Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

BosnianKingdom
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la BosnianKingdom » 12 mar 2016, 08:10

PipiDugaCarapa je napisao/la:
Zip je napisao/la:Dino i Ibrak ucinili Uscuplica najuspjesnijim trenerom FKS ikad :lol:
A mi kontali Dzeno nesto zna :lol:

Salu nastranu, ovo je dno dna. Najgori su ovi sto prozivaju nekoga za stimanje utakmica, a sami oni su godinama unazad stimali utakmice u svoju korist.

pipi

Da li bi ti stao iza Amara ako bi neko izasao u javnost i rekao da je on namjestao utakmice? Da li bi i tad trazio da se pokrene istraga?
Neka se istraga pokrene protiv svakoga, ko je na bilo koji način učestvovao u namještanju utakmica. Za Amara su pričali, a niko nije imao niti obične SMS poruke da to dokaze, što ovdje nije slučaj. Ako Sisoje Kamiondzić uz sve to ima i ostale dokaze, koje je naveo, u tom slučaju ste ga dobro popušili. Također, mnogima je bilo dovoljno ponašanje Feninga, facijalne ekspresije, izbjegavanje kontakta očima, gutanje knedli u grlu za neku ličnu satisfakciju, ali da li se ovo moze dokazati? Ne vjerujem, jer je to apsurd kod nas..
Ovaj Amerikanac koliki god papak bio, nije ga strah reći bilo šta što bi i njemu naštetilo i djeluje mi, za razliku od ove vaše uznemirene pi.čke koja uopšte ne brani čast kluba, više nego iskreno. Kako god, vlasnik lanca MANovih kamiona bi mogao zlatnim slovima ispisati svoje ime i prezime u BH fudbal, isto kao što bi mogao sebi onemogućiti bilo kakvo obnašanje funkcije u BH fudbalu te postati još jedan u nizu koji je puno pričao a malo toga uradio.

Jedva čekam nastavak...

slika
Ima dokaze SMS da će se sastati u Parku Princeva, i sta s tim? Misliš da se direktori FKS i FKŽ nikad nigdje nisu sastali,bil i to bilo sumnjivo?
A čemu priča da je došao sa 2 svoja rodjaka koja su sasvim slučajno ostala vani da čekaju. Pa svako normalan bi ušao unutra ako ne sjeo za isti stol,onda bar sjeo za drugi da popije nesta. I zar nema bar neki drugi dokaz oko svega toga osim da će se naći u restoranu?

A evo da uzmemo u obzir i da je to sve istina. Kakve veze ima sto je FK Sarajevo dalo premije slobodi da pobjedi neki tamo klub? A to je potvrdio i kamiondžija i sam je dodao da to nije ilegalno.
Sabrine mi moje!

JoseeMourinho
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la JoseeMourinho » 12 mar 2016, 08:23

BosnianKingdom je napisao/la: A evo da uzmemo u obzir i da je to sve istina. Kakve veze ima sto je FK Sarajevo dalo premije slobodi da pobjedi neki tamo klub? A to je potvrdio i kamiondžija i sam je dodao da to nije ilegalno.
Nadi ijedan slučaj gdje ekipa premira drugu ekipu u utakmici gdje nemaju dodorne tačke, premiranje koliko god pogano bilo dozvoljeno je, ali osnovna logika nalaze da premiras ekipe koje ti igraju protiv konkurenata, a da ga yebes mladost vo vam nije bila konkurent ;)

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 12 mar 2016, 08:26

19. kolo -> Borac ce unistiti Slobodu, krece njihov strmoglavi pad na 5-6 mjesto i ispadanje iz Kupa
20. kolo -> Radnik ce pobjediti Slobodu, krece njihov strmoglavi pad na 5-6 mjesto i ispadanje iz Kupa
1/4 kupa -> Sarajevo ce poniziti Slobodu na Tusnju, krece njihov strmoglavi pad na zasluzeno 5-6 mjesto i ispadanje iz Kupa
21. kolo -> ... :kafa:
Jedan grad, jedna ljubav!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 mar 2016, 09:15

smijesna je ova prica da je FKS štimao cijelo prvenstvo ,da je kupljena titula niko nije ovako popljuvan kao SARAJEO s svih strana kao nama stalno pomazu sudije i svi nam pustaju ,imam svoje sudije i ostalo a FKS od rata ima dvije titule ,eto koliko nam se stima i koliko sudije rade za nas . SLUCAJ GAVARIC TRI ZUTA IMA IGRAC SLOBODE PONOVI SE UTAKMICA ,SUDIJA UDARI IGRACA ,ZELJO DOBIJE 3-0 , U ZENICI POGODE SUDIJU PREKID SUTRA NOVA UTAKMICA , U TREBINJU POVEDEMO 1-0 RADI KIŠE PREKINU UTAKMICU ,SUTRA NOVA UTAKMICA . ZNA SE DA JE ZELJO KUPOVAO UTAKMICE POD VODSTVOM BRKOVICAI OSIMA ,TRAVNIK JE GODINAMA IMAO TAL S ŠIROKIM , SLOBODA JE USLA U LIGU GDJE SU IMALI SVU ZASTITU OD SUDIJA DO PUSTANJA U BANOVICIMA I SLICNO . ALI NE SAMO SE SARAJEVU STIMA I SUDIJE POMAZU OSTALI SU POŠTENI .

