Mogu oni brate pricati i obecavati sta hoce, ali ja dok to ne vidim, dok me ne uvjere da su im namjere iskrene i dok zaista ne krenu sa realizacijom postavljenih planova i ciljeva, ne vjerujem. Yebi me, ali ne vjerujem.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Pa dobro, ali nisam neki lik koji vjeruje svemu sto je receno, bar smo se mi milanisti stotine puta opekli na takve izjave.
Mogu oni brate pricati i obecavati sta hoce, ali ja dok to ne vidim, dok me ne uvjere da su im namjere iskrene i dok zaista ne krenu sa realizacijom postavljenih planova i ciljeva, ne vjerujem. Yebi me, ali ne vjerujem.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ja sam veliki optimista nakon zaista dugo vremena.I mislim da će se Milan jako brzo vratiti u sami vrh.Jer kao što Mr.Bee reče,Milanu nije mjeste ovdje,već je to klub kojis se mora boriti za trofeje i biti u završnici Lige Prvaka.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Nemoj mi reci da ni vi a ni sam Morati niste ocekivaki vise? Ovo sto sad imate mogli ste i bez njega. Zato se i pisalo da je i Moratti nezadovoljan i spominjala neka klauzula u ugovoru po kojoj on moze u određenom roku otkupiti klub. Očigledno da takva klauzula ne postoji.SiamoNoi je napisao/la:Sta je Inter dozivio?muxa je napisao/la:Pretpostavljam da su potpisali neki ugovor, prema kojem ce pedofil zadrzati vecinski paket dionica par godina u kojima bi Bee trebao uloziti u klub određenu svotu novca. Ukoliko on to ispostuje imat ce pravo na kupovinu dodatnog paketa dionica po vec utvrđenoj cijeni. To svakako nije lose jer stari ne želi da se nama ponovi ono sto je Inter doživio.
Izbori
Il Club più titolato al mondo!
Ako nista, makar smo malo zivnuli i po forumu, a i na kafi. Ja vec oca tusim, posto uz mene i on zgotivio Milan. 
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Prema onome što se danas piše Emery je glavni kandidat za klupu Milana. I opet se spominje Falcao 
Dobar trener i bio bih zadovoljan kad bi on dosao na klupu Milana... A daj drug promijeni sliku tog ljepotana kad vidim dodje mi monitor kroz prozor da bacimmuxa je napisao/la:Prema onome što se danas piše Emery je glavni kandidat za klupu Milana. I opet se spominje Falcao
FORZA MILAN!
Tu sei tutta la mia vita!
Tu sei tutta la mia vita!
U narednih nekoliko dana se očekuje više podataka o tome na koji način i pod kojim uslovima je podjeljen klub.I opet ponavljam,nakon intervju koji sam pročitao i pogledao,dosta sam optimističan.
@francobaresi
Novinarska naklapanja me ne zanimaju,a jedino sto se culo od Morattija je da je zadovoljan nacinom na koji Thohir vodi klub i da je on pravi covjek za Inter.Sto nije ponovio jednom ili dva puta nego dvadeset puta.I covjek je potpuno u pravu.Thohir je najbolja stvar koja se mogla desiti Interu i upravo ovo sto se sada radi je bilo ono sto sam ocekivao od njega pri dolasku u klub i sto se trebalo napraviti jos prije 10+ godina.Jedino mi je zao sto nije preuzeo koju godinu ranije nego se natezalo s nekakvim Kinezima.muxa je napisao/la:Nemoj mi reci da ni vi a ni sam Morati niste ocekivaki vise? Ovo sto sad imate mogli ste i bez njega. Zato se i pisalo da je i Moratti nezadovoljan i spominjala neka klauzula u ugovoru po kojoj on moze u određenom roku otkupiti klub. Očigledno da takva klauzula ne postoji.SiamoNoi je napisao/la:Sta je Inter dozivio?muxa je napisao/la:Pretpostavljam da su potpisali neki ugovor, prema kojem ce pedofil zadrzati vecinski paket dionica par godina u kojima bi Bee trebao uloziti u klub određenu svotu novca. Ukoliko on to ispostuje imat ce pravo na kupovinu dodatnog paketa dionica po vec utvrđenoj cijeni. To svakako nije lose jer stari ne želi da se nama ponovi ono sto je Inter doživio.
Izbori
Izbori
Posteno 
Izbori
Izbori
-
celikmilan
- Kontakt:
Znao sam ja da on nešto muti. Jučer je kao dogovorio sa Tajlanđaninom a danas pregovara sa kinezima. Neka njima da drugi dio da ga više ne gledam.
Ccc nije on dzaba jucer napravio onaj gaf kada je rekao Lee umjesto Bee 
Sta sad muti
Sta sad muti
Na kraju ce Silvio prodati 49 % Mr Bee 21 % kinezima a fineinvest zadrzi 30% ukupna vrijednost 100 milijardi 
Ako i ovaj kineski konzorcijum kupi dio kluba,onda neće biti fer.Imat ćemo vlasnike koji zajedno imaju preko 100 milijardi.
Možda će im Silvio prodati po 24.5% dionica a on zadržati 51% ili će Bee dobiti 49%,Kinezi 15ak % i ostatak Silvio.
Možda će im Silvio prodati po 24.5% dionica a on zadržati 51% ili će Bee dobiti 49%,Kinezi 15ak % i ostatak Silvio.
@francobaresi
Je li oficijelno jedan dio kluba kupljen ili su jos uvijek u toku pregovori? 
„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)
Usmeni dogovor je tu.Još ništa nije potpisano i sve dok je tako i drugi potencijalni kupci mogu slati svoje ponude.Mr.Bee je otišao nazad kući da se dogovori sa svojim poslodavcima,a u petak bi mogao biti nazad u Milanu.Tada se očekuje i potpisivanje papira oko prodaje kluba.SoooE7 je napisao/la:Je li oficijelno jedan dio kluba kupljen ili su jos uvijek u toku pregovori?
@francobaresi
Hvala.AgentttB je napisao/la:Usmeni dogovor je tu.Još ništa nije potpisano i sve dok je tako i drugi potencijalni kupci mogu slati svoje ponude.Mr.Bee je otišao nazad kući da se dogovori sa svojim poslodavcima,a u petak bi mogao biti nazad u Milanu.Tada se očekuje i potpisivanje papira oko prodaje kluba.SoooE7 je napisao/la:Je li oficijelno jedan dio kluba kupljen ili su jos uvijek u toku pregovori?
„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)
Re: Odg: AC Milan
SoooE7 je napisao/la:Hvala.AgentttB je napisao/la:Usmeni dogovor je tu.Još ništa nije potpisano i sve dok je tako i drugi potencijalni kupci mogu slati svoje ponude.Mr.Bee je otišao nazad kući da se dogovori sa svojim poslodavcima,a u petak bi mogao biti nazad u Milanu.Tada se očekuje i potpisivanje papira oko prodaje kluba.SoooE7 je napisao/la:Je li oficijelno jedan dio kluba kupljen ili su jos uvijek u toku pregovori?Valjda se ova saga rijesi.
A volio bih da ostane Inzaghi u klubu, makar kao nekakav pomocnik jer mi je izuzetno draga licnost i nekada najdrazi igrac.
To je ono sto nisu smjeli uraditi kako njemu tako i Seedorfu,strasno dragi igraci velikoj vecini, a nece imati mjesta u klubu siguran sam...steta
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zvanično su demantovane glasine oko pregovora sa kineskim konzorcijem. Berlusconi i Bee su potpisali predugovor.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.