BiH tenis

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Koji ranking očekujete naših na kraju 2018?

Anketa je završila: 31 dec 2017, 18:05.

Damir ulazi u TOP 20
14
16%
Damir će ostati između 30. i 50. pozicije
11
13%
Mirza ulazi u TOP 100
10
12%
Mirza će biti oko 120. pozicije
11
13%
Aldin ulazi u TOP 150
8
9%
Aldin ispada iz TOP 200
10
12%
Tomo ulazi u TOP 200
9
11%
Tomo ostaje oko 250. pozicije
12
14%

Ukupno glasova: 85

shminka
Kontakt:

Re: BiH tenis

Post Postao/la shminka » 26 okt 2016, 22:39

UltraSA je napisao/la:Namjesta meceve, a uspjesan sportista, svasta
Klasa.

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 26 okt 2016, 22:43

Najteze je Damiru. Poslije smo ga vidjeli jos, lik je totalno sjeban, ali kaze bice bolje :) Sta ces, glavu gore idemo dalje. Ne moze nam jedan dan bit heroj, drugi dan ga pljujemo. Neka 2 debila su ga napali poslije meca, eto kakvi smo ljudi. Kritika naravno uredu, ali sve ima svoje granice.

Sto se igre tice, sve je receno, do 5-2 u trecem je bilo super, ne treba se to ipak zaboraviti. Nakon slijedece pobjede cemo ga svakako opet dizati u zvijezde :D

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 26 okt 2016, 22:45

thelightblue je napisao/la:Jel neko od vas vidi ovu stvar - Damir svojom igrom je uspio voditi 5:1 protiv 23. igraca svijeta sa kojim mnogi ne znaju uopce igrati. Kazete da kakva je to razlika kad nije dobio. Ok, ali kvalitet igre ima dovoljan. Kad ne dobivas meca u kojem imas takvu nevjerovatnu prednost, onda nije to tenis u pitanju, ali neki drugi aspekt, strah itd.
Treci put vec vidim da Damir gubi mec usprkos 5:1 vodstva, nije to znaci da ne zna igrati, samo mu nesto u glavi fali. Takav je taj sport, na srecu 99% seta gdje vodi 5:1 - dobiva...
Zbog ovog mi je najviše krivo za današnji poraz. Odlično igra, protiv Ive niko živ bolje i drugačije ne bi mogao igrati. Ni Nole, Murray ne bi pravili breakove kako hoće, i oni bi jedva uzeli uzeli tri breaka. Šteta, šteta, šteta. Meni je nevjerovatno krivo ali kako je Damiru. Ovo ne može biti svejedno, tako da i u Parizu ne očekujem ništa, sreća njegova pa je kraj sezone i ovo neće puno uticati. Ali mora podhitno naći stručnu osobu koja će mu te bubice otklooniti ili ga naučiti da ih kontroliše.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 26 okt 2016, 22:46

dino-92 je napisao/la: Sto se igre tice, sve je receno, do 5-2 u trecem je bilo super, ne treba se to ipak zaboraviti. Nakon slijedece pobjede cemo ga svakako opet dizati u zvijezde :D
Nemoj to pisati, nije sve bilo super do 5-2 :lol:

Hvala ljudino još jednom, fkt :thumbup:

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 26 okt 2016, 22:49

ma nista. telefon na koljeno i upalit live, nije bilo tesko :D. drago mi da sam mogao pomoci :)

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 26 okt 2016, 22:50

Ali fkt si odlično odradio, sve se vidjelo. Hvala u ime cijelog foruma. Ako Bog da i sljedeće godine do 1/4 finala zajedno, ovako. :D

Damir Dzumhur!!!!

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 26 okt 2016, 22:52

SAd skokni sa telefonom do Pariza na kvalifikacije hahahah :D

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 26 okt 2016, 22:56

hahahahaha, evo samo sto nisam krenuo :D

@unofficial: hvala :) vrlo rado, bicu ja uvijek tu kad nasi budu igrali

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 26 okt 2016, 23:02

ma stima fraer samo tako...nije mu prvi put
=\_1921_/=

hm59
Kontakt:

Post Postao/la hm59 » 26 okt 2016, 23:10

dino-92 je napisao/la:Najteze je Damiru. Poslije smo ga vidjeli jos, lik je totalno sjeban, ali kaze bice bolje :) Sta ces, glavu gore idemo dalje. Ne moze nam jedan dan bit heroj, drugi dan ga pljujemo. Neka 2 debila su ga napali poslije meca, eto kakvi smo ljudi. Kritika naravno uredu, ali sve ima svoje granice.

