Safet Sušić - Pape

Tweeds_10
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Tweeds_10 » 17 jul 2014, 17:02

Caeruleus je napisao/la:Na šta je to došlo da sam noćas sanjao Safeta Sušića ccc.

Šta reći na ono jučer - onakav javašluk, bezobrazluk, neodgovornost NSBiH, čelnih ljudi samog saveza, izbornika Sušića. Pa to je moguće samo u državama trećeg svijeta, nikako u uređenim zajednicama.

I onda kad sam došao iz grada sinoć s pića prije nego sam legao razmišljao sam mnogo i došao do nekih zaključaka. Sad ću možda dobiti ban ovdje na ovom forumu, jer ovo što ću reći totalno je rasistički ako se tako može nazvati.

Razmišljao sam zašto nam se sve ovo dešava u BiH, zašto nam je društvo ovakvo, zašto smo ovako jadno, prokleto, neuređeno, nesposobno društvo gdje ljudi nemaju granice svog bezobrazluka i gdje ne postoji odgovornost, gdje je korupcija u srži DNK ljudi naše države, gdje su Safet Sušić, Emir Spahić, Dragan Kulina i njima slični (a ima ih većina u ovoj državi) ogledalo cijelog društva. Zaključak je sljedeći: narodi Balkana, Istoka i trećeg svijeta (Tu podrazumjevam Balkance - Srbi, Hrvati osim sjeverozapadnjaka, Crnogorci, Bošnjaci, Albanci, Rumunji, Bugari, Grci, Turci, Romi, narode Bliskog istoka i Azije - Arapi, Indijci, Afrikanci itd itd), svi ti nabrojani narodi su niža rasa. Uvijek smo bili niža rasa i uvijek ćemo biti niža rasa. Nama građa mozga nije nikada bila niti će ikada biti kao građa mozga jednog Njemca ili Japanca, gdje su ljudi radišnji, odgovorni, disciplinirani, nekorumpirani, pravedni i gdje se zna red, gdje nema bezobrazluka, gdje su ulice čiste ljudi odgovorni prema sebi i prema drugima.

Mi smo totalna suprotnost - naše drugo ime je rat, korupcija, bezobrazluk, ljenost. Mi ćemo uvijek i zauvijek biti pod nečijim patronatom, mali narodi, konjušari. I u nas će uvijek i zauvijek vladati ljudi poput naših političara Izetbegovića, Čovića, Dodika, Lagumdžije, Radončića i dalje da ne nabrajam. Jednostavno i ti ljudi dolaze iz ovakvog prljavog i bolesnog naroda kakvi smo mi, oni su ogledalo i društva i zajednice. Mi smo onakvi kakvi smo zaslužili da budemo, a ljudi će i dalje iseljavati iz ove države masovno. Ovdje je cijelo društvo zagrizlo u devijaciju. Ne kažem da u Njemačkoj i Japanu nema tih devijacija i u ostalim državama zapada. Ima, ali oni se znaju boriti protiv toga jer se to odmah sasiječe u korijenu. U nas je to ukorijenjeno u svakom čovjeku da budemo devijantni. Gdje ima država na svijetu s tri člana predsjedništva - to nema nigdje. I da se ovoliko troši na državni aparat. I da je u sred Europi u jedoj državi stopa nezaposlenosti preko 45%, pa to još ima samo u Africi.

Mi smo uvijek bili pod vlašću nekoga - Rim, Bizanta, Istambula, Beča, Beograda, a sada pod vlašću Brisela, Washingtona i Moskve. I bolje je tako, jer da budemo samostalni i suvereni nit smo zaslužili niti znamo biti takvi.

