nismo mi Bojacsamocelik je napisao/la:Eh danas sam u Vitezu, moglo bi biti svega. Iskreno se nadam ludoj tekmi i ratu na terenu
Aj Slobodo
nemoj provocirat' ljude, dobit' ce nasNYKnicks Fan je napisao/la:vitez 0:2 Sloboda
Vitez 0-2 Sloboda
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
nismo mi Bojacsamocelik je napisao/la:Eh danas sam u Vitezu, moglo bi biti svega. Iskreno se nadam ludoj tekmi i ratu na terenu
Aj Slobodo
nemoj provocirat' ljude, dobit' ce nasNYKnicks Fan je napisao/la:vitez 0:2 Sloboda
slazem se da Dino sinoc nije zastitio FK SARAJEVO zato i pisem ove stvari .damirc je napisao/la:Ko je stimao i sta je stimao to niko ne zna. Niko od javnosti nije bio upucen u ova desavanja dok nije Husicu izletilo. Ono sto mene cudi jeste da Uprava FKS na celu sa Dinom nema konkretnih poteza. Husic je dirketno udario na vas dignitet i kredibilitete, a Dino njemu kaze "eto ako se izvines povuci cemo tuzbu". Kakvo ba povlacenje ako si cist ides do kraja i trazis odstetu za kaljanje ugleda Kluba.bordobijeli je napisao/la:smijesna je ova prica da je FKS štimao cijelo prvenstvo ,da je kupljena titula niko nije ovako popljuvan kao SARAJEO s svih strana kao nama stalno pomazu sudije i svi nam pustaju ,imam svoje sudije i ostalo a FKS od rata ima dvije titule ,eto koliko nam se stima i koliko sudije rade za nas . SLUCAJ GAVARIC TRI ZUTA IMA IGRAC SLOBODE PONOVI SE UTAKMICA ,SUDIJA UDARI IGRACA ,ZELJO DOBIJE 3-0 , U ZENICI POGODE SUDIJU PREKID SUTRA NOVA UTAKMICA , U TREBINJU POVEDEMO 1-0 RADI KIŠE PREKINU UTAKMICU ,SUTRA NOVA UTAKMICA . ZNA SE DA JE ZELJO KUPOVAO UTAKMICE POD VODSTVOM BRKOVICAI OSIMA ,TRAVNIK JE GODINAMA IMAO TAL S ŠIROKIM , SLOBODA JE USLA U LIGU GDJE SU IMALI SVU ZASTITU OD SUDIJA DO PUSTANJA U BANOVICIMA I SLICNO . ALI NE SAMO SE SARAJEVU STIMA I SUDIJE POMAZU OSTALI SU POŠTENI .
Željovac sam i ne "gotivim" ni vas ni Slobodu, ali ako sagledamo neutralno iznenađen sam "reakcijom" celnika FKS, gdje ni u jednom trenutku nisu javno ustali i rekli kako su sve notorne "laži". Izdali su neko šturo saopštenje, ali nigdje nisu opalili "kontru" i rekli im da ce odgovarati za sve sto su rekli a da je vezano za Klub i bivseg uposlenika Ibrakovica
Zrinjski svugdje ide dan prije,osim u Sb i Vrapcice tako da to nije cudno da spavaju gore,a sto se premija tice nemam nista protiv,al to nije nikakva garancija da ce Vitez dobit.Lakoste je napisao/la:Samo sto je Zrinjski premiro danas Viteza tako da je to kecina ko kuca. Jos sinoc dosli s igracima i upravom i prespavali u Vitezu.
Normalno je da dodju dan prije. Sto je tu cudno? Jutarnje istezanje, rani rucak, utakmica. To tako treba biti. Nema se tu sto premirati, Vitez igra za zivot.Lakoste je napisao/la:Samo sto je Zrinjski premiro danas Viteza tako da je to kecina ko kuca. Jos sinoc dosli s igracima i upravom i prespavali u Vitezu.
naravno ,mene jestid kao navijaca FK SARAJEVA ,najvise sto nam je s direktor bio Ibrakovic i on je ove mutne radnje odradjivao ,ova uprava ga postavila i treba podnijeti ostavku jer je bacila ljagu na FKS . S druge strane svi ovo rade to se zna al eto koplja se uvijek lome na FKS,trebamo iz ovog izaci pametni i jaci . MI NIKAD ODUSTATI NECEMOjovanmaksimovic je napisao/la:pitari nakon onog debakla jucer i dalje smiju da nesto kazu...
Kakva je to garancija i Slobodinim igracima su obecane premije vjerovatno vece..Vitez ima svoju borbu i racunicu i bez premija.Lakoste je napisao/la:Samo sto je Zrinjski premiro danas Viteza tako da je to kecina ko kuca. Jos sinoc dosli s igracima i upravom i prespavali u Vitezu.
Past ces na prvomsamocelik je napisao/la:Dakle danas Vitez 1 Rudar x Čelik 1 Olimpic 2
Ovaj vikend ja častim.
Hoš se kladitDoeTz je napisao/la:Past ces na prvomsamocelik je napisao/la:Dakle danas Vitez 1 Rudar x Čelik 1 Olimpic 2
Ovaj vikend ja častim.
Nemoj tako, Azmir je jedan veliki gospodin, posten coban, posteno usao u PL, iznosis teske optuzbe..GradKamena je napisao/la:Ovako ljudi sa neutralne strane gledano nebi ja bas reko da je ovaj Azmir toliko ubio Dinu oba kad su postavili skakljiva pitanja su okretali temu ,samo imam osjecaj da Azmir zna jos nesto a to drzi u rukavu ako dođe do tuzbe za klevetu,a Sarajevo ako ima imalo dostojanstva podnijet ce tuzbu .
Ali opet imam osjecaj da su oba skontala da su u **** i da nisu razvezali jezik do kraja.
U ovoj ligi su svi namjestali daleko od toga samo ovo je prvi put da se ovako otvoreno udari neko na nekoga.
Sto se tice Azmira i Slobode i price da otkad je on tu da nece prodat ni kupit utakmicu ,mogu samo rec dje si kako si,nek se sjete Branitelja u Mostaru i 35 000 "razloga" sto su se igraci Branitelja sklanjali da ovi daju gol pa se citav stadion smijo koliko je to ofirno bilo,tako da je ruzno sto onako laze u eteru.
I na kraju vec citam komentare po forumima ovo ne treba gledat ovo ono,da javno kazem svim tim majmunima da im se poserem u usta,nek se sjete kako je City uzeo titulu,ma jok nije bila stela ,hocu rec da se svugdje steli samo se u nas sere,da je svugdje drugo posteno,samo kod nas nije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.