imas sluzbeni sajt - 15:30RK Gradacac je napisao/la:U koliko sati je tekma?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Baš su nas podcijenili na kladionici
Ali, hladnokrvno sam halalio petaka. Sretno Plava armijo danas! Vrijeme je za jednu gostujuću pobjedu, vrijeme je za drastične promjene na tabeli.
Ali, hladnokrvno sam halalio petaka. Sretno Plava armijo danas! Vrijeme je za jednu gostujuću pobjedu, vrijeme je za drastične promjene na tabeli.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
hahaha......dobro si to rekaoMinistaR je napisao/la:Baš su nas podcijenili na kladionici![]()
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Da Bog Da izgubili
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Jesi se to uplašio ŽELJE? Polako, ima još do utakmice. Ako i dole izgubimo, onda fakat nešto ne štima. No, kako god, nadam se da će današnja utakmica proteći u fer i korektnom zdanju, kako na terenu, tako i na tribinama.MOZAK je napisao/la:Da Bog Da izgubili
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- RK Gradacac
- Kontakt:
e hvala, a koliko ce bit nasih u mostaru?Dove87 je napisao/la:imas sluzbeni sajt - 15:30RK Gradacac je napisao/la:U koliko sati je tekma?
010 ISN'T JUST A CODE
Oko 200 - 300 otprilikeRK Gradacac je napisao/la:e hvala, a koliko ce bit nasih u mostaru?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Zeljo je strah i trepet, moram se tresMinistaR je napisao/la:Jesi se to uplašio ŽELJE? Polako, ima još do utakmice. Ako i dole izgubimo, onda fakat nešto ne štima. No, kako god, nadam se da će današnja utakmica proteći u fer i korektnom zdanju, kako na terenu, tako i na tribinama.MOZAK je napisao/la:Da Bog Da izgubili

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
nakon prosle sezone i ne cudi me...MOZAK je napisao/la:Zeljo je strah i trepet, moram se tres
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Eto jok krepali velez je strah i trepet!MOZAK je napisao/la:Zeljo je strah i trepet, moram se tresMinistaR je napisao/la:Jesi se to uplašio ŽELJE? Polako, ima još do utakmice. Ako i dole izgubimo, onda fakat nešto ne štima. No, kako god, nadam se da će današnja utakmica proteći u fer i korektnom zdanju, kako na terenu, tako i na tribinama.MOZAK je napisao/la:Da Bog Da izgubili
- RK Gradacac
- Kontakt:
Idemo po drugu postujucu pobjedu ove sezone, prvu van Sarajeva!
DANAS SAMO PONOSNO I HRABRO!
DANAS SAMO PONOSNO I HRABRO!
010 ISN'T JUST A CODE
@ ellaxaz : tvoj potpis, jesu li mozda rijeci Ivice Osima ? 
Vratimo se putem stare slave,igrajte Srcem za svete boje Plave !
Jesu!

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Mislim da ce biti nikakva utakmica bez ikakve igre sa obje strane i malo sansi. Bojim se da ce se u takvoj utakmici domacin bolje snaci i ugurati jedan go koji ce biti sasvim dovoljan za pobjedu.
Volio bih da mogu biti optimista ali ne uspjeva mi nikako ..
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
optimisticniji se nego inaceStole iz Bora je napisao/la:Mislim da ce biti nikakva utakmica bez ikakve igre sa obje strane i malo sansi. Bojim se da ce se u takvoj utakmici domacin bolje snaci i ugurati jedan go koji ce biti sasvim dovoljan za pobjedu.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
PesimistoStole iz Bora je napisao/la:Mislim da ce biti nikakva utakmica bez ikakve igre sa obje strane i malo sansi. Bojim se da ce se u takvoj utakmici domacin bolje snaci i ugurati jedan go koji ce biti sasvim dovoljan za pobjedu.
- RK Gradacac
- Kontakt:
Samo pobjeda dolazi u obzir, mali velez ce da place poslije tekme kao po obicaju!
010 ISN'T JUST A CODE
- Stole iz Bora
- Kontakt:
A sta cu kad sam takav ..pile87 je napisao/la:PesimistoStole iz Bora je napisao/la:Mislim da ce biti nikakva utakmica bez ikakve igre sa obje strane i malo sansi. Bojim se da ce se u takvoj utakmici domacin bolje snaci i ugurati jedan go koji ce biti sasvim dovoljan za pobjedu.
Volio bih da mogu biti optimista ali ne uspjeva mi nikako ..oni su odron ekipa, to po pravilu ne mora nista da znaci u nasoj ligi a ako nista kupicemo bodove znas da se oni prodaju za marku.
Ma ne znam, gore mi je to sto su u rasulu. Oni koji ce igrati dobro ce se naloziti da se dokazu. Kod nas situacija sa igrackim kadrom sarena, nemamo boda van Sarajeva i ko zna sta im je u glavama.
Daj Boze da ja poslije utakmice kazem kako sam pogrijesio ali ..
AMAR OSIM
Kupujemo ko i prosle godineStole iz Bora je napisao/la:
A sta cu kad sam takav ..![]()
Ma ne znam, gore mi je to sto su u rasulu. Oni koji ce igrati dobro ce se naloziti da se dokazu. Kod nas situacija sa igrackim kadrom sarena, nemamo boda van Sarajeva i ko zna sta im je u glavama.
Kome da se dokažu ? Lediranom ?Stole iz Bora je napisao/la:A sta cu kad sam takav ..pile87 je napisao/la:PesimistoStole iz Bora je napisao/la:Mislim da ce biti nikakva utakmica bez ikakve igre sa obje strane i malo sansi. Bojim se da ce se u takvoj utakmici domacin bolje snaci i ugurati jedan go koji ce biti sasvim dovoljan za pobjedu.
Volio bih da mogu biti optimista ali ne uspjeva mi nikako ..oni su odron ekipa, to po pravilu ne mora nista da znaci u nasoj ligi a ako nista kupicemo bodove znas da se oni prodaju za marku.
![]()
Daj ba, ljudima je u glavi hoće li poslije utakmice imati koji markicu za hamburgera, eventulano ako se nađe kola il nešta drugo. Kakvo dokazivanje ba ?
Jedino se treba pribojavati lediranog, da mu ne proradi inat, pa da nešta ne pokušava izvan zelenog terena, da se osveti
Trenutno korisnika/ca: Anegdota89, WeekendOffender i 6 gostiju.