pa nekad je leotar davo golove iz penala u zadnjim minutama , pa modriča ... pa borac ... pa moramo i mi maloMOZAK je napisao/la:natavi li ovako, zeba ce postati najbolji strijelac lige...zahvaljujuci penalima
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
velezovci bolje vam je da se vratite na stadion da usutkate ove primitivne seljacine...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
zar si sumnjaoMOZAK je napisao/la:natavi li ovako, zeba ce postati najbolji strijelac lige...zahvaljujuci penalima
hajmo plavi..
1921-2011
- pintol_TM87
- Kontakt:
Kakva konstatacija...xDMOZAK je napisao/la:natavi li ovako, zeba ce postati najbolji strijelac lige...zahvaljujuci penalima
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Zato ti i kazem da sutis ..pile87 je napisao/la:Ima ali jos ni jednom se ove sezone nismo vratili rezultatskiStole iz Bora je napisao/la:Suti, ima jos da se igra koliko hoces ..
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Nisam slušao, jel' to časte nas "sarajlijice" lijepim riječima ?Seyo_TM je napisao/la:velezovci bolje vam je da se vratite na stadion da usutkate ove primitivne seljacine...
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
mora da mu javlja ko sa stadiona...TeaM87 je napisao/la:Seyo, gdje pratis ?
cuj ovoga na bhr1: sam pita:" je li bilo penala?" pa sam odgovara, " ja se ne bih upustao u to da odg"........pa nastavlja, opet sam sebew pita: "je li bilo kontakta?" ....odgovara:"Sasvim sigurno da jeste"... hahahahah
Lijepi travnik!
svraka crveni i njihov nekakav seljak...svraka jer je primio batine...
a vi dvije godine uzastopce..da niste malo pretjeralicera1 je napisao/la:pa nekad je leotar davo golove iz penala u zadnjim minutama , pa modriča ... pa borac ... pa moramo i mi maloMOZAK je napisao/la:natavi li ovako, zeba ce postati najbolji strijelac lige...zahvaljujuci penalimaŽELJOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Ovo je dobro ali od raje koja su otisla tamo utakmica je bezveze dosadno i bezidejno i sa jedne i druge strane mi smo nesto konkretniji al nista specijalno ! teren za orat !
Izgleda da mi u gostima samo iz penala mozemo zabiti go.
Al' samo nek je pao go, pa kako god.
Al' samo nek je pao go, pa kako god.
Moderator moderisi.Seyo_TM je napisao/la:Lijepi travnik!
Kazazic crveni i Svraka crveni.
Zadnja izmjena: drH, dana/u 25 sep 2010, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.
gledam na ovoj hadaljskoj stranici...cera1 je napisao/la:mora da mu javlja ko sa stadiona...TeaM87 je napisao/la:Seyo, gdje pratis ?
pa kako nasi igraju??Seyo_TM je napisao/la:gledam na ovoj hadaljskoj stranici...cera1 je napisao/la:mora da mu javlja ko sa stadiona...TeaM87 je napisao/la:Seyo, gdje pratis ?
oni marisu nase lome ko travnik a nasi ne ostaju duzni tako izgleda situacija na terenu bijemo se
svraku levat za vrat hvata a on je nasjeo i dobio crveni karton zajedno sa jos nekom komunjarom iz veleza...
ZELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
ZELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 25 sep 2010, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
pa bolje od ovih mesara...ovo je odvratno...sudija im je trebao dati jos 5 zutih samo zbog prigovora i guranja...
markovic zuti...
markovic zuti...