Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

SarajlijaTM

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la SarajlijaTM » 12 mar 2016, 11:57

X31987 je napisao/la:
GKhan je napisao/la:Imaju poruke, znaci bio je dogovor u vezi 20 milja
I zasto ce sarajevo da premira slobodu protiv Mladosti kad im ti nisu nikakvi konkurenti bili, to nije legalno
Jesu bili konkurencija Vitezu a Sarajevu potrebni bodovi od Viteza
Znaci da zaokruzimo protiv Slavije, Viteza a i Slobode nastimano 100%
Pitari kupili
Eh sad ima tamo dokaz bilo je dogovoreno da Travnik pusti Vitez ali igraci su se pobunili i tako da je Vitez mogao bas popusit ali et imali su srece

Ja postenih titula i osvojenih bodova da te bog sacuva

gdje pise da nije legalno? :D
Ma ne pise nigdje,ali ce ostati zapamceno da ste titulu osvojili u parku princeva,pa makar nista ne bilo od svega ovoga i zataskalo se.

Toliko o pitarskom postenju i borcima protiv korupcije u bh fudbalu...

A kup je garant osvojen u popaju? :P

Velibor Dzarovski vam nastimao titulu 1985g , premijer liga vam poklonila titulu 98/99.

Pa jeste li vi ikad lopte igrali ili sjedili po kafanama??? :!:

Promjenite ime u Fudbalsko Kafanski Klub sarajevo.

I samo mi nemojte reci za Osimovo stimanje nasih titula,bez konkretne utakmice koja je odlucivala prvaka :!:

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 12 mar 2016, 12:01

MosaaRajvosa je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:vama pitarima puna usta kobajagi nasih namjestanja... a uvijek samo uzimate dvije utakmice za primjer, i to bez dokaza... ovo je prvi put da nekom otvoreno kaze koje utakmice su manipulisane i od koga... bjezati od toga ne mozete... naravno ovo jos nije 100% dokazano, ali husic ocigledno ima dokaze... polako sve ce izaci na vidjelo sto kazem kolega ispred mene...
Ja ne znam sta je bilo to sa Slobodom u vezi na namjestanja, samo znam da se o tome uveliko pricalo i naravno nemam dokaze.
Prvo. Ako je bilo premiranje neke utakmice od strane Sarajeva, nekog drugog tima, sasvim legalan cin, pa to ce danas Zrinjski da uradi s Vitezom.
Drugo gospodih Husić da ima bilo šta od dokaza za neke necasne radnje, ja vjerujem da bi to odavno bilo iznjeto.
Trece, Husic zamisli sutio do sada za neke pare, i sada kad misli da je pokraden na Tusnju dize veliku prasinu, namjerno, smisljeno u javnosti?! Jer protiv koga ces dizati prašinu ako neces protiv najvecih...Vjeruj mi da ovdje od miša, slona napravi! Isto kao što ste i od sudjenja na utakmici napravili. Ok podjelio karton više nego je trebao, ali nikakvo drasticno ostecenje nije bilo...
evo kako ja vidim situaciju..FKS je zasluzilo titulu jer su imali najbolji tim tu nema dileme, ali rukovodstvo kluba nije zeljelo nista prepustiti slucaju, tacnije zeljeli su se osigurati zadnja dva kola... zbog vjerovatno puno ulozenog novca itd..gresku su napravili jer nisu isplatili sto su obecali a ekstremno uspjesan biznismen kao Husic je mudro cuvao to u rukavu i cekao pravi trenutak da to iskoristi...jer i on brani svoj tim i svoj ulozen novac..moj zakljucak je da bi bila velika grehota za BH fudbal kada bi ove dvije uprave ostale u sukobu.

