FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
ajdohordas
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Da je onaj Jurković čini mi se, ostao na klupi Dinama, ja bi ih sad ovog momenta potpisao kao protovnike, u slučaju da se prođe prvo pretkolo naravno, ali ovako sa Mamićem su bas opasni, ne kao sa Bjelicom ali su def po svemu bolji od nas.
I Zvezde što se tiče, oni dole po ligi uzimaju sve jer nemaju adekvatne konkurencije osim Partizana, kojeg ne mogu uzeti tek tako a koji je igrački dosta slabiji od njih.
Stanković koristi jedno 35% njihovog punog potencijala, igra ni na što ne liči koliko sam ja vidio, i nije to ni blizu Milojevićeve Zvezde koja je bila atomska bomba za nas, bas kao i Bjelicin Dinamo.
Ne kažem da nisu favoriti i jedni i drugi protiv nas, ali mi je glupost pisati " pitanje je samo sa koliko razlike bi nas dobili " ili nešto na taj fazon. Nisu Juventus ni jedni ni drugi.
Mi u jednoj tekmi izvukli 2:2 sa Atalantom, 2:2 sa Besiktasom, 1:1 sa Clujom, 0:0 sa Bateom, i ko zna kako bi zavrsilo da se otislo u produzetke, a eto treba drhtat nad Zvezdom i Dinamom.
Popišam s' karamuta i jedne i druge.
I Zvezde što se tiče, oni dole po ligi uzimaju sve jer nemaju adekvatne konkurencije osim Partizana, kojeg ne mogu uzeti tek tako a koji je igrački dosta slabiji od njih.
Stanković koristi jedno 35% njihovog punog potencijala, igra ni na što ne liči koliko sam ja vidio, i nije to ni blizu Milojevićeve Zvezde koja je bila atomska bomba za nas, bas kao i Bjelicin Dinamo.
Ne kažem da nisu favoriti i jedni i drugi protiv nas, ali mi je glupost pisati " pitanje je samo sa koliko razlike bi nas dobili " ili nešto na taj fazon. Nisu Juventus ni jedni ni drugi.
Mi u jednoj tekmi izvukli 2:2 sa Atalantom, 2:2 sa Besiktasom, 1:1 sa Clujom, 0:0 sa Bateom, i ko zna kako bi zavrsilo da se otislo u produzetke, a eto treba drhtat nad Zvezdom i Dinamom.
Piletili pitari opet? Nagrdili bi nas i jedni i drugi.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
nagrdio bi i njih Liverpool 10/10 puta, ali jedna je tekma i svašta se može desiti...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
+1ajdohordas je napisao/la: ↑05 avg 2020, 16:38Da je onaj Jurković čini mi se, ostao na klupi Dinama, ja bi ih sad ovog momenta potpisao kao protovnike, u slučaju da se prođe prvo pretkolo naravno, ali ovako sa Mamićem su bas opasni, ne kao sa Bjelicom ali su def po svemu bolji od nas.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Kakav Dinamo. Oni započinju od 3. pretkola LP. Realnija opcija je Zvezda koja pocinje od 2. pretkola.
Kurdic počinje i ovu utakmicu od prve minute protiv Partizana, prošlu je dobro odigrao iako su izgubili od Zvezde. Borben je i izgleda da ga gotive pravo i navijači, a vala i trener.
Nadam se da za štopersku poziciju ne trebamo brinuti u slučaju odlaska u narednim sezonama (ili sezoni) Besima i Milija.
Tu su sad i Numan a i Bešić

Kurdic počinje i ovu utakmicu od prve minute protiv Partizana, prošlu je dobro odigrao iako su izgubili od Zvezde. Borben je i izgleda da ga gotive pravo i navijači, a vala i trener.
Nadam se da za štopersku poziciju ne trebamo brinuti u slučaju odlaska u narednim sezonama (ili sezoni) Besima i Milija.
Tu su sad i Numan a i Bešić
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Mi smo Sarajevo, izvol'te se braniti !
...ispadnemo u prvom pretkolu 
Pyro is not a crime !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Standardno!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Zna li neko sta je sa @Samozdravlje ?
Nikako ne pise..
Nikako ne pise..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Usla je i Armada, kad je igrala BH - CRo, pa su bili razje.bani cim su skontani.
- FKS -
Još 13 ili 14 dana do 1. pretkola

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Nadam se da su igrači u karantinu, moramo se čuvati od Covida.
Ne daj Bože zaraze, nema nas nigdje.
Ne daj Bože zaraze, nema nas nigdje.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Nikako ga nema, nadam se da je ziv i zdrav.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 avg 2020, 16:58Zna li neko sta je sa @Samozdravlje ?
Nikako ne pise..
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Šta ste se popalili k'o lampice u Alfi Romeo, ko je spomenuo ikakve navijačke obračune ili izvlačenje debljeg/kraćeg kraja u njima? Oranje po gradu = razbijanje izloga, automobila, uništavanje infrastrukture. A to su, priznat ćemo, mnogi radili. Nisu svi čestiti Poljaci da ti plate svu štetu. Boli me qrac za ishod sukoba ako će moj auto bit slupan na pravdi Boga. Kao i nečiji izlog, prozor, nečije dijete premlaćeno jer hoda u dresu Sarajeva, itd. Rekao sam da bi ih bilo dobro zaobić radi toga, u situaciji gdje ne možemo na stadion prizivat vatren derbi ili dobro gostovanje je suludo. Samo problem sebi stvorit.
Ovdje se pola foruma nafura na Spartance ako samo spomeneš riječ "belaj" u postu. Odmah jure na nevidljivog Kserksa i mašu nevidljivim mačevima. Polahko ba, pogledajte širu sliku posta, nije sve tako jednoznačno kako se na prvu čini.
Ovdje se pola foruma nafura na Spartance ako samo spomeneš riječ "belaj" u postu. Odmah jure na nevidljivog Kserksa i mašu nevidljivim mačevima. Polahko ba, pogledajte širu sliku posta, nije sve tako jednoznačno kako se na prvu čini.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
osjećam se direktno napadnut kao bivši Alfista
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Htio sam napisat o Seatu, jer imam Ibizu i kad upalim auto, zasija k'o jelka
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ne kvari se Alfa tako lako!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
ajdohordas
- Kontakt:
Ne bih se bas složio s tobom, a i za ono u Vogošći ima njihov licni izvještaj u kojem kažu da nisu imali akciju od 90tih godina,jako dobra tuča

12. igrač kluba iz Titove 38b
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis i 7 gostiju.