izvini kume ali kakv ti je to Alibi ???? Dobivao ga dok je Federer bio u padu forme OMG.Igrac koji igra finale GS ne moze biti u padu forme.Oni ne igraju 1 godinu nego 6 godina jedan protiv drugog.Nadal njega izricito dobiva jer je Federer u padu Forme ??? ISto tako i ja tebi mogu reci dobio ga Federer 8 puta jer je Nadalu forma bila losa.sarajlija89 je napisao/la:A ma, takve vrste poređenja su vrlo teske i nerelevantne, slobodno cu reci....
Isto ja za Nadala mogu reci i sto je cinjenica, da je tukao Rogera vecinom na sljaci i u trenucima kada je ROger bio u padu forme, a Nadal top igrac....zar nije takO?? Tu je ta razlika u pobjedama...
Da ne govorim koliko neki daleko idu, pa kazu da Roger nije imao adekvatnu konkurenciju i slicno.Nema potrebe stvarno...pa ne igraju ni ostali klikera, jednostavno Roger je bio toliko dominanatan da i nije imao konkurenciju kada se tako gleda![]()
Ne zelim osporiti Nadala, za mene je to najbolji igrac uz Rogera, svih vremena...i ne zelim se upustat u takva poređenja, jednostavno drago mi je sto zivim u tom vremenu da ih mogu gledat.
Svi teniski strucnjaci su saglasni da je Roger najbolji igrac svih vremena, svi bivsi i sadasnji igraci( vecina njih, ukljucujuci i Rafu)....
i sta je imam vise reci...osim
ROGER FEDERER - POETRY IN MOTION
To je smjesan alibi i glupost koju pises.Nadal ga je tukao na njegovoj terotoriji kad je Roger igrao daleko najbolji tenis u karieri.Tukao ga u epskim mechevima gdje je dokazao da je veci sampion.Tebi to izgleda mutno jer si fan Rogera ali daj ovu statistiku nekome ko ne zna nista o tenisu.Daj mu omjer od 16-8 , daj mu da Roger ima 16 Gs Nadal 9 , daj da Nadal ima najvise Mastersa u karijeri.Reci mu da ima 4 GS godisnje i 10 Mastersa.Reci mu da nadal ima 24 a Roger 29 godina.A ne moras mu spominjati kakva je sad konkurencija i kakva tad kad je Roger dobio vecinu titula.