PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

MocMahale444

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la MocMahale444 » 06 avg 2016, 16:44

Pozdrav za Rokoko, Samke i Riri zvani Rihanin momcina.
Isto tako pozdrav ili Selam za Frantu koji je uporan, takvi su dobri za ulicnog posla. Onda da velim Bok Fehimovom malom valjku uz pjesmu, evo ti kita na dlanu :urnebes:
Golem Selam leti za 4ku High,Virto, Francesko i Jole stolicar :D

Navijaci Sirokog neka slobodno navrnu na temu, plaho bi nam bilo drago, niko ne smije da vas bije osim nase milicije. **** cemo vam znanje uz pjesmu tekla listica studenica.
Pishke malipacne!
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 06 avg 2016, 16:49

Šta ovo u kladionicama nema kvote da Bemko daje gol :? Svi ostali su tu, ali njega nema...Prevelika je sigurica izgleda pa neće kladare da gube pare na tome bezze...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 06 avg 2016, 16:51

Selam, selam ili pozdrav, pozdrav. Wagner je dosao u Sarajevo da ga utrpa vcrs, sad sta je pod tim mislio, to ne znam :cool: Nego sta ti mislis o dvoboju u Zenici? Za koga navijas? Sta mislis hoce li Bemko dati gol? :lol:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 06 avg 2016, 16:54

Svi u napad jedan Bemkooo
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 06 avg 2016, 16:57

Sarajevo: Pavlović, Kadušić, Rustemović, Novaković, Duljević, Sarić, Crnkić, Balić, Bekić, Ahmetović, Bemko.

Čelik: Bukvić, Šivšić, Hasanović, Haurdić, Brković, G. Popović, Pezer, Hećo, Marković, Pliska, Hrkać.

Igrao bi i Dusman Hodzic ali je mamuran
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 06 avg 2016, 16:59

JohnCleese je napisao/la:Sarajevo: Pavlović, Kadušić, Rustemović, Novaković, Duljević, Sarić, Crnkić, Balić, Bekić, Ahmetović, Bemko.

Čelik: Bukvić, Šivšić, Hasanović, Haurdić, Brković, G. Popović, Pezer, Hećo, Marković, Pliska, Hrkać.

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
:rol: :rol: :rol:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

elamalakia
Kontakt:

Post Postao/la elamalakia » 06 avg 2016, 17:01

:facepalm: :bow:
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 06 avg 2016, 17:06

Koje levatine majko mila :urnebes:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 06 avg 2016, 17:08

NEK ZIVI LJUBAV
NEK SE RADJA DAN
NEKA SVAKO DIJETE
MRZI GLAVNI GRAD !!! :kafa:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 06 avg 2016, 17:20

Bemko vidjen u Blatusi kod dragstora nosi dvije bambe i to obje tuzlanskog :bow: toliko o ljubavi prema Sarajevu :guz:
Sloboda Tuzla

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 06 avg 2016, 17:29

Bemko ipak odlučio da ostane napolju sa Robijašima, u znak podrške navijačima u borbi protiv uprave kluba.
#Respect
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 06 avg 2016, 17:30

MocMahale444 je napisao/la:Pozdrav za Rokoko, Samke i Riri zvani Rihanin momcina.
Isto tako pozdrav ili Selam za Frantu koji je uporan, takvi su dobri za ulicnog posla. Onda da velim Bok Fehimovom malom valjku uz pjesmu, evo ti kita na dlanu :urnebes:

Navijaci Sirokog neka slobodno navrnu na temu, plaho bi nam bilo drago, niko ne smije da vas bije osim nase milicije. **** cemo vam znanje uz pjesmu tekla listica studenica.
Pishke malipacne!
gdje si tigre glupi. danas kraće bauštelate? dali vam po konzervu argete i dušek iz konzuma, i vama je ljeto?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 06 avg 2016, 17:52

Rigoletto je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Pozdrav za Rokoko, Samke i Riri zvani Rihanin momcina.

Pishke malipacne!
gdje si tigre glupi. danas kraće bauštelate? dali vam po konzervu argete i dušek iz konzuma, i vama je ljeto?
evo me glupane glupi, salim se nisi ti glup ti si raja, samo malo zatucan od kamena.
Moja vrsta posla nema nista slicno s poslom o kojem ti pricas. nesto si nervozan a i sam si svrljao prije da je ovo samo prepucavanje.

Franto uzimaju pitari likCe, punac on time ovaj put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 06 avg 2016, 17:58

08.06.
MortemHz je napisao/la: I ja dijelim isto misljenje, totalno mi je nebitno hocemo li oslabiti nekog protivnika ako sebe necemo pojacati istim. Ok posto su djaba a treba ti sirina i solidna klupa tokom citave sezone posto je tu i kup i liga. Raduje me sto su nam rekli da ce dovesti ovakve igrace cisto radi PL BiH kvaliteta a da ce dovesti jos dosta igraca koji ce imati jaku platu a ostalo popuniti sa igracima iz akademije. Problem ce nastati ako se Saric i Ahmetovic budu vodili kao ovi igraci sa jakom platom, oni jednostavno nisu toliko dobri. Mogu zadovoljiti prosjecan klub i solidni su igraci za rotacije ali za nesto vise nisu. Ipak je ovo bolje posto su provjereni, navikli na nasu ligu, dokazani koliko toliko nego ovi brazilci ili Kramar koji meda nisu mogli. Balic je prvi igrac od tih 7 sa vecom platom koliko sam ja razumio, drugi bi trebao biti Said ako raskine ugovor sa Dinamom konacno.
06.08.
Utakmica sa Celikom:
Sarajevo: Pavlović, Kadušić, Rustemović, Novaković, Duljević, Sarić, Crnkić, Balić, Bekić, Ahmetović, Am. Bekić.
:urnebes: :urnebes:

Sto ne igra Bemko? :kafa:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 06 avg 2016, 18:21

MocMahale444 je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:

Pishke malipacne!
evo me glupane glupi, salim se nisi ti glup ti si raja, samo malo zatucan od kamena.
Moja vrsta posla nema nista slicno s poslom o kojem ti pricas. nesto si nervozan a i sam si svrljao prije da je ovo samo prepucavanje.

Franto uzimaju pitari likCe, punac on time ovaj put.
naravno da je prepucavanje, ja ovdje nista ozbiljno ne uzimam.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 06 avg 2016, 18:21

FrantoBauzek je napisao/la: Sto ne igra Bemko? :kafa:
Yebeš zajebanciju, odnjeo vrag šalu. Morat će ga sad uvest ako misle pobijedit'.

titi14oldschool
Kontakt:

Post Postao/la titi14oldschool » 06 avg 2016, 18:29

Ajmo jos jendu za bemku.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 06 avg 2016, 18:44

wobly92 je napisao/la:
FrantoBauzek je napisao/la: Sto ne igra Bemko? :kafa:
Yebeš zajebanciju, odnjeo vrag šalu. Morat će ga sad uvest ako misle pobijedit'.
:urnebes: :urnebes: :rol:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 06 avg 2016, 18:47

Dino ostani, Dino ostani!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 06 avg 2016, 18:49

nedaj se Bemko izgubili su boj :bih: :kafa:
Sloboda Tuzla

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.