Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Ma Džeku par puta izbili, nek ga je zamenio, bolje nego da ga povredi. Džeko će bit u prvih 11, to svako zna. 
Nisam bas siguran, evo Negredo i danas strijelac!!!
Ne znam sto Pellegrini razdvaja Jovetica I Dzeku,,kada su sjajno igrali zajedno protiv milana. Edin definitivno mora poceti svaku priliku da iskoristi sto dobije,ili ce se naci vrlo brzo na klupi,pogotovo kada se Aguero vrati. Evo Negredo opet postigao gol, mozda ce on poceti provit Newcaslte a Dzeko ce svoju priliku traziti sa klupe,vidjecemo.
Džeko će početi protiv Newcastle-a , to sam 99,9% uvjeren . (naravno postoji šansa da se ozlijedi dotad , ne daj bože) . inače Jovetić danas nije bio ni na klupi Man Cityja , kao i Aguero.sanji je napisao/la:Ne znam sto Pellegrini razdvaja Jovetica I Dzeku,,kada su sjajno igrali zajedno protiv milana. Edin definitivno mora poceti svaku priliku da iskoristi sto dobije,ili ce se naci vrlo brzo na klupi,pogotovo kada se Aguero vrati. Evo Negredo opet postigao gol, mozda ce on poceti provit Newcaslte a Dzeko ce svoju priliku traziti sa klupe,vidjecemo.
- Consigliere
- Kontakt:
Ljudi, pripreme su jedno, prvenstvo i LP drugo. Ovdje mu niko ne moze garantirati prvu postavu. Pustite vi pelletove izjave, mozda je htio da malo nalozi Stevana i Negreda....
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Re: Odg: Edin Džeko
Zato sto je prijateljska pa se isprobava ekipa...sanji je napisao/la:Ne znam sto Pellegrini razdvaja Jovetica I Dzeku,,kada su sjajno igrali zajedno protiv milana. Edin definitivno mora poceti svaku priliku da iskoristi sto dobije,ili ce se naci vrlo brzo na klupi,pogotovo kada se Aguero vrati. Evo Negredo opet postigao gol, mozda ce on poceti provit Newcaslte a Dzeko ce svoju priliku traziti sa klupe,vidjecemo.
Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4
A ti jedva docekao,dugo si i izdrzao.sanji je napisao/la:Ne znam sto Pellegrini razdvaja Jovetica I Dzeku,,kada su sjajno igrali zajedno protiv milana. Edin definitivno mora poceti svaku priliku da iskoristi sto dobije,ili ce se naci vrlo brzo na klupi,pogotovo kada se Aguero vrati. Evo Negredo opet postigao gol, mozda ce on poceti provit Newcaslte a Dzeko ce svoju priliku traziti sa klupe,vidjecemo.
Nego spocitava se Dzeki,baklava i slavlje bajrama,pa sta su onda ostali slavili, hanuku i jeli piroge,kad niko ni sa cim????
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Covijeku prije 2 sedmice mati umrla, sta ti je bolan....hroni je napisao/la:je bem li ti Pelegrini mamu zabarskuEdine idi odmah
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Ova tema je fakat najgora na forumu. Sta sve ovdje mozes procitat majko mila.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
komazeccena
- Kontakt:
alo seljaci,sta ako je izveo u poluvremenu..To mu ne brise golove koje je dao i dobre igre..odigrao je sasvim solidno i protiv newcastlea pocinje sigurno a onda je sve na njemu..
Prijatelju, kako je kod tebe u paralelnom svemiru? Jel vrijeme sporije teče i jel slika obrnuta?viKK je napisao/la:Džeko će početi protiv Newcastle-a , to sam 99,9% uvjeren . (naravno postoji šansa da se ozlijedi dotad , ne daj bože) . inače Jovetić danas nije bio ni na klupi Man Cityja , kao i Aguero.
anyway...
Pojedinci (nažalost većina) mislili Džeki će sada cvjetati ruže odlaskom Balotelija a pogotovo Teveza te dolaskom novog trenera...heh...Jasno se vidi da Džeki predstoji još jedna borbena godina i da su došli neki novi tipovi koji su uletili u cipele (kopačke?) svojih prethodnika. Aguero je Aguero, Negredo je neki novi Tevez dok će Jovetić biti neki novi Baloteli te će ustvari priča ostati ista (ili jako slična) samo što će uloge biti zamijenjene. Nego Džeki sada kao i pod palicom Mancinija predstoji da jaaaako zapne i svaku priliku na terenu što bolje iskoristi ukoliko želi da izbjegne deja vu i dobije hladan šamar realnosti. Neka bar trči i trudi se ako mu već dan/utakmica krene loše, to se jako cijeni kako kod navijača tako i kod trenera.
Bojim se da će španski trio Silva-Navas-Garcia u utakmicama više gledati da udovolje svom čovjeku Negredu no to nam ostaje da vidimo. Moglo bi se ove godine desiti još veće s*anje po Džeku nego što je to bilo prošle, no vrijeme će pokazati sve...
kod mene sve super , Jovetića nema u sastavu , isto kao i u tvom univerzumuAlucard je napisao/la:Prijatelju, kako je kod tebe u paralelnom svemiru? Jel vrijeme sporije teče i jel slika obrnuta?viKK je napisao/la:Džeko će početi protiv Newcastle-a , to sam 99,9% uvjeren . (naravno postoji šansa da se ozlijedi dotad , ne daj bože) . inače Jovetić danas nije bio ni na klupi Man Cityja , kao i Aguero.