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 12 mar 2016, 09:21

PipiDugaCarapa je napisao/la:
Zip je napisao/la:Dino i Ibrak ucinili Uscuplica najuspjesnijim trenerom FKS ikad :lol:
A mi kontali Dzeno nesto zna :lol:

Salu nastranu, ovo je dno dna. Najgori su ovi sto prozivaju nekoga za stimanje utakmica, a sami oni su godinama unazad stimali utakmice u svoju korist.

pipi

Da li bi ti stao iza Amara ako bi neko izasao u javnost i rekao da je on namjestao utakmice? Da li bi i tad trazio da se pokrene istraga?
Neka se istraga pokrene protiv svakoga, ko je na bilo koji način učestvovao u namještanju utakmica. Za Amara su pričali, a niko nije imao niti obične SMS poruke da to dokaze, što ovdje nije slučaj. Ako Sisoje Kamiondzić uz sve to ima i ostale dokaze, koje je naveo, u tom slučaju ste ga dobro popušili. Također, mnogima je bilo dovoljno ponašanje Feninga, facijalne ekspresije, izbjegavanje kontakta očima, gutanje knedli u grlu za neku ličnu satisfakciju, ali da li se ovo moze dokazati? Ne vjerujem, jer je to apsurd kod nas..
Ovaj Amerikanac koliki god papak bio, nije ga strah reći bilo šta što bi i njemu naštetilo i djeluje mi, za razliku od ove vaše uznemirene pi.čke koja uopšte ne brani čast kluba, više nego iskreno. Kako god, vlasnik lanca MANovih kamiona bi mogao zlatnim slovima ispisati svoje ime i prezime u BH fudbal, isto kao što bi mogao sebi onemogućiti bilo kakvo obnašanje funkcije u BH fudbalu te postati još jedan u nizu koji je puno pričao a malo toga uradio.

Jedva čekam nastavak...

slika
wobly92 je napisao/la: MoRel' se s vama u koaliciju? :mrgreen:
Ne moze, mi sami svoje bitke bijemo. Bar nam ga nema ko šuknuti, sem nas samih. Zakopajte ratne sjekire, ruzno vas je vidjeti kako jedni drugima, na ovako brutalan način poispadaste iz analnih otvora. :lol: :mrgreen:
Bas si sirov u zadnje vrijeme. U svakom slucaju Dino ce ovo prezivjeti, a ovaj iz Tuzle nema vise sto traziti u BH nogometu. Sjecam se slicne situacije sa Malesom iz Hajduka, kleli se u njega, a danas ni u Splitu vise nema s kim popiti kavu. Jednon druker, uvijek druker. Boje ga se i njegovi. Svi tu nesto love u mutnom, kome husici trebaju, poludebil?
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 12 mar 2016, 09:30

Ovako ljudi sa neutralne strane gledano nebi ja bas reko da je ovaj Azmir toliko ubio Dinu oba kad su postavili skakljiva pitanja su okretali temu ,samo imam osjecaj da Azmir zna jos nesto a to drzi u rukavu ako dođe do tuzbe za klevetu,a Sarajevo ako ima imalo dostojanstva podnijet ce tuzbu .

Ali opet imam osjecaj da su oba skontala da su u **** i da nisu razvezali jezik do kraja.

U ovoj ligi su svi namjestali daleko od toga samo ovo je prvi put da se ovako otvoreno udari neko na nekoga.

Sto se tice Azmira i Slobode i price da otkad je on tu da nece prodat ni kupit utakmicu ,mogu samo rec dje si kako si,nek se sjete Branitelja u Mostaru i 35 000 "razloga" sto su se igraci Branitelja sklanjali da ovi daju gol pa se citav stadion smijo koliko je to ofirno bilo,tako da je ruzno sto onako laze u eteru.

