AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

AgentttB
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la AgentttB » 02 maj 2015, 19:05

Sasvik sigurno da treba ići postepeno.Prvo riješiti menadžment,pa zatim naći kvalitetnog trenera.Eh onda slagati tim po željama novog trenera.Odnosno otjerati igrače koji su nepotrebni i dovesti one koji će unaprijediti Milan.Za sami početak ekipi treba najmanje 5 vrhunskih igrača.

@Celikmilan,vec je dosta postova napisano na tu temu.Vrati se i procitaj i vidjet ces kakvi su planovi u pitanju.Uostalom vrlo je moguće da će u narednom periodu Silvio prodati i ostatak dionica.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 02 maj 2015, 19:11

Brahimi je zvijer
Il Club più titolato al mondo!

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 02 maj 2015, 19:14

@Celikmilan,vec je dosta postova napisano na tu temu.Vrati se i procitaj i vidjet ces kakvi su planovi u pitanju.Uostalom vrlo je moguće da će u narednom periodu Silvio prodati i ostatak dionica.[/quote]

Sve sam ja to pročitao ali ovih par godina su me bacile u pravi crnjak i jedva čekam izlazak iz ove krize i dok ne vidim prave pomake neću se previše obradovati iako vidim da stvari pomalo kreću na bolje.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 maj 2015, 19:19

Pa i ja sam neki skeptik oko ovoga da budemo iskreni, al' ajde da napokon poslije 3 godine mastamo o dobrim igracima, velike su sanse i da nam se ostvari. :mrgreen:
Definitivno se problemi nece rijesiti odmah pri prvoj sezoni, bit ce potrebne godine da se stane na noge poslije sistematskog upropastavanja kluba, ali dobar trener i par dobrih pojacanja (ma nek obecaju i pedesetak miliona za pojacanja, dobro je) bi bili odlicni za pocetak. Poslije samo nadogradjivati ekipu sa po jednim kvalitetnim igracem za svaki prelazni rok.

Meni je Mangala ok igrac, samo je u Sitiju bio pod velikim pritiskom (hem nova liga hem ga skupo platili) pa se nije pokazao na najbolji nacin. A budimo realni, koji je to dobar stoper na trzistu, a da ga mozemo priustiti? :hmmmmm:

Falcao posudba, moguce i Mangala, Darmian maksimum 8-10, Coentrao nekih petnaestak, Khedira free, Kondogbia nekih 20.
Jos par back up igraca za kojih petnaestak miliona i to bilo ok za pocetak.

@baresi, pa sad kad smo se razmazili, ipak bih bolje igrace od jednog defoura i tadica :P
jedino bih brahimija uzeo, ali s obzirom da imamo puno krila koja su kvalitetom vrlo dobra (s tim da se i niang namece) i da nam je ostatak ekipe krs, mislim da stvarno nema potrebe za njim. za par sezona da, ali trenutno ne.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 02 maj 2015, 19:26

Konacno da se i kod nas nesto desava. Boze,hvala ti. Samo da mi stanemo na noge i da izadjemo iz ovog crnila.

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 02 maj 2015, 19:30

Ovo mozda i nije losa opcija, Silvio vjerovatno hoce da ostavi zdrave temelje , da vidi da su ulozili 100 miliona pa tek onda prodati ostatak.
Ja bih bio prezadovoljan sa darmianom, falcaom,khedirom, subotic, mozda mangala...za pocetak. Menez, cerci npr, su dobri igraci kojima treba vrhunski trener i saigraci.
I prije ovoga smo bili najveci u Kini. :D

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 maj 2015, 20:25

Da malo skrenemo sa teme jer zadnje dvije stranice se samo ponavljamo :lol: sutra bi onaj mali Felicioli mogao dobiti priliku. :thumbup:
Doduse, sa Pippom se nikad ne zna, ali s obzirom da je najavio Silju desno, stvarno ne znam koga bi mogao staviti lijevo jer su svi povrijedjeni. Ocekivao sam grande Boneru, ali s obzirom da je onaj najavljen desno onda vjerovatno grande nece ni igrati.

majko moja mila, sutra ce nas napoli rasuti, jos nam fali i ovo malo dobrih igraca :facepalm:
al' ko ih yebe, jos uvijek sam pod utiskom prodaje tako da me briga za sutra, nek' izgubi gamad :opaopa:

*e yebaji ga, zaboravih da postoji i boketi :facepalm: :lol: znaci nista od malca, osim ako mu ne daj boze ne dadne neku minutu.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 02 maj 2015, 21:32

Nakon one blamaze protiv Empolia sutra ce se Napoli nastojat iskupit i mislim da ce nas rastavit na proste faktore

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 02 maj 2015, 22:18

Evo ovako ne znam odakle da krenem :D kao prvo drago mi je sto je prodao dio dionica iako bi bio zadovoljniji da je otkupljeno 51% ili vise da ne bude Berlu vecinski vlasnik jer ocigledno on ima neke planove svoje a nije ulaganje svojih para u klub, a tu se odma postavlja pitanje da li ce i koliko trpiti novi ulagaci (u fazonu zasto da ja ulazem vise nego vecinski vlasnik)..naravno volio bi vidjeti ugovor citav i njegove pojedinosti.. drugo nerealno je ocekivati da uzmemo skudeto odma sljedece sezone (pogledajte Mancester koliko je ulozeno ove sezone pa tek sljedece sezone ili za dvije sezone mogu ocekivati titulu dok se kockice posloze...znam sad ce neki poceti pisati kako je u Engleskoj vise kvalitetnih klubova, ali Milan ako se pojaca sigurno ce i Juve i Inter i Napoli i Roma isto uciniti).. Trece pitanje jeste koliko je italijanska liga zanimljiva vrhunskim igracima jer primjer su zadnje sezone gdje vise kvalitetnih igraca ode nego sto dodje...
Ja bi nas sad opisao kao bebu/dijete prvi korak je napravljen, vrijeme je da prohodamo i narastemo i postanemo (opet)neko i nesto u fudbalu ili cemo cim prohodamo stagnirati i ne ostvariti nase(navijacke) snove... vrijeme ce pokazati :)
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 maj 2015, 22:43

Ma kakav skudeto, ja bih iskreno za početak bio zadovoljan da izborimo LŠ, uostalom vraćanje u Evropu je jedan od najvećih ciljeva. Jedino je Juventus jači, sa ostalima se možemo (moramo) ravnopravno potući za drugo/treće mjesto.
To za igrače sam isto govorio, nema šanse da će neki wc igrač u punoj snazi biti toliko lud pa doći u ovakvu ligu i klub ako ima veće ambicije, ali vjerujem da ima dovoljno kvalitetnih igrača koje ćemo biti u stanju dovesti, a možemo malo igrati i na kartu stare slave. Doduše, pojedini se mogu namamiti i dobrom platom. :mrgreen:

comeback :cool: :cool:

slika

ipak sam naslutio boneru sutra :urnebes: i honda na krilu, pa yebo majku koliko taj čovjek kredita ima. :facepalm:
jao brate, sutra će biti komedija, vrijedi gledati iako sam kontao propustiti :urnebes:

FORZA MILAN !

No10
Kontakt:

Post Postao/la No10 » 02 maj 2015, 22:49

Bit će para za otkup Destra :angel:
Roma non si tifa, si ama!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 02 maj 2015, 22:51

Rope mislim da je pravo pitanje "koliko Pipo moze biti tvrdoglav"

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 maj 2015, 22:59

Ma ne znam više koliko je ovdje pitanje tvrdoglavosti, ovdje ima nešto više. Ko zna šta li je taj vidio u Hondi i koliko to uopšte ima veze sa fudbalom... :zviz:

No10 je napisao/la:Bit će para za otkup Destra :angel:
bič pliz, sad kad su nas ufurali i razmazili očekujemo falcaoa ili martineza, a ne ove isprdke manjih klubova. :kafa:

*malo se šalim. not. :mrgreen:

FORZA MILAN !

