Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Vidjet ćemo danas hoće li ga biti protiv Lovćena.A ne bi bilo loše da ostane malo marketinga nije loše,znaš kakvi su ovi Japanci brzo bi došli neki njihovi novinari da vide gdje igra i od kuda ga tu u Mostaru.Ako zna barem malo igrati trebalo bi to iskoristiti barem na polju marketinga.zizu1991 je napisao/la:Je l' to ost'o Japanac?
Evo ipak se radi u Velezupravnik1981 je napisao/la:RASVJETA NA POMOĆNOM TERENU
Iako obilne kiše za posljedicu imaju kašnjenje radova, ipak na gradilištu pomoćnog terena izvođači uspijevaju obaviti planirane pripremne radove. Tako su u protekla dva dana iskopane rupe za stubove rasvjete. Pomoćni teren će imati rasvjetu sa dovoljnim brojem luxa koji su predviđeni za treniranje.
Inače, firma koja treba da postavi vještačku travu najnovije generacije već spremna čeka dovršavanje građevinskog dijela radova. I oni su pri kraju, ali određenu poteškoću predstavlja činjenica da se vještačka trava ne može postavljati na temperaturama nižim od 8 stepeni Cezijusa. U ove zimske dane temperatura je uglavnom ili oko 8 stepeni ili niža.
Također, FK Velež intenzivno radi na osiguranju sredstava za izgradnju zidova oko igrališta, obzirom da se ne može postaviti teren, a da se istovremeno ne ogradi čitavo područje oko njega. Vrijednost radova na postavljanju zidova iznosi 18.000 KM.
emil02in je napisao/la:
Bas sam i ja to mislio napisati, odlicno izgledaju1922VFC1981 je napisao/la:Ne znam jeste li upratili ali po ovim novim slikama na fb sto igraci stavljaju nova oprema dosla,trenerke
Baš sam to upratio jutros.1922VFC1981 je napisao/la:Ne znam jeste li upratili ali po ovim novim slikama na fb sto igraci stavljaju nova oprema dosla,trenerke
Ljepse izgleda crni dodatak nego sivi kao sto je prije bio bar po menishaman7 je napisao/la:Baš sam to upratio jutros.1922VFC1981 je napisao/la:Ne znam jeste li upratili ali po ovim novim slikama na fb sto igraci stavljaju nova oprema dosla,trenerke
Po grupama na FB moglo se zaključiti da navijači Veleža nisu baš sretni zbog kombinacije boja crne i crvene i da su masovno bili protiv tih trenerki, ali eto puštene su u upotrebu. Realno , meni je svejedno, jako fino izgledaju i čini mi se da su fine kvalitete.
Ako bude igrao ko zemljak mu Juta Nagatomo iz Intera, bice dobaremil02in je napisao/la:Vidjet ćemo danas hoće li ga biti protiv Lovćena.A ne bi bilo loše da ostane malo marketinga nije loše,znaš kakvi su ovi Japanci brzo bi došli neki njihovi novinari da vide gdje igra i od kuda ga tu u Mostaru.Ako zna barem malo igrati trebalo bi to iskoristiti barem na polju marketinga.zizu1991 je napisao/la:Je l' to ost'o Japanac?
Hara Adžagić made in opineSarajlijc@ je napisao/la:Ko vam je sad proizvodjac dresova i opreme?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.