Kosarkaski Savez Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Kosarkaski Savez Bosne i Hercegovine
Cekaj od kakvih 100.000 pricamo?
Dao Dodo, dao Gudelj, dao KS, dala EP? Hoces reci da je madzionicar
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
bhsport je napisao/la:Cekaj od kakvih 100.000 pricamo?
Majsotre zaboravio si da je 7 repki bilo u pogonu, a koliko je ko dao cuce se. Ja cu ti reci samo da Telecoma nije bilo svih ovih godina tesko da bih se mi takmicili .
Dobar si momak imas znanje, postujem i za razliku od ovih padobranaca ovdje poznajes materiju. Nebih se prepirao, ali stojim iza toga da su dosli gori , i bojim se da nam zestok pad slijedi, volio bih da me demantuju i da budu jos bolji .
I da ne mislis da ga branim imao je mana, nije trebao u nekim stvarima tako postupiti, ali je sigurno covjek koji je dao 1000 % za nasu kosarku je bio .
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Dao je 100% slazem se, da je dosao gori to je pretpostavka jer ne mozemo cijeniti nakon 14 dana. Cijenit cemo nakon 2 godine.TaRgEt_ je napisao/la:bhsport je napisao/la:Cekaj od kakvih 100.000 pricamo?
Majsotre zaboravio si da je 7 repki bilo u pogonu, a koliko je ko dao cuce se. Ja cu ti reci samo da Telecoma nije bilo svih ovih godina tesko da bih se mi takmicili .
Dobar si momak imas znanje, postujem i za razliku od ovih padobranaca ovdje poznajes materiju. Nebih se prepirao, ali stojim iza toga da su dosli gori , i bojim se da nam zestok pad slijedi, volio bih da me demantuju i da budu jos bolji .
I da ne mislis da ga branim imao je mana, nije trebao u nekim stvarima tako postupiti, ali je sigurno covjek koji je dao 1000 % za nasu kosarku je bio .
Da ce doci neko srcaniji nece, ali strucniji vrlo lako moze doci ako npr dodje jedan Firke ili covjek poput njega.
Ali da ce se kosarka nakon Haruna i kifle prestati igrati - NECE. Vidjet cemo gdje ce i kako Harun nastaviti svoju pricu.
Poznajem doticne i vidjeces, ovaj barbaric mi uljeva povjerenje i upitno je koliko ce mu dati da radi. Strucniji da, ja bih najvise volio da dodju Neno , Firke, Beciragic, i svi ti veliki igraci, ali dok je ovaj "dejtonski" odabir nema od toga niste.bhsport je napisao/la:Dao je 100% slazem se, da je dosao gori to je pretpostavka jer ne mozemo cijeniti nakon 14 dana. Cijenit cemo nakon 2 godine.TaRgEt_ je napisao/la:bhsport je napisao/la:Cekaj od kakvih 100.000 pricamo?
Da ce doci neko srcaniji nece, ali strucniji vrlo lako moze doci ako npr dodje jedan Firke ili covjek poput njega.
Ali da ce se kosarka nakon Haruna i kifle prestati igrati - NECE. Vidjet cemo gdje ce i kako Harun nastaviti svoju pricu.
To ce da ce se predstati igrati nece sigurno niti je bilo upitno, ko god kaze drugacije ja se samo bojim povratka na ono sto smo vec prosli .
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
@target, moguc je i taj povratak, sve su opcije otvorene, ali opet kontam imamo tu talentovanu generaciju, gurat ce nesto i drzava valjda ce i savez krenuti nabolje.
TaRgEt_ je napisao/la:@bhsport to sto ti pricas su samo gluposti, evo recu ti jedan podatak za vrijeme Haruna cak je i Dodik davao pare za repke, vise nego bilo koji kanton i vlast u Federaciji. Ovaj sto prica o kreditu je toliki tokmak da je to bogu plakati , Harun je zaduzio svoju kucu, i svoj posao za kredit koji je vracen, tako da ne spinuj djaba, upravni odbor provjerio sve istrazio i sve cisto kao i policija.