I na kraju vec citam komentare po forumima ovo ne treba gledat ovo ono,da javno kazem svim tim majmunima da im se poserem u usta,nek se sjete kako je City uzeo titulu,ma jok nije bila stela ,hocu rec da se svugdje steli samo se u nas sere,da je svugdje drugo posteno,samo kod nas nije.

damirc
Kontakt:

Post Postao/la damirc » 12 mar 2016, 09:38

bordobijeli je napisao/la:smijesna je ova prica da je FKS štimao cijelo prvenstvo ,da je kupljena titula niko nije ovako popljuvan kao SARAJEO s svih strana kao nama stalno pomazu sudije i svi nam pustaju ,imam svoje sudije i ostalo a FKS od rata ima dvije titule ,eto koliko nam se stima i koliko sudije rade za nas . SLUCAJ GAVARIC TRI ZUTA IMA IGRAC SLOBODE PONOVI SE UTAKMICA ,SUDIJA UDARI IGRACA ,ZELJO DOBIJE 3-0 , U ZENICI POGODE SUDIJU PREKID SUTRA NOVA UTAKMICA , U TREBINJU POVEDEMO 1-0 RADI KIŠE PREKINU UTAKMICU ,SUTRA NOVA UTAKMICA . ZNA SE DA JE ZELJO KUPOVAO UTAKMICE POD VODSTVOM BRKOVICAI OSIMA ,TRAVNIK JE GODINAMA IMAO TAL S ŠIROKIM , SLOBODA JE USLA U LIGU GDJE SU IMALI SVU ZASTITU OD SUDIJA DO PUSTANJA U BANOVICIMA I SLICNO . ALI NE SAMO SE SARAJEVU STIMA I SUDIJE POMAZU OSTALI SU POŠTENI .
Ko je stimao i sta je stimao to niko ne zna. Niko od javnosti nije bio upucen u ova desavanja dok nije Husicu izletilo. Ono sto mene cudi jeste da Uprava FKS na celu sa Dinom nema konkretnih poteza. Husic je dirketno udario na vas dignitet i kredibilitete, a Dino njemu kaze "eto ako se izvines povuci cemo tuzbu". Kakvo ba povlacenje ako si cist ides do kraja i trazis odstetu za kaljanje ugleda Kluba.
Željovac sam i ne "gotivim" ni vas ni Slobodu, ali ako sagledamo neutralno iznenađen sam "reakcijom" celnika FKS, gdje ni u jednom trenutku nisu javno ustali i rekli kako su sve notorne "laži". Izdali su neko šturo saopštenje, ali nigdje nisu opalili "kontru" i rekli im da ce odgovarati za sve sto su rekli a da je vezano za Klub i bivseg uposlenika Ibrakovica

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 12 mar 2016, 09:39

Eh danas sam u Vitezu, moglo bi biti svega. Iskreno se nadam ludoj tekmi i ratu na terenu :mrgreen:
Aj Slobodo :D
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 12 mar 2016, 09:48

vitez 0:2 Sloboda

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 mar 2016, 09:49

samocelik je napisao/la:Eh danas sam u Vitezu, moglo bi biti svega. Iskreno se nadam ludoj tekmi i ratu na terenu :mrgreen:
Aj Slobodo :D
nismo mi Bojac :zviz:
NYKnicks Fan je napisao/la:vitez 0:2 Sloboda
nemoj provocirat' ljude, dobit' ce nas

Vitez 0-2 Sloboda

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 12 mar 2016, 09:50

Damir, koliko znam krivica je obostrana. Dino je poticao Azmira na kazneno(prodaju utakmice), a Azmir to nije prijavio(zataskavanje). Sve ostalo treba istraziti. Slobodi nije prvi put da kupuju utakmice, a svi znaju. Gosk ih je izdominirao. Gabela je Tuzlu popisala, izdrkala.
Vita est militia

