HahahahahahaFrancescoTotti je napisao/la: ↑07 avg 2020, 13:46ajnadzic napravio tim ko da pregovara kraj prvog svjetskog rata.
Kakvi su ovi teletabisi?Tim Općine Centar će predvoditi načelnik Ajnadžić, u čijem odsustvu će ga mijenjati Mustafa Resić, a članovi tima su i Fahrudin Kurtović, Belma Bašović, Muhamed Alaim, Faruk Hadžibegić (kojeg će u slučaju odsustva mijenjati neko od drugih legendi FK Sarajevo), te Velija Katica i Sejad Đozo, kao i profesori Simić Milić, Željko Šain i Vedad Silajdžić.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jedino su rekli da se do 6. (jučer) šalju prijedlozi za ime, vjerojatno bude od naredne sedmicehordasDoboj je napisao/la: ↑07 avg 2020, 15:04Sta je sa onom emisijom na BordoTV? Jel trebala pocet ove sedmice?
- hordasDoboj
- Kontakt:
Haris Konjalić --> NK Vis Simm-Bau [posudba]
Ugovor mu kod nas do 2022.
Ugovor mu kod nas do 2022.
Zadnja izmjena: hordasDoboj, dana/u 07 avg 2020, 15:16, ukupno mijenjano 1 put.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- hordasDoboj
- Kontakt:
tm01hzne je napisao/la: ↑07 avg 2020, 15:11Jedino su rekli da se do 6. (jučer) šalju prijedlozi za ime, vjerojatno bude od naredne sedmicehordasDoboj je napisao/la: ↑07 avg 2020, 15:04Sta je sa onom emisijom na BordoTV? Jel trebala pocet ove sedmice?![]()
Trebali su nam bar izbaciti update za povrijeđene igrace.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Pozdrav za profesore sa EkonomijeFrancescoTotti je napisao/la: ↑07 avg 2020, 13:46ajnadzic napravio tim ko da pregovara kraj prvog svjetskog rata.
Kakvi su ovi teletabisi?Tim Općine Centar će predvoditi načelnik Ajnadžić, u čijem odsustvu će ga mijenjati Mustafa Resić, a članovi tima su i Fahrudin Kurtović, Belma Bašović, Muhamed Alaim, Faruk Hadžibegić (kojeg će u slučaju odsustva mijenjati neko od drugih legendi FK Sarajevo), te Velija Katica i Sejad Đozo, kao i profesori Simić Milić, Željko Šain i Vedad Silajdžić.
Bivsi dekan, razumijevanje ekonomije i opcenito svih grana poslovanja, u svemu ga ima, iskustva najvise, dr. Šain
Silajdzic ima pravo u malom prstu, nije Ajnadzic budala finu ekipu okupio
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ponekad ukucam na youtube Neymar vs Red star bio je nezaustavljiv u toj utakmici sve mu je išlo od ruke. Najjači je prodor kod gola u 40 toj minuti kad ono trznu golmana.marconato je napisao/la: ↑07 avg 2020, 13:00Da vidis tek kako smijesno izgleda kad Stojković i Čaušić kao udvajaju Neymara/Mbappea, a ljudi samo izbace desni žmigavac i protrce kroz njih kao da ih nema![]()
Njih 2 su mi individualno ostavili najjaci utisak, a na Marakani sam gledao Ronalda, CR-a, Kaku...
ISTINA ZA VEDRANA!
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tako je, uz pomoć incidenta to možemo i ostvariti, naprijed RADNIK!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A jbg, nisam znao da moram crtat bas sve.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Ma to je neugodna ekipa. X danas moze glat, a mogu i do 3 ako ih zaganjaju kako treba.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Nema brace zvanog grunt u ovom sda timu. Glumio majmuna a nece dobiti ni bananu
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ovaj mali sto je preso kod komisija, u prvih 11 protiv radnika. Ne znam sta je bilo al ne bi trebali gubiti te mlade talente.
Procjena nase struke je bila da mali nema potencijal da napravi velike stvari.bordobijeli je napisao/la: ↑07 avg 2020, 16:21Ovaj mali sto je preso kod komisija, u prvih 11 protiv radnika. Ne znam sta je bilo al ne bi trebali gubiti te mlade talente.
U zamjenu smo dobili mnogo boljeg igraca.
Ne moze ti iz OP izaci 12 dobrih igraca.
Imas u ekipi sad
Andrej 20 god
Sabanovic 20
Kova 21
Serbecic 21
Besic 20
Hodzic 17
Pidro 20
Djani 19 il 20
Imas na posudbama 10ak igraca
Kurdic i resic pa sve do olimpica itd...
Pa brate zamisli da komplet pogon ti igra, pa ajax bi ti dolazio ovdje da ucis ih kako se prave igraci
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Imas cijelu postavu igraca od 19 do 21 sto u prvom timu i oko njega, sto na posudbama.
A dolaze i nove generacije.
A dolaze i nove generacije.
- FKS -
-
bordobijeli
- Kontakt:
Moguce da i zbog pravila u 21 igra. Ne znam malog tako da ne mogu pricati kakav je, nego vidim u prvih 11 kontam ima kvalitet nebi ga morž djaba gurnuo u vatru. Steta bi bilo ako se pokaze da je dobar.Pantelija je napisao/la: ↑07 avg 2020, 16:27Procjena nase struke je bila da mali nema potencijal da napravi velike stvari.bordobijeli je napisao/la: ↑07 avg 2020, 16:21Ovaj mali sto je preso kod komisija, u prvih 11 protiv radnika. Ne znam sta je bilo al ne bi trebali gubiti te mlade talente.
U zamjenu smo dobili mnogo boljeg igraca.
Ne moze ti iz OP izaci 12 dobrih igraca.
Imas u ekipi sad
Andrej 20 god
Sabanovic 20
Kova 21
Serbecic 21
Besic 20
Hodzic 17
Pidro 20
Djani 19 il 20
Imas na posudbama 10ak igraca
Kurdic i resic pa sve do olimpica itd...
Pa brate zamisli da komplet pogon ti igra, pa ajax bi ti dolazio ovdje da ucis ih kako se prave igraci
Namazam je Osim, zna sta radi....
Al et, odmah smo se mi pitari ufatili malog sto, kako nije kod nas
Al et, odmah smo se mi pitari ufatili malog sto, kako nije kod nas