Sto se tice ovog na relaciji Igokea - KSBIH, su samo skupljanje jeftinih politickih poena preko kosarke, jer u ovom cudu zvanom BiH je sve politika.
Dug je manji nego sto je bio za vrijeme svih ovih prijasnjih ljudi.
Sto se tice Juke zahvaljujuci Harunu, skidao je kile, otisao na posudbu u Zadar, uzela ga Cedevita i jos mnogo toga je radio za njega. Juka je njemu vratio osvajanjem prvenstava i sve, to sto su se zakacili je direktno kriv Enes, ali eto ne moze nista dovjeka trajati, pa ni prijateljstvo.
Pozdrav i nadam se da ce nam sada super biti da cemo uzivati.
P.S Dade covjek iz Zivinica za juniore, Kanton Sarajevo na cijem celu je Dino Konakovic dade za kadete, nesto ne vidim da se ovi busaju ostali da su dali nesto
P.P.S Ako Harun nista nije ostavio kao sto kazes vidjeces sta ce ovi da ostave za svog mandata
Nije Harun sredio Zadar
lumani je napisao/la:TaRgEt_ je napisao/la:@bhsport to sto ti pricas su samo gluposti, evo recu ti jedan podatak za vrijeme Haruna cak je i Dodik davao pare za repke, vise nego bilo koji kanton i vlast u Federaciji. Ovaj sto prica o kreditu je toliki tokmak da je to bogu plakati , Harun je zaduzio svoju kucu, i svoj posao za kredit koji je vracen, tako da ne spinuj djaba, upravni odbor provjerio sve istrazio i sve cisto kao i policija.
Sto se tice ovog na relaciji Igokea - KSBIH, su samo skupljanje jeftinih politickih poena preko kosarke, jer u ovom cudu zvanom BiH je sve politika.
Dug je manji nego sto je bio za vrijeme svih ovih prijasnjih ljudi.
Sto se tice Juke zahvaljujuci Harunu, skidao je kile, otisao na posudbu u Zadar, uzela ga Cedevita i jos mnogo toga je radio za njega. Juka je njemu vratio osvajanjem prvenstava i sve, to sto su se zakacili je direktno kriv Enes, ali eto ne moze nista dovjeka trajati, pa ni prijateljstvo.
Pozdrav i nadam se da ce nam sada super biti da cemo uzivati.
P.S Dade covjek iz Zivinica za juniore, Kanton Sarajevo na cijem celu je Dino Konakovic dade za kadete, nesto ne vidim da se ovi busaju ostali da su dali nesto
P.P.S Ako Harun nista nije ostavio kao sto kazes vidjeces sta ce ovi da ostave za svog mandata
Nije Harun sredio Zadarnego Aco trica
Licno nisam bio protiv Haruna sve do trenutka kada je poceo da laze narod i vodi rasprave putem F.b..a nisu ga ni svi igraci bas gotivili Dzedaj,Pasha,Juka...ajde necu ga kriviti za osiguranje od Mirze,ipak mi kao savez nemamo love.
A ko je Acu molio ? Odnosno urgirao da sredi
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Stvarno sam rijetko u mom zivotu procito ovoliko gluposti, ko u ovih zadnjih tvojih @bhsport nekoliko komentara.
Toliko neznanje i glupost u jednom paketu nije vrijedno daljnjeg komentara.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I Harun je licno isao u Hrvatsku da urgira za posudbu... a uz to je i Savez platio liječenje Jusufu 10000KM (ne njegov patriotski orijentisan menadjer)... nije mala i zanemarljiva cifra... tako neke price o losem tretmanu Saveza prema Jusufu objesit macku o rep...
