EP u rukometu za muskarce - Poljska 2016

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Ko osvaja EP?

Anketa je završila: 27 jan 2016, 01:38.

Francuska
44
41%
Danska
18
17%
Španija
3
3%
Poljska
10
9%
Hrvatska
14
13%
Njemačka (da ljevak ima za koga glasati)
12
11%
Neko drugi
6
6%

Ukupno glasova: 107

DANTES
Kontakt:

Re: EP u rukometu za muskarce - Poljska 2016

Post Postao/la DANTES » 19 jan 2016, 10:33

danas bi srbija mogla kući. još jedno takmičenje i još jedna blamaža. makedoncima čak i bod igra jer smo naravno pustili francuze da nas onako ugaze
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 19 jan 2016, 10:43

Veceras ce Makedonci potuci Srbiju, ostale meceve je nezahvalno prognozirat, mozda jos dati blagu prednost Norvezanima nad Bjelorusima ( da su pametni odigrat remi kad su vec organizatori u.srali sa terminima)
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 19 jan 2016, 11:52

bodi123 je napisao/la:
Lillard je napisao/la:I onda mi neko kaže da rukomet nema budućnost. Eh, kakav tu potencijal leži, da imaju pare prešišali bi košarku u EU davno.
Generalno je mala zainteresovanost za rukomet. Jednostavno narod vise voli otici odgledati fudbalski mec na stadionu nego u dvorane zalaziti i gledati rukomet. Sa kosarkom je to inekako jos ok pa se kosarka inekako drzi u EU, ali rukomet nikad nece biti popularan toliko kao ova 2 sporta.

Nema gledalaca = nema para i nikad ih nece biti, jer zasto da neko ulaze u rukomet kad ga niko nece gledati ?

Rukomet je tek 4. ili cak 5. najpopularniji sport u EU, poslije fudbala, kosarke, tenisa i cak mozda i F1.

Naravno pricam o klupskom.
cak se i ovdje slazemo :D :D

a vidim Srbija se vec pocela raspadati,golman napustio reprezentaciju...sukob sa trenerom sta li ...ne moze kod njih nista normalno...balkanci jbg :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 19 jan 2016, 11:55

delinjo je napisao/la: cak se i ovdje slazemo :D :D

a vidim Srbija se vec pocela raspadati,golman napustio reprezentaciju...sukob sa trenerom sta li ...ne moze kod njih nista normalno...balkanci jbg :D
Samo se jos ne slazemo u izboru pulena u tenisu, ali dobro slazemo se da su 2 najveca ikada upravo oni. :kafa:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 19 jan 2016, 11:58

bodi123 je napisao/la:
delinjo je napisao/la: cak se i ovdje slazemo :D :D

Samo se jos ne slazemo u izboru pulena u tenisu, ali dobro slazemo se da su 2 najveca ikada upravo oni. :kafa:
pa upravo to ...ja navijam za najveceg svih vremena...a ti navijas za nekoga ko je odmah tu blizu iza njega :P
VOLIM ZELJEZNICAR!!

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 19 jan 2016, 12:55

DANTES je napisao/la:danas bi srbija mogla kući. još jedno takmičenje i još jedna blamaža. makedoncima čak i bod igra jer smo naravno pustili francuze da nas onako ugaze
Napuštanje Đukanovića lijepa uvertira za meč odluke za 2.krug :crazy: :oops:

Imam osjećaj da ćemo ipak uzeti Makedonce a ondau 2.krugu dobiti po guzici i opet na kraju 11. ili 12. mjesto,što je isti đavo ,ko da smo i ispali nakon 1.kruga. :kafa:
Mens sana in corpore sano.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 19 jan 2016, 13:52

djoleprijedor je napisao/la:
DANTES je napisao/la:danas bi srbija mogla kući. još jedno takmičenje i još jedna blamaža. makedoncima čak i bod igra jer smo naravno pustili francuze da nas onako ugaze
Napuštanje Đukanovića lijepa uvertira za meč odluke za 2.krug :crazy: :oops:

Imam osjećaj da ćemo ipak uzeti Makedonce a ondau 2.krugu dobiti po guzici i opet na kraju 11. ili 12. mjesto,što je isti đavo ,ko da smo i ispali nakon 1.kruga. :kafa:
pa nije isto. ali kad neće biti OI onda i jeste
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 19 jan 2016, 13:54

Koje su sve mogućnosti u grupi gdje su Island, Hrvatska... kako ko može ispasti ili proći? Šta kome šta treba?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 19 jan 2016, 13:58

Unofficialpage je napisao/la:Koje su sve mogućnosti u grupi gdje su Island, Hrvatska... kako ko može ispasti ili proći? Šta kome šta treba?
Izgleda da su ovo mogući raspleti :arrow: http://gol.dnevnik.hr/clanak/ostali_spo ... 23513.html

Izgleda nigdje na TV nema Makedonija - Srbija :? RTS2 će zatamniti vjerovatno :sick:
''Neka me mrze samo da me se boje''

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 19 jan 2016, 14:05

Hvala. :thumbup:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 19 jan 2016, 15:29

