na koljeno i upalit live, nije bilo tesko
. drago mi da sam mogao pomoci 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ali fkt si odlično odradio, sve se vidjelo. Hvala u ime cijelog foruma. Ako Bog da i sljedeće godine do 1/4 finala zajedno, ovako. 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
SAd skokni sa telefonom do Pariza na kvalifikacije hahahah 

hahahahaha, evo samo sto nisam krenuo 
@unofficial: hvala
vrlo rado, bicu ja uvijek tu kad nasi budu igrali

@unofficial: hvala

- invincible1921
- Kontakt:
Hajde, hvala Bogu da na ovom forumu ima par ljudi koji nakon poraza nisu izlili svu zuc i sve moguce optuzbe na ovog momka, koji je i danas pokazao da zna igrati tenis! Nisam gledao mec jer ne koristim fejsbuk, ali sam pratio na bet-u, nakon 5:1 u trecem setu sam pomisio da ce uzeti i treci break i tako zavrsiti mec, ali nazalost desilo se nesto skoro nevjerovatno. Kazem, ne znam kako je to izgledalo uzivo, ali ipak ne mogu da vjerujem da vecina ljudi ovdje misli da je nastimano i da treba to ispitati itd.itd!!! Sreca pa smo imali jednog realnog i normalnog covjeka tamo pa ce vam ovaj citirani post nadam se malo otvoriti oci i mozak! Ili ste se svakako vec ohladili?dino-92 je napisao/la:Najteze je Damiru. Poslije smo ga vidjeli jos, lik je totalno sjeban, ali kaze bice boljeSta ces, glavu gore idemo dalje. Ne moze nam jedan dan bit heroj, drugi dan ga pljujemo. Neka 2 debila su ga napali poslije meca, eto kakvi smo ljudi. Kritika naravno uredu, ali sve ima svoje granice.
Kakvo stimanje meceva nije lud da to radi od sebe, jednostavno ima neki strah nekad koji mu fali da zavrsi mec a nekad i nervoza utjece mora sportskog psihologa naci jakog.
Ma smiješno, prije meča manje-više svi očekuju tabananje, očekuju Ivinih 50 asova, laganu pobjedu, gdje će Damir igrati sa Ivom u dvorani bla bla neće vratiti nijedam servis...a onda pljuju jer nije dobio tarabu....EJ tarabu...tarabu koja ga je trebala nalupati 6-3 6-4 danas
Taraba 23. na svijetu, garant mu poklonio neko to mjesto jer ništa ne zna
Taraba 23. na svijetu, garant mu poklonio neko to mjesto jer ništa ne zna

Zadnja izmjena: shminka, dana/u 26 okt 2016, 23:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Izgubio dobijen mec al nije tako mec je dobijen kad sudac kaze game set and match Dzumhur .Nije psihici zreo za tako nesto jos bas kad sam mislio da gledam nekog drugog Dzumhura iz njega izadje onaj stari .Tenis je mentalni sport koliko I fizicki .Valjda ce biti bolje a ako I ne zivot ide dalje .
A hajde bar mi je drago cuti da nije ravnodusan i da ga ne boli briga. A ko su te budale sto su ga napale ?dino-92 je napisao/la:Najteze je Damiru. Poslije smo ga vidjeli jos, lik je totalno sjeban, ali kaze bice boljeSta ces, glavu gore idemo dalje. Ne moze nam jedan dan bit heroj, drugi dan ga pljujemo.
Hvala na streamu svakako

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Da hoće više kraj sezone da svi odmorimo, i mi i on.
Vjerovatno je pomislio gotovo je, počeo misliti o sljedećem meču i tu je fokus izgubio. Prvi servis je totalno stao tad, ovo neka mu bude škola. Nije gotovo dok sudija ne kaže game, set & match. Neka sad u Parizu iz inata osvoji Masters.
Vjerovatno je pomislio gotovo je, počeo misliti o sljedećem meču i tu je fokus izgubio. Prvi servis je totalno stao tad, ovo neka mu bude škola. Nije gotovo dok sudija ne kaže game, set & match. Neka sad u Parizu iz inata osvoji Masters.

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Koliko si puta do sada prestao pratiti Damira?Unofficialpage je napisao/la:Da hoće više kraj sezone da svi odmorimo, i mi i on.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Neki od nas su to zaboraviliUnofficialpage je napisao/la:Nije gotovo dok sudija ne kaže game, set & match.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sad nisam prestao pratiti ga. Još ovaj zadnji turnir i na zasluženi odmor svi.Raonffa je napisao/la:Koliko si puta do sada prestao pratiti Damira?Unofficialpage je napisao/la:Da hoće više kraj sezone da svi odmorimo, i mi i on.

Ti i ja možemo ali Damir ne smije.thelightblue je napisao/la:Neki od nas su to zaboraviliUnofficialpage je napisao/la:Nije gotovo dok sudija ne kaže game, set & match.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma naši neki, možda ljuti sto se nije slikao sa svakim, ili zbog poraza, nisam upratio skroz. Trčali za njim, psovali mu, htjeli uci u onaj tunel gdje igrači izlaze.taremuha je napisao/la:A hajde bar mi je drago cuti da nije ravnodusan i da ga ne boli briga. A ko su te budale sto su ga napale ?dino-92 je napisao/la:Najteze je Damiru. Poslije smo ga vidjeli jos, lik je totalno sjeban, ali kaze bice boljeSta ces, glavu gore idemo dalje. Ne moze nam jedan dan bit heroj, drugi dan ga pljujemo.
Hvala na streamu svakako
Sigurno u top20 uspjesnih kladionicarskih radnika. Ako nije to, onda je sve samo nije ni k od klase.shminka je napisao/la:Klasa.UltraSA je napisao/la:Namjesta meceve, a uspjesan sportista, svasta
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.