Msm ok i treba da se pomogne vrhunskom talentu... ali ne treba to olako i zaboraviti kao da se i nije desilo... jer je takav tretman nijedan nas igrac nije dobio nikad... da mu savez sve plaća oko liječenja i jos da urgira za njega kod klubova iz druge drzave....
Msm ok i treba da se pomogne vrhunskom talentu... ali ne treba to olako i zaboraviti kao da se i nije desilo... jer je takav tretman nijedan nas igrac nije dobio nikad... da mu savez sve plaća oko liječenja i jos da urgira za njega kod klubova iz druge drzave....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Odeš ignore ako ti se ne svidja i uživaj.Sapce je napisao/la:Stvarno sam rijetko u mom zivotu procito ovoliko gluposti, ko u ovih zadnjih tvojih @bhsport nekoliko komentara.
Da su placko i kifla tu, vratio bi se i Nihad a Igokea bi bila uz savez. Uživaj u svom pogledu i paralelnom svijetu.
@ target,
ehhh,sta bi bilo da nije bilo Petrovica
Jusuf je mogao i u Zabok ali nije htio....
Sudbinski ti se križaju putevi s Acom Petrovićem. On te našao u Laškom, on te poslao na posudbu u Zadar, njega si sa Zadrom izbacio u doigravanju, da bi te jučer [srijeda] pobijedio kao trener Rytasa. A reprezentaciju Bosne i Hercegovine da ne spominjem...
Zahvalan sam Aci Petroviću za poziv
u reprezentaciju
Jusuf Nurkić: Eto, da nije bilo Ace sve bi bilo drugačije. Posebno sam mu zahvalan na pozivu u reprezentaciju Bosne i Hercegovine tokom kvalifikacija za Eurobasket. Sigurno je tada bilo boljih igrača, onih koji su prije mene zaslužili poziv u reprezentaciju.
ehhh,sta bi bilo da nije bilo Petrovica
Sudbinski ti se križaju putevi s Acom Petrovićem. On te našao u Laškom, on te poslao na posudbu u Zadar, njega si sa Zadrom izbacio u doigravanju, da bi te jučer [srijeda] pobijedio kao trener Rytasa. A reprezentaciju Bosne i Hercegovine da ne spominjem...
Zahvalan sam Aci Petroviću za poziv
u reprezentaciju
Jusuf Nurkić: Eto, da nije bilo Ace sve bi bilo drugačije. Posebno sam mu zahvalan na pozivu u reprezentaciju Bosne i Hercegovine tokom kvalifikacija za Eurobasket. Sigurno je tada bilo boljih igrača, onih koji su prije mene zaslužili poziv u reprezentaciju.
Puno brate pišeš, i to izgleda po svim mogucim temama. To i nije bitno.bhsport je napisao/la:Odeš ignore ako ti se ne svidja i uživaj.Sapce je napisao/la:Stvarno sam rijetko u mom zivotu procito ovoliko gluposti, ko u ovih zadnjih tvojih @bhsport nekoliko komentara.
Da su placko i kifla tu, vratio bi se i Nihad a Igokea bi bila uz savez. Uživaj u svom pogledu i paralelnom svijetu.
Nisi tip s kojim se moze diskutovat argumentima. I mislis, sto vise komentara napises, da si vise u pravu.
Tako da nema fajde s tobom raspravljat.
Inače si ti dao argumente za raspravu...
Još mi niko nije pobio tezu da su placko i kifla tu da bi spriječili ovo sa fibom i igokeom
Još mi niko nije pobio tezu da su placko i kifla tu da bi spriječili ovo sa fibom i igokeom
Problem sa fibom ili sa klubovima koji su se priklonili uleb-u imaju trenutno svi savezi u evropi.
Cak je i spanija suspendovana.
Znaci nidje veze.
Al cinjenica ja da mi jos nemamo selektora a reprezentacije. A da ne pricamo, ko stoji na raspolaganju.
Ne znamo, hocemo li i koliko cemo mladih reprezentacija imati.
Cak je i spanija suspendovana.
