jug-onostalgicar je napisao/la:drugo je željo mi mozemo placati te ispade ali vi ne....
kada ti opstina placa odlazak na pripreme onda znas da je maximalno zagustilo.....
ja bi volio da je sarajevo jako jer bi tako i željo bio jaci i vise navijaca na tribinama... realno ovo kod vas je efekat grudve...( gurnes je niz brdo i ona sve veca i veca...)
i da se zna da to pogadja sve klubove al eto neki mogu jos da trpe...(željo,borac,zrinjski,velež malo,zvijezda)
Ja ne znam ko plati sijalice na Grbavici na reflektorima, ne znam koga sazivaju u svaku Božju zgodu i prigodu, te Koldžo, te Behmen, te Željko. Ne znam čiji predsjednik je rekao da bi se trebala praviti tribina čim grad i opština uplate pare. Nemojte kora na erende Boga vam. Ako se već pitate za naše probleme upitajte se kako to da tolike pare prodjoše kroz klub, a dug isti pa čak i veći od kluba koji se raspada kako vi to kažete i koji sebi ne može priuštiti ništa.
A to koga koliko opština pomaže ne sekiraj se uzimate i vi fin dio kolača od matične opštine, kao i Sloboda, i Olimpic i bilo koji klub