Safet Sušić je jedan najobični primitivac ruralni, selj.ačina ona sa dna kace, džon-obraz, čovjek kakvi su većinom ljudi u ovoj zemlji. On ima svoje interese, voda svog rođaka po reprezentaciji, nema istinski osjećaj pravde i patriotizma, a srce mi se paralo kada je Prcića i Zukanovića izostavio, mlade ambiciozne momke, koji su svojom kvalitetom zaslužili da budu u reprezentaciji. Ali jok, daj povedi rođaka, a to mi zvuči poznato jer nije to samo tako u bh nogometu, tako je u cijelom društvu. Ljudi se muče da završe faks kao vrhunski studenti s dobrim ocjenama, s ambicijama i željama da postanu netko i nešto i osiguraju sebi budućnost, ali ljudi poput Sušića uvijek zaposle tatine sinove, svoje rođake. Tako da taj slučaj sa Sušićevim nepotizmom, nije izuzetak u bh društvu nego pravilo i zato govorim koliko smo korumpirani i niža rasa. A tek da govorim koliko je nesposeban u svom trenerskom poslu, pa još uz to nikada sam sebi nije uputio kritiku, jer tu riječ ne poznaje.

Emir Spahić, tek njegovom bezobrazluku nema kraja, pa čovjek kapetan, a takva neodgovornost prema navijačima i ljudima i ovoj zemlji, čovjek bezobrazan do bola, obični kikser. Zbog ljudi poput njega repka se ne priprema u pravom trening centru nego na blatu u Hrasnici gdje se može pijančiti i biti neodogovoran. Onda onako često biti kikser, pa protiv Nigerije onoliko lopti pokloniti, pa da se čovjek ni ne zacrveni od stid. Jock on je džon-obraz i on se kao nešto naljutio na medije. Maaaa fuj.

A tek da govorim o sportskom novinarstvu koje je najviše korumpirano i potplaćeno da šuti protiv nepravde, ne postoji izraz kritika, jer su svi u uvućeni u guz.icu do nogu i Sušiću i Savezu. Čast izuzecima, a to je 0,1%. Kad samo vidim u HR jedan --- SPAM --- razapeo Kovača, njemački Bild pola SP-a kritizirao Lowa: tako treba. Samo se kritikom i priznavanjem greške stvari mogu popraviti i izvesti na pravi put. U nas je to nepoznat pojam.

Našem društvu treba jedan jak kolonijalni patronat poput Njemačke, pa da nas okupira i svaki dan bičuje, jer mi za demokracije nismo. Samo jaka diktatura ko u doba Tita pa da ovo društvo bude koliko toliko disciplinirano, a ovo anarhija i korupcija sad je užas - ljudi će svaki dan sve više odlaziti vani i treba da idu vani, a ne da ostaju ovdje.

Eto oprostite što sam pisao ovako dug post, ali sinoćnja emisija me ponukaka na to. Kad gledam Sušića, Spahića, Kulinu - ja vidim ogledalo cijelog našeg društva, a ne pojedince. I naravno njih sam stavio kao primjer, ne mislim da su samo oni takvi - većina je takva. Dok su ljudine poput Begovića, Kolašinca, Halilhodžića, Ivice Osima i sličnih njima toliko malobrojni i nejaki da nešto promjenu da je to čudo jedno.
Odlican post. samo ovo za komunizam da nama treba, to se ne bi slozio...ostatak potpisčina- :thumbup:
pi.

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 17 jul 2014, 17:14

Virtu4l je napisao/la:Vaha u Trabzonu ima 140.000 EUR mjesečno, sad shvatam zašto ga reprezentacija još uvijek ne zanima, sasvim logičan izbor.
Upravo je to razlika izmedju Vahe i Safeta, u nekih 130 000 eura mjesecno.
I ja bi volio da Vahid bude selektor, ali fudbal je biznis. Nas Savez mjesecno moze izdovjiti desetak hiljada eura za selektora i to je maksimum. A za te pare je Safet Susic najbolji moguci izbor, ali tesko je to bosnji objasniti.
Mislim da je red da se podvuce crta na price o Svjetskom prvenstvu "sta bi bilo kad bi bilo". Trebamo opet stati srcem uz Safeta i ekipu, kao sto je to bilo ranije.
Ljudi Francuska je relativno blizu i puno jeftinija od Brazila, kupite kasu ovih dana i ubacujte pare za Euro.
Kad u polufinalu na "Žerlanu" zagrmi JEDNA SI JEDINA..... :D :D :D :D
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 jul 2014, 17:15

