Ima dokaze SMS da će se sastati u Parku Princeva, i sta s tim? Misliš da se direktori FKS i FKŽ nikad nigdje nisu sastali,bil i to bilo sumnjivo?PipiDugaCarapa je napisao/la:Neka se istraga pokrene protiv svakoga, ko je na bilo koji način učestvovao u namještanju utakmica. Za Amara su pričali, a niko nije imao niti obične SMS poruke da to dokaze, što ovdje nije slučaj. Ako Sisoje Kamiondzić uz sve to ima i ostale dokaze, koje je naveo, u tom slučaju ste ga dobro popušili. Također, mnogima je bilo dovoljno ponašanje Feninga, facijalne ekspresije, izbjegavanje kontakta očima, gutanje knedli u grlu za neku ličnu satisfakciju, ali da li se ovo moze dokazati? Ne vjerujem, jer je to apsurd kod nas..Zip je napisao/la:Dino i Ibrak ucinili Uscuplica najuspjesnijim trenerom FKS ikad![]()
A mi kontali Dzeno nesto zna
Salu nastranu, ovo je dno dna. Najgori su ovi sto prozivaju nekoga za stimanje utakmica, a sami oni su godinama unazad stimali utakmice u svoju korist.
pipi
Da li bi ti stao iza Amara ako bi neko izasao u javnost i rekao da je on namjestao utakmice? Da li bi i tad trazio da se pokrene istraga?
Ovaj Amerikanac koliki god papak bio, nije ga strah reći bilo šta što bi i njemu naštetilo i djeluje mi, za razliku od ove vaše uznemirene pi.čke koja uopšte ne brani čast kluba, više nego iskreno. Kako god, vlasnik lanca MANovih kamiona bi mogao zlatnim slovima ispisati svoje ime i prezime u BH fudbal, isto kao što bi mogao sebi onemogućiti bilo kakvo obnašanje funkcije u BH fudbalu te postati još jedan u nizu koji je puno pričao a malo toga uradio.
Jedva čekam nastavak...
A čemu priča da je došao sa 2 svoja rodjaka koja su sasvim slučajno ostala vani da čekaju. Pa svako normalan bi ušao unutra ako ne sjeo za isti stol,onda bar sjeo za drugi da popije nesta. I zar nema bar neki drugi dokaz oko svega toga osim da će se naći u restoranu?
A evo da uzmemo u obzir i da je to sve istina. Kakve veze ima sto je FK Sarajevo dalo premije slobodi da pobjedi neki tamo klub? A to je potvrdio i kamiondžija i sam je dodao da to nije ilegalno.