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 12 mar 2016, 12:04

jovanmaksimovic je napisao/la:vama pitarima puna usta kobajagi nasih namjestanja... a uvijek samo uzimate dvije utakmice za primjer, i to bez dokaza... ovo je prvi put da nekom otvoreno kaze koje utakmice su manipulisane i od koga... bjezati od toga ne mozete... naravno ovo jos nije 100% dokazano, ali husic ocigledno ima dokaze... polako sve ce izaci na vidjelo sto kazem kolega ispred mene...
Sloboda klepila Mladost, a mi klepili Vitez, u 30.kolu bi onda Vitez trebao pobijediti Travnika (samo gle cuda Travnik pobijedio, 2:0 koliko se sjecam). Jedino sto je Viteza ostavilo u ligi je remi Zvijezde i Mladosti u zadnjem kolu. Kad se sve podvuce, Husic jede ****, drugo je sto neko ne moze da ide logikom i shvati da je tako.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 12 mar 2016, 12:11

Usljed ovih nadmudrivanja izmedju Dine i Husica, te navijackih prepucavanja i lazi po socijalnim mrezama, skoro pa neprimjeceno je proslo ono sto AnelZ spominje unazad par sedmica - seljakluk sa tribina. Volio bih da se i na drugim stadionima snime "kocijasi", jer svi znamo da ih ima i naslusali smo ih se, pa napraviti kvalitetan video/kompilaciju i objaviti, neka se pokusaju sami postiditi kad ih drugi budu javno ismijavali i sramotili.

Nepojmljiva mi je onolika kolicina izvala, psovki, vrijedjanja, malogradjanstva. Imaju li ti ljudi djecu, planiraju li na utakmicu dovesti i unuka. Sramota, fakat. Tako i nazivanje gostjuceg trenera "cetnikom", jer je Srbin ili sta vec? Bruka za moj grad, ja se ogradjujem od tog seljakluka, ne treba nam to, ne samo Tuzli, nego svima.
Pogotovo mi to tesko pada jer Fukare se trude biti korektne, na tribini navijaju protiv nacionalizma i sl, a onda dodje neki pijani, matori debil i usere sve to.

O ovome se treba sto ucestalije pisati na svim portalima, forumima...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 12 mar 2016, 12:12

UltraSA je napisao/la:
Sloboda klepila Mladost, a mi klepili Vitez, u 30.kolu bi onda Vitez trebao pobijediti Travnika (samo gle cuda Travnik pobijedio, 2:0 koliko se sjecam). Jedino sto je Viteza ostavilo u ligi je remi Zvijezde i Mladosti u zadnjem kolu. Kad se sve podvuce, Husic jede ****, drugo je sto neko ne moze da ide logikom i shvati da je tako.
sreca, ili umjesanost sarajeva u mecu mladost-zvijezda?! naravno, za ovo nemam dokaz, ali zamisli frku koju bi vitez napravio u janvosti da je ispao zbog manipulacije koji nije ispostovan od strane (da mi je neko rekao ovo da cu ikad reci) postenog travnika...
Zadnja izmjena: jovanmaksimovic, dana/u 12 mar 2016, 12:13, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 12 mar 2016, 12:12

UltraSA je napisao/la:
pa neka ga tuze ...samo sto ce u tom slucaju dozvoliti sudskim organima da istrazuju po bliskoj proslosti...ako nemate oraha u dzepu onda ste sigurni.

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 12 mar 2016, 12:17

slana_krv je napisao/la: evo kako ja vidim situaciju..FKS je zasluzilo titulu jer su imali najbolji tim tu nema dileme, ali rukovodstvo kluba nije zeljelo nista prepustiti slucaju, tacnije zeljeli su se osigurati zadnja dva kola... zbog vjerovatno puno ulozenog novca itd..gresku su napravili jer nisu isplatili sto su obecali a ekstremno uspjesan biznismen kao Husic je mudro cuvao to u rukavu i cekao pravi trenutak da to iskoristi...jer i on brani svoj tim i svoj ulozen novac..moj zakljucak je da bi bila velika grehota za BH fudbal kada bi ove dvije uprave ostale u sukobu.
Dobro razmisljas, i otprilike je to to sto sam i ja govorio, s tim da Sarajevo nije nista osiguralo do tog zadnjeg kola kad se sastalo sa Husicem da se dogovori da Sloboda ne zapne u zadnjem kolu na Koševu, a na kraju kao sto smo vidjeli Zeba je izgarao na terenu samo da Sarajevo ne uzme.
Sve ove utakmice prije i ovo sto je husic naveo, mladost vitez je smijesno i do susreta u zadnjem kolu nije ni bilo nikakvih sastanaka.
Naravno da bi bila grehota, nadam se da ce se to izgladiti, ali ruku na srce Husic je ovo sve bespotrebno pokrenuo..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 12 mar 2016, 12:43