Vincent Tan :mrgreen:
Steta sto nije Papetova sedmica...
slika

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 17 jul 2014, 17:17

Lijepo je to @Caeruleus sročio, vidi se da je iz srca. :mrgreen: Ko je razumna osoba i koristi mozak, shvatit će poentu, ali problem nastaje upravo jer veliki procenat ljudi ispranog mozka, intelektualno inferiornih, nije u stanju razumjeti ni nekoliko složenih rečenica. Zato nam nema dalje bez radikalnih promjena, kako u reprezentaciji tako i u svakodnevnom životu. Ipak, utjeha je da ima priličan broj onih koji mogu izvući poentu iz ovoga.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 17 jul 2014, 17:32

calcio je napisao/la:
Vincent Tan :mrgreen:
Steta sto nije Papetova sedmica...
slika
Legendaaaaaa :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

pizaro01
Kontakt:

Post Postao/la pizaro01 » 17 jul 2014, 17:43

Evo bjezim od sunca

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 17 jul 2014, 18:05

Zar nije tužno da u medijima susjedne države moraš čitati o Sušiću onako kako jeste, kritični, dok mu mediji u BiH drže meden prst u ustima?

Jednostavan primjer, o jučerašnjoj emisiji gdje Sušić pušta slušalicu na klix-u ni riječi.

- Posljednja vijest o Sušiću na najčitanijem portalu Republike Hrvatske (susjedna država):

SUŠIĆ NAPUSTIO TV EMISIJU ZBOG ''NEUGODNIH'' PITANJA O ZMAJEVIMA

http://www.in.de.x.hr/sp2014/clanak/sus ... 60444.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

- Posljednja vijest o Sušiću na najčitanijem portalu Bosne i Hercegovine (ta država čiji je Sušić izbornik):

SAFET SUŠIĆ ISPRED KOVAČA, DEL BOSQUEA, HODGSONA, CAPELLA

http://www.kl.ix.ba/sport/nogomet/safet ... /140716103" onclick="window.open(this.href);return false;

Nema se šta na ovo dodati, to su vam dupeuvlakački mediji u BiH, još jedno ogledalo države. Ma nama ne treba ni njemački patronat ni bičevanje, nama treba atomska bomba da se baci na ovu zemlju. Puuuuuuu i fuuuuj u kakvoj se državi svako jutro budim :thumbdown:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 17 jul 2014, 18:22

Hajd neka sam vidio čovjeka koji me je nekoliko puta banovao :mrgreen: :mrgreen:

Iskreno, ne bih ni najedno pitanje od Mirze odgovrio, po meni vrlo slaba pitanja, pa mogu reći i poglupa. Od toliko mogućih pitanja on našao da pita ono. Čiro bi mu rekao je li to ti mene zajeba.jes. :D Ne opravdavam ni istup Papeta, već kad se javio trebao je do kraja ispoštovat dogovoreno, ali...
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 17 jul 2014, 19:14

Pogledah ovaj intervju s Vahom i nafali čovjek Safeta dosta :lol: a da je bilo drugačije onda bi se ovdje Vahine riječi predstavljale kao ajeti :mrgreen:

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 17 jul 2014, 19:27

bulbasor je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Vaha u Trabzonu ima 140.000 EUR mjesečno, sad shvatam zašto ga reprezentacija još uvijek ne zanima, sasvim logičan izbor.
Upravo je to razlika izmedju Vahe i Safeta, u nekih 130 000 eura mjesecno.
I ja bi volio da Vahid bude selektor, ali fudbal je biznis. Nas Savez mjesecno moze izdovjiti desetak hiljada eura za selektora i to je maksimum. A za te pare je Safet Susic najbolji moguci izbor, ali tesko je to bosnji objasniti.
Mislim da je red da se podvuce crta na price o Svjetskom prvenstvu "sta bi bilo kad bi bilo". Trebamo opet stati srcem uz Safeta i ekipu, kao sto je to bilo ranije.
Ljudi Francuska je relativno blizu i puno jeftinija od Brazila, kupite kasu ovih dana i ubacujte pare za Euro.
Kad u polufinalu na "Žerlanu" zagrmi JEDNA SI JEDINA..... :D :D :D :D
Najgore je to što dosta raje neće zbog retarda ići na Europsko,žalosno,pa moji živci ne bi podnijeli da gledam one retardirane poteze kao protiv Nigerije,nema šanse,da sam zdrav pa i nekako,sa ovim mutavcem na klupi,mogu očekivati i Borčeta na lijevom beku,a da to gledam uživo,gdje se fino mogu vidjeti sve genijalnosti njegove postavke igre,i sva njegova trenerska raskoš,ne pada mi na pamet.
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 jul 2014, 19:36