Sto se igre tice, sve je receno, do 5-2 u trecem je bilo super, ne treba se to ipak zaboraviti. Nakon slijedece pobjede cemo ga svakako opet dizati u zvijezde :D
Hajde, hvala Bogu da na ovom forumu ima par ljudi koji nakon poraza nisu izlili svu zuc i sve moguce optuzbe na ovog momka, koji je i danas pokazao da zna igrati tenis! Nisam gledao mec jer ne koristim fejsbuk, ali sam pratio na bet-u, nakon 5:1 u trecem setu sam pomisio da ce uzeti i treci break i tako zavrsiti mec, ali nazalost desilo se nesto skoro nevjerovatno. Kazem, ne znam kako je to izgledalo uzivo, ali ipak ne mogu da vjerujem da vecina ljudi ovdje misli da je nastimano i da treba to ispitati itd.itd!!! Sreca pa smo imali jednog realnog i normalnog covjeka tamo pa ce vam ovaj citirani post nadam se malo otvoriti oci i mozak! Ili ste se svakako vec ohladili?

taremuha
Kontakt:

Post Postao/la taremuha » 26 okt 2016, 23:11

Kakvo stimanje meceva nije lud da to radi od sebe, jednostavno ima neki strah nekad koji mu fali da zavrsi mec a nekad i nervoza utjece mora sportskog psihologa naci jakog.

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 26 okt 2016, 23:17

Ma smiješno, prije meča manje-više svi očekuju tabananje, očekuju Ivinih 50 asova, laganu pobjedu, gdje će Damir igrati sa Ivom u dvorani bla bla neće vratiti nijedam servis...a onda pljuju jer nije dobio tarabu....EJ tarabu...tarabu koja ga je trebala nalupati 6-3 6-4 danas

Taraba 23. na svijetu, garant mu poklonio neko to mjesto jer ništa ne zna :mrgreen:
Zadnja izmjena: shminka, dana/u 26 okt 2016, 23:19, ukupno mijenjano 2 puta.

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 26 okt 2016, 23:18

Izgubio dobijen mec al nije tako mec je dobijen kad sudac kaze game set and match Dzumhur .Nije psihici zreo za tako nesto jos bas kad sam mislio da gledam nekog drugog Dzumhura iz njega izadje onaj stari .Tenis je mentalni sport koliko I fizicki .Valjda ce biti bolje a ako I ne zivot ide dalje .

taremuha
Kontakt:

Post Postao/la taremuha » 26 okt 2016, 23:23

dino-92 je napisao/la:Najteze je Damiru. Poslije smo ga vidjeli jos, lik je totalno sjeban, ali kaze bice bolje :) Sta ces, glavu gore idemo dalje. Ne moze nam jedan dan bit heroj, drugi dan ga pljujemo.
A hajde bar mi je drago cuti da nije ravnodusan i da ga ne boli briga. A ko su te budale sto su ga napale ?
Hvala na streamu svakako :)

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 26 okt 2016, 23:29

Da hoće više kraj sezone da svi odmorimo, i mi i on.

Vjerovatno je pomislio gotovo je, počeo misliti o sljedećem meču i tu je fokus izgubio. Prvi servis je totalno stao tad, ovo neka mu bude škola. Nije gotovo dok sudija ne kaže game, set & match. Neka sad u Parizu iz inata osvoji Masters. :mrgreen:

Damir Dzumhur!!!!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 26 okt 2016, 23:36

Unofficialpage je napisao/la:Da hoće više kraj sezone da svi odmorimo, i mi i on.

Vjerovatno je pomislio gotovo je, počeo misliti o sljedećem meču i tu je fokus izgubio. Prvi servis je totalno stao tad, ovo neka mu bude škola. Nije gotovo dok sudija ne kaže game, set & match. Neka sad u Parizu iz inata osvoji Masters. :mrgreen:
Koliko si puta do sada prestao pratiti Damira? :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

thelightblue
Kontakt:

Post Postao/la thelightblue » 26 okt 2016, 23:37

Unofficialpage je napisao/la:Nije gotovo dok sudija ne kaže game, set & match.
Neki od nas su to zaboravili ;)

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 26 okt 2016, 23:39

Raonffa je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Da hoće više kraj sezone da svi odmorimo, i mi i on.

Koliko si puta do sada prestao pratiti Damira? :D
Sad nisam prestao pratiti ga. Još ovaj zadnji turnir i na zasluženi odmor svi. :mrgreen:
thelightblue je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Nije gotovo dok sudija ne kaže game, set & match.
Neki od nas su to zaboravili ;)
Ti i ja možemo ali Damir ne smije.

Damir Dzumhur!!!!

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 27 okt 2016, 00:18

taremuha je napisao/la:
dino-92 je napisao/la:Najteze je Damiru. Poslije smo ga vidjeli jos, lik je totalno sjeban, ali kaze bice bolje :) Sta ces, glavu gore idemo dalje. Ne moze nam jedan dan bit heroj, drugi dan ga pljujemo.
A hajde bar mi je drago cuti da nije ravnodusan i da ga ne boli briga. A ko su te budale sto su ga napale ?
Hvala na streamu svakako :)
Ma naši neki, možda ljuti sto se nije slikao sa svakim, ili zbog poraza, nisam upratio skroz. Trčali za njim, psovali mu, htjeli uci u onaj tunel gdje igrači izlaze.

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 27 okt 2016, 13:20

shminka je napisao/la:
UltraSA je napisao/la:Namjesta meceve, a uspjesan sportista, svasta
Klasa.
Sigurno u top20 uspjesnih kladionicarskih radnika. Ako nije to, onda je sve samo nije ni k od klase.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.