Kakva je to garancija i Slobodinim igracima su obecane premije vjerovatno vece..Vitez ima svoju borbu i racunicu i bez premija.Lakoste je napisao/la:Samo sto je Zrinjski premiro danas Viteza tako da je to kecina ko kuca. Jos sinoc dosli s igracima i upravom i prespavali u Vitezu.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Dakle danas Vitez 1 Rudar x Čelik 1 Olimpic 2
Ovaj vikend ja častim.
Ovaj vikend ja častim.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Past ces na prvomsamocelik je napisao/la:Dakle danas Vitez 1 Rudar x Čelik 1 Olimpic 2
Ovaj vikend ja častim.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Trebamo viti realbi, ako cemo se boriti protiv ovakvih stvari, namjestanja itd.. ajmo onda svi zajedno da to iskorjenimo, a ne palamuditi ovde o nekom postenju svog kluba kad svi znamo sta se sve radi.
Od nekoga je morala poceti ova prica, ispalo je to da krene od Sarajeva.. Ja cu prvi, ako se dokaze bilo sta oko namjestanja, traziti odlazak svoh koji su umjesani.. Vjerovatno i znate da sam i danas bio realan a i da sam nakon one emisije trazio ostavku selimovica jer nije uspio da zastiti FKS.
A ybte kad skontas sve ovo je pocelo zbog zutih kartona i penala koji su navodno neopravdano dosudjeni
Svasta ovde jos ima da se kaze. Mozda je ovo i trebalo da se desi pred sami kraj prvenstva da se manje stima, jer opet sad ce sve biti pod vecom lupom.. i mozemo ocekivati kudikamo manje namjestanja uglobalu..
Od nekoga je morala poceti ova prica, ispalo je to da krene od Sarajeva.. Ja cu prvi, ako se dokaze bilo sta oko namjestanja, traziti odlazak svoh koji su umjesani.. Vjerovatno i znate da sam i danas bio realan a i da sam nakon one emisije trazio ostavku selimovica jer nije uspio da zastiti FKS.
A ybte kad skontas sve ovo je pocelo zbog zutih kartona i penala koji su navodno neopravdano dosudjeni
Svasta ovde jos ima da se kaze. Mozda je ovo i trebalo da se desi pred sami kraj prvenstva da se manje stima, jer opet sad ce sve biti pod vecom lupom.. i mozemo ocekivati kudikamo manje namjestanja uglobalu..
Hoš se kladitDoeTz je napisao/la:Past ces na prvomsamocelik je napisao/la:Dakle danas Vitez 1 Rudar x Čelik 1 Olimpic 2
Ovaj vikend ja častim.
Evo popunjavam 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Nego još jedna sramotna stvar koja se provuče fino je da Dino uopšte ne osudi one pojedine navijače Sarajeva za onaj njihov ispad, barem je toliko dostojanstva trebao imati.
[/quote]
Nije njemu falilo dostojanstva nego muda, zna da bi mu njegovi navijači dali po onoj **** glavici.
Nije njemu falilo dostojanstva nego muda, zna da bi mu njegovi navijači dali po onoj **** glavici.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Ovaj iphone ima datum! 
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Nemoj tako, Azmir je jedan veliki gospodin, posten coban, posteno usao u PL, iznosis teske optuzbe..GradKamena je napisao/la:Ovako ljudi sa neutralne strane gledano nebi ja bas reko da je ovaj Azmir toliko ubio Dinu oba kad su postavili skakljiva pitanja su okretali temu ,samo imam osjecaj da Azmir zna jos nesto a to drzi u rukavu ako dođe do tuzbe za klevetu,a Sarajevo ako ima imalo dostojanstva podnijet ce tuzbu .
Ali opet imam osjecaj da su oba skontala da su u **** i da nisu razvezali jezik do kraja.
U ovoj ligi su svi namjestali daleko od toga samo ovo je prvi put da se ovako otvoreno udari neko na nekoga.
Sto se tice Azmira i Slobode i price da otkad je on tu da nece prodat ni kupit utakmicu ,mogu samo rec dje si kako si,nek se sjete Branitelja u Mostaru i 35 000 "razloga" sto su se igraci Branitelja sklanjali da ovi daju gol pa se citav stadion smijo koliko je to ofirno bilo,tako da je ruzno sto onako laze u eteru.
I na kraju vec citam komentare po forumima ovo ne treba gledat ovo ono,da javno kazem svim tim majmunima da im se poserem u usta,nek se sjete kako je City uzeo titulu,ma jok nije bila stela ,hocu rec da se svugdje steli samo se u nas sere,da je svugdje drugo posteno,samo kod nas nije.