Sheyi je napisao/la:Pogledah ovaj intervju s Vahom i nafali čovjek Safeta dosta :lol: a da je bilo drugačije onda bi se ovdje Vahine riječi predstavljale kao ajeti :mrgreen:
Vaha nema pojma. :njanjanja:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 17 jul 2014, 20:01

Caeruleus je napisao/la:Na šta je to došlo da sam noćas sanjao Safeta Sušića ccc.

Šta reći na ono jučer - onakav javašluk, bezobrazluk, neodgovornost NSBiH, čelnih ljudi samog saveza, izbornika Sušića. Pa to je moguće samo u državama trećeg svijeta, nikako u uređenim zajednicama.

I onda kad sam došao iz grada sinoć s pića prije nego sam legao razmišljao sam mnogo i došao do nekih zaključaka. Sad ću možda dobiti ban ovdje na ovom forumu, jer ovo što ću reći totalno je rasistički ako se tako može nazvati.

Razmišljao sam zašto nam se sve ovo dešava u BiH, zašto nam je društvo ovakvo, zašto smo ovako jadno, prokleto, neuređeno, nesposobno društvo gdje ljudi nemaju granice svog bezobrazluka i gdje ne postoji odgovornost, gdje je korupcija u srži DNK ljudi naše države, gdje su Safet Sušić, Emir Spahić, Dragan Kulina i njima slični (a ima ih većina u ovoj državi) ogledalo cijelog društva. Zaključak je sljedeći: narodi Balkana, Istoka i trećeg svijeta (Tu podrazumjevam Balkance - Srbi, Hrvati osim sjeverozapadnjaka, Crnogorci, Bošnjaci, Albanci, Rumunji, Bugari, Grci, Turci, Romi, narode Bliskog istoka i Azije - Arapi, Indijci, Afrikanci itd itd), svi ti nabrojani narodi su niža rasa. Uvijek smo bili niža rasa i uvijek ćemo biti niža rasa. Nama građa mozga nije nikada bila niti će ikada biti kao građa mozga jednog Njemca ili Japanca, gdje su ljudi radišnji, odgovorni, disciplinirani, nekorumpirani, pravedni i gdje se zna red, gdje nema bezobrazluka, gdje su ulice čiste ljudi odgovorni prema sebi i prema drugima.

Mi smo totalna suprotnost - naše drugo ime je rat, korupcija, bezobrazluk, ljenost. Mi ćemo uvijek i zauvijek biti pod nečijim patronatom, mali narodi, konjušari. I u nas će uvijek i zauvijek vladati ljudi poput naših političara Izetbegovića, Čovića, Dodika, Lagumdžije, Radončića i dalje da ne nabrajam. Jednostavno i ti ljudi dolaze iz ovakvog prljavog i bolesnog naroda kakvi smo mi, oni su ogledalo i društva i zajednice. Mi smo onakvi kakvi smo zaslužili da budemo, a ljudi će i dalje iseljavati iz ove države masovno. Ovdje je cijelo društvo zagrizlo u devijaciju. Ne kažem da u Njemačkoj i Japanu nema tih devijacija i u ostalim državama zapada. Ima, ali oni se znaju boriti protiv toga jer se to odmah sasiječe u korijenu. U nas je to ukorijenjeno u svakom čovjeku da budemo devijantni. Gdje ima država na svijetu s tri člana predsjedništva - to nema nigdje. I da se ovoliko troši na državni aparat. I da je u sred Europi u jedoj državi stopa nezaposlenosti preko 45%, pa to još ima samo u Africi.

Mi smo uvijek bili pod vlašću nekoga - Rim, Bizanta, Istambula, Beča, Beograda, a sada pod vlašću Brisela, Washingtona i Moskve. I bolje je tako, jer da budemo samostalni i suvereni nit smo zaslužili niti znamo biti takvi.

