BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Re: BiH tenis
Shminka kaze kako Basic u dohi moze izgubiti od ovog cirkusanta Browna a evo i dzumi izgubi i mnogi jaci tenniseri gube od Browna ...
Ma ne može dobiti brauna na brzoj podloziUnofficialpage je napisao/la:Damir u 1. kolu protiv Dustina Browna. U 2. na pobjednika meča Benneteau vs Sugita.
Mislim da može proći kvale. Idemooooooo.
Ukoliko prođe kvale mogući protivnici u 1. kolu su: Karlović, Marchenko, Isner, Sousa, Simon i F. Lopez.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Već ga je jednom dobio na tvrdoj, jest da nije bila dvorana, AO. Dva mjeseca pauze.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Pariz je malo brži..Unofficialpage je napisao/la:Već ga je jednom dobio na tvrdoj, jest da nije bila dvorana, AO. Dva mjeseca pauze.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Malo više brži.DANTES je napisao/la:Pariz je malo brži..Unofficialpage je napisao/la:Već ga je jednom dobio na tvrdoj, jest da nije bila dvorana, AO. Dva mjeseca pauze.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nije Pariz uopste tako brz, jedan od sporijih dvoranskih terena, otprilike slican je IW i Miamiju. Bec je dosta brzi, kao i Basel, o Shangaju ne trebam ni pricati.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
"Kladioničarska mafija kontaktira sve igrače, pa čak i najbolje poput Novaka Đokovića. Ti ljudi prilaze svima, to se dešava iz nedjelje u nedjelju, pogotovo u Rusiji. Možda neki slabije rangirani padnu u iskušenje, jer im nude koliko zarade za cijelu godinu", kazao je Weintraub.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Jeko weintraubwobly92 je napisao/la:"Kladioničarska mafija kontaktira sve igrače, pa čak i najbolje poput Novaka Đokovića. Ti ljudi prilaze svima, to se dešava iz nedjelje u nedjelju, pogotovo u Rusiji. Možda neki slabije rangirani padnu u iskušenje, jer im nude koliko zarade za cijelu godinu", kazao je Weintraub.
Amir Weintraub, izraelski No. 2
-
oldtown1990
- Kontakt:
Setkara u 1.kolu Eckentala ide na prvog nosioca F.Mayera dok Mirza igra protiv J.Melzera, 2 poraza u najavi.
I jedan i drugi ce igrati i dubl.
I jedan i drugi ce igrati i dubl.
Neće Mirza imati problema sa Melzerom 
Nece, uzet ce ukupno 6 gemova.remA1 je napisao/la:Neće Mirza imati problema sa Melzerom
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Sto Basic i Setkic ne igraju zajedno u dublu ko da nisu Bosanci 
Dzumi 80-ti na ATP listi
-
oldtown1990
- Kontakt:
Poraz Eme sinoc u 2.kolu kvala negdje u USA ($50k)
Veceras sa Jasminom igra dubl.
I Aldin i Mirza su na centralnom, bit ce stream, Mirza bi trebao poceti oko 17h a Aldin po zavrsetku Mirzinog meca. Da hoce bar jedan pobijedit super bi bilo
Veceras sa Jasminom igra dubl.
I Aldin i Mirza su na centralnom, bit ce stream, Mirza bi trebao poceti oko 17h a Aldin po zavrsetku Mirzinog meca. Da hoce bar jedan pobijedit super bi bilo
Mirza puko ko kokica...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Kakvo je ovo brukanje u zadnjih nekoliko meceva, sramota.
Jadnik jos sebi nije dosao od uzbekistana i vremenskih razlika:-)
Kako mrtav teniser, on i top 100, Boze sacuvaj.
Ja sam izgubio svaku nadu.
Jadnik jos sebi nije dosao od uzbekistana i vremenskih razlika:-)
Kako mrtav teniser, on i top 100, Boze sacuvaj.
Ja sam izgubio svaku nadu.
Ma jedini od njih kojeg bi trebalo podržavati je Šetkić. Šteta što je najnetalentiraniji. Ne bi mi ništa draže bilo u tenisu nego da on uđe u MD na nekom GS ili osvoji neki Challenger.
Da, ali to je nemoguce.Galion je napisao/la:Ma jedini od njih kojeg bi trebalo podržavati je Šetkić. Šteta što je najnetalentiraniji. Ne bi mi ništa draže bilo u tenisu nego da on uđe u MD na nekom GS ili osvoji neki Challenger.
Gore na terenu izgleda od basica.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Očigledno je da ovo maksimum od Mirze i to treba prihvatiti. Čovjek nije napredovao puno od početka godine, ako je uopšte i napredovao. Oštrine u udarcima apsolutno nema, skoro pa da nikakvu štetu ne pravi protivnicima. Daj Bože da nekad uđe u TOP 100.
Ne može se od 15. godine pa do 25. odmarat pa od 25. početi ozbiljan tenis igrati. Dolaze na naplatu godine ne rada. Tako je kako je.
Ne može se od 15. godine pa do 25. odmarat pa od 25. početi ozbiljan tenis igrati. Dolaze na naplatu godine ne rada. Tako je kako je.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.