Shega da moraju namjestati u drugoj ligi
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Normalno..da se zna kad se sjedilo i obecavalo,posto Dinokio misli da se to zaboravilo..srecom moderna tehnologija uznapredovalo..MosaaRajvosa je napisao/la:Ovaj iphone ima datum!
Sta bi Dinokiju pa da nakon dvije minute kad Azmir progovori poceo gledat u plafon i pit vodu..brzo mu se usta osusila.. jos Zlatibor,punac,SB itd
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
cim ti moras napisati da je i on stimao time svjesno potvrdzujes da je Azmir u pravu sto se tice njegovih optuzbi prema FKS, odnosno da vjerujes u njegove navode.MosaaRajvosa je napisao/la:Nemoj tako, Azmir je jedan veliki gospodin, posten coban, posteno usao u PL, iznosis teske optuzbe..GradKamena je napisao/la:Ovako ljudi sa neutralne strane gledano nebi ja bas reko da je ovaj Azmir toliko ubio Dinu oba kad su postavili skakljiva pitanja su okretali temu ,samo imam osjecaj da Azmir zna jos nesto a to drzi u rukavu ako dođe do tuzbe za klevetu,a Sarajevo ako ima imalo dostojanstva podnijet ce tuzbu .
Ali opet imam osjecaj da su oba skontala da su u **** i da nisu razvezali jezik do kraja.
U ovoj ligi su svi namjestali daleko od toga samo ovo je prvi put da se ovako otvoreno udari neko na nekoga.
Sto se tice Azmira i Slobode i price da otkad je on tu da nece prodat ni kupit utakmicu ,mogu samo rec dje si kako si,nek se sjete Branitelja u Mostaru i 35 000 "razloga" sto su se igraci Branitelja sklanjali da ovi daju gol pa se citav stadion smijo koliko je to ofirno bilo,tako da je ruzno sto onako laze u eteru.
I na kraju vec citam komentare po forumima ovo ne treba gledat ovo ono,da javno kazem svim tim majmunima da im se poserem u usta,nek se sjete kako je City uzeo titulu,ma jok nije bila stela ,hocu rec da se svugdje steli samo se u nas sere,da je svugdje drugo posteno,samo kod nas nije.
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Evo reci cu ti sta je bilo na tom famoznom sastanku. Najiskrenije sta ja mislim.slana_krv je napisao/la:cim ti moras napisati da je i on stimao time svjesno potvrdzujes da je Azmir u pravu sto se tice njegovih optuzbi prema FKS, odnosno da vjerujes u njegove navode.MosaaRajvosa je napisao/la:Nemoj tako, Azmir je jedan veliki gospodin, posten coban, posteno usao u PL, iznosis teske optuzbe..GradKamena je napisao/la:Ovako ljudi sa neutralne strane gledano nebi ja bas reko da je ovaj Azmir toliko ubio Dinu oba kad su postavili skakljiva pitanja su okretali temu ,samo imam osjecaj da Azmir zna jos nesto a to drzi u rukavu ako dođe do tuzbe za klevetu,a Sarajevo ako ima imalo dostojanstva podnijet ce tuzbu .
Ibrak je pozvao Azmira i kroz pricu mu se provuklo hocel Sloboda "Zapeti" u zadnjem kolu posto joj ne trebaju bodovi. Naravno da smo mi bili bolji u tom trenutku i da nista o toga nije ni bilo potrebno, ali jednostavno uprava nije htjela nista da prepusti slucaju. Azmir je vjerovatno rekao da nema potrebe za tim ne zeleci neko namjestanje zbog sitnih 20k. Iste te pare sada trazi, jer eto ko biva izgubila je Sloboda. To sto su oni izgarali na terenu, pogotovo Zeba, nema beze sad jelde? Ko god pogleda snimak utakmice vidjece da je tako, bar do treceg gola Sarajeva.. I pticama je jasno da to nema veze sa bilo kojom drugom utakmicom.