- Cautinho
- Kontakt:
Vi ste nevjerovatni.
Covjek tek sto je pripreme zavrsio,5 golova u 7 utakmica,i nakon i Pelleove izjave da ce mu Dzeko biti prvi napadač i Dzekine izjave da se osjeca bolje kada zna da trener vjeruje,vi ste uspijeli izvuci da ce mu biti gore nego pod Mancinijem.
Dzeko nema sanse sa ce odigrati sve utakmice sezone.
Nije Messi ili CR.
Odigrati ce vecinu,jedan dio i uci s klupe,a drugi dio i presjediti na klupi.
Nije to tragedija.
Jos ako znamo da tek sto je Ramazan prosao,covjek je i postio,treba vremena da covjek opet uskladi organizam.
Edin neka igra koliko zasluzuje,nazabijati ce se golova,u to ne sumnjam,a bit ce nam potreban i odmoran,nov kada dodju Slovaci,i ostale tekme do kraja Q.
Covjek tek sto je pripreme zavrsio,5 golova u 7 utakmica,i nakon i Pelleove izjave da ce mu Dzeko biti prvi napadač i Dzekine izjave da se osjeca bolje kada zna da trener vjeruje,vi ste uspijeli izvuci da ce mu biti gore nego pod Mancinijem.
Nije Messi ili CR.
Nije to tragedija.
Jos ako znamo da tek sto je Ramazan prosao,covjek je i postio,treba vremena da covjek opet uskladi organizam.
Edin neka igra koliko zasluzuje,nazabijati ce se golova,u to ne sumnjam,a bit ce nam potreban i odmoran,nov kada dodju Slovaci,i ostale tekme do kraja Q.
Keep walking.
Pa da si gledao utakmicu mogao bi vidjeti da Jovetic je itekako bio u sastavu, cak je i usao u igru.viKK je napisao/la:kod mene sve super , Jovetića nema u sastavu , isto kao i u tvom univerzumuAlucard je napisao/la:Prijatelju, kako je kod tebe u paralelnom svemiru? Jel vrijeme sporije teče i jel slika obrnuta?viKK je napisao/la:Džeko će početi protiv Newcastle-a , to sam 99,9% uvjeren . (naravno postoji šansa da se ozlijedi dotad , ne daj bože) . inače Jovetić danas nije bio ni na klupi Man Cityja , kao i Aguero.![]()
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Najrealnije:
Top of the match: Dzeko
Flop of the match: Pellegrini
Dzeko bjezi iz ovog prokletog kluba, dijamantu nas!
Top of the match: Dzeko
Flop of the match: Pellegrini
Dzeko bjezi iz ovog prokletog kluba, dijamantu nas!
Volio bih kada bi uvazeni gospodin @Pauk iznio svoje strucno misljenje o Dzekinoj igri danas ?
viKK je napisao/la:kod mene sve super , Jovetića nema u sastavu , isto kao i u tvom univerzumuAlucard je napisao/la:Prijatelju, kako je kod tebe u paralelnom svemiru? Jel vrijeme sporije teče i jel slika obrnuta?viKK je napisao/la:Džeko će početi protiv Newcastle-a , to sam 99,9% uvjeren . (naravno postoji šansa da se ozlijedi dotad , ne daj bože) . inače Jovetić danas nije bio ni na klupi Man Cityja , kao i Aguero.![]()
Aha... ja sam gledao utakmicu i vidio sastave dok si ti gledao u tu sliku i taj popis, zafrkali su te s tim, sve ok..
Hajde sada molim te citiraj ko je to napisao tj. ko tvrdi da će biti tako?Cautinho je napisao/la:Vi ste nevjerovatni.
Nije Messi ili CR.
Nije to tragedija.
Naravno da nema šanse da odigra sve utakmice sezone ali bi trebao odigrati većinu (ili gotovo sve) kao i na hiljade drugih igrača koji su to radili, rade, i raditi će u svojim/drugim klubovima. Pa ne igraju samo Messi i Ronaldo gotovo sve utakmice u svojim klubovima nego i na hiljade drugih igrača. Nije baš sve tako crno kako ti želiš predstaviti sa njima dvojicom. Druga stvar je što je Džeko u jednom za*ebanom bogatom klubu gdje je konkurencija prejaka i gdje je gotovo nemoguće to napraviti odnosno moguće je ali moraš posjedovati kvalitet gotovo u rangu ove dvojice koje si spomenuo. Eh tu zec leži...
ma z ajebajem se,,,nisi valjda ozbiljan...moramo malo zagrijat top temu na forumuMurga je napisao/la:Covijeku prije 2 sedmice mati umrla, sta ti je bolan....hroni je napisao/la:je bem li ti Pelegrini mamu zabarskuEdine idi odmah
komazeccena[b] je napisao/la:alo seljaci[/b],sta ako je izveo u poluvremenu..To mu ne brise golove koje je dao i dobre igre..odigrao je sasvim solidno i protiv newcastlea pocinje sigurno a onda je sve na njemu..