Danas zanimljivi mečevi, a ja sam našao malo vremena pa ću se pravit malo pametan i dat kratku analizu.
Bjelorusija-Norveška
Znamo situaciju u grupi,očekujem dosta dobru utakmicu, zanimljivu i tešku. Bjelorusi odlični gledao sam ih obje utakmice, tvrda ekipa sa Rutenkom i solidnim saigračima, prije svega bih pohvalio solidnog Soldatsenku na golu ko je gledao meč protiv Hrv zna o čemu pričam.Bekovska linija Bjelorusije mi se posebno sviđa Rutenka-Pukhuoski-Shylovich daju preko 20 golova po meču, krila solidna Jurynok i Baranau kao i Babichev OK pivotmen, dobra ekipa i ne očekujte loše Bjeloruse i nemoj da vas iznenadi pobjeda Bjelorusa.Što se tiče Norvežana dobro igraju pobjeda protiv Hrvatske i poraz u zadnjim sekundama protiv Islanda dovoljno govori o toj ekipi. Tipični skandinavski rukomet, glavne zvijezde Bjornsen i Hansen kao i dobra golmanska kombinacija Erevik-Christensen, dosta dosta kompletna ekipa sviđa mi se njihova igra i ovdje TIP 2 dva,tri gola razlike, što se tiče kladže još bi dodao Rutenku i Bjornsena više golova.

Makedonija-Srbija
Kakav derbi :D za prolaz ali onaj utješni ko god prođe nema šanse u 2.krugu prenose 0 bodova a i kvalitet je ispod nivoa prolaska. Makedonci dobri, igraju dosta lepršavo i solidna je to ekipa glavna zvijezda Kiro Lazarov od kojeg očekujem preko 10 golova danas uz njega su tu solidni Mirkulovski i odlični Manaskov.Što se tiče Srba kakva je situacija u ekipi pokazuje i ovaj odlazak Đukanovića totalni raspad u Perićevom timu bez Vujina i Ilića glavnih zvijezda teško mogu šta napravit, koliko mogu Nenadić i Šešum pitanje je, tu je i Nikčević. Srbi mi se ne sviđaju nikako i očekujem prolaz Makedonaca kojim ovdje godi i remi, naravno ne očekujem lagano Srbi mogu iznenadit vidjeli smo protiv Poljske da imaju neki kvalitet. Ovdje probat nešto na golove očekujem 1.polv više i Lazarova više golova.

Francuska-Poljska
Duel za 1.mjesto u grupi Francuzi su Francuzi i za mene prvi favoriti prvenstva strašna ekipa tako da i ovdje očekujem pobjedu.Poljska totalno razočaranje dosta sreće i mučenja u prve dvije tekme imaju kvalitet ali nešto tu koči.Očekujem da ih Francuzi dobiju sa nekih 3,4 gola razlike jer su stvarno prejaki i igraju odlično, timski.Kod Poljaka tu bih izdvojio Jureckog koji mora preuzeti odgovornost (i preuzet će) ako žele nešto napraviti ali i odličnog pivotmena Syprzaka od kojeg očeukejm dosta golova danas.Kladionica - ja sam se odlučio Jurecki 4,5 više, al mislim da je prolazno i Bielecki 2,5 više.

Hrvatska-Island
Šta da napišem ovdje ? Hrvati loši skroz, a Island primio 39 od Bjelorusije šta reći neću da pametujem ovdje može biti svega. Očekujem TIP 1, Duvnjak više, Peterson manje, Sigurdsson više, golovi više (golmani su užas). Probajte nešto nije ova utakmica za previše analize može biti svega ovdje.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 19 jan 2016, 15:33

Danas se nadam da Bjelorusije može dobiti Norvešku i da Hrvatska može dobiti Island kako bi prošli dalje sa 4 boda i skoro osigurali polufinale :D
"We need to suffer. And we need to fight."

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 19 jan 2016, 15:39

Ko će osigurati kvalifikacije za OI?

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 19 jan 2016, 16:16

Stara Hrvatska je uvijek najvaznije utakmice najbolje igrala, al'danas...?Nadam se da mogu, ipak vecina ovih igraca su osvajali medalje u mladjim kategorijama, oni su sampioni samo da li je trener kvalitetan, da li ce Mirko obraniti? Sve nije dobro.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 19 jan 2016, 16:32

kad igra Danska
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 19 jan 2016, 16:49

Nerminovic je napisao/la:kad igra Danska
sram te bilo. idete po zlato a ti ne znaš
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 19 jan 2016, 16:52

Makedonija 1
Lazarov (7,5) over
Sigurdsson (5,5) over
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 19 jan 2016, 17:37

Makedonija kecina ko vrata, ako se mene pita.

Marjanoviceva privatna prcija, kojom kobajagi komanduje trener u pokusaju Peric, se namesta na kvalitetno guzenje.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 19 jan 2016, 17:51

stavljajte onaj link ehf ako nije problem :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 19 jan 2016, 17:54

delinjo je napisao/la:stavljajte onaj link ehf ako nije problem :D
ehftv.com

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.