Znaci nidje veze.
Al cinjenica ja da mi jos nemamo selektora a reprezentacije. A da ne pricamo, ko stoji na raspolaganju.
Ne znamo, hocemo li i koliko cemo mladih reprezentacija imati.
Sta kazu skupstina danas 
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
-
edinjo-bih
- Kontakt:
kad ce se konacno znati ime novog selektora?
-
edinjo-bih
- Kontakt:
PS: Hoce li uskoro biti kakvo okupljanje U16 i juniorske reprezentacije, da vidimo tu potencijalne kandidate?
hvala!
hvala!
Kosarkaski Savez Bosne i Hercegovine
"Ma nema, slomiše se od okupljanja i pronalazenja novih talenata... Bitno je da su "kifla" i "placko" otisli... Za ostalo cemo lako" sarcasmoff
Igracemo pripremne tekme protiv CG jedno 10 puta i mozda protiv jos nekog onako slucajno.
Muka mi je...
Edit: eto i Stojanovića smo se riješili
Igracemo pripremne tekme protiv CG jedno 10 puta i mozda protiv jos nekog onako slucajno.
Muka mi je...
Edit: eto i Stojanovića smo se riješili
Putuj Europo nemoj cekati na nas, para se nema a djele se na musku i zensku reprezentaciju, show u reziji se nastavlja trazili smo gledajmo
Sada kada Brano uleti za direktora zenske repke
Upravni odbor Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine UO (KSBiH) ni danas nije izabrao novog selektora bh. seniorske reprezentacije.
Kao što je bio slučaj na prva dva sastanka članovi UO-a nisu se uspjeli dogovoriti ni danas.
Kako je rekao predsjednik Košarkaškog zaveza BiH Aleksandar Fulurija košarkaški savez RS-a i tri kantona su čvrsto ostali pri svom kandidatu te koncenzus nije moguće postići.
Fulurija ističe da je na današnjoj sjednici smijenjen direktor Košarkaških reporezentacija Igor Stojanović, a zanimljivo je da će u narednom periodu direktori reprezentacija biti razdijeljeni na mušku i žensku reprezentaciju, odnosno da će biti izabrani direktor muške i direktor ženske reprezentacije.
Fulurija dodaje da pri izboru novog selektora finansijski zahtjevi kandidata Damira Mulaomerovića i Dragana Bajića nisu presudni te da će upravni odbor pokušati donijeti odluku o imenovanju novog selektora na sjednici koja je zakazana za deset dana. (f)
Sada kada Brano uleti za direktora zenske repke
Upravni odbor Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine UO (KSBiH) ni danas nije izabrao novog selektora bh. seniorske reprezentacije.
Kao što je bio slučaj na prva dva sastanka članovi UO-a nisu se uspjeli dogovoriti ni danas.
Kako je rekao predsjednik Košarkaškog zaveza BiH Aleksandar Fulurija košarkaški savez RS-a i tri kantona su čvrsto ostali pri svom kandidatu te koncenzus nije moguće postići.
Fulurija ističe da je na današnjoj sjednici smijenjen direktor Košarkaških reporezentacija Igor Stojanović, a zanimljivo je da će u narednom periodu direktori reprezentacija biti razdijeljeni na mušku i žensku reprezentaciju, odnosno da će biti izabrani direktor muške i direktor ženske reprezentacije.
Fulurija dodaje da pri izboru novog selektora finansijski zahtjevi kandidata Damira Mulaomerovića i Dragana Bajića nisu presudni te da će upravni odbor pokušati donijeti odluku o imenovanju novog selektora na sjednici koja je zakazana za deset dana. (f)
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Dajte sad da cujemo/procitamo komentare onih koji su prizeljkivali odlazak dosadasnje garniture!!!
@bhsport: vazniji je spor s igoekeom/fibom/euroligom, jel tako?
@bhsport: vazniji je spor s igoekeom/fibom/euroligom, jel tako?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.