aBdCautinho je napisao/la:Daily fail.
Vrlo vjerovatna ona gore postava
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Ajmo bit realni raja.. Covjek je najbolji igrac city-a na pripremama..Jedine "slabe" utakmice su mu protiv Bayerna ( 20 min ) i Arsenala ( 45 min ) Pelegrini ce igrat sa dva napadaca 100% a sve i da Dzeko nije prva opcija zbog golova Negreda , druga je sigurno,jer stavit u prvu igraca koji je propustio pripreme i nije dovoljno spreman - nece..Jovetic nakon Milana nije odigrao ni minute..Tako da ne vidim razloga da on veceras ne zapocne,a onda je sve na njemu..Igrat ce do kad bude zabio i bio bolji od ostalih
Mah, teško je biti realan poslije mancinijeve ere. Dijamant utrpa 4 gola i slijedeca na klupu. Vjerujem tek onom grafičkom prikazu na početku tekme i kad vidim dijamantamirzatele je napisao/la:Ajmo bit realni raja.. Covjek je najbolji igrac city-a na pripremama..Jedine "slabe" utakmice su mu protiv Bayerna ( 20 min ) i Arsenala ( 45 min ) Pelegrini ce igrat sa dva napadaca 100% a sve i da Dzeko nije prva opcija zbog golova Negreda , druga je sigurno,jer stavit u prvu igraca koji je propustio pripreme i nije dovoljno spreman - nece..Jovetic nakon Milana nije odigrao ni minute..Tako da ne vidim razloga da on veceras ne zapocne,a onda je sve na njemu..Igrat ce do kad bude zabio i bio bolji od ostalih
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Nebi bas reko da je bio slab protiv Bayerna. Igrao je malo vremena, imao jednu dobru sansu iz koje je trebao zabiti, ali na kraju nije katastrofa sto nije zato jer je Neuer vrlo dobro odbranio.mirzatele je napisao/la:Ajmo bit realni raja.. Covjek je najbolji igrac city-a na pripremama..Jedine "slabe" utakmice su mu protiv Bayerna ( 20 min ) i Arsenala ( 45 min ) Pelegrini ce igrat sa dva napadaca 100% a sve i da Dzeko nije prva opcija zbog golova Negreda , druga je sigurno,jer stavit u prvu igraca koji je propustio pripreme i nije dovoljno spreman - nece..Jovetic nakon Milana nije odigrao ni minute..Tako da ne vidim razloga da on veceras ne zapocne,a onda je sve na njemu..Igrat ce do kad bude zabio i bio bolji od ostalih
Ali zabrinjava me ona igra protiv Arsenala gdje se nikako nije vidio i vrlo bi rado da znam dali mu je ono samo bila jedna "off game" ili pocetak od jednih od Edinovih godisnjih perioda gdje opet mora da se dokazuje, gradi samopouzdanje, ulazi sa klupe i "super subira" i sta ti ja vise znam...
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
JaaaaTracy3McGrady je napisao/la:Ajde da vidim ko je za mustuluka?![]()
Jos malo 
jelde sat prije utakmice izadju sastavi ?
Tak bi trebalo ...mirzatele je napisao/la:jelde sat prije utakmice izadju sastavi ?
TEAM NEWS: Hart, Zabaleta, Kompany (C), Lescott, Clichy, Navas, Fernandinho, Toure, Silva, Dzeko, Aguero
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Aguero? wat de fak?
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Sve sam pogodio osim AgueraEdvin_Mg je napisao/la:TEAM NEWS: Hart, Zabaleta, Kompany (C), Lescott, Clichy, Navas, Fernandinho, Toure, Silva, Dzeko, Aguero
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Aguero??
Cojik ni jednu pripremnu tekmu nije igro i od jednom u prvih 11. Cudi me sto nije Negredo u prvih 11. A i bolje bi za Edina bilo. Aguero mu lopte nece dodat.
Cojik ni jednu pripremnu tekmu nije igro i od jednom u prvih 11. Cudi me sto nije Negredo u prvih 11. A i bolje bi za Edina bilo. Aguero mu lopte nece dodat.
Ma nek igra i Pelegrini s njim u napadu,nek je dzeko u prvoj
ebo ih aguero frajer nije ni minute igro u pripremnim utakmicama a igra u prvoj postavi ,da nije maradona ****.e ...
TAKO je prelgrini...
napadač br. 1 je Edin Džeko! Aguero će igrati nešto povučenije, a to što se čudite što nije odradio pripreme kao i ostali zbog povrede, pa, ipak je Aguero najveće ime ovog kluba .. uostalom, oporavio se i hrabri činjenica što će Edin igrati zajedno sa njim u ekipi, iako se to i znalo ranije 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
na trenutak sam otvorio temu a nisam još vidio sastav , gledam postove "yebo ga aguero nije igrao nijednu pripremnu" , kontam šta je ovo oćemol opet 'sovat svu familiju pellegriniju kad ono dobro je , edin zasluženo u prvih 11.
- Cautinho
- Kontakt:
Cudi me za Aguera.
Nisam mislio da je toliko spreman.
Valjda nece vise od 45,60 minuta.
Nisam mislio da je toliko spreman.
Valjda nece vise od 45,60 minuta.
Keep walking.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Edincapitano, FerdinandF, forgempp, Google Adsense [Bot], InatSilniBosanski, legendarnadruga, nebeskasila, Serha i 70 gostiju.