Sad je smješno,a kad je željo bio kaznena expedicija i derao sve redom,jedina prica je bila,naštimano.
Za ovo sto je smješno se ide u treći ligu,koliko je smješno

prisutanod1964

Post Postao/la prisutanod1964 » 12 mar 2016, 12:45

Sitne čarke guznih havera.48 sati smaranja.**** više.

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 12 mar 2016, 12:46

Nema sumnje da je Azmir jedna od najglupavijih njuska koja se ikada pojavila u Premijer ligi.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 12 mar 2016, 12:48

UltrasNotRed je napisao/la:Nema sumnje da je Azmir jedna od najglupavijih njuska koja se ikada pojavila u Premijer ligi.
To je manje bitno. Bitno je da je otkrio ovu kriminalnu aferu sa FK Sarajevom.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 12 mar 2016, 12:51

SarajlijaTM je napisao/la:Sad je smješno,a kad je željo bio kaznena expedicija i derao sve redom,jedina prica je bila,naštimano.
Za ovo sto je smješno se ide u treći ligu,koliko je smješno
Kaznena ekspedicija nije pobijedila na kosevu od tvog suneta, strasni ste bili nema sta. Da se razumijemo, nemoguce je osvojiti ovu ligu, a da makar ne premiras ljude da posteno odigraju, to je ono najmanje sto ti treba.
I suma sumarum svega ovoga, sta je ovdje nelegalno? Premiranje slobode? Sta?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 12 mar 2016, 12:52

espresso je napisao/la:
UltrasNotRed je napisao/la:Nema sumnje da je Azmir jedna od najglupavijih njuska koja se ikada pojavila u Premijer ligi.
U kojoj je, ako je bilo, i sam ucestvovao...Pa lik prica o Vitezu, mladosti petom desetom, sve zna kome je sta odgovaralo. Uh, pravi se nevinašce, a daleko je od toga ocito..samo je glup ispao na kraju, niti ima dokaze o necemu, a iznosi teske optuzbe. Bespotrebno dizanje tenzija, koje ce se nazalost odraziti na odnose i dva kluba i dva grada..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 12 mar 2016, 12:54

espresso je napisao/la:
Da je imao namjeru to bi otkrio jos prije vec sto je Sloboda nastupila u zadnjem kolu. Otkrio je on sebe. Prodao se Dini, srknuo mu s glavica. Konj.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 12 mar 2016, 12:54

Sarajevo nema pravo da premira Slobodu protiv Mladosti kako mnogi misle , ako su to uradili onda je pitanje zasto ?
Husic je to otkrio i dokazao a iz Sarajeva nema demanta niti je sinoc bilo toku emisije cak sta vise potvrdio je Selimovic kada ga je pitao Senad je li za zadnju utakmicu 20 000 KM ovaj Selimovic odgovara nije za tu . Pitanje je zasto je Sarajevo dogovorilo sa Slobodom premiju , koju nisu smjeli dati jer direktno uticu sa premijom na svoju utakmicu .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 12 mar 2016, 12:59

ali ljudi sve je to nezvanicno ... ibrak je mogao na svoju ruku da radi sto hoce a da uprava ne zna , e sad je smijesno ovo sto govoorim , al tako je kako je , nema dokaza osim rekla kazaala da uprava zna za ovo i da je odobravala ... klub se moze ogradit od ovoga ... sumnjivo je kako god, j ebo majku koji je to mafijoza ibrakovic ... vidio da kod jesica nema petljanja i otisao , bas me zanima gdje ce se uhljebit ...

