jovanmaksimovic je napisao/la:vama pitarima puna usta kobajagi nasih namjestanja... a uvijek samo uzimate dvije utakmice za primjer, i to bez dokaza... ovo je prvi put da nekom otvoreno kaze koje utakmice su manipulisane i od koga... bjezati od toga ne mozete... naravno ovo jos nije 100% dokazano, ali husic ocigledno ima dokaze... polako sve ce izaci na vidjelo sto kazem kolega ispred mene...
Ja ne znam sta je bilo to sa Slobodom u vezi na namjestanja, samo znam da se o tome uveliko pricalo i naravno nemam dokaze.
Prvo. Ako je bilo premiranje neke utakmice od strane Sarajeva, nekog drugog tima, sasvim legalan cin, pa to ce danas Zrinjski da uradi s Vitezom.
Drugo gospodih Husić da ima bilo šta od dokaza za neke necasne radnje, ja vjerujem da bi to odavno bilo iznjeto.
Trece, Husic zamisli sutio do sada za neke pare, i sada kad misli da je pokraden na Tusnju dize veliku prasinu, namjerno, smisljeno u javnosti?! Jer protiv koga ces dizati prašinu ako neces protiv najvecih...Vjeruj mi da ovdje od miša, slona napravi! Isto kao što ste i od sudjenja na utakmici napravili. Ok podjelio karton više nego je trebao, ali nikakvo drasticno ostecenje nije bilo...
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!