FK Rudar Kakanj

GusaR 1996
Kontakt:

Re: FK Rudar Kakanj

Post Postao/la GusaR 1996 » 22 maj 2011, 21:53

L' Imperator je napisao/la:E, cujem da se Borac raspituje za Slavisu?? znas li ti sta o tome?
Ne bi valjalo da nam ode :roll: covjek je odlican trener i s njim na klupi bi lako mogli u PL !
FK Rudar Kakanj 1920
Gusari 1996

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 22 maj 2011, 22:00

GusaR 1996 je napisao/la:
L' Imperator je napisao/la:E, cujem da se Borac raspituje za Slavisu?? znas li ti sta o tome?
Ne bi valjalo da nam ode :roll: covjek je odlican trener i s njim na klupi bi lako mogli u PL !
Ma ne vjerujem da ce otici, jer kad je dosao dogovorili su se (on i Musija) ako izbori opstanak da ce produziti ugovor i napasti PL : )
#samoRudar #zauvijek

GusaR 1996
Kontakt:

Post Postao/la GusaR 1996 » 23 maj 2011, 13:43

L' Imperator je napisao/la:
GusaR 1996 je napisao/la:
Ma ne vjerujem da ce otici, jer kad je dosao dogovorili su se (on i Musija) ako izbori opstanak da ce produziti ugovor i napasti PL : )
Samo par trenera u Premijer ligi ima vecu platu od njega..,u Prvoj ligi je daleko najplaceniji :]
FK Rudar Kakanj 1920
Gusari 1996

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 23 maj 2011, 16:41

GusaR 1996 je napisao/la:Samo par trenera u Premijer ligi ima vecu platu od njega..,u Prvoj ligi je daleko najplaceniji :]
to sigurno nece biti razlog, ako ode ;)
#samoRudar #zauvijek

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 23 maj 2011, 19:19

Krajina je dok je bila u Drugoj ligi Zapad svog trenera placalo duplo ili troduplo vise nego ovoga koji je napravio vise. To je mozda covjek na glasu, ali dovesti nekoga i davati mu velike pare i nije pametan potez, s obzirom da se bez jakog trenera u ovoj ligi lako moze opstati ili biti na vrhu

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 23 maj 2011, 21:12

Madridism je napisao/la:Krajina je dok je bila u Drugoj ligi Zapad svog trenera placalo duplo ili troduplo vise nego ovoga koji je napravio vise. To je mozda covjek na glasu, ali dovesti nekoga i davati mu velike pare i nije pametan potez, s obzirom da se bez jakog trenera u ovoj ligi lako moze opstati ili biti na vrhu
Sta da ti kazem..,lijepo je imati "vrhunskog" trenera na klupi, al' ako ti igraci pojma nemaju, ne moze ti taj trener nista pomoci..,nema ni on carobni stapic :) aa da se moze biti na vrhu u ovoj ligi bez velikog imena na klupi - moze, i to si upravu. Musija je njega doveo vise za sljedecu sezonu..,da s njim pokusamo u PL, jer svako je znao da Rudar ne moze ispasti! ;)
#samoRudar #zauvijek

Free_shooteR
Kontakt:

Post Postao/la Free_shooteR » 23 maj 2011, 23:08

Night_Crew_Kakanj je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Pa opet pravite probleme? :lol:
Pa znas naas :lol: :lol:
One slike kod mene na mob - male i mutne ba :o nisam podesio velicinu slike :D ostala ona verzija slike za avatar hahaha :D jebga :D :lol: :lol: :lol:
ccccccc....to se ne moze desiti pravom gusaru :twisted: :twisted: :twisted: :x :x :x
Kraljice Bosno nemoj se vise bojat'
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 23 maj 2011, 23:19

Free_shooteR je napisao/la:
Night_Crew_Kakanj je napisao/la:One slike kod mene na mob - male i mutne ba :o nisam podesio velicinu slike :D ostala ona verzija slike za avatar hahaha :D jebga :D :lol: :lol: :lol:
ccccccc....to se ne moze desiti pravom gusaru :twisted: :twisted: :twisted: :x :x :x
Nek' si mu rek'o :mrgreen: :mrgreen:
#samoRudar #zauvijek

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 23 maj 2011, 23:53

Kao sto napisah bio sam na tekmi u Lukama,bilo je nekih 20-30 navijaca iz Kaknja (kao sto neko rece isto "eurokrem" pola bijeli pola crni :lol: ) i nisu pravili probleme nego su nekoliko njih otisli do oblizne radnje i maznili karton pive (glupani) pa ih murija gotovo sve privodila da daju izjave, bilo je i par onih kojima su zavrnuli ruke(doduse nepotrebno,ali staces kad nam je murija grupa seljacina bez zuba i sa trbusima do koljena) ...

