Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

anonymousHD
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la anonymousHD » 10 avg 2013, 17:37

Ma Džeku par puta izbili, nek ga je zamenio, bolje nego da ga povredi. Džeko će bit u prvih 11, to svako zna. ;)

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 10 avg 2013, 17:39

Nisam bas siguran, evo Negredo i danas strijelac!!!

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 10 avg 2013, 17:45

Ne znam sto Pellegrini razdvaja Jovetica I Dzeku,,kada su sjajno igrali zajedno protiv milana. Edin definitivno mora poceti svaku priliku da iskoristi sto dobije,ili ce se naci vrlo brzo na klupi,pogotovo kada se Aguero vrati. Evo Negredo opet postigao gol, mozda ce on poceti provit Newcaslte a Dzeko ce svoju priliku traziti sa klupe,vidjecemo.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 10 avg 2013, 17:55

sanji je napisao/la:Ne znam sto Pellegrini razdvaja Jovetica I Dzeku,,kada su sjajno igrali zajedno protiv milana. Edin definitivno mora poceti svaku priliku da iskoristi sto dobije,ili ce se naci vrlo brzo na klupi,pogotovo kada se Aguero vrati. Evo Negredo opet postigao gol, mozda ce on poceti provit Newcaslte a Dzeko ce svoju priliku traziti sa klupe,vidjecemo.
Džeko će početi protiv Newcastle-a , to sam 99,9% uvjeren . (naravno postoji šansa da se ozlijedi dotad , ne daj bože) . inače Jovetić danas nije bio ni na klupi Man Cityja , kao i Aguero.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 10 avg 2013, 17:56

Ljudi, pripreme su jedno, prvenstvo i LP drugo. Ovdje mu niko ne moze garantirati prvu postavu. Pustite vi pelletove izjave, mozda je htio da malo nalozi Stevana i Negreda....
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

soxx
Kontakt:

Re: Odg: Edin Džeko

Post Postao/la soxx » 10 avg 2013, 17:57

sanji je napisao/la:Ne znam sto Pellegrini razdvaja Jovetica I Dzeku,,kada su sjajno igrali zajedno protiv milana. Edin definitivno mora poceti svaku priliku da iskoristi sto dobije,ili ce se naci vrlo brzo na klupi,pogotovo kada se Aguero vrati. Evo Negredo opet postigao gol, mozda ce on poceti provit Newcaslte a Dzeko ce svoju priliku traziti sa klupe,vidjecemo.
Zato sto je prijateljska pa se isprobava ekipa...

Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 avg 2013, 17:57

A ti jedva docekao,dugo si i izdrzao. :mrgreen:
Nego spocitava se Dzeki,baklava i slavlje bajrama,pa sta su onda ostali slavili, hanuku i jeli piroge,kad niko ni sa cim????
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 10 avg 2013, 18:03

hroni je napisao/la:je bem li ti Pelegrini mamu zabarsku :mrgreen: Edine idi odmah
Covijeku prije 2 sedmice mati umrla, sta ti je bolan.... :roll:
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 avg 2013, 18:21

Ova tema je fakat najgora na forumu. Sta sve ovdje mozes procitat majko mila.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

komazeccena
Kontakt:

Post Postao/la komazeccena » 10 avg 2013, 18:30

alo seljaci,sta ako je izveo u poluvremenu..To mu ne brise golove koje je dao i dobre igre..odigrao je sasvim solidno i protiv newcastlea pocinje sigurno a onda je sve na njemu..

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 10 avg 2013, 18:41

viKK je napisao/la:Džeko će početi protiv Newcastle-a , to sam 99,9% uvjeren . (naravno postoji šansa da se ozlijedi dotad , ne daj bože) . inače Jovetić danas nije bio ni na klupi Man Cityja , kao i Aguero.
Prijatelju, kako je kod tebe u paralelnom svemiru? Jel vrijeme sporije teče i jel slika obrnuta?

anyway...

Pojedinci (nažalost većina) mislili Džeki će sada cvjetati ruže odlaskom Balotelija a pogotovo Teveza te dolaskom novog trenera...heh...Jasno se vidi da Džeki predstoji još jedna borbena godina i da su došli neki novi tipovi koji su uletili u cipele (kopačke?) svojih prethodnika. Aguero je Aguero, Negredo je neki novi Tevez dok će Jovetić biti neki novi Baloteli te će ustvari priča ostati ista (ili jako slična) samo što će uloge biti zamijenjene. Nego Džeki sada kao i pod palicom Mancinija predstoji da jaaaako zapne i svaku priliku na terenu što bolje iskoristi ukoliko želi da izbjegne deja vu i dobije hladan šamar realnosti. Neka bar trči i trudi se ako mu već dan/utakmica krene loše, to se jako cijeni kako kod navijača tako i kod trenera.

Bojim se da će španski trio Silva-Navas-Garcia u utakmicama više gledati da udovolje svom čovjeku Negredu no to nam ostaje da vidimo. Moglo bi se ove godine desiti još veće s*anje po Džeku nego što je to bilo prošle, no vrijeme će pokazati sve...