GKhan
Kontakt:

Post Postao/la GKhan » 12 mar 2016, 13:04

GKhan je napisao/la:Imaju poruke, znaci bio je dogovor u vezi 20 milja
I zasto ce sarajevo da premira slobodu protiv Mladosti kad im ti nisu nikakvi konkurenti bili, to nije legalno
Jesu bili konkurencija Vitezu a Sarajevu potrebni bodovi od Viteza
Znaci da zaokruzimo protiv Slavije, Viteza a i Slobode nastimano 100%
Pitari kupili
Eh sad ima tamo dokaz bilo je dogovoreno da Travnik pusti Vitez ali igraci su se pobunili i tako da je Vitez mogao bas popusit ali et imali su srece

Ja postenih titula i osvojenih bodova da te bog sacuva
Ne lupetaj gluposti na sabahu!
Zeljeznicar je bez premca u tome, samo kad jednom izadje na vidjelo..
Ja nisam nikad nikog cuo da je javno na tv Zelju optuzio za nesta
Mene bi bilo sramota
Sta si se uhvatio Zelje ovdje se raspravlja o Sarajevu i namjestanju utakmica
Znao sam ja da oni nemogu na terenu nista osvojit
Uvjek ste bili mali i ostat ce te
Poz
"Volim te Zeljo"

prisutanod1964

Post Postao/la prisutanod1964 » 12 mar 2016, 13:06

slana_krv je napisao/la: evo kako ja vidim situaciju..FKS je zasluzilo titulu jer su imali najbolji tim tu nema dileme, ali rukovodstvo kluba nije zeljelo nista prepustiti slucaju, tacnije zeljeli su se osigurati zadnja dva kola... zbog vjerovatno puno ulozenog novca itd..gresku su napravili jer nisu isplatili sto su obecali a ekstremno uspjesan biznismen kao Husic je mudro cuvao to u rukavu i cekao pravi trenutak da to iskoristi...jer i on brani svoj tim i svoj ulozen novac..moj zakljucak je da bi bila velika grehota za BH fudbal kada bi ove dvije uprave ostale u sukobu.
Dobro razmisljas, i otprilike je to to sto sam i ja govorio, s tim da Sarajevo nije nista osiguralo do tog zadnjeg kola kad se sastalo sa Husicem da se dogovori da Sloboda ne zapne u zadnjem kolu na Koševu, a na kraju kao sto smo vidjeli Zeba je izgarao na terenu samo da Sarajevo ne uzme.
Sve ove utakmice prije i ovo sto je husic naveo, mladost vitez je smijesno i do susreta u zadnjem kolu nije ni bilo nikakvih sastanaka.
Naravno da bi bila grehota, nadam se da ce se to izgladiti, ali ruku na srce Husic je ovo sve bespotrebno pokrenuo..
Znači Zeba nije bio uračunat u ovih 20.000 koje Azmir traži za očito nezalaganje ostale desetorice na Koševu.

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 12 mar 2016, 13:08

jovanmaksimovic je napisao/la: (da mi je neko rekao ovo da cu ikad reci) postenog travnika...
U ovom slucaju je Travnik izasao cistog obraza samo zbog predsjednika Nihada koji nije pristao na stimanja, da se Midhata pitalo mi bi prevare ispali po ko zna koji put. Posto je sad drugi predsjednik opet smo u raznim kombinacijama. :D

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 12 mar 2016, 13:11

Sisa ce imati priliku da dokaze iznese sudu, i tu je kraj price. Sto se tice ovih izbjeglica/strumfova, ne znam sto se javljate kad ste vi jedini klub kome je dokazano stimanje!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.