Sto se tice tekme bila je bezze najvise zbog kise koja je prepadala cijelo vrijeme pa su se klizali kao Katarina Vith ,raja je pricala kao da je tekma ustimana ali meni nije djelovalo tako ...ITD

PS.Kakanj je meni drag tu sam zenu upoznao (na vasaru :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 24 maj 2011, 00:14

Za_raju je napisao/la:Kao sto napisah bio sam na tekmi u Lukama,bilo je nekih 20-30 navijaca iz Kaknja (kao sto neko rece isto "eurokrem" pola bijeli pola crni :lol: ) i nisu pravili probleme nego su nekoliko njih otisli do oblizne radnje i maznili karton pive (glupani) pa ih murija gotovo sve privodila da daju izjave, bilo je i par onih kojima su zavrnuli ruke(doduse nepotrebno,ali staces kad nam je murija grupa seljacina bez zuba i sa trbusima do koljena) ...

Sto se tice tekme bila je bezze najvise zbog kise koja je prepadala cijelo vrijeme pa su se klizali kao Katarina Vith ,raja je pricala kao da je tekma ustimana ali meni nije djelovalo tako ...ITD

PS.Kakanj je meni drag tu sam zenu upoznao (na vasaru :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )...
Prvo, nije nas bilo 20 - 30, vec 70 - 80 ..(samo s vozom nas je doslo oko 40)
Drugo, bilo je par tih "crnih" (5-6), jer ne mozemo mi zabranit' nekome da gleda i voli Rudar
Trece, troduplo vise je vasih (Visocana) "crnih" bilo pa su svi zajedno sjeli kod nas i mozda je i licilo malo na "eurokrem"
Cetvrto - murija je privela 5 glupana sto su maznuli karton pive (prvo jednog,pa je ovaj odao jos njih 4), a ne gotovo sve nas..
Peto - Bosna je za 15-ak min. postigla 3 gola sto nikome nije poslo za rukom u ovoj sezoni..,i tebi nije djelovalo da je tekma "ustimana"..
I na kraju :) drago mi je da si zenu upoznao u Kaknju ;)
#samoRudar #zauvijek

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 24 maj 2011, 00:44

Za_raju je napisao/la:Kao sto napisah bio sam na tekmi u Lukama,bilo je nekih 20-30 navijaca iz Kaknja (kao sto neko rece isto "eurokrem" pola bijeli pola crni :lol: ) i nisu pravili probleme nego su nekoliko njih otisli do oblizne radnje i maznili karton pive (glupani) pa ih murija gotovo sve privodila da daju izjave, bilo je i par onih kojima su zavrnuli ruke(doduse nepotrebno,ali staces kad nam je murija grupa seljacina bez zuba i sa trbusima do koljena) ...

Prvo, nije nas bilo 20 - 30, vec 70 - 80 ..(samo s vozom nas je doslo oko 40)
Drugo, bilo je par tih "crnih" (5-6), jer ne mozemo mi zabranit' nekome da gleda i voli Rudar
Trece, troduplo vise je vasih (Visocana) "crnih" bilo pa su svi zajedno sjeli kod nas i mozda je i licilo malo na "eurokrem"
Cetvrto - murija je privela 5 glupana sto su maznuli karton pive (prvo jednog,pa je ovaj odao jos njih 4), a ne gotovo sve nas..
Peto - Bosna je za 15-ak min. postigla 3 gola sto nikome nije poslo za rukom u ovoj sezoni..,i tebi nije djelovalo da je tekma "ustimana"..
I na kraju :) drago mi je da si zenu upoznao u Kaknju ;)
Govorim o navijacima ne o gledaocima iz Kaknja ;) kako da razlikujem civila iz Kaknja od onog iz Visokog???Pa niste iz Mongolije da vas po faci skontam,jedno 20-30 ih je bilo sa transparentima...
Boga mi ja sam stajao pod onim borovima (zbog kise) a tu je i murija bila i mogu reci da je dosta "trbavo-krezava" armada provela ovih sa transparentima,eh sad jeli bilo ovoliko ili onoliko nebih ulazio u detalje...

