FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
[youtube][/youtube]
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Iskreno kad si u situaciji da ti svaka marka znaci ovih 20 milja za Arsenijevica predstavljaju problem jer ako nije problem nekako skupit za njega tu se uvijek nadje neki novi igrac i jos par milja duga za tog igraca,nazalost ovo pokazuje lose poslove svih uprava koje nekad i ne gledaju kolko kome mogu dat nego daj potpisi ga i onda kad treba platit nema se para pa onda slijede tuzbe i razne peripetije te strah za licence (za nas navijace) i tako iz godine u godinu

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
ma nek se gone onda u pm ako klub i igraci nemaju para sto se onda onako brukaju protiv goska kada dodje 5000 navijaca?da su pobjedili mogli su navuci vise raje do kraja sezone a ovako ce dolazit samo standardnih 2-3 hiljade..adnanhz je napisao/la:Iskreno kad si u situaciji da ti svaka marka znaci ovih 20 milja za Arsenijevica predstavljaju problem jer ako nije problem nekako skupit za njega tu se uvijek nadje neki novi igrac i jos par milja duga za tog igraca,nazalost ovo pokazuje lose poslove svih uprava koje nekad i ne gledaju kolko kome mogu dat nego daj potpisi ga i onda kad treba platit nema se para pa onda slijede tuzbe i razne peripetije te strah za licence (za nas navijace) i tako iz godine u godinu![]()
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Ma j.e.b.o ti te navijace ako ce samo dolazit kad klub pobjedjuje zato volim i idem na sjever ono treba bit primjer pravih navijaca ...i kada tesko je kad redas poraze pjesma sa sjevera nikad ne prestaje....vest je napisao/la:ma nek se gone onda u pm ako klub i igraci nemaju para sto se onda onako brukaju protiv goska kada dodje 5000 navijaca?da su pobjedili mogli su navuci vise raje do kraja sezone a ovako ce dolazit samo standardnih 2-3 hiljade..adnanhz je napisao/la:Iskreno kad si u situaciji da ti svaka marka znaci ovih 20 milja za Arsenijevica predstavljaju problem jer ako nije problem nekako skupit za njega tu se uvijek nadje neki novi igrac i jos par milja duga za tog igraca,nazalost ovo pokazuje lose poslove svih uprava koje nekad i ne gledaju kolko kome mogu dat nego daj potpisi ga i onda kad treba platit nema se para pa onda slijede tuzbe i razne peripetije te strah za licence (za nas navijace) i tako iz godine u godinu![]()
Mi se ne furamo mi smo furka.
Elvis Karić, sadašnji golman Želje, traži svojih 3.600 KM od Sarajeva i kaže da ne želi reprogramirati ili oprostiti dug. Traži čovjek svoju lovu.lakovic je napisao/la:Dugovalo mu se 12 - 13 hiljada. Dobio je na sudu i kamate jer davno je on bio u Sarajevukupus army je napisao/la:Ja sam negdje citao da se tom Nedicu duguje 8 milja.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
cuj 3 600 i reprogram duga,ako tih para nemaju da daju covjeku i ostali to duzni ma smijesno...
Dino Selimović nudi reprogram, ali Karić ni da čuje.damirfile je napisao/la:cuj 3 600 i reprogram duga,ako tih para nemaju da daju covjeku i ostali to duzni ma smijesno...
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
selimović ponudio da kariću vraća tri godine po 100 KM mjesečno

Tužno je sve ovo....Znači od licence nema ništa....
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Samo se nadam da ce svima biti isplacene pare i da konacno zavrse sa svetinjom!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
ma upravu si ti ali ovo je nazalost kod nas realnost da ce sad dolaziti samo 2-3000..da smo dobili gosk i izbili na 2. mjesto imali bi prosjek od 6-7000 gledalaca sto znaci vise para od ulaznica, bili bi medijski interesantni..ovako zbog pisanih 20000km nam nije sigurno hocemo li dobiti licencu za evropu..adnanhz je napisao/la:Ma j.e.b.o ti te navijace ako ce samo dolazit kad klub pobjedjuje zato volim i idem na sjever ono treba bit primjer pravih navijaca ...i kada tesko je kad redas poraze pjesma sa sjevera nikad ne prestaje....vest je napisao/la:ma nek se gone onda u pm ako klub i igraci nemaju para sto se onda onako brukaju protiv goska kada dodje 5000 navijaca?da su pobjedili mogli su navuci vise raje do kraja sezone a ovako ce dolazit samo standardnih 2-3 hiljade..adnanhz je napisao/la:Iskreno kad si u situaciji da ti svaka marka znaci ovih 20 milja za Arsenijevica predstavljaju problem jer ako nije problem nekako skupit za njega tu se uvijek nadje neki novi igrac i jos par milja duga za tog igraca,nazalost ovo pokazuje lose poslove svih uprava koje nekad i ne gledaju kolko kome mogu dat nego daj potpisi ga i onda kad treba platit nema se para pa onda slijede tuzbe i razne peripetije te strah za licence (za nas navijace) i tako iz godine u godinu![]()
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Ma j.e.b.o ti te navijace ako ce samo dolazit kad klub pobjedjuje zato volim i idem na sjever ono treba bit primjer pravih navijaca ...i kada tesko je kad redas poraze pjesma sa sjevera nikad ne prestaje....[/quote]vest je napisao/la:
ma nek se gone onda u pm ako klub i igraci nemaju para sto se onda onako brukaju protiv goska kada dodje 5000 navijaca?da su pobjedili mogli su navuci vise raje do kraja sezone a ovako ce dolazit samo standardnih 2-3 hiljade..
ma upravu si ti ali ovo je nazalost kod nas realnost da ce sad dolaziti samo 2-3000..da smo dobili gosk i izbili na 2. mjesto imali bi prosjek od 6-7000 gledalaca sto znaci vise para od ulaznica, bili bi medijski interesantni..ovako zbog pisanih 20000km nam nije sigurno hocemo li dobiti licencu za evropu..[/quote]
ma naci ce se pare nebi to smjelo biti problem, najgore sto se moze desiti u ovoj situaciji je da igracima ne bude plata ili kasne plate zbog silnih dugova... sto se moze odraziti na rezultate zbog frustracije igraca, mada je nisu ni zasluzili pojedini...
Zadnja izmjena: tu i tamo, dana/u 28 mar 2012, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
Biće licenca ba. Samo opušteno.
Volim vidjeti kad ima neko ko je tako veliki optimista!! Siguran sam da ima rješenja za izlazak iz ove situacije, ali nisam siguran da će ih ovi uspjeti iskoristiti, ostala su još samo dva dana - da ne računam subotu!VanBasten je napisao/la:Biće licenca ba. Samo opušteno.
Amer Hodžić 2000-ti član FK Sarajevo!- Postani član, budi Sarajevo.
risustvo treningu I tima, slikanje, poklon paket Fan Shop-a i Bordo VIP ulaznica za narednu domaću utakmicu FK Sarajevo su pokloni za Amera Hodžića, 2000-tog člana FK Sarajevo.
"Lijepo je što klub obilježava ovaj mali jubilej. Međutim, ja nisam zadovoljan. Kada klub bude imao 5.000 članova tek tada mogu reći da sam zadovoljan. Pokloni su lijepi, ali za mene je najveći poklon Titula na Koševu.", rekao je Amer Hodžić, 2000-ti član FK Sarajevo.
"Ovaj jubilej za klub je nešto na čemu trebamo da gradimo. Siguran sam da puno više navijača imamo nego što ova brojka govori. Kada sam došao u Sarajevo odmah sam uzeo formular i predao zahtjev da budem član kluba.", rekao je Sulejman Krpić, napadač FK Sarajevo.
Da biste postali član FK Sarajevo potrebno je da ispunite pristupnicu, koju možete skinuti na http://www.fcsarajevo.ba/clan" onclick="window.open(this.href);return false;, ili je direktno ispuniti u prostorijama kluba u ul. Maršala Tita 38/b radnim danima od 10 do 16h. Žena i djeca do 14.g. sa plaćenom godišnjom članarinom imaju besplatan ulaz na sve domaće utakmice FK Sarajevo u sezoni 2011/12. Članovi kluba imaju popustu Fan Shop-u na sve artikle u iznosu od 20%.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
http://fcsarajevo.ba/info.php?n=416" onclick="window.open(this.href);return false;
risustvo treningu I tima, slikanje, poklon paket Fan Shop-a i Bordo VIP ulaznica za narednu domaću utakmicu FK Sarajevo su pokloni za Amera Hodžića, 2000-tog člana FK Sarajevo.
"Lijepo je što klub obilježava ovaj mali jubilej. Međutim, ja nisam zadovoljan. Kada klub bude imao 5.000 članova tek tada mogu reći da sam zadovoljan. Pokloni su lijepi, ali za mene je najveći poklon Titula na Koševu.", rekao je Amer Hodžić, 2000-ti član FK Sarajevo.
"Ovaj jubilej za klub je nešto na čemu trebamo da gradimo. Siguran sam da puno više navijača imamo nego što ova brojka govori. Kada sam došao u Sarajevo odmah sam uzeo formular i predao zahtjev da budem član kluba.", rekao je Sulejman Krpić, napadač FK Sarajevo.
Da biste postali član FK Sarajevo potrebno je da ispunite pristupnicu, koju možete skinuti na http://www.fcsarajevo.ba/clan" onclick="window.open(this.href);return false;, ili je direktno ispuniti u prostorijama kluba u ul. Maršala Tita 38/b radnim danima od 10 do 16h. Žena i djeca do 14.g. sa plaćenom godišnjom članarinom imaju besplatan ulaz na sve domaće utakmice FK Sarajevo u sezoni 2011/12. Članovi kluba imaju popustu Fan Shop-u na sve artikle u iznosu od 20%.
http://fcsarajevo.ba/info.php?n=416" onclick="window.open(this.href);return false;
e ovo su stvari koje bi trebalo objavljivati i kojima bi se mi navijaci trebali zanimati...VanBasten je napisao/la:Amer Hodžić 2000-ti član FK Sarajevo!- Postani član, budi Sarajevo.
pustite vi portale ove ba,mi ce mo dobiti licencu i nema problema..pustimo ljude koji su zaduzeni za to da se brinu o tome..a nase je da im pomognemo kupovinom u fan shopu,posjetom na tekmama...od gladzenja muda po fourmu nema nista..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Nadamo se svi..VanBasten je napisao/la:Biće licenca ba. Samo opušteno.
FK Sarajevo <3<3
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((
http://sportsport.ba/bh_fudbal/suljic-s ... anja/77551" onclick="window.open(this.href);return false;
Torlak
Torlak
FK Sarajevo <3<3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.