200/12 doduse bez arena

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Iskreno evo 9 godina na telemachu, na prste jedne ruke ruke mogu izbrojati koliko sam problema imao
To su one stare parice iz Titinog doba.
I ja sam plaćao +6 za HD arene i pisalo mi je na mojtelemach to kao dokupljeni paket, a od danas više ne piše sami su izbacili tako da su vjerovatno automatski svima ukinuli tu dopunu i ne bi smjelo dolaziti više u sklopu računa
baš i ja to hoću da pitam. jesu li oni najavili ikad da će od 1.1. ukinuti arene, jesu li pitali korisnike, jesu li im dali ikakvu mogućnost da odluče bilo šta... ili je samo bitno da ti račun stigne na vrijeme i ako ne platiš pojavljuje ti se ono obavještenje na ekranu po 10 puta dnevno. Lopovska posla.Unofficialpage je napisao/la: ↑01 jan 2021, 17:38Totalno glupo ovako odjednom samo Arene izbaciti, trebali su mnogo ranije to najaviti i da znamo i da se možemo na vrijeme pripremiti. Morat ću nekako praviti kombincaciju Telemach i MojaTV, ne mogu izgubiti net od Telemacha zbog posla.
Pa to sam i htio reći. Plaćaju starci za 100/10, a evo 5 dana otkako sam tu, nije konekcija presla 10mbps. Isto tako žive starci nepunih 400m od centra.
nisu, jos su u zadnjih mjesec dana bas pojacali pozive da ti ponude novi ugovor, u zadnjih 5 dana mislim da su me zvali jedno 4x, jednom se javio i rekao kad vidim sta ce biti s Arenama pricamo, naravno odgovora nije biloalan_kardec je napisao/la: ↑01 jan 2021, 17:47baš i ja to hoću da pitam. jesu li oni najavili ikad da će od 1.1. ukinuti arene, jesu li pitali korisnike, jesu li im dali ikakvu mogućnost da odluče bilo šta... ili je samo bitno da ti račun stigne na vrijeme i ako ne platiš pojavljuje ti se ono obavještenje na ekranu po 10 puta dnevno. Lopovska posla.Unofficialpage je napisao/la: ↑01 jan 2021, 17:38Totalno glupo ovako odjednom samo Arene izbaciti, trebali su mnogo ranije to najaviti i da znamo i da se možemo na vrijeme pripremiti. Morat ću nekako praviti kombincaciju Telemach i MojaTV, ne mogu izgubiti net od Telemacha zbog posla.
a kakav imas pkaet interneta od Telemacha i koliko košta?Unofficialpage je napisao/la: ↑01 jan 2021, 17:38Taman prije 2-3 mjeseca produžio ugovor sa Telemachom jer fakat zadovoljan, od neta do tv-a. I sad opet kontati šta i kako. Nije mi riješenje Arena Cloud, puno je samo za to davati 10 eura a mogu uzeti od telecoma 22 KM i imat ću 140 kanala. Plus samo to opet valja naštimavati (Arena Cloud), nama mlađima to i nije problem ali starijima jest.
Totalno glupo ovako odjednom samo Arene izbaciti, trebali su mnogo ranije to najaviti i da znamo i da se možemo na vrijeme pripremiti. Morat ću nekako praviti kombincaciju Telemach i MojaTV, ne mogu izgubiti net od Telemacha zbog posla.
Jesu najavili, 31.12.2020 u 22:21h. Ljudi odgovorni.alan_kardec je napisao/la: ↑01 jan 2021, 17:47baš i ja to hoću da pitam. jesu li oni najavili ikad da će od 1.1. ukinuti arene, jesu li pitali korisnike, jesu li im dali ikakvu mogućnost da odluče bilo šta... ili je samo bitno da ti račun stigne na vrijeme i ako ne platiš pojavljuje ti se ono obavještenje na ekranu po 10 puta dnevno. Lopovska posla.Unofficialpage je napisao/la: ↑01 jan 2021, 17:38Totalno glupo ovako odjednom samo Arene izbaciti, trebali su mnogo ranije to najaviti i da znamo i da se možemo na vrijeme pripremiti. Morat ću nekako praviti kombincaciju Telemach i MojaTV, ne mogu izgubiti net od Telemacha zbog posla.
Imam EON Light paket, net 150/8 i to sve plaćam oko 72 KM. Ovo se mijenja svaki mjesec, nikad nije ista cijena.xavi26 je napisao/la: ↑01 jan 2021, 17:58a kakav imas pkaet interneta od Telemacha i koliko košta?Unofficialpage je napisao/la: ↑01 jan 2021, 17:38Taman prije 2-3 mjeseca produžio ugovor sa Telemachom jer fakat zadovoljan, od neta do tv-a. I sad opet kontati šta i kako. Nije mi riješenje Arena Cloud, puno je samo za to davati 10 eura a mogu uzeti od telecoma 22 KM i imat ću 140 kanala. Plus samo to opet valja naštimavati (Arena Cloud), nama mlađima to i nije problem ali starijima jest.
Totalno glupo ovako odjednom samo Arene izbaciti, trebali su mnogo ranije to najaviti i da znamo i da se možemo na vrijeme pripremiti. Morat ću nekako praviti kombincaciju Telemach i MojaTV, ne mogu izgubiti net od Telemacha zbog posla.
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 1 gost.