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 mar 2016, 09:59

damirc je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:smijesna je ova prica da je FKS štimao cijelo prvenstvo ,da je kupljena titula niko nije ovako popljuvan kao SARAJEO s svih strana kao nama stalno pomazu sudije i svi nam pustaju ,imam svoje sudije i ostalo a FKS od rata ima dvije titule ,eto koliko nam se stima i koliko sudije rade za nas . SLUCAJ GAVARIC TRI ZUTA IMA IGRAC SLOBODE PONOVI SE UTAKMICA ,SUDIJA UDARI IGRACA ,ZELJO DOBIJE 3-0 , U ZENICI POGODE SUDIJU PREKID SUTRA NOVA UTAKMICA , U TREBINJU POVEDEMO 1-0 RADI KIŠE PREKINU UTAKMICU ,SUTRA NOVA UTAKMICA . ZNA SE DA JE ZELJO KUPOVAO UTAKMICE POD VODSTVOM BRKOVICAI OSIMA ,TRAVNIK JE GODINAMA IMAO TAL S ŠIROKIM , SLOBODA JE USLA U LIGU GDJE SU IMALI SVU ZASTITU OD SUDIJA DO PUSTANJA U BANOVICIMA I SLICNO . ALI NE SAMO SE SARAJEVU STIMA I SUDIJE POMAZU OSTALI SU POŠTENI .
Ko je stimao i sta je stimao to niko ne zna. Niko od javnosti nije bio upucen u ova desavanja dok nije Husicu izletilo. Ono sto mene cudi jeste da Uprava FKS na celu sa Dinom nema konkretnih poteza. Husic je dirketno udario na vas dignitet i kredibilitete, a Dino njemu kaze "eto ako se izvines povuci cemo tuzbu". Kakvo ba povlacenje ako si cist ides do kraja i trazis odstetu za kaljanje ugleda Kluba.
Željovac sam i ne "gotivim" ni vas ni Slobodu, ali ako sagledamo neutralno iznenađen sam "reakcijom" celnika FKS, gdje ni u jednom trenutku nisu javno ustali i rekli kako su sve notorne "laži". Izdali su neko šturo saopštenje, ali nigdje nisu opalili "kontru" i rekli im da ce odgovarati za sve sto su rekli a da je vezano za Klub i bivseg uposlenika Ibrakovica
slazem se da Dino sinoc nije zastitio FK SARAJEVO zato i pisem ove stvari .

damirc
Kontakt:

Post Postao/la damirc » 12 mar 2016, 10:03

Opet kažem koliko god neki "štelili" ili premirali druge Klubove, ako neko udari na dignitet tvog Kluba a ti smatras da nisu u pravu, onda treba hitno reagovati, sto nije slucaj sa Upravom FKS. Za par dana se o ovome vise nece ni govoriti ni pisati, ali je za buducnost nanesena velika steta NSBiH kao krovnoj kući Bh. fudbala a i FK Sarajevu. Mi smo poznati po tome da vise volimo znati sta se radi u tuđoj avliji nego u svojoj, zato kazem da ce poslije ovih desavanja i Sloboda i Sarajevo biti pod lupom javnosti i svaka naredna utakmica ce implicirati da je "namjestena" ili premirana ako nekome od konkurenata ne bude odgovarao rezultat.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 12 mar 2016, 10:05

Samo sto je Zrinjski premiro danas Viteza tako da je to kecina ko kuca. Jos sinoc dosli s igracima i upravom i prespavali u Vitezu. :D

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 12 mar 2016, 10:08

Lakoste je napisao/la:Samo sto je Zrinjski premiro danas Viteza tako da je to kecina ko kuca. Jos sinoc dosli s igracima i upravom i prespavali u Vitezu. :D
Zrinjski svugdje ide dan prije,osim u Sb i Vrapcice tako da to nije cudno da spavaju gore,a sto se premija tice nemam nista protiv,al to nije nikakva garancija da ce Vitez dobit.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 12 mar 2016, 10:08

pitari nakon onog debakla jucer i dalje smiju da nesto kazu...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 12 mar 2016, 10:12

Lakoste je napisao/la:Samo sto je Zrinjski premiro danas Viteza tako da je to kecina ko kuca. Jos sinoc dosli s igracima i upravom i prespavali u Vitezu. :D
Normalno je da dodju dan prije. Sto je tu cudno? Jutarnje istezanje, rani rucak, utakmica. To tako treba biti. Nema se tu sto premirati, Vitez igra za zivot.
Vita est militia

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 12 mar 2016, 10:16

Joj Jesica sta izjavljuje u avazu, kako ga nije sramota, on kao da se pomirio da nece ostat na klupi do 29. kola ???
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 12 mar 2016, 10:24

Ako Sarajevo tuzi Azmira, time ce dozvoliti da sudski organi kopaju po njihovoj proslosti kako bi nasli dokaze da Azmir iznosi neistine....fakticki sebi ce napraviti problem jer uvijek postoji mogucnost da se nade nesto drugo ....
moja pretpostavka da ce FK Sarajevo podnjeti tuzbu zbog navijaca ali ce je povoci kad se javnost malo smiri.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 mar 2016, 10:29

jovanmaksimovic je napisao/la:pitari nakon onog debakla jucer i dalje smiju da nesto kazu...
naravno ,mene jestid kao navijaca FK SARAJEVA ,najvise sto nam je s direktor bio Ibrakovic i on je ove mutne radnje odradjivao ,ova uprava ga postavila i treba podnijeti ostavku jer je bacila ljagu na FKS . S druge strane svi ovo rade to se zna al eto koplja se uvijek lome na FKS,trebamo iz ovog izaci pametni i jaci . MI NIKAD ODUSTATI NECEMO :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.