A sto se tice tekme jeli stimana ili ne kazem meni nije smekala na stimung jer vidio si da je u drugom polu veremenu bila opsada Bosninog gola i da je onaj "vas"(ali brani za Bosnu) golman spasavao nekoliko puta... ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 24 maj 2011, 00:59

Za_raju je napisao/la:Govorim o navijacima ne o gledaocima iz Kaknja ;) kako da razlikujem civila iz Kaknja od onog iz Visokog???Pa niste iz Mongolije da vas po faci skontam,jedno 20-30 ih je bilo sa transparentima...
Boga mi ja sam stajao pod onim borovima (zbog kise) a tu je i murija bila i mogu reci da je dosta "trbavo-krezava" armada provela ovih sa transparentima,eh sad jeli bilo ovoliko ili onoliko nebih ulazio u detalje...
To si upravu, oko 30 nas i jest' bilo sa transparentima, al' s druge strane, svi mi koji smo iz Kaknja dosli smo navijaci i simpatizeri Rudara ;) Naravno da ne mozes razlikovati, zato sam te i ispravio :D
Aa moguce je da ih je i vise privela, dobro si to rek'o "trbavo-krezava" armada :lol: jer ako si bio dole pod onim borovima, vjerovatno si bolje vidio vec ja s tribine..,jedini ja glumio frajera, sav normalan narod se sklonio od kise :lol: :lol:
#samoRudar #zauvijek

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 24 maj 2011, 01:16

Za_raju je napisao/la:Govorim o navijacima ne o gledaocima iz Kaknja ;) kako da razlikujem civila iz Kaknja od onog iz Visokog???Pa niste iz Mongolije da vas po faci skontam,jedno 20-30 ih je bilo sa transparentima...
To si upravu, oko 30 nas i jest' bilo sa transparentima, al' s druge strane, svi mi koji smo iz Kaknja dosli smo navijaci i simpatizeri Rudara ;) Naravno da ne mozes razlikovati, zato sam te i ispravio :D
Aa moguce je da ih je i vise privela, dobro si to rek'o "trbavo-krezava" armada :lol: jer ako si bio dole pod onim borovima, vjerovatno si bolje vidio vec ja s tribine..,jedini ja glumio frajera, sav normalan narod se sklonio od kise :lol: :lol:
Najjaci je bio onaj ganci u odjelu :lol: :lol: :lol: :lol:
Kad je dozivao onog drota da ga povezu do Kaknja :lol: :lol: :lol:
"No God is Good God "

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 24 maj 2011, 01:21

Za_raju je napisao/la:
Najjaci je bio onaj ganci u odjelu :lol: :lol: :lol: :lol:
Kad je dozivao onog drota da ga povezu do Kaknja :lol: :lol: :lol:
hahah...ma on je kralj! Na sve utakmice Rudara ide i na svim sportskim desavanjima u Kaknju prisustvuje..Bez njega nista ne moze proci :lol: :lol:
#samoRudar #zauvijek

Night_Crew_Kakanj
Kontakt:

Post Postao/la Night_Crew_Kakanj » 24 maj 2011, 11:24

Bilo je i na zeljeznickoj stanici zavrnutih ruku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: heheeeeee.....a za tekmu se znalo da je nastimana 7 dana prije pocetka iste :D heheee :D i bilo nas je vise od 20-30 :D samo je 30 murijaka bilo heheee :D sta reci osim A.C.A.B.
Rudar 1920 Kakanj - Vjernost koja traje - Bosna je Svetinja,a svetinju niko ne smije da dira -

Uprave i igraci odlaze i dolaze,ostajemo samo Rudar i Mi

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 24 maj 2011, 12:20

Night_Crew_Kakanj je napisao/la:Bilo je i na zeljeznickoj stanici zavrnutih ruku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: heheeeeee.....a za tekmu se znalo da je nastimana 7 dana prije pocetka iste :D heheee :D i bilo nas je vise od 20-30 :D samo je 30 murijaka bilo heheee :D sta reci osim A.C.A.B.
ti si dobro prosao :lol: :lol:
#samoRudar #zauvijek

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 24 maj 2011, 12:28

Kanjka je uz Čelik sutra?! :mrgreen:
Čelik Zenica 1945

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 24 maj 2011, 12:38

Nimla_RZ je napisao/la:Kanjka je uz Čelik sutra?! :mrgreen:
Naravno ;) Trebalo bi biti raje iz Kaknja, al' ima i onih sto za Zelju navijaju :D
Ja navijam za Hadziju sutra :] Sretno vam, i da uzmete taj Kup!
#samoRudar #zauvijek

GusaR 1996
Kontakt:

Post Postao/la GusaR 1996 » 24 maj 2011, 17:39

Nema pustanja Krajisniku!! Boli nas q za Visoko :mrgreen: :mrgreen:
FK Rudar Kakanj 1920
Gusari 1996

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 24 maj 2011, 17:44

GusaR 1996 je napisao/la:Nema pustanja Krajisniku!! Boli nas q za Visoko :mrgreen: :mrgreen:
Ma kakvi ba :) samo ubjedljiva pobjeda dolazi u obzir :mrgreen:
#samoRudar #zauvijek

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.