Safet Sušić je jedan najobični primitivac ruralni, selj.ačina ona sa dna kace, džon-obraz, čovjek kakvi su većinom ljudi u ovoj zemlji. On ima svoje interese, voda svog rođaka po reprezentaciji, nema istinski osjećaj pravde i patriotizma, a srce mi se paralo kada je Prcića i Zukanovića izostavio, mlade ambiciozne momke, koji su svojom kvalitetom zaslužili da budu u reprezentaciji. Ali jok, daj povedi rođaka, a to mi zvuči poznato jer nije to samo tako u bh nogometu, tako je u cijelom društvu. Ljudi se muče da završe faks kao vrhunski studenti s dobrim ocjenama, s ambicijama i željama da postanu netko i nešto i osiguraju sebi budućnost, ali ljudi poput Sušića uvijek zaposle tatine sinove, svoje rođake. Tako da taj slučaj sa Sušićevim nepotizmom, nije izuzetak u bh društvu nego pravilo i zato govorim koliko smo korumpirani i niža rasa. A tek da govorim koliko je nesposeban u svom trenerskom poslu, pa još uz to nikada sam sebi nije uputio kritiku, jer tu riječ ne poznaje.

Emir Spahić, tek njegovom bezobrazluku nema kraja, pa čovjek kapetan, a takva neodgovornost prema navijačima i ljudima i ovoj zemlji, čovjek bezobrazan do bola, obični kikser. Zbog ljudi poput njega repka se ne priprema u pravom trening centru nego na blatu u Hrasnici gdje se može pijančiti i biti neodogovoran. Onda onako često biti kikser, pa protiv Nigerije onoliko lopti pokloniti, pa da se čovjek ni ne zacrveni od stid. Jock on je džon-obraz i on se kao nešto naljutio na medije. Maaaa fuj.

A tek da govorim o sportskom novinarstvu koje je najviše korumpirano i potplaćeno da šuti protiv nepravde, ne postoji izraz kritika, jer su svi u uvućeni u guz.icu do nogu i Sušiću i Savezu. Čast izuzecima, a to je 0,1%. Kad samo vidim u HR jedan --- SPAM --- razapeo Kovača, njemački Bild pola SP-a kritizirao Lowa: tako treba. Samo se kritikom i priznavanjem greške stvari mogu popraviti i izvesti na pravi put. U nas je to nepoznat pojam.

Našem društvu treba jedan jak kolonijalni patronat poput Njemačke, pa da nas okupira i svaki dan bičuje, jer mi za demokracije nismo. Samo jaka diktatura ko u doba Tita pa da ovo društvo bude koliko toliko disciplinirano, a ovo anarhija i korupcija sad je užas - ljudi će svaki dan sve više odlaziti vani i treba da idu vani, a ne da ostaju ovdje.

Eto oprostite što sam pisao ovako dug post, ali sinoćnja emisija me ponukaka na to. Kad gledam Sušića, Spahića, Kulinu - ja vidim ogledalo cijelog našeg društva, a ne pojedince. I naravno njih sam stavio kao primjer, ne mislim da su samo oni takvi - većina je takva. Dok su ljudine poput Begovića, Kolašinca, Halilhodžića, Ivice Osima i sličnih njima toliko malobrojni i nejaki da nešto promjenu da je to čudo jedno.
Ovo nije post vec poucno stivo. Bolje nego tekstovi po kvazi novinama u BIH. Samo nazalost malo ce te ljudi razumjeti i to je jos jedan od dokaza istinitosti stiva. :thumbup:

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 17 jul 2014, 20:04

Da se ne pravimo jos gluplji nego sto jesmo. Ovo je mapa:

http://jakubmarian.com/average-iq-in-eu ... untry-map/

Obratite paznju na ovaj dio teksta:
UPDATE for Bosnia and Herzegovina: Due to a controversy surrounding the Balkans, I reviewed the data. Lynn and Vanhanen made a numerical (or typographical) error in the case of Bosnia, which is now corrected. The data for the rest of the Balkans agrees with the available PISA and TIMSS studies (standardized student assessment studies).
U skracenom prijevodu ljudi se za*ebali u racunici. Kad sljedeci put poprave idemo preko stoje.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jul 2014, 20:08

Ipak nismo toliko glupi, a Bošnjo poletio da se pohvali sa ovih 84.