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 02 maj 2015, 23:01

Da se nadovezem gore sam zaboravio napisati..za mjesec-dva cemo vidjeti koliko su ozbiljni i kakve ciljeve mozemo postaviti sebi... Ono sto se mora promijeniti da bi se moglo krenuti ka naprijed jeste TRENER.. mora se dovesti trener koji posjeduje kvalitet da vodi tim kao sto je Milan i koji ima autoritet i koji ce moci sam krojiti ekipu(gdje se nadam da se celavci vise nece toliko mijesati),zatim povratak legendi kluba i dovodjenje par igraca koji mogu nositi igru Milana i odvesti nas u LP...naredni korak bi bio stadion i jos pojacanja... nadam se da ce ici ovim redom jer mislim da je to pravi put..
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 02 maj 2015, 23:10

Kako je sad lijepo uci na ovaj pdf i citati toliko recenica pune optimizma.
Mislim da svice novo doba u Milanu i da imamo cemu da se radujemo.

PS
Ocekujem navalu gloryhunter-a koji citav zivot navijaju za Milan. :D
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

Pogba

Post Postao/la Pogba » 03 maj 2015, 00:01

betton je napisao/la: Ocekujem navalu gloryhunter-a koji citav zivot navijaju za Milan. :D
Ili će se probuditi par nikova koji nisu bili uz klub kada je bilo najteže. :mrgreen:

Šalu na stranu, ovo je svakako korak naprijed, gledam veću sliku, za cijelu ligu i moj Juve naravno, mora neko da nas tjera da budemo bolji, a to je ove sezone vidljivo i trebat će tu još da se vrati inter, a sa projektima Lazia, Rome, Viola i Napolia se samo ide naprijed.

Istina, jedna stvar mi se ne sviđa, a to je upliv Kineza, Amera i Tajlanđana u vlasničku stukturu klubova, ali nažalost drugačije ne može, ipak se gubi ta neka romantična nit koju ja volim.

Mislim da je bespotrebno barati nekim imenima i agencijama koje drže te igrače, prerano je, tu se prvo treba restruktuirati cjelokupni tehnički kadar, dovesti sposobni ljudi, nekolicina legendi tipa Maldini pa onda od trenera početi.

Što se tiče priče o ligi, mislim da je ova godina pokazala da je sasvim dobra, da se vraća i nema razloga da neko ne želi doći, pogotovo ne u sedmerostrukog prvaka Evrope.
:thumbup:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 03 maj 2015, 01:46

Na pitanje o ciljevima novog Milana,Mr.Bee je kratko i jasno odgovorio:"Prvo scudetto pa onda napad na LP -a."Mi smo zadnjih sezona navikli da gledamo polovnjake,ali braćo draga vrijeme je da se ponovo naviknemo na velika imena u našem Milanu,kao što je to u skladu sa veličinom kluba.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 03 maj 2015, 01:59

muxa je napisao/la:Pretpostavljam da su potpisali neki ugovor, prema kojem ce pedofil zadrzati vecinski paket dionica par godina u kojima bi Bee trebao uloziti u klub određenu svotu novca. Ukoliko on to ispostuje imat ce pravo na kupovinu dodatnog paketa dionica po vec utvrđenoj cijeni. To svakako nije lose jer stari ne želi da se nama ponovi ono sto je Inter doživio.
Sta je Inter dozivio?

Izbori :kafa:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 maj 2015, 02:09

Necu da govorim u muhino ime, ali ni meni se ne svidja Thorir, odnosno nacin na koji on posluje. :hmmmmm:

bas sam gledao negdje video gdje tajlandjanina pitaju da li je istina da ce ovo ljeto uloziti 100 miliona, a on odgovara da nema komentara... ali imao je taj neki skriveni podsmijeh, u fazonu "bit ce, ali ne smijem sad o tom pricati". :mrgreen:

ma nek' ulozi i pola od te svote, ja sretan, a da ne pricam o 100 milki. zivot te yebo, ima da nas sve hercika opali... :crazy:

FORZA MILAN !

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 03 maj 2015, 02:23

Rope opet ne čitaš. :mrgreen: Čovjek najavljuje odmah borbu za Scudetto i onda napad na LP-a,a ti sumnjaš u tih100 miliončića. :urnebes: I još jedan dio izjave je baš po mom ukusu,naime kaže da su investitori koji stoje iz ovog posla odlučni u namjeri da pomognu i čvrsto stoje iza projekta.Na pitanje o tome da li kupuje 49% ili 51% dionica nije dao odgovor.
@francobaresi

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: PSV i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []