mirza i bilo kakva tehnika,hihi...doduse usavrsio je tehniku istezanja vrata:-)Unofficialpage je napisao/la:Je li se meni čini da Mirza ima malo drugačiju tehniku fha?
kako taj covjek proda set u svakom mecu je za analizu.
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
mirza i bilo kakva tehnika,hihi...doduse usavrsio je tehniku istezanja vrata:-)Unofficialpage je napisao/la:Je li se meni čini da Mirza ima malo drugačiju tehniku fha?
Mah, Mirza je totalno nestabilan. Ne znam više šta od njega očekivati, mislim da će teško i u TOP 100, stagnira, ne napreduje nikako.babino je napisao/la:mirza i bilo kakva tehnika,hihi...doduse usavrsio je tehniku istezanja vrata:-)Unofficialpage je napisao/la:Je li se meni čini da Mirza ima malo drugačiju tehniku fha?
kako taj covjek proda set u svakom mecu je za analizu.
Ema nije toliko mlada, ima 24g.Unofficialpage je napisao/la:Da i ja dam svoj komentar.
Što se tiče Damira i jesam i nisam zadovoljan. Prvenstveno nisam zadovoljan nekim rezultatima, pogotovo na šljaci. Malo sam više očekivao. Ali s druge strane sam itekako zadovoljan nivoom tenisa koji je pružao. Bilo je tu velikih pobjeda, kao što su: Nadal, Berdych, Tomic... Plus niko ga nije ponizio, osim Marcela u IW-u, namučio je dosta velikih i dobrih igrača. Dimitrov, Chardy, Raonić, Almagro, Fognini, GGL, Karlović... mora se s ovim biti zadovoljan. Fali tu samo rutine da završi ove mečeve gdje je imao šansu. Sljedeće sezone očekujem prvu ATP titulu i daleko bolje rezultate, i definitvno, ulazak u TOP 50. Vrijeme.
Mirza me razočarao. Očekivao sam puno više od ove sezone, pogotovo nakon AO. Fali tu mnogo ćega, dubine u udarcima, oštrine, konstantniji servis, kao i sama igra da bude konstantnija. Mirza još ima šanse da uđe u TOP 100, ali mora ozbiljno shvatiti ovo i krenuti ozbiljno i trenirati i igrati. Nažalost, svoj potencijal neće iskoristiti, neozbiljnost u mlađim danima uzima svoje.
O Aldinu i Tomi, ne znam šta reći. Od Tome sam malo više očekivao. Zna igrati, ali i njemu kao i svim našim teniserima fali konstanta. Vidjet ćemo šta može uraditi, kao što kaže @remA1 bolja priprema za sezonu nedostaje. Aldin igra onoliko koliko može. Maksimalno posvećen tenisu, nema mu se šta zamjeriti. Možda je čak i više izvukao od onog što zaista i može.
Od teniserski. Od male Eme sam više očekivao, čekamo da krene sa pobjedama. Ali za nju ima još vremena, tek joj je 20. godina. Slabije pratim WTA pa tako ne bih o ovome.

Tesko biti bolji od Lorda NermanaHeraklitMracni je napisao/la:Ko je ovaj Darko Bojanic ? vidim prosao kvale futuresa u grckoj , rank 1440 97 godiste , valjda ce biti bolji od fatica ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.