@levat :thumbup:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 17 jul 2014, 23:09

Pape ocitao lekciju novinarcicu (prestavniku ss foruma) i kulturno se izvinuo jer ima pametnijeg posla nego gubit vrijeme sa sujetnikom :D :D :D Ljudi samo gledajte na repeat i uzivajte - dzaba izvrcete :D
[youtube][/youtube]

P.S. Gledajte Kolara kako se vrti na stolici - i zamislite da i vi isto tako izgledate na ovom forumu :oops:

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 17 jul 2014, 23:57

Del Bosque ostaje španski selektor
Vicente del Bosque potvrdio je u četvrtak da ostaje na kormilu španske nogometne reprezentacije do 2016. godine.

Jedna Spanija od koje se ocekivalo da osvoji Mundijal obruka se i ne prodje grupu, a zadrza selektora. A nekolicina forumasa i jedan novinarcic pljuju i hoce kao da smjene covjeka koji nas je prvi put u historiji odveo na SP i dostojno predstavio (da je priznat gol protiv Nigera bili bi u 8.finalu), uz mnogo manja ocekivanja nego sto se ocekivalo od spanaca. Sujeta je gadna stvar. Ja hocu da vjerujem da se radi samo o nekolicini forumasa... :D

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 17 jul 2014, 23:59

Uz mini konstataciju da je taj selektor već postao svjetski i europski prvak sa tom reprezentacijom.

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 18 jul 2014, 00:04

DukeOfWellington je napisao/la:Uz mini konstataciju da je taj selektor već postao svjetski i europski prvak sa tom reprezentacijom.
Pametan zakljucak, samo Spanija je i prije Del Bosqea bila prvak velikih takmicenja, a BiH se prije Safeta nije plasirala na veliko takmicenje. Sto ce ti reci da je Safet uradio mnogo vecu senzaciju i historijski uspjeh.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 18 jul 2014, 00:05

DukeOfWellington je napisao/la:Uz mini konstataciju da je taj selektor već postao svjetski i europski prvak sa tom reprezentacijom.
druze sto ti prosipas pamet po forumu... :facepalm:
njima je vjecito cilj biti medju prvima,imaju 4 ekipe jednakog kvaliteta,njima je ovaj rezultat ravan smaku svijeta....djes to porediti bolan,oni su za nas druga dimenzija..nastranu patriotizam i sve,sanse da prodjemo su bile 50 posto,nismo i sta...safet je bog jarane,imali smo mi i jacu ekipu,i poznatije igrace,pa nismo mogli prismrditi ni na jedno takmicenje.od bolica,baljica,salihamidzica,barbareza,kodre, i td i td...safet je izvuko maksimum trenutno iz ovih momaka.zasluzio je da ostane i vodi nas na euro :bih:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 18 jul 2014, 00:20

wienultras je napisao/la:
druze sto ti prosipas pamet po forumu... :facepalm:
njima je vjecito cilj biti medju prvima,imaju 4 ekipe jednakog kvaliteta,njima je ovaj rezultat ravan smaku svijeta....djes to porediti bolan,oni su za nas druga dimenzija..nastranu patriotizam i sve,sanse da prodjemo su bile 50 posto,nismo i sta...safet je vrh jarane,imali smo mi i jacu ekipu,i poznatije igrace,pa nismo mogli prismrditi ni na jedno takmicenje.od bolica,baljica,salihamidzica,barbareza,kodre, i td i td...safet je izvuko maksimum trenutno iz ovih momaka.zasluzio je da ostane i vodi nas na euro :bih:
Evo ovako razmislja svaki objektivan, pametan i sujetom neopterecen covjek. Mnogo je ovakvih normalnih ljudi samo sto malo njih uopste odluci da napise nesto ovdje jer nema velike koristi toga i kao Safet na sinocnjoj emisiji, samo okrenu ledja sujetnicima i rade pametnije stvari. :cool:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.