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 10 avg 2013, 18:51

Alucard je napisao/la:
viKK je napisao/la:Džeko će početi protiv Newcastle-a , to sam 99,9% uvjeren . (naravno postoji šansa da se ozlijedi dotad , ne daj bože) . inače Jovetić danas nije bio ni na klupi Man Cityja , kao i Aguero.
Prijatelju, kako je kod tebe u paralelnom svemiru? Jel vrijeme sporije teče i jel slika obrnuta?
kod mene sve super , Jovetića nema u sastavu , isto kao i u tvom univerzumu :roll:

slika

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 10 avg 2013, 18:51

Vi ste nevjerovatni.
Covjek tek sto je pripreme zavrsio,5 golova u 7 utakmica,i nakon i Pelleove izjave da ce mu Dzeko biti prvi napadač i Dzekine izjave da se osjeca bolje kada zna da trener vjeruje,vi ste uspijeli izvuci da ce mu biti gore nego pod Mancinijem.
Dzeko nema sanse sa ce odigrati sve utakmice sezone.
Nije Messi ili CR.
Odigrati ce vecinu,jedan dio i uci s klupe,a drugi dio i presjediti na klupi.
Nije to tragedija.
Jos ako znamo da tek sto je Ramazan prosao,covjek je i postio,treba vremena da covjek opet uskladi organizam.
Edin neka igra koliko zasluzuje,nazabijati ce se golova,u to ne sumnjam,a bit ce nam potreban i odmoran,nov kada dodju Slovaci,i ostale tekme do kraja Q.
Keep walking.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 10 avg 2013, 19:02

viKK je napisao/la:
Alucard je napisao/la:
kod mene sve super , Jovetića nema u sastavu , isto kao i u tvom univerzumu :roll:

slika
Pa da si gledao utakmicu mogao bi vidjeti da Jovetic je itekako bio u sastavu, cak je i usao u igru.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 10 avg 2013, 19:34

Najrealnije:

Top of the match: Dzeko
Flop of the match: Pellegrini

Dzeko bjezi iz ovog prokletog kluba, dijamantu nas!

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 10 avg 2013, 19:35

Volio bih kada bi uvazeni gospodin @Pauk iznio svoje strucno misljenje o Dzekinoj igri danas ?

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 10 avg 2013, 19:44

viKK je napisao/la:
Alucard je napisao/la:

Aha... ja sam gledao utakmicu i vidio sastave dok si ti gledao u tu sliku i taj popis, zafrkali su te s tim, sve ok..
Cautinho je napisao/la:Vi ste nevjerovatni.
Covjek tek sto je pripreme zavrsio,5 golova u 7 utakmica,i nakon i Pelleove izjave da ce mu Dzeko biti prvi napadač i Dzekine izjave da se osjeca bolje kada zna da trener vjeruje,vi ste uspijeli izvuci da ce mu biti gore nego pod Mancinijem.
Dzeko nema sanse sa ce odigrati sve utakmice sezone.
Nije Messi ili CR.
Odigrati ce vecinu,jedan dio i uci s klupe,a drugi dio i presjediti na klupi.
Nije to tragedija.
Jos ako znamo da tek sto je Ramazan prosao,covjek je i postio,treba vremena da covjek opet uskladi organizam.
Edin neka igra koliko zasluzuje,nazabijati ce se golova,u to ne sumnjam,a bit ce nam potreban i odmoran,nov kada dodju Slovaci,i ostale tekme do kraja Q.
Hajde sada molim te citiraj ko je to napisao tj. ko tvrdi da će biti tako? ;)

Naravno da nema šanse da odigra sve utakmice sezone ali bi trebao odigrati većinu (ili gotovo sve) kao i na hiljade drugih igrača koji su to radili, rade, i raditi će u svojim/drugim klubovima. Pa ne igraju samo Messi i Ronaldo gotovo sve utakmice u svojim klubovima nego i na hiljade drugih igrača. Nije baš sve tako crno kako ti želiš predstaviti sa njima dvojicom. Druga stvar je što je Džeko u jednom za*ebanom bogatom klubu gdje je konkurencija prejaka i gdje je gotovo nemoguće to napraviti odnosno moguće je ali moraš posjedovati kvalitet gotovo u rangu ove dvojice koje si spomenuo. Eh tu zec leži...

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 10 avg 2013, 22:23

Murga je napisao/la:
hroni je napisao/la:je bem li ti Pelegrini mamu zabarsku :mrgreen: Edine idi odmah
Covijeku prije 2 sedmice mati umrla, sta ti je bolan.... :roll:
ma z ajebajem se,,,nisi valjda ozbiljan...moramo malo zagrijat top temu na forumu :mrgreen:

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 10 avg 2013, 22:28

komazeccena[b] je napisao/la:alo seljaci[/b],sta ako je izveo u poluvremenu..To mu ne brise golove koje je dao i dobre igre..odigrao je sasvim solidno i protiv newcastlea pocinje sigurno a onda je sve na njemu..
:mrgreen: :mrgreen: :lol: papak naletio

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 10 avg 2013, 22:55

Kakva koncentracija paljevina na ovoj temi. :mrgreen:
Smoke Weed Everyday!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Djedo i 18 gostiju.