Na kraju kad se sve sabere tu nista mutno nije bilo, a moglo je biti.. Niko pare nije primio, niko dao.. Kraj price!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Imaju poruke, znaci bio je dogovor u vezi 20 milja
I zasto ce sarajevo da premira slobodu protiv Mladosti kad im ti nisu nikakvi konkurenti bili, to nije legalno
Jesu bili konkurencija Vitezu a Sarajevu potrebni bodovi od Viteza
Znaci da zaokruzimo protiv Slavije, Viteza a i Slobode nastimano 100%
Pitari kupili
Eh sad ima tamo dokaz bilo je dogovoreno da Travnik pusti Vitez ali igraci su se pobunili i tako da je Vitez mogao bas popusit ali et imali su srece
Ja postenih titula i osvojenih bodova da te bog sacuva
I zasto ce sarajevo da premira slobodu protiv Mladosti kad im ti nisu nikakvi konkurenti bili, to nije legalno
Pitari kupili
Eh sad ima tamo dokaz bilo je dogovoreno da Travnik pusti Vitez ali igraci su se pobunili i tako da je Vitez mogao bas popusit ali et imali su srece
"Volim te Zeljo"
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Ne lupetaj gluposti na sabahu!GKhan je napisao/la:Imaju poruke, znaci bio je dogovor u vezi 20 milja
Pitari kupili
Zeljeznicar je bez premca u tome, samo kad jednom izadje na vidjelo..
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
vama pitarima puna usta kobajagi nasih namjestanja... a uvijek samo uzimate dvije utakmice za primjer, i to bez dokaza... ovo je prvi put da nekom otvoreno kaze koje utakmice su manipulisane i od koga... bjezati od toga ne mozete... naravno ovo jos nije 100% dokazano, ali husic ocigledno ima dokaze... polako sve ce izaci na vidjelo sto kazem kolega ispred mene...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Dokaze kolega dokaze molim vezano za Želju. Željo je sve svoje titule osvajao i ovjeravao par kola prije kraja i svim konkurentima je bjezao po nekoliko bodova, dok ste vi strepili od Željinih omladinaca i onda ste krenuli u ovakve radnje koje su izasle na vidjelo. Nemojte Želju ovlačiti u sve ovo ja jos nigdje nisam cuo niti procitao neki demant sa vase strane vezano za novonastalu situaciju.
Najgore od svega je to sto ste se prodali tamo nekom malezijcu i sada strepite od njegove reakcije. Mnogi su se iz vase Uprave oparili u zadnjih par godina a najvise Ibrakovic, koji gdje god da je radio je bio protjeran samo je za vas bio "svetac" i kleli ste se u njega.
Najgore od svega je to sto ste se prodali tamo nekom malezijcu i sada strepite od njegove reakcije. Mnogi su se iz vase Uprave oparili u zadnjih par godina a najvise Ibrakovic, koji gdje god da je radio je bio protjeran samo je za vas bio "svetac" i kleli ste se u njega.
Zadnja izmjena: damirc, dana/u 12 mar 2016, 11:32, ukupno mijenjano 1 put.
Ovih dana smo svjedoci da "****" ispade poštena, "provincija" čaršija, a "begovi" najveće cicije.
Bez uvreda iko onako malo zezancije
Bez uvreda iko onako malo zezancije
GKhan je napisao/la:Imaju poruke, znaci bio je dogovor u vezi 20 milja
Pitari kupili
gdje pise da nije legalno?
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Ja ne znam sta je bilo to sa Slobodom u vezi na namjestanja, samo znam da se o tome uveliko pricalo i naravno nemam dokaze.jovanmaksimovic je napisao/la:vama pitarima puna usta kobajagi nasih namjestanja... a uvijek samo uzimate dvije utakmice za primjer, i to bez dokaza... ovo je prvi put da nekom otvoreno kaze koje utakmice su manipulisane i od koga... bjezati od toga ne mozete... naravno ovo jos nije 100% dokazano, ali husic ocigledno ima dokaze... polako sve ce izaci na vidjelo sto kazem kolega ispred mene...
Prvo. Ako je bilo premiranje neke utakmice od strane Sarajeva, nekog drugog tima, sasvim legalan cin, pa to ce danas Zrinjski da uradi s Vitezom.
Drugo gospodih Husić da ima bilo šta od dokaza za neke necasne radnje, ja vjerujem da bi to odavno bilo iznjeto.
Trece, Husic zamisli sutio do sada za neke pare, i sada kad misli da je pokraden na Tusnju dize veliku prasinu, namjerno, smisljeno u javnosti?! Jer protiv koga ces dizati prašinu ako neces protiv najvecih...Vjeruj mi da ovdje od miša, slona napravi! Isto kao što ste i od sudjenja na utakmici napravili. Ok podjelio karton više nego je trebao, ali nikakvo drasticno ostecenje nije bilo...
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Vrlo jednostavno, bez dugog mudrovanja. Ako se Husić zaustavi na ovom znači da ima šupljina i u njegovom poštenju ili ako Sarajevo odustane od tužbe da ima šupljina u tituli i nepoštenih radnja. Ništa jednostavnije. A ako neko od njih bude išao do kraja onda aferim.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.