Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Lorenzo 
Jack 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Slomio se Napoli za nista. Tesko da mogu u drugom poluvremenu ovako uzeti vezni red Milana. Sada ce biti zanimljivo vidjeti reakciju Mihajlovica. Sramota za Milan da im ovako uzmu sredinu. Sigurno Milan ne moze gore.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ali ovaj Jack je predobar igrač. Sam lik prenosi lopte pri skoro svakoj akciji Milana. Gospodin.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Anderson ide navodno u United za 60M, šta misliš brate koliko onda Jack vrijedi?L'Avvocato je napisao/la:Ali ovaj Jack je predobar igrač. Sam lik prenosi lopte pri skoro svakoj akciji Milana. Gospodin.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Uspavanka
'bem ti Serie A i "derbi"
'bem ti Serie A i "derbi"
- IlCapitano
- Kontakt:
Gleda frajer derbi Serie A i očekuje da frcaju golovi i šanse na sve strane. Ako ne znaš šta očekivati u Italiji zašto onda i gledaš?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Romagnoli13
- Kontakt:
Rekao bih i dva mjeseca još minimalno, jer 9 mjeseci je bio van pogona.Pogba je napisao/la:Montolivo horor, Menezu treba mjesec dana treninga.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Mislim da je ovdje Napoli ispustio skudeto iz ruku.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Rano je jos pricati o scudetu, zasad samo forza Fiorentina. 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- suptilnirocker21
- Kontakt:
jos malo pa ces i za inter poceti navijati, tamo negdje oko 33. kolaGefufna je napisao/la:Rano je jos pricati o scudetu, zasad samo forza Fiorentina.
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
Imam blagi osjecaj da ce Roma na kraju zavrsit druga a Juventus ce opet pobjeci 15-20 bodova prvom do sebe. Napoli opet kada treba jednostavno nema ono nesto, "pobjednicko" kao i prijasnjih par sezone, kad su trenerili bili Benitez i Mazzari.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- IlCapitano
- Kontakt:
Dotad će sve biti gotovo.suptilnirocker21 je napisao/la:jos malo pa ces i za inter poceti navijati, tamo negdje oko 33. kolaGefufna je napisao/la:Rano je jos pricati o scudetu, zasad samo forza Fiorentina.![]()
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Meni samo treba 7 bodova razlike do 3 kola pred kraj, jer sam prvog maja aBd u Torinu uzivo protiv Carpija i insAllah titulu slavim u Torinu kao i prije dvije godine. 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- L'Avvocato
- Kontakt:
Anderson 60 milionaRomagnoli13 je napisao/la:Anderson ide navodno u United za 60M, šta misliš brate koliko onda Jack vrijedi?L'Avvocato je napisao/la:Ali ovaj Jack je predobar igrač. Sam lik prenosi lopte pri skoro svakoj akciji Milana. Gospodin.
Odličan rezultat za Juve. Za Milan dobar, teško je ovo gostovanje. Najteže u ligi.
★★★
- Burberry46
- Kontakt:
Grazie,brateUrbyEmanuelson je napisao/la:Znaci u Ponedeljak igramo za bracu Juventine
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
- Romagnoli13
- Kontakt:
Još 19h inšAllah.Forza Juvee!
navijači Napolija se ne mogu pomirit' s tim što